Photos of usahawanonline


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/e24ea0da218047f188b399b6e09b2f8b/5E065B78/t51.2885-15/e35/s320x320/69491800_2397863613807388_1170686864220733355_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


Alhamdulillah rezeki harini Bamfir #FirPakarCoway dapat membantu dua keluarga ini untuk dapatkan air dan udara yang bersih dirumah mereka. . En. Shermund dari Petaling Jaya - LOMBOK II En. Litfy dari Subang - NEO . Bamfir boleh bantu uruskan order secara online dan offline jugak. . Terima kasih buat semua pelanggan yang berurusan dengan Bamfir. . "Mencegah Itukan Lebih Baik Dari Merawat" . #EvolusiCoway #TWGFighter #TeamSarahPakarCoway #LivingBetter Empowered by #CSTeam since 2007 . . . #coway #cowayhq #kerjayacoway #i #n #u #cowaykl #cowayshahalam #cowayputrajaya #cowayterengganu #topagentcoway #onlinebusiness #usahawanonline #usahawan #maluapabossku #jerebu #udarakotor #cowaysubang #cowayaradamansara #penapisair #penapisudara

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/aca64a4f6b82ffcf75c60fcf7fb85464/5D831F43/t51.2885-15/e15/c120.0.480.480a/s320x320/69961197_500182963892082_2427059912723874007_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106

Comment from :


Testimoni dari seminar kami baru-baru ini Topik 1) Fahami konsep Sales Funneling 2) Bagaimana Sales Funneling boleh melonjakkan jualan $$$$ anda. Call : 012-310 2435 (Mahen) Call : 012-621 2550 (Firdaus) Call : 012-490 2550 (Josh) #founder #produkfounder #produk #azizanosman #broku #sifufbads #dropship #agen #ejen #agenwanted #dropshipwanted #agentwanted #stockistwanted #distributor #distributorwanted #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #agentwanted #distributormalaysia #ejendiperlukan #ejendiperlukanseluruhmalaysia #remaja #bizonlinemalaysia #bizonline #berniaga #usahawan #usahawanonline #usahawanita #usahawanmuda

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/c65d789add46ceafe1fdf45af381d847/5D83F397/t51.2885-15/e35/c157.0.406.406a/s320x320/70345572_686840235132020_4337828251395536658_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


D Model antara satu-satunya penapis udara yang menapis ruang kediaman anda secara 360 darjah.. . Jatuh hati tengok dia kan kan ❤️❤️❤️❤️ Sebulan RM110 je uolsss. . D Model Cuckoo -> Berfungsi 360 darjah menghapuskan bau, habuk dan juga debu yang beterbangan dalam udara ✅ -> Sesuai untuk kegunaan pejabat dan ruangan yang besar di dalam rumah✅ . 🛑Fungsi Utama 👍membuang gas toxic-membuang SO2 dan NO2 👍4 peringkat penapisan -memaparkan tahap kebersihan udara PM1.0 (bacaan metric habuk) dust sensor 👍Set masa yang menjimatkan 👍Boleh mengawal tahan kebersihan udara 👍cepat mengesan tahap sensitiviti udara 👍menggunakan teknologi Ultra-Deo PM2.5 (Deodorization Filter) Tahap penggunaan Tenaga 65watt 👍🏻 Anggaran Keluasan -66m² 710.42ft Berminat nk pasang satu D model power ni? Jom sembang chat dgn saya. tekan link dibawah 👇🏻 wa.me/60173895854 #ichoosecuckoo #usahawancuckoo #CuckooMalaysia #CuckooShahAlam #CuckooDamansara #CuckooKualaLumpur #CuckooBangi #penapisaircuckoo #penapisudaracuckoo #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoomulticooker #cuckoobeyondstandards #kerjakosong #jawatankosong #bekerjadarirumah #kongsirezeki #penapisairterbaik #withcuckoor #kerjasambilan #usahawancuckoo #usahawanmuda #usahawan #usahawanonline #usahawanwanita

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/150d3122dc76e882b8c1e7c3079e7149/5E3736E7/t51.2885-15/e35/s320x320/69021560_160433328475139_5997839439541406095_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


