Photos of putihkulit


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f262c767c48a386209fdbdf2ee2e2e4c/5DF317F0/t51.2885-15/e35/s320x320/68845498_386191332092606_3241573838184584428_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Selamat Pagi! Jom kita cuba new product dari Maaez nak? So kalau dah minum maaez kita perlukan maaez soap utk kelihatan lebih menawan dan segarkan kulit tambahan lagi minum maaez jadi berganda ganda lah lebih cantikkk. Confirm!!! 😍😘😋 Try order jom 👇🏻 http://www.wasap.my/+601233335 #maaezwarriors #teammaaez #susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #tuandanial #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitkering #maaezmelaka #susumaaezmelaka #coffeemaaezmelaka #maaezcoffeemelaka #maaezwhitecoffeemelaka #melaka #ayerkeroh #neelofa #codmelaka

8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f078f8652317ee1179d2ec6d6d9b6670/5DEF7321/t51.2885-15/e35/s320x320/67494931_436101893662925_4643727191703230081_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


#skinniherbsfeedback . morninggg! haa ni admin nak share antara testimoni yang cepat turun. 4hari 4kg!! omg, cepat gila kan. 4hari 4kg sebab our customer hari2 zumba, sebab tulah penurunan dia cepat gila macam ni. . tapi yang jenis tak exercise pun takpe, still akan kurus. tapi tak cepat macam ni la tau. tak wajib pun exercise. cuma kalau yang urgent nak kurus tu try banyakkann pergerakan (your daily movement), turun naik tangga ke, mengemas rumah ke, cuci toilet ke, tolak stroller anak petang2 ke, pun dah ok sangat. . #Skinniherbs adalah produk yang dibuat khas untuk kaum wanita sahaja samada bujang ataupun yang dah berumahtangga. Ibu menyusu juga bole consume baby yang berumur 4bulan keatas..😍 . . 1 botol Rm150 2 botol Rm270 . Klik link di bio atau Whatsapp 📲 017-6395123 . . #skinniherbs #kurus #kurussihat #kuruscepat #agentskinniherbs #sayajual #kurus #fit #skinny #tyaadnan #kesihatan #hidupsihat #supplement #health #putihkulit #makinberseri #kulitcantik #skinniherbbanguli #skinniherbsputrajaya #skinniherbsserdang #skinniherbskajang #skinniherbsheras #skinniherbsrikembangan #skinniherbsselangor #skinniherbssemenyih #skinniherbskl #skinniherbsampang #skinniherbskualalumpur #skinniherbsdamansara

8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/43244dc0087c65f2b6141e0f90e94d2d/5DDABB04/t51.2885-15/e35/s320x320/67441419_153599709157561_5560004533012597135_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Dengar cerita #susumaaez ni bagus untuk membantu merawat masalah kulit. Haa ramai peminat susu maaez anggur ni rupenye.. . . Kalau siapa yang ada masalah kulit kusam, kering, gatal-gatal memang elok minum susu ni. Rasa pun memang sedap sangat! . . Korang yang nak dapatkan susu viral ni boleh whatsapp . . www.wasap.my/60199283358 . . . #maaezwhitecoffee #mwc #susumaaez #testimoniberjaya #maaezputihkankulit #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #maaezamieyshop #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

20 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/30dede55a227bc80bb6d3f001a5cc36f/5DDEE1D0/t51.2885-15/e35/s320x320/66855937_509464746493020_2136572296057764563_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Siapa dekat sini ada masalah macam ni🙋mesti rasa segan kan? Kalau orang asyik perhati kaki jee. Bukan tu je tau mesti rasa tak best, rasa macam sakit kaki bila nak berjalan. . . Ada yang nak tak selesaikan segala masalah kulit dia? Kalau nak jangan malu jangan segan whatsapp sy untuk details www.wasap/60199283358 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #maaezamieyshop #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

25 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/805a181e5e845da39ab88fb5403fdff4/5DF1A65D/t51.2885-15/e35/c5.0.1069.1069a/s320x320/68686067_478787679337561_2633925740098628893_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jangan sangka teh murah kualiti murah ok!! kite tak jual taw barang xde kualiti..😊 kita akan bg servis tip top dengan barang yg sama tip top.. saya bantu uolls sampai berjaya.. wasap order 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #kurus #dietkurus #kurussecarasihat #kurusdengansihat #programkurus30hari #carakurusbadan #ubatkurusmurah #teamilafazila11 #kurusdalam7hari #nakkuruskanbadan #cepatkurus #kuruscepat #kurusbadan #bengkungmoden #cerahkulit #glowingserum #putihkulit #teamilafazila

