Photos of sembang


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/9c5e9ce433965cf5e788d6e9168e7818/5E03A551/t51.2885-15/e35/c61.0.744.744a/s320x320/70753265_163861071468089_813971634290041410_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105

Comment from :


1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a586e1163516aed6f76329244ccd0d56/5E384327/t51.2885-15/e35/c115.0.849.849a/s320x320/69190095_373926156878345_6836065227416805930_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105

Comment from :


3 Kebaikan Aromaterapi Ramai orang sedar bahawa aromaterapi boleh menyediakan pelbagai manfaat yang boleh memperbaiki keadaan kesihatan semasa seseorang. Di tempat-tempat utama seperti Amerika Syarikat dan England sebagai contoh, mereka akan menganggap manfaat aromaterapi sebagai sesuatu yang amat berkaitan dengan teknik perubatan alternatif. Berikut adalah 3 manfaat aromaterapi kepada diri kita: 1. Aromaterapi sebagai alat bantuan melegakan ketegangan. Apabila seseorang menyebut aromaterapi, perkara pertama yang akan berdering dalam telinga seseorang adalah bahawa ia boleh melegakan tekanan setiap hari. Aromaterapi kebanyakannya diberikan untuk mengurangkan simptom stress di kalangan rakyat. Contohnya minyak selasih biasa digunakan bagi meredakan kemurungan. 2. Aromaterapi dan Tingkah laku. Aromaterapi boleh memperbaiki keadaan fikiran dan memberi sedikit kesan kepada tingkah laku seseorang. 3. Aromaterapi sebagai bantuan tidur lebih lena. Satu kajian menunjukkan bahawa orang dewasa dapat menikmati "tidur seperti bayi" apabila menggunakan aromaterapi dari Lavendar. Menghirup bau-bauan bunga segar amat membantu mereka yang sukar untuk tidur malam. . Kini, Blackout Justica menampilkan kepada anda Floria Edition yang dihasilkan dari pelbagai jen #perfumeteamperak #perfumemurah #tamantasiktaiping #aeontaiping #taipingmall #beritaharian #malaysianhariini #wanitainspirasi #tamantasiktaiping #sembang #nakpesan #nakkongsi #polisevo2 #unimap #uum #perakian #penang #selangor #johor #perlis #pahang #kelantan #Terengganu #utp #uniza #utm #kualalumpur #setiawangsa #angsanamall #stadiumipoh #ptss #perfumeteamperak #perfumemurah #tamantasiktaiping #aeontaiping #taipingmall #beritaharian #malaysianhariini #wanitainspirasi #tamantasiktaiping #sembang #nakpesan #nakkongsi #polisevo2 #unimap #uum #perakian #penang #selangor #johor #perlis #pahang #kelantan #Terengganu #utp #uniza #utm #kualalumpur #setiawangsa #angsanamall #stadiumipoh #ptss

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a908afcef860b4b0aeef85f562259d24/5D84152D/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720a/s320x320/69424530_153351025756520_5595459830734141636_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3529ff4d29c5a3b7accbcc9b65c996eb/5E1C7FFC/t51.2885-15/e35/s320x320/71288327_743136339457663_650952481156715616_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


CLASSY KIT Q🎉 . WHAT YOU WILL GET : . + CHOCOLATE CARAMEL CAKE 5INCH . + HOT AIR BALLOON . + CHOCOLATE . PLUSS FREE KNIFE, CANDLE AND GREETING CARD 🤩 . FOR ONLY RM149😱 (N/P : RM249) . NOTED: DESIGN CAKE CAN CHANGE . WHATSAPP 0136990878 FOR ORDER OR CLICK ON BIO ☎️ . SELF PICKUP WANGSA MAJU 🚚 DELIVERY AREA KL AND SELANGOR 🚚 (CHARGE START RM10+) . . . . #malaysianfood #malaysiainfluencer #foodporn #kek #sayajual #kelas #surpriseparty #surprisedeliverymurah #brownies #swapreviewstory #makanmurah #cakevelvet #cafe #lepak #dinnermalaysia #sembang #delivery #hiasanhantaran #balloons #partysurprise #partymalaysia #birthdayparty #bridesmaids #tunangan #reasonableprice #balloondeco #ampangsurprise #wangsamaju #surpriseplanner