NANTI NYESEL LOH, HABIS PROGRAM KOK HASILNYA 2 STRIP MERAH. Iyah bunda, jangan konsultasi ke kami. Nanti bisa bisa bunda dapat hasil 2 garis merah. Program kami ini cuma program biasa, cuma pakek cara alami saja. Program yang baru dicoba ribuan bunda saja. Baru ribuan yang positif, dan sudah punya anak sekarang. Pokoknya, bunda jangan coba deh program dari kami. HASILNYA PALING CUMA 2 GARIS MERAH SAJA. :) Tapi, kalau bunda yang berminat mencoba, boleh banget. Langsung saja hubungi: Follow @pregnant_program @pregnant_program @pregnant_program @pregnant_program 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 Wa. 082244813630 #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #love #lifestyle #bakso #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimon #ukhwahti #instagood #eusahawan #instafamous #ukhwahti #usahawan #bisnesonline #seminar #ajimaura  #terapiinstagram #pengusahamuda #syukurselalu

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/bebd8df6bf9f63fffe4f8c5083ceedaf/5D83FC52/t51.2885-15/e35/s320x320/69899521_165056691345176_7275132027406809103_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


"I work like no one else does today, so that I can live like no one else can tomorrow" . . Trust me, we all going to make it. Keep hustling brothers & sisters . . 👉Follow @socialistlab

2 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/fdcc6cd66c30018c8a026df17f0d9d67/5E17ACF8/t51.2885-15/e35/c0.13.750.750a/s320x320/70057906_1367364926744848_243398885557420721_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


Coach kenapa saya tak kurus2?? Saya makan aiskrim sikit je coach... . Jom baca⤵️ Tengok berapa kalori semangkuk aiskrim dan berapa kalori semangkuk strawberry.. Sama kan?.. Tapi walaupun sama aiskrim mempunyai kandungan lemak yang tidak sihat walaupun kalorinya sama dengan semangkuk strawberry.. Jadi pe pilihan korang sekarang?? Aiskrim ke strawberry? . . Belajar sesuatu? . Tag kawan korang yang suka makan aiskrim tu.. Bagitau diorang aiskrim tu boleh menaikkan berat badan.. . Coach min 0193944046 #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia#utm#bisnessonline#missfazura#ajimaura#shoppingonline#neelofa#selangor#terapiinstagram#AuraInsta#AuraInstaBatch13#usahawanonline#IGMASHUP#alifsyukriterlajaklaris

2 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f828bdf5745812e1a06586fef2ec8db1/5D8334CF/t51.2885-15/e35/p320x320/71139119_734203703672092_2973825185332860642_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


Assalamualaikum! What's up boss? Bila followers pergi ke profil IG, benda pertama yang akan dilihat adalah IG highlights kerana ia berada di tengah-tengah page. Jadi hari ini saya nak kongsikan 5 tips kita boleh guna IG highlights! 1. Highlight produk atau koleksi Pelanggan datang ke page kita nak tengok produk yang dijual tapi malas nak skroll. Nak bagi senang, letakkan produk-produk yang kita ada dalam highlights. Letak gambar satu-satu kalau boleh dengan info yang cukup contoh seperti harga produk atau pilihan warna yang ada. Cara ni senang pelanggan tahu apa yang dia nak dan terus beli. 2. Kongsikan tutorial Kalau anda jual tudung, letak tutorial tudung di higlights. Kalau jual sambal, letak la makanan-makanan best yang boleh makan dengan sambal tu. Bagi idea kepada followers dan bagi mereka nampak yang produk kita ni best! 3. Kongsikan promosi Ada promosi baru untuk produk-produk anda? Jangan lupa update di IG story dan seterusnya masukkan ke IG highlights! Buatkan satu highlight khas untuk promosi supaya senang followers nak rujuk. 4. Update mengenai event Biasa yang ni mesti kita akan update di IG story. Tapi lepas 24 IG story akan hilang. Jadi sebaiknya masukkan di highlight supaya kekal di situ. Ada pop up booth di mana-mana? Letakkan di highlights! Pastikan ada info yang cukup di gambar. 5. Letakkan FAQ Selalu dapat soalan yang berulang dari followers? Letakkan highlight FAQ/soalan-soalan yang selalu ditanya. Bukan sahaja memudahkan followers, tapi juga memudahkan diri kita sendiri. Okay ni antara 5 tips yang kita boleh buat di IG highlights. Sebenarnya banyak lagi yang boleh buat. Tapi pastikan IG highlights ni semua letak tajuk yang sesuai untuk memudahkan followers dan juga kita sendiri. Jumpa lagi nanti! Assalamualaikum! Thank you very much!