33 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ae561a28b4af46698886a3f1c53d32a4/5DF340E0/t51.2885-15/e35/s320x320/66623025_2648852865158714_4072335591433638325_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


36 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/71e575025de494c5e920c7d93cb6d7b7/5E0D3787/t51.2885-15/e35/s320x320/67196899_370833470474526_5785281081459182790_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Bagi yang Dh Ada Azam nk kurus & Turunkan berat badan..JANGAN TUNDA-TUNDA!! BUAT TINDAKAN HARI NI JUGAK!! Bukannya esok,lusa atau minggu Depan.. SET COMBO hanya rm 40 jer awak.. Saya Bantu awak hingga dpt badan idaman.. Wasap 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #kurus #dietkurus #kurussecarasihat #kurusdengansihat #programkurus30hari #carakurusbadan #ubatkurusmurah #teamilafazila11 #kurusdalam7hari #nakkuruskanbadan #cepatkurus #kuruscepat #kurusbadan #bengkungmoden #cerahkulit #glowingserum #putihkulit #teamilafazila

42 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c85931439d653209af4358c02cc2262e/5E123E97/t51.2885-15/e35/s320x320/67561459_2795074403876731_1324771777405975334_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f79cb0a37827780f0222ec5ecc54f3b7/5DF279D3/t51.2885-15/e35/s320x320/67735637_2213977282156319_3731722258705285225_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Siapa dekat sini ada masalah macam ni🙋mesti rasa segan kan? Kalau orang asyik perhati kaki jee. Bukan tu je tau mesti rasa tak best, rasa macam sakit kaki bila nak berjalan. . . Ada yang nak tak selesaikan segala masalah kulit dia? Kalau nak jangan malu jangan segan whatsapp sy untuk details www.wasap.my/601226421 In Boutique @fashion.empireboutique @vendorsventure . . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #maaezteammyra #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/851d469dbc5591fef6d642d7306aee34/5D606A0C/t51.2885-15/e35/s320x320/67624186_1962649107170442_8053364431583338256_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


FREE LASER JERAGAT ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/cc1372beb4fc8ccbe97aea43d6d0a325/5DF332B2/t51.2885-15/e35/s320x320/67520613_223516565285297_428941988585437450_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Hi selamat malam korang ! Malam ni dah minum #maaezwhitecoffee belum dear ? Jangan lupa minum ye tiap malam kalau nak kulit sentiasa putih gebu & kulit maintain sihat bebas dr segala masalah jerawat & juga jeragat 😉😉🤪 . Haa sebelum tidur ni ayuhla kita coffee coffee dgn Maaez White Coffee duluu... #maaezwhitecoffee ni adlh agen pemutihan kulit tanpa kolagen ! Uols yg alah dgn kolagen mmg sesuai sgt consume nih ! Khasiat #MAAEZWHITECOFFEE nii banyak sgt.. sbb ingredient2 dia semua yg berkhasiat..ekstrak kopi, ekstrak delima,ekstrak tomato, vit c, ekstrak betik, dan bahan utama nya adlh sarang burung walit.. ia bertindak untuk 1) mencantikkan lapisan kulit 2)punca utama pghasilan kulit muda, lembut, licin dan halus 3)membantu mencegah kulit kering 4) meremajakan kulit 5)kulit lebih berseri dan muda 6)licin ,anjal, glowing, dan kurangkn kedutan 7)menggalakan penyembuhan luka 8) yg penting skali bertindak sbgai agen pemutihan kulit.. Best juga #MaaezWhiteCoffee ni. Boleh buat orang ketagih dgn rasa dia. Kopi ni khas utk mereka yg nak kulit putih tauu 😍 Sebarang pertanyaan/pembelian boleh terus wsp eiyda https://www.wasap.my/601 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #Maaezbeautysupplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #putihtanpakolagen #kopiputih #Codareakotabharupasirmas