10 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b5e04f6cb5bff6e7d95622206523fb0f/5DFC7C4C/t51.2885-15/e35/c0.67.552.552a/s320x320/69801128_1169925229860642_677854441221695046_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106

Comment from :


11 Hours ago

Comment from :


11 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/359f8dd397a7acd71b80a7c38aaec226/5E3BEDD0/t51.2885-15/e35/c0.106.845.845a/s320x320/69952073_129317698395978_3776734711633828681_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106

Comment from :


CASSANDRA : Haruman aromatik bungaan dan buah. Semburan awal aroma anggur dan menghasilkan bau manis. Seksi, sesuai untuk yang inginkan perhatian. Jom kita nikmati keasyikkan aroma Floria Edition ini dan dapatkan segera sementara stok masih ada! #perfumeteamperak #perfumemurah #tamantasiktaiping #aeontaiping #taipingmall #beritaharian #malaysianhariini #wanitainspirasi #tamantasiktaiping #sembang #nakpesan #nakkongsi #polisevo2 #unimap #uum #perakian #penang #selangor #johor #perlis #pahang #kelantan #Terengganu #utp #uniza #utm #kualalumpur #setiawangsa #angsanamall #stadiumipoh #ptss

11 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/37f2afab24b05d49f008a025360221e9/5E0D96CE/t51.2885-15/e35/c0.67.552.552a/s320x320/69177100_2425692500850601_4748400477630398428_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


12 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2413e951aea56ebbeef77fbe5fac5ebd/5E3B5BBE/t51.2885-15/e35/s320x320/69897203_132524784704794_2572891081529561306_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110

Comment from :


20 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/646a69329eed2de2d529a18581da2a19/5D838416/t51.2885-15/e35/c156.0.408.408a/s320x320/69266277_545037166265032_5840698414976501136_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


23 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7987d93818cd4671074ab7113ccf2505/5D83707E/t51.2885-15/e35/c157.0.406.406a/s320x320/69704096_477589583085777_3749522319427906495_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/284026903c2d489f40b24965de800cb9/5DFB98BC/t51.2885-15/e35/s320x320/69469140_490607095067026_7193594185089588078_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/0da568c54e71b1df9ea74b363bf52a56/5E02C8C1/t51.2885-15/e35/c0.67.552.552a/s320x320/69033191_167447731058633_2673559477336221354_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105

Comment from :


Anda peminat Green Note? Green Note adalah istilah umum untuk notes parfum yang merujuk kepada aroma dedaunan hijau, rumput dan aroma tumbuhan hijau segar, aroma daun teh dan beberapa rumput laut. Digunakan untuk campuran aroma lainnya supaya terkesan lebih berkarakter dan tajam. Green notes banyak dipakai pada parfum sporty dan parfum untuk musim panas. Anda boleh nikmati Green Note ini dalam Justica Cassandra. . #perfumeteamperak #perfumemurah #tamantasiktaiping #aeontaiping #taipingmall #beritaharian #malaysianhariini #wanitainspirasi #tamantasiktaiping #sembang #nakpesan #nakkongsi #polisevo2 #unimap #uum #perakian #penang #selangor #johor #perlis #pahang #kelantan #Terengganu #utp #uniza #utm #kualalumpur #setiawangsa #angsanamall #stadiumipoh #ptss

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/1f4574f5d8b36056a973969329269ca3/5E065357/t51.2885-15/e35/s320x320/69692101_849247968809769_5145156199995507865_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109

Comment from :


