Photos of tudung


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101370490_113239206866060_2574572548357021967_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&_nc_ohc=7BbrbpTw6MwAX-ecixy&oh=bb753568f271454be0db6fe4fe6bb219&oe=5EF58ABE

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100495107_860157237808082_4791810017121367304_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=LHDJ8CQbX4gAX9rf7Ap&oh=2e5f76e776be01cfcf33de321aa53076&oe=5EF5DD3E

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100985335_563561931225361_8494395880030819990_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&_nc_ohc=TtFSxJed4QAAX_Y-aQE&oh=4dd36c785cf6d0d7148981f52429fd03&oe=5EF48731

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

4 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101207733_2740640346207112_8739824571517759372_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=gXYt2jmzseUAX9qJ9Ow&oh=040ffb30a4168022323fdb42f747756a&oe=5EF598AE

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100925362_568385077440466_720575064309880098_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=P7dShfi0B7QAX_y128Z&oh=828569c8eb864521f9ed153932b08100&oe=5EF4DBB8

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale❗️❗️

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100082099_1665438113608216_4133074020017893284_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=ub_jYK9vZwQAX8O2nDz&oh=2f3ac79031da85ecb212edb34f6b65a5&oe=5EF40D49

Comment from :


7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101135660_1128976210811439_4404310900229507559_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=MmPL5KGkNGwAX9waEeF&oh=7f17c9f2a1829a2d5234a6f33e7abafa&oe=5EF46F7B

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/99425277_659055358007563_2184534068571629265_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=4ADnN9pIT8cAX-vObL8&oh=b2595d6fad5f897d82440609b3b8b49a&oe=5EF4FC8C

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101030192_539687460005833_6342405875604795651_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&_nc_ohc=vBGKh2ut-9cAX-ORzHv&oh=a40854dce34b0a1a6903af6fc8004f13&oe=5EF606EB

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101223019_635582080373997_7451397071500857962_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&_nc_ohc=ODIPNx7A5EMAX9ePymp&oh=f76b8faf406b1628920b560109ea05f6&oe=5EF464BD

Comment from :


Salam Aidilfitri hari ke 3❤️ . Dah2 tu makan..nk lost weight kena ada kesedaran okeh😇😇 raya tahun dpn msti jumpa lagi makanan tu🥰 . Saya xlah kurus mana lagi. Tp 23kg yg dh HILANG tu buat sy lg semangat nk go ideal weight this year. Sikit je lagi. Xbyk dah😊 Dulu saya ialah seorang yg sangat2 susah nk ambil gmbr. Sbb terlalu low confident nk bergambar dan setiap kali lps bergambar dah x nak tgk gmbr tu. Siapa kenal saya dulu. MasyaAllah. Terima kasih sbb sll bersabar dgn aku @ikhnurfatihah . Hg lg tau betapa teruk low confidnt aku dlu. (Yeke hg tau🤪) . Gmbr 2016 tu puas korek kt fb. Sbb kalau xsilap tu gmbr dinner kt Uni which is lps raya x silap. Scnd gmbr raya kt ofis. Masa tu bru sebulan dgn KFOC, tp still x nmpk kurus lg bg org sekeliling. . Kalau perasan gmbr dlu dgn skrg, semua acah2 mengiring dan sorok sebelah org lain sbb nk effect kurus😛 Sekarang menghadap je kedepan pun ok je.Alhamdulillah, bkn popularity atau cantik yg nk dipuji, tp cukuplah nikmat rasa sihat dan improve confident tu buat rasa diri ni x perlu rasa sedih atau negatif lagi. . Saya faham perasaan tu. Anda bila lagi? . 𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗔𝘁𝗵𝗶𝘆𝗮𝗵 📲𝟬𝟭𝟯 𝟲𝟭𝟰 𝟰𝟳𝟳𝟬 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗹𝗼𝘀𝘁 𝟮𝟯𝗸𝗴🔥 𝗞𝘂𝗿𝘂𝘀 𝗙𝗶𝘁 𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴

14 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101002219_2451215338465223_2915908520546590092_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&_nc_ohc=hPRVtwS9yFEAX8JthAv&oh=15fd05027e114f6063a67b2dc21dde01&oe=5EF43AB8

Comment from :


SALES PKP EXTENDED SEHINGGA 9 JUNE 2020!! Available Stocks!! Rm19 excl postage!! ❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤ www.wasap.my/60124084285 to order LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #bawal #sayasukabawal #lovebawal #tudungmurah #igshop #igshopmalaysia #murah #murahmeriah #tudung #tudungbawal #brunei #pemborongbrunei #bruneidarussalam #prkekaboo #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #paknilbazar #paknilreviewpercuma #sales #kekaboosales #salesalesale

16 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100767608_264834198260283_3595172716793986363_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=RYsSgC_tJKYAX8fcUPr&oh=fba387a58af68bee00c25f1389a1a2f0&oe=5EF6B2E4

Comment from :


✔️Malas dan tiada masa berjumpa dengan agent di showroom? ✔️Nak pakai cepat dan kerja mudah? ✔️Nak layanan VVIP? ✔️Nak servis PADU ? JOM membeli secara ONLINE dengan BUKHARI . ¥SEDIAKAN DOKUMEN ANDAð ------------------------ --------------------------- Go :- .Salinan IC .Salinan Lesen Memandu .Slip Gaji 3 bulan .Bank Statement 3 bulan 📃 EPF Statement . Graduate Skim :- .Baru bekerja 1hari pun dah boleh apply .Salinan IC .Salinan Lesen Memandu .Salinan Diploma / Degree .Surat Tawaran Kerja (Offer Letter) . . #peroduaampang #akakjualkereta #peroduainfo #klang #peroduamyvi #tupperwarekotabharu #ejenpinklady #sisjual #tudung #fashionvalet #bawalcotton

18 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.54.1024.1024a/s320x320/100889455_2614642828778487_7382115411996615435_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=hOfD1tyy6O0AX-0nbM_&oh=fea1177eb0d7b6fc5ec9ad0955547b15&oe=5EF710F0

Comment from :


Assalamualaikum.. . Lebaran tahun depan pokoknya menolak photo duduk sendiri 🙅 Pengennya photo duduk sebelahan sama pacar halal. Please jangan diprotes. Aamiin kan saja siapa tau aja terkabul ya kan.... Aamiin Ya Allah Ya Rabbal Alaamiin. Aamiinn Ya Allah Ya Mujib☺ . . . . . . . 🌼 Tag Sahabat kita yah 🌼 Follow @dermaga_muslimahbercadar From by @dianratna2105 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #akhwatsyari  #purdah  #hijrahku  #muslimah  #muslim  #vscocam  #ukhty  #negeriakhirat  #berhijrah  #yukhijrah  #sekilaskata  #akhwatbercadar  #beraniberhijrah  #motivasi  #BerbagiSemangat  #muslimahberhijrah  #yukngaji  #muhasabahdiri  #hijrah  #sholehah  #hijab  #beraniberhijrah  #kartun  #Sholehah  #selfreminder  #niqob  #muslimahfashion  #cadarcantik  #tudung  #muslimahtraveller

23 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.180.1440.1440a/s320x320/100967088_834182120440780_232796466833685882_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=Ztk1G4OuG54AX-erUhf&oh=3b01b70dd643f9e1fd243da16c9cb15b&oe=5EF662B9

Comment from :


28 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101002954_527483031281906_1377315157470321034_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=O6WlnZh-amkAX-mKfWG&oh=bb4a7e1339d6a8db345999af4bee7551&oe=5ECE8CC5

Comment from :


