Photos of produkutrim


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ec94cb84d79229bd88a6494abfc13e62/5DFA6B40/t51.2885-15/e35/s320x320/67498246_130837768179472_677478496915646258_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/222d86a461782a65b04d3b510cc44eee/5DF42516/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/61869075_2297626843886125_3297254124671300047_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING ADALAH SERBUK JUS LEMON TEA YG BUKAN SEKADAR MINUMAN BIASA-BIASA . . . ia tak perlu KKM kerana ia adalah sekadar serbuk minuman jus lemon yg dirumus dari 5 bahan terpilih bersama herba yg bergred premium . . . jus perlu dibancuh secara konsisten dan 3 liter air kosong perlu diambil agar ia dpt membantu membakar lemak anda secara semulajadi . . . qaseh slimming selamat diambil buat anggota tentera yg sentiasa ada pemeriksaan air kencing secara mengejut . . . qaseh slimming mempunyai warranty pembayaran balik wang jika tiada penurunan inchi atau berat dalam 20 hari pengambilan . . . HARGA RM150 -20 SACHET FREE POSTAGE 5HB -31HB OGOS 2019 FREE GIFT SEMENTARA STOK MASIH ADA . . . LINK UTK PEMBELIAN @rahsiakurusqaseh @rahsiakurusqaseh @rahsiakurusqaseh #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #kuruslangsing #plussize #kekalsihat #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #jomsenam #kurus #kuruscepat #cantik #produkutrim #bertunang #pengantin #utrim2012 #ultratrim2013 #produklangsing #jusdiet #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #ushape2015

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/34210a51373d0b8fe050b5f418a281e7/5DF6BBCF/t51.2885-15/e35/s320x320/69243358_1412784942194269_3690007843966974943_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f746e7ce45ed46b17c4d8ff27ab7e669/5DD59F57/t51.2885-15/e35/c0.3.1080.1080a/s320x320/67822786_428837864398186_8511662131818935096_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING ADALAH SERBUK JUS LEMON TEA YG BUKAN SEKADAR MINUMAN BIASA-BIASA . . . ia tak perlu KKM kerana ia adalah sekadar serbuk minuman jus lemon yg dirumus dari 5 bahan terpilih bersama herba yg bergred premium . . . jus perlu dibancuh secara konsisten dan 3 liter air kosong perlu diambil agar ia dpt membantu membakar lemak anda secara semulajadi . . . qaseh slimming selamat diambil buat anggota tentera yg sentiasa ada pemeriksaan air kencing secara mengejut . . . qaseh slimming mempunyai warranty pembayaran balik wang jika tiada penurunan inchi atau berat dalam 20 hari pengambilan . . . HARGA RM150 -20 SACHET FREE POSTAGE 5HB -31HB OGOS 2019 FREE GIFT SEMENTARA STOK MASIH ADA . . . LINK UTK PEMBELIAN wasap.my/60173097827/qaseh #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #kuruslangsing #plussize #kekalsihat #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #jomsenam #kurus #kuruscepat #cantik #produkutrim #bertunang #pengantin #utrim2012 #ultratrim2013 #produklangsing #jusdiet #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #ushape2015

3 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/da107a8ec729b5d425ee9fb3884870b6/5DF79A0D/t51.2885-15/e35/c0.1.1080.1080a/s320x320/66969891_381728085870204_2303487187669296868_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ca50e7013c8aa0cf3f139ceeb00a3603/5DF77325/t51.2885-15/e35/s320x320/66513601_500296507180651_7518943984838887582_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/841a1800eb9637ef7cb1266d18cc6705/5E0F327E/t51.2885-15/e35/s320x320/68829895_157648465351372_844739992520369362_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e862fb73b837f372e09e27164800cc9d/5DDB34C9/t51.2885-15/e35/s320x320/67194620_465113070707245_5765217208179440092_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b9c1d3da19083bfed75c538882f4b687/5E0C61DE/t51.2885-15/e35/c125.0.750.750a/s320x320/67508255_116263952829157_7644054921716161266_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a06104d8f7416681bf55d8c152742156/5E1395EC/t51.2885-15/e35/s320x320/67604745_686023398540362_2726093465674052947_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ad1c56e05a760213e790f605ae3808ba/5E0BAE93/t51.2885-15/e35/s320x320/66836013_139780340566035_5147977811034497079_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Nmpk x beza cust Qaseh Slimming.. Uolls yg lain nk cuba? Try test tgk utk 20 hari.. Klu dpt turun 5kg pun dh best kan.. Kurang bebanan lutut kita 5kg tau.. Rahsia kurus bersama Qaseh Slimming *Ada kelulusan KKM!! *Tanpa perlu senaman yg bebankan *Tanpa perlu diet yg ketat *Tanpa perlu berlapar *100% berkesan *Rasa Lemon Tea *Bakar lemak & kalori dgn pantas *Tingkat kadar metabolisma badan *Kurangkan selera makan *Bertindak sebagai *Carbohydrate Blocker* *Singkirkan toksin dlm badan *Kempiskan perut *Atasi masalah sembelit *serbuk halus tanpa tenusu *Cairkan lemak tepu *Sangat sesuai utk yg kaki makan *Qaseh Slimming produk Malaysia No. 1 KINI KEMBALI DENGAN FORMULA LEBIH BKESAN!!! #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #kuruslangsing #plussize #kekalsihat #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #jomsenam #kurus #kuruscepat #cantik #produkutrim #bertunang #pengantin #utrim2012 #ultratrim2013 #produklangsing #jusdiet #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #ushape2015