[𝐉𝐀𝐍𝐓𝟒𝐍 𝐗 𝐆𝐔𝐍𝐄] MACAM AMBIL DUIT, CUCUK DAH SIAP! . . ⛔️ Muka #GANAS tapi hmmm.. cepat betul.... ⛔️ #Sembang luar koncang macam hero . . #Jangan risau kami pun macam tu dulu, TAPI sekarang tak lagi... Kau sorang je macam tu lagi.. Kah Kah Kah . . Ni kami nak bantu korang ni! Satu jam masih #steady boh.... . . ✅ Produk #Tip Top ✅ 100% Herba ✅ Lulus #KKM ✅ H4lal ✅ #Selamat Digunakan ✅ Mudah #dibawa & Mudah #guna ✅ Kesan #cepat . . 💯 Dijamin #BERKESAN, kalau tak hang ambik balik duit hang! . . Untuk pembelian hari ni kami bagi 50% diskaun tau! . . Apa tunggu lagi? Jom balas D3NDAM!

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/824cfd7b2a26dd6fc79903c28ed172bb/5DFA8858/t51.2885-15/e35/s320x320/69866613_1371645769677647_8673063874329893908_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


[𝐉𝐀𝐍𝐓𝟒𝐍 𝐗 𝐆𝐔𝐍𝐄] MACAM AMBIL DUIT, CUCUK DAH SIAP! . . ⛔️ Muka #GANAS tapi hmmm.. cepat betul.... ⛔️ #Sembang luar koncang macam hero . . #Jangan risau kami pun macam tu dulu, TAPI sekarang tak lagi... Kau sorang je macam tu lagi.. Kah Kah Kah . . Ni kami nak bantu korang ni! Satu jam masih #steady boh.... . . ✅ Produk #Tip Top ✅ 100% Herba ✅ Lulus #KKM ✅ H4lal ✅ #Selamat Digunakan ✅ Mudah #dibawa & Mudah #guna ✅ Kesan #cepat . . 💯 Dijamin #BERKESAN, kalau tak hang ambik balik duit hang! . . Untuk pembelian hari ni kami bagi 50% diskaun tau! . . Apa tunggu lagi? Jom balas D3NDAM!

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/99254121618c1de106bb1bea5f0edf99/5DF9B2EE/t51.2885-15/e35/s320x320/69228446_429935287627561_4440227266706375436_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/eaf16b4f07334667dc9abff29ab9490e/5D831B35/t51.2885-15/e35/s320x320/69772119_499274704204212_3448846508357079774_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/0fe72cf38b4454a548f7b4fe58af3f72/5E38DFBD/t51.2885-15/e35/s320x320/68781487_143712256869224_8112805720012679586_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2b37017bb9b8cd2b75e6a1563a4d376a/5E16700C/t51.2885-15/e35/s320x320/71093563_211272573197851_1871035926886541769_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


With two of my customers, #Sembang girl & Sue. Hope too see you guys soon!

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/dd18b71a35456872f000cdda67948587/5D83FE5E/t51.2885-15/e35/s320x320/69218817_165824907935127_1467060124597154147_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3e81aac8ff55a77b46aa5cd833606341/5DFF0D86/t51.2885-15/e35/c115.0.691.691a/s320x320/69182556_379806079355186_3524004207868903418_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102

Comment from :


The differences in background and talents are the basis of forming @projectunscripted. We know we are different but we choose to focus on each other's strength. That allows us to overcome our own weaknesses as we sharpen each other. What defines Malaysia? Relationship. Despite differences in background, race and religion, we connect, we berkawan, we unite and we stand as one. Happy Malaysia Day! 當五個不同背景的朋友選擇把視線都放在互相的優點上 @projectunscripted 就是這樣成立了。馬來西亞人民的感情是比背景,宗教和 種族來的更重要。團結不是因為大家都是相通的,而是明知不同但就

1 Days ago