Photos of utrim2013


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ec94cb84d79229bd88a6494abfc13e62/5DFA6B40/t51.2885-15/e35/s320x320/67498246_130837768179472_677478496915646258_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ca50e7013c8aa0cf3f139ceeb00a3603/5DF77325/t51.2885-15/e35/s320x320/66513601_500296507180651_7518943984838887582_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/841a1800eb9637ef7cb1266d18cc6705/5E0F327E/t51.2885-15/e35/s320x320/68829895_157648465351372_844739992520369362_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e862fb73b837f372e09e27164800cc9d/5DDB34C9/t51.2885-15/e35/s320x320/67194620_465113070707245_5765217208179440092_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b9c1d3da19083bfed75c538882f4b687/5E0C61DE/t51.2885-15/e35/c125.0.750.750a/s320x320/67508255_116263952829157_7644054921716161266_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a06104d8f7416681bf55d8c152742156/5E1395EC/t51.2885-15/e35/s320x320/67604745_686023398540362_2726093465674052947_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/01d2580c965e2767958eea3c62185602/5DE04E60/t51.2885-15/e35/s320x320/69233513_359915831573658_5248238376792680519_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


mula-mula mencuba bila cuba terus jatuh cinta. rumusan bukanlah calangx kita menggunakan bahan yg terpilih dari gred premium . . . RM150 utk 20 sachet x 15gram pengambilan 20 hari . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #jelita #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

7 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8eee8058e708f58f154350ba9efc1f55/5E10810E/t51.2885-15/e35/s320x320/66428591_250661862571958_2355601798516775627_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


bila pelanggan pepagi da whatsapp info teruja dengan formula @qasehslimmingmalaysia kami membuat formulasi dengan rumusan yg terpilih tanpa memasukkan bahan terlarang agar penurunan secara semulajadi dan sihat tanpa menganggu sistem dalam tubuh bdn anda . . . tanpa perlu berdiet tanpa bersusah payah senaman yg memenatkan tak perlu tahan lapar! . . . RM150 utk 20 sachet x 15gram pengambilan 20 hari . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #jelita #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

7 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/29375f0babb2aed7db66001b103adb92/5DD64F82/t51.2885-15/e35/s320x320/66829099_469959780402671_8661611175385115181_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


UNTUK SERIUS yg nak turunkan berat badan terutama mereka yg mengalami masalah perut buncit . . . tanpa perlu berdiet tanpa bersusah payah senaman yg memenatkan tak perlu tahan lapar! . . . RM150 utk 20 sachet x 15gram pengambilan 20 hari . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #jelita #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

7 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/965cf2396b24608ab2a42ee4747837d1/5D606F75/t51.2885-15/e35/s320x320/66525253_2813254478688748_1422460540769881951_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


KALAU MASIH CONFUSE CARA PENYEDIAAN JUS LEMON TEA . . . PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

8 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/811eeb8c0a24969aa2a57207618c64aa/5DF0D7C8/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/67120580_162368258265008_4471480211346165529_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2211f2d37bb0bbb27a69aa19859dcfe6/5DF4833E/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/68703353_2283382238657913_1911634442546564103_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Bila produk ni je yg boleh menurunkan berat ..lain-lain hampeh...jahat statement ni. dengar kt founder lain mesti kene bom!! . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . RM150 SEKOTAK FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #jelita #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

8 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/960b3dc60c2388223c1bcfa67fec2bed/5E0B15F0/t51.2885-15/e35/s320x320/66399915_395317681112410_5552859930744961249_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e5b884d06abb5c2c0aac3a67904645a6/5E143B1C/t51.2885-15/e35/s320x320/66338682_694961147594948_9104806022625724658_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


HARGA RM150 . . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

9 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8bc7dd29b6da6758d817f447ba6355e3/5DF72E20/t51.2885-15/e35/s320x320/67419970_2548991725328400_6141001290743288368_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


9 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e8a91bedc4fce8e2b5a4efed5f5a4e6c/5E0C6A80/t51.2885-15/e35/s320x320/66274138_234866730806931_1582055930424432138_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING MALAYSIA . . * ADA KELULUSAN KKM !!! * Tanpa perlu senaman yg membebankan * Tanpa perlu DIET yg KETAT * Tanpa perlu BERLAPAR * 100% keberkesanan * Minuman berperisa LEMON TEA * Bakar lemak dan kalori dgn pantas * Meningkatkan kadar metabolisma tubuh * Mengurangkan selera makan * Bertindak sebagai ' carbohydrate Blocker' * Menyingkirkan toksin dlm badan * Mengempiskan perut * Mengatasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Mencairkan lemak tepu *Membantu menurunkan berat badan yg dah mcmx cuba pelbagai produk *sesuai untuk mereka yang digelar kaki makan * Qaseh Slimming product kurus No 1 Malaysia telah kembali!!! . . . Rumusan . 🍃g camborgia 🍃hoodia 🍃green tea 🍃lotus leaf 🍃psyllium Husk 🍃white kidney bean . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