2 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8c1b6b01fac535f7a59cfd5c036a66f4/5E380C74/t51.2885-15/e35/s320x320/69435913_2376351909352635_6253785172054842896_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103

Comment from :


Assalamualaikum... Saya Rosnah kak ros umur 50thn. Terdetik dihati nak join program ni bila berat badan naik mendadak dari 58kg ke 68kg sejak awal tahun 2018. Dah cuba mcm2 nak kuruskan badan. Kak ros pun ada masalah kolestrol yg tinggi 7++. Syukur Alhamdulillah setelah join dari sesi 47 berat turun dah jadi 63kg yg penting kolestrol pun turun jadi 5. Bersyukur sangat2 kesihatan pun bertambah baik. Insya Allah akan terus istiqamah amalkan pemakanan sihat untuk capai berat ideal dan kesihatan yg baik. Tahniah juga pada coach2 yg x jemu2 memberi bimbingan 😍💞💞💞💖 Coach min 0193944046 #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia#utm#bisnessonline#missfazura#ajimaura#shoppingonline#neelofa#selangor#terapiinstagram#AuraInsta#AuraInstaBatch13#usahawanonline#IGMASHUP#alifsyukriterlajaklaris

2 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/21d05c2e490f2f95ce376ae6d5cc7c82/5DFAC01D/t51.2885-15/e35/s320x320/70709960_425804361612821_6555900378941963827_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105

Comment from :


Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn PIKIRAN POSITIF YANG SELALU INGIN HAMIL BISA MENJADIKAN SEMUA ITU NYATA!! "ALLAH AKAN MENIUPKAN JANIN KE RAHIM BUNDA" “Ya Allah, Ya Tuhanku... Setelah penantian panjang ini, permudahkanlah jalanku untuk menjemput buah hati kami.” “Ya Allah, anugerahkanlah aku keturunan yang baik dari sisi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Memperkenankan Do’a.” “Amin..” Allah akan memberikan Kesempatan Pada Bunda untuk merasakan saat Hamil sampai mengurusnya sampai tumbuh Dewasa. Segera maksimalkan usaha dengan Therapy Herbal Holistic. ============================== yang bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri. Konsultasikan semua problem bunda bersama kami dan raih kebahagiaan bunda melalui * PROGRAM HAMIL* disini. KONSULTASI GRATIS Konsultasi 👇👇 082335

3 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5bc086c6f5204380dcd3a2c0cfa8432f/5E0C8860/t51.2885-15/e35/s320x320/67845272_168431404283317_1409362660562229966_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT. Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan. Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi. Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu. Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka. Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua. Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah. Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak: رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ Rabbi hablii min ash-shalihiin. Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) Follow: @cara_cepat_hamil_616 @cara_cepat_hamil_616 @cara_cepat_hamil_616 @cara_cepat_hamil_616 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person : 📲WA,,,: 082327977606

3 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/28f6cb8f404169ded895769b74cc2006/5E041D9B/t51.2885-15/e35/s320x320/71179990_731600423956468_597307443522269069_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=1

Comment from :


Bukan tentang aku Bukan pula tentang kamu Semua sudah tentang kita Bukan hanya usaha ku Bukan hanya usaha kamu Tapi usaha kita berdua Terima kasih kepada-Mu Tuhanku, Terima kasih untuk kesempatan yang luar biasa indah ini Terima kasih telah menitipkan calon bayi di dalam rahim kecil ku ini Terima kasih pula untuk kamu, yang menjadi jodohku Terima kasih untuk setiap ikhtiar yang dijalani dengan ikhlas Teruslah temani aku menjalani perjalanan kehamilan ini Perjalanan yang tentu tak akan ada habisnya Perjalanan yang surat kerjanya langsung turun dari Tuhan Semangat melalui kehamilan luar biasa ini untuk kita berdua Calon orang tua nya Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person: https://api.whatsapp.com/send ️ ️

3 Hours ago

Comment from :


3 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ce028b0bcc549d30b9b35f96f1b6680a/5D839504/t51.2885-15/e35/s320x320/69159169_238388793732895_6768692311671458833_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