6 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d109e4dc4df16bf94e75d2d50a52487b/5DF36A6E/t51.2885-15/e35/s320x320/67172437_2389284904652414_1328462455017487674_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


MASALAH JERAGAT ? RASA MALU ? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/fa7922af0277f693eb86f788ffc05eb6/5DF21B55/t51.2885-15/e35/s320x320/67480195_166258804422934_5200932739003462755_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BFF ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/636bbfe1ffded18b69b0d174852705c5/5DF13A88/t51.2885-15/e35/s320x320/67414135_224357635206551_1679009759681416516_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


RAWATAN PUTIH KULIT DRK RM100. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7a2defa6e1bc5e75ade349348a386be7/5D6032A1/t51.2885-15/e35/s320x320/67094692_176791153361455_5845727616091850203_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


geng geng otak masuk air 🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂. . SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3c22071cf72e6970e025e3ea61350ebc/5E1108EA/t51.2885-15/e35/s320x320/67384598_127482078562971_218450390628131227_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


FREEE LASER BUANG PARUT DRK ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/22b219ee75fc62deed6d11b81a69c6f9/5D5FEC95/t51.2885-15/e35/c0.72.576.576a/s320x320/67447774_2317333021678211_9116601136238502176_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK BUAT LESUNG PIPIT ?? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/5eaa0e717406953a5b51811d12e3e260/5DE14BF4/t51.2885-15/e35/s320x320/67535876_2309495876032403_604483623549585937_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BOSSSTERR PUTIH KULIT DRK RM100. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/49658723c6729b8521e23990a07ea675/5E15EB3C/t51.2885-15/e35/s320x320/68956457_152950639124704_5759135009507682348_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PERBEZAAN PADA KULIT!! . . . Nk share kat korang feedback slepas 7 hari minum maaez white coffee burn dekat kaki hilang, dah ada perbezaan kulit nmpak cerah nak dibandingkan dengan sebelum ni..memang sangat berkesan . . . Banyak bahan makanan yang berkhasiat dalam tu yang boleh membantu merawat masalah kulit, iaitu sarang burung walet, ekstrak kopi, ekstrak betik, ekstrak delima, ekstrak tomato, VitaminC . . . Nk cuba maaez coffee Jom whatsapp sis eira #0182728408🤗 . . . #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #whiteningproduk

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b7b868a91c88431716c8cf08aea2de5c/5DFAB161/t51.2885-15/e35/s320x320/67392346_736294253466265_3195666601089102073_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


. . NAK SAYA BANTU ? . TERBARU ❤❤❤❤❤. ‼‼‼TERBARU .........BUANG JERAWAT , JERAGAT , RESDUNG , PARUT JERAWAT, KURUS BADAN , KUTIL , KETUAT , BIJIK KOLESTEROL , PARUT , TATOOO = DAPAT DISKAUN 50 % ‼‼‼‼ . LIMITED UNTUK 100 orang yg pertama sahaja yg wasap terus ke DRK SEKARANG . . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 01119777590 . www.wasap.my/601 y/601119777590 www.wasap.my/60 my/601119777590 www.wasap.my/6 CEPAT REPLY DAPAT HADIAH FREEEEE‼‼‼‼🇲🇾🇲🇾‼‼🍎🍎🍎🍎� ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8488a8776e5722b4c833be78b312a2e4/5DF7D8A2/t51.2885-15/e35/s320x320/67480195_483930965516719_5217703402592186051_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


. . NAK SAYA BANTU ? . TERBARU ❤❤❤❤❤. ‼‼‼TERBARU .........BUANG JERAWAT , JERAGAT , RESDUNG , PARUT JERAWAT, KURUS BADAN , KUTIL , KETUAT , BIJIK KOLESTEROL , PARUT , TATOOO = DAPAT DISKAUN 50 % ‼‼‼‼ . LIMITED UNTUK 100 orang yg pertama sahaja yg wasap terus ke DRK SEKARANG . . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 01119777590 . www.wasap.my/601 y/601119777590 www.wasap.my/60 my/601119777590 www.wasap.my/6 CEPAT REPLY DAPAT HADIAH FREEEEE‼‼‼‼🇲🇾🇲🇾‼‼🍎🍎🍎🍎� ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590 DRK 01119777590

7 Hours ago