10 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d0d14d07428ffed5202644f10e0ea245/5E0AF090/t51.2885-15/e35/c0.59.473.473a/s320x320/66656271_462946167592233_5378694254769446013_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Sekotak turun 10kg!! QASEH SLIMMING MALAYSIA . . * ADA KELULUSAN KKM !!! * Tanpa perlu senaman yg membebankan * Tanpa perlu DIET yg KETAT * Tanpa perlu BERLAPAR * 100% keberkesanan * Minuman berperisa LEMON TEA * Bakar lemak dan kalori dgn pantas * Meningkatkan kadar metabolisma tubuh * Mengurangkan selera makan * Bertindak sebagai ' carbohydrate Blocker' * Menyingkirkan toksin dlm badan * Mengempiskan perut * Mengatasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Mencairkan lemak tepu *Membantu menurunkan berat badan yg dah mcmx cuba pelbagai produk *sesuai untuk mereka yang digelar kaki makan * Qaseh Slimming product kurus No 1 Malaysia telah kembali!!! . . . Rumusan . 🍃g camborgia 🍃hoodia 🍃green tea 🍃lotus leaf 🍃psyllium Husk 🍃white kidney bean . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

10 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8556869d6f0f730da25b43ff84823613/5DD5509B/t51.2885-15/e35/s320x320/69173767_337735343780918_2538672931883393385_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING MALAYSIA . . * ADA KELULUSAN KKM !!! * Tanpa perlu senaman yg membebankan * Tanpa perlu DIET yg KETAT * Tanpa perlu BERLAPAR * 100% keberkesanan * Minuman berperisa LEMON TEA * Bakar lemak dan kalori dgn pantas * Meningkatkan kadar metabolisma tubuh * Mengurangkan selera makan * Bertindak sebagai ' carbohydrate Blocker' * Menyingkirkan toksin dlm badan * Mengempiskan perut * Mengatasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Mencairkan lemak tepu *Membantu menurunkan berat badan yg dah mcmx cuba pelbagai produk *sesuai untuk mereka yang digelar kaki makan * Qaseh Slimming product kurus No 1 Malaysia telah kembali!!! . . . Rumusan . 🍃g camborgia 🍃hoodia 🍃green tea 🍃lotus leaf 🍃psyllium Husk 🍃white kidney bean . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

10 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d14482e226459e07a83fd74be5993b0e/5E153072/t51.2885-15/e35/s320x320/67345246_2445151385767561_3765688777121608267_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING MALAYSIA . . * ADA KELULUSAN KKM !!! * Tanpa perlu senaman yg membebankan * Tanpa perlu DIET yg KETAT * Tanpa perlu BERLAPAR * 100% keberkesanan * Minuman berperisa LEMON TEA * Bakar lemak dan kalori dgn pantas * Meningkatkan kadar metabolisma tubuh * Mengurangkan selera makan * Bertindak sebagai ' carbohydrate Blocker' * Menyingkirkan toksin dlm badan * Mengempiskan perut * Mengatasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Mencairkan lemak tepu *Membantu menurunkan berat badan yg dah mcmx cuba pelbagai produk *sesuai untuk mereka yang digelar kaki makan * Qaseh Slimming product kurus No 1 Malaysia telah kembali!!! . . . Rumusan . 🍃g camborgia 🍃hoodia 🍃green tea 🍃lotus leaf 🍃psyllium Husk 🍃white kidney bean . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

10 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/5bf5acd7b0885dc65e4d8dbe102e863a/5DF54F64/t51.2885-15/e35/s320x320/68721923_121302042522228_5052865072132813431_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING MALAYSIA . . * ADA KELULUSAN KKM !!! * Tanpa perlu senaman yg membebankan * Tanpa perlu DIET yg KETAT * Tanpa perlu BERLAPAR * 100% keberkesanan * Minuman berperisa LEMON TEA * Bakar lemak dan kalori dgn pantas * Meningkatkan kadar metabolisma tubuh * Mengurangkan selera makan * Bertindak sebagai ' carbohydrate Blocker' * Menyingkirkan toksin dlm badan * Mengempiskan perut * Mengatasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Mencairkan lemak tepu *Membantu menurunkan berat badan yg dah mcmx cuba pelbagai produk *sesuai untuk mereka yang digelar kaki makan * Qaseh Slimming product kurus No 1 Malaysia telah kembali!!! . . . Rumusan . 🍃g camborgia 🍃hoodia 🍃green tea 🍃lotus leaf 🍃psyllium Husk 🍃white kidney bean . . . SEKOTAK ADA 20 SACHETS berat rumusan 1 sachet : 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

10 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f49432b1d1c94d89854019b0fc68d1ef/5DF95E7A/t51.2885-15/e35/c123.0.595.595a/s320x320/66813020_2346483712269796_6776055665359446390_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


admin dan team hq division @qaseh_slimming_booster @qasehslimmingsabah @qasehslimming_ros @rahsiakurusqaseh @qasehslimmingcheras @tun.zack @kuruspantasqasehslimming mengucapkan SELAMAT HARI RAYA KORBAN MAAF ZAHIR BATIN . . . kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana mempercayai produk kami dan menjadi pelanggan setia kami. . . . . jangan lupa qaseh slimming sbb kowg nak belasah lemang rendang . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

11 Days ago