Wow.. Malas nak workout ke? Sesi bakar kalori jom🔥🔥💃💃 Please senaman untuk membantu proses penurunan berat badan. 20% membantu menurunkan berat badan manakala 80% pemakanan seimbang..😊 Senaman di rumah dapat membaiki sistem pernafasan dan juga menaikan mood ceria seseorang.. 😅😅 Coach min. OKTOBER INTAKE now!! Please take care our self..love ur self💗💗 Coach min 0193944046 #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia#utm#bisnessonline#missfazura#ajimaura#shoppingonline#neelofa#selangor#terapiinstagram#AuraInsta#AuraInstaBatch13#usahawanonline#IGMASHUP#alifsyukriterlajaklaris

4 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/a3e20347012889a2e5d4db04acd5c0d4/5E06BC7A/t51.2885-15/e35/s320x320/67586050_497652477690998_1851443708659618856_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102

Comment from :


بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Sahabat sekelian.. . Menurut para pakar psikologi, orang yg bersyukur akan memiliki wajah yg selalu tersenyum dalam menjalani hidup dan orang yg selalu tersenyum itu manambah kecantikan dan ketampanan sebesar 20%. . Adakah kita mahu terlihat rupawan? Bersyukurlah atas apa yg kita miliki saat ini. . . #squadBD #koleksiterkinibyanyss #bajubaru #viral #eseminar #youcanduit #syukurselalu #positifselalu #giveaway #jasin #johor #mirafilzah #bangsar #kuantan #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #love #terapiinstagram #jubah #jubahmuslimah #muslimahattire #usahawanonline #butikonline #blousestyle #neelofa #blousemenyusu #blousemuslimah #blousetakpayahgosok

4 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/e4ba5e65b6134806e737a6e72f2705bb/5E368B7D/t51.2885-15/e35/s320x320/70493366_665656177267761_3696170775225997941_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109

Comment from :


Kalau nak beri hidangan yang terbaik kepada tetamu, sis suggest ambil @kekbatikwow sebagai dessert. Confirm cepat habis🙊🙊🙊 . . Tak percaya? Order dulu✌️😉 . . Saiz 7’ & Saiz 10’ boleh confirmkan order sebaiknya 2 hari sebelum delivery. . . Sis akan proses order selepas terima pembayaran penuh😁 . . Kawasan delivery untuk Saiz 7’ & Saiz 10’ : Sebahagian kawasan Lembah Klang sahaja. . . (Dalam gambar Saiz 7’) . . . #kekbatik # #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikcoklat #kekbatikganache #kekbatikhomemade #kekbatiklover #kekbatikspecial #kekbatikmeletup #kekbatikmeletop #kekbatikttdi #kekbatiktrending #kekbatikpopular #kekbatikkl #kekbatikoneutama #kekbatikpj #kekbatikshahalam #pengedarkekbatik #usahawankekbatik #usahawanwanita #usahawanonline #kekbatikglenmarie #kekbatikpadu #kekbatikpower #kekbatikjalankebun #kekbatikketagih #kekbatikpuchong

5 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8301fad7294f8595d8dee6e7874ed64b/5E0BE28F/t51.2885-15/e35/s320x320/71302338_1628307983967992_8104288326724554154_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


Kalau nak beri hidangan yang terbaik kepada tetamu, sis suggest ambil @kekbatikwow sebagai dessert. Confirm cepat habis🙊🙊🙊 . . Tak percaya? Order dulu✌️😉 . . Saiz 7’ & Saiz 10’ boleh confirmkan order sebaiknya 2 hari sebelum delivery. . . Sis akan proses order selepas terima pembayaran penuh😁 . . Kawasan delivery untuk Saiz 7’ & Saiz 10’ : Sebahagian kawasan Lembah Klang sahaja. . . (Dalam gambar Saiz 7’) . . . #kekbatik # #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikcoklat #kekbatikganache #kekbatikhomemade #kekbatiklover #kekbatikspecial #kekbatikmeletup #kekbatikmeletop #kekbatikttdi #kekbatiktrending #kekbatikpopular #kekbatikkl #kekbatikoneutama #kekbatikpj #kekbatikshahalam #pengedarkekbatik #usahawankekbatik #usahawanwanita #usahawanonline #kekbatikglenmarie #kekbatikpadu #kekbatikpower #kekbatikjalankebun #kekbatikketagih #kekbatikpuchong