How's your raya so far? 🤗 There's no denial that it's so different to experience a new normal for Aidilfitri 😌 So, in case you're bored, here's a tutorial for you try out! ❤ Let us know how it goes and tag us on social media! . . Whatsapp Zainab: 010-4560350 to grab yours now! Remember, first come first serve basis tau. You lambat, you tertinggal. Design habis, jangan menyesal tauuu. ♥️ . . . . . . #SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #ariani #covid19 #naelofar #duck #kotabharu #SR #SRraya2020 #rayacollection2020 #zainabshijab #zainabshijabraya2020 #zainabshijabxdianadanielleb #dianadanielleb #hijabtutorial #contestduitraya

38 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/101055836_886533538479616_7133824443208184048_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=lYgii9z-c-EAX88zyui&oh=2fcdbd4d507d0d028fcc121b82566a00&oe=5ECE46C5

Comment from :


Here's a hijab tutorial for our girls with round faces! 😍 Wear your hijab to complement your face shape! Tag your friends with rounded face shape 😉 . . Whatsapp Zainab: 010-4560350 to grab yours now! Remember, first come first serve basis tau. You lambat, you tertinggal. Design habis, jangan menyesal tauuu. ♥️ . . . . . . #SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #ariani #covid19 #naelofar #duck #kotabharu #SR #SRraya2020 #rayacollection2020 #zainabshijab #zainabshijabraya2020 #zainabshijabxdianadanielleb #dianadanielleb #hijabtutorial #contestduitraya

38 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100953546_160046915494707_7597481350624432680_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=tipwwPGXs9MAX835z6M&oh=980cf4aa419e5cdb0f95b1065a3f506a&oe=5EF4A86D

Comment from :


Shawl Chiffon Eyelash Korean . Harga:- RM25/pcs . Saiz : 1.8m x 0.8m Material : Chiffon Korean Jahitan : Eyelash . •ironless. •material anti kedut. •tak jarang •mudah betuk •material chiffon lembut . OFFER 🎉 5pcs & keatas= RM23/pcs [boleh campur shawl yang sama harga sahaja] . 🎉🎉FREE POS 3PCS KEATAS🎉🎉 ••Sabah dan Sarawak ++ •• . Postage:- 1pcs RM8(sm) RM12(ss) 2pcs RM5(sm) RM10(ss) 3pcs FREE (sm) RM6(ss) . Untuk order whatsapp :- +60193441375 . #shawlchiffonkorean #shawlsatin #chiffonkoreaneyelash #shawlchiffon #shawleyelash #satineyelash #shawlprinted #shawlheavychiffon #shawlcotton #shawlmuna #shawlpleated #bawal #bawalchiffon #bawalcotton #shawljersey #cottonjersey #tudung #rm10 #upsi #upm #uum #uitm #shahalam #kl #selangor #kedah #perak #melaka #johor #terengganu

38 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/100973864_841635056323438_1456140093737134456_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=BwqMwGj24FEAX_T9jFP&oh=657fab0e095d84ce6d3cfd6f9c6a0d6c&oe=5ECE35B1

Comment from :


This tutorial for a sunny day is perfect for holding a raya photo shoot session with the naturally bright sunlight! 😍 Don't forget to tag us when you recreate this look and tag your friends or cousins if you recreate it together! ❤😁 . . Whatsapp Zainab: 010-4560350 to grab yours now! Remember, first come first serve basis tau. You lambat, you tertinggal. Design habis, jangan menyesal tauuu. ♥️ . . . . . . #SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #ariani #covid19 #naelofar #duck #kotabharu #SR #SRraya2020 #rayacollection2020 #zainabshijab #zainabshijabraya2020 #zainabshijabxdianadanielleb #dianadanielleb #hijabtutorial #contestduitraya

39 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.96.768.768a/s320x320/101213055_556320651968906_6889597471601722349_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=DxQr-3_FZbgAX-_5Haz&oh=ca0af1fc0cbbd2b4117b2f9f32ef31c2&oe=5EF47D12

Comment from :


39 Minutes ago