5 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f7af9befb4e513c46017cc9edb261d20/5DF8B02E/t51.2885-15/e35/s320x320/69706583_509439933217382_949405041473345930_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102

Comment from :


Kalau nak beri hidangan yang terbaik kepada tetamu, sis suggest ambil @kekbatikwow sebagai dessert. Confirm cepat habis🙊🙊🙊 . . Tak percaya? Order dulu✌️😉 . . Saiz 7’ & Saiz 10’ boleh confirmkan order sebaiknya 2 hari sebelum delivery. . . Sis akan proses order selepas terima pembayaran penuh😁 . . Kawasan delivery untuk Saiz 7’ & Saiz 10’ : Sebahagian kawasan Lembah Klang sahaja. . . (Dalam gambar Saiz 7’) . . . #kekbatik # #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikcoklat #kekbatikganache #kekbatikhomemade #kekbatiklover #kekbatikspecial #kekbatikmeletup #kekbatikmeletop #kekbatikttdi #kekbatiktrending #kekbatikpopular #kekbatikkl #kekbatikoneutama #kekbatikpj #kekbatikshahalam #pengedarkekbatik #usahawankekbatik #usahawanwanita #usahawanonline #kekbatikglenmarie #kekbatikpadu #kekbatikpower #kekbatikjalankebun #kekbatikketagih #kekbatikpuchong

5 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/6ec18fdb8ddc5f3a4bc0e6278dbd1647/5E00B08F/t51.2885-15/e35/s320x320/69044095_1269535266550810_6773145635100390753_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110

Comment from :


Kalau nak beri hidangan yang terbaik kepada tetamu, sis suggest ambil @kekbatikwow sebagai dessert. Confirm cepat habis🙊🙊🙊 . . Tak percaya? Order dulu✌️😉 . . Saiz 7’ & Saiz 10’ boleh confirmkan order sebaiknya 2 hari sebelum delivery. . . Sis akan proses order selepas terima pembayaran penuh😁 . . Kawasan delivery untuk Saiz 7’ & Saiz 10’ : Sebahagian kawasan Lembah Klang sahaja. . . (Dalam gambar Saiz 7’) . . . #kekbatik # #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikcoklat #kekbatikganache #kekbatikhomemade #kekbatiklover #kekbatikspecial #kekbatikmeletup #kekbatikmeletop #kekbatikttdi #kekbatiktrending #kekbatikpopular #kekbatikkl #kekbatikoneutama #kekbatikpj #kekbatikshahalam #pengedarkekbatik #usahawankekbatik #usahawanwanita #usahawanonline #kekbatikglenmarie #kekbatikpadu #kekbatikpower #kekbatikjalankebun #kekbatikketagih #kekbatikpuchong

5 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/b944d801d3a46226f0f145343eb1c510/5E0A8A89/t51.2885-15/e35/s320x320/69375025_143703276853618_3163667281674658753_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110

Comment from :


Kalau nak beri hidangan yang terbaik kepada tetamu, sis suggest ambil @kekbatikwow sebagai dessert. Confirm cepat habis🙊🙊🙊 . . Tak percaya? Order dulu✌️😉 . . Saiz 7’ & Saiz 10’ boleh confirmkan order sebaiknya 2 hari sebelum delivery. . . Sis akan proses order selepas terima pembayaran penuh😁 . . Kawasan delivery untuk Saiz 7’ & Saiz 10’ : Sebahagian kawasan Lembah Klang sahaja. . . (Dalam gambar Saiz 7’) . . . #kekbatik # #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikcoklat #kekbatikganache #kekbatikhomemade #kekbatiklover #kekbatikspecial #kekbatikmeletup #kekbatikmeletop #kekbatikttdi #kekbatiktrending #kekbatikpopular #kekbatikkl #kekbatikoneutama #kekbatikpj #kekbatikshahalam #pengedarkekbatik #usahawankekbatik #usahawanwanita #usahawanonline #kekbatikglenmarie #kekbatikpadu #kekbatikpower #kekbatikjalankebun #kekbatikketagih #kekbatikpuchong

5 Hours ago