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ae8d5d997cb5d4c64f607d6c658642d4/5DEF0C4D/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/67503286_2389230501355089_3595074701305657127_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


dah 3 kali sis ni wat pembelian, dia anggota tentera bekerja disalah sebuah hospital angkatan tentera, katanya dia minum jus lemon ni sebab nak turunkan berat badan. . . . lost 10kg dan inci pada bulan pertama, so far mmg banyak perubahan beliau anggota tentera kene jaga BMI utk proses penyambungan perkhidmatan. harap admin sis ni berjaya dalam proses sambung khidmat nanti . . . ada nak dptkan stok qaseh slimming?? . . . . Dapatkan qaseh slimming postage free sekarang juga!! . www.wasap.my/+6019310 utk sekotak 20 sachet x 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE MANICUTE SET . . . LINK kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2e814d4e189f6a0fdc13a62789b9ea04/5DD4D21C/t51.2885-15/e35/s320x320/67178230_2188386621288591_2840473459848180450_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


tertarik tgk gambar kartoon ni omel. ia dari hasil merahitujambu_doodle. admin suka sgt tgk . . . . kowg makan apa tghari?? wei jangan nak makan donut sgt, awak tu on diet taw. kalau awak pun makan belasah byk gula dan karbo, hbs mcmana tu?? . . . please jaga makan jugak. bkn kata xleh makan tapi awak tgk pagi tadi awak makan apa?? . . . Dapatkan qaseh slimming postage free sekarang juga!! . www.wasap.my/+6019310 utk sekotak 20 sachet x 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE MANICUTE SET . . . LINK kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ab4ff3e26ecc06c407db89a68d08dc81/5DD898F6/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/67449207_1243376312507705_2444156598773517591_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Apa yg korang rasa kalau berat tak turun tapi inci berdesup turun!! . . sampai nak kene tukar pulak tali pinggang baru . . produk kami selamat kita menurunkan berat badan dengan mengikut bahasa tubuh. bukan berdesup kang ada jatuh sakit!! . . . prinsip qaseh mudah je, 3 liter air kosong dengan konsisten. . . . Dapatkan qaseh slimming postage free sekarang juga!! . www.wasap.my/+6019310 utk sekotak 20 sachet x 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE MANICUTE SET . . . LINK kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/9692efd0d78bc7688c9b35dbfcfbcd84/5DDBD365/t51.2885-15/e35/c0.96.768.768a/s320x320/67309106_2414886678556837_1897195411901058664_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/892b743aca112ca8a0e037ef5dd23dff/5DD6A574/t51.2885-15/e35/c0.73.793.793a/s320x320/67135290_506396043469465_5519622421729651099_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Good job Qaseh sliming Testimoni ibu cantik dari Indonesia yang berhasil menurunkan berat badan dari 79 kg menjadi 76.5 kg dlm waktu 10 hari . . Untuk Mendapatkan hasil yg cepat, perbanyak makan sayur, buah, Minum air putih cukup🍊🍌🍎🥦🥛 . . 💋Hindari Minum coffee, dan yg manis2 . . Caiyooooo💪💪💪💪 SLIMINGLOVERS BATAM INDONESIA👏👏👏 . . STOKIS DIPERLUKAN RM50 AGEN DIPERLUKAN RM25 DROPSHIP DIPERLUKAN RM15 (jika ada sale kita akan kurangkan ke RM10) . . . utk pertanyaan boleh whatsapp ke www.wasap.my/+60193105470/+ terus kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7721ef31074b234d45fb3df328a98192/5DD68E1D/t51.2885-15/e35/s320x320/66659125_2494147174150581_4892796753295423540_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Asal stok masuk admin xsempat nak snap gambar, once kita pakai gambar lama je la, asal pagi ni da restok utk anak didik yg lain . . . STOKIS DIPERLUKAN RM50 AGEN DIPERLUKAN RM25 DROPSHIP DIPERLUKAN RM15 (jika ada sale kita akan kurangkan ke RM10) . . . utk pertanyaan boleh whatsapp ke www.wasap.my/+60193105470/+ terus kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c5c08486eb807f5ebd51a3569d762b68/5DF7D7B8/t51.2885-15/e35/c0.26.819.819a/s320x320/67278285_2481472522088079_3135786728456636295_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/0f8d82c282b4c45ad7f124e9e87d3bb2/5E0D2C22/t51.2885-15/e35/s320x320/67772517_105880470664457_4021391700119929465_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


TOLONG JANGAN MINUM JUS NI KALAU TAK NAK HILANG BERAT BADAN. kENAPA? SEBAB..... . 🤙Ramai cakap bila minum qaseh selera makan kurang, tengok nasi pun dah tak pelik 🤙Ramai cakap minum qaseh, baju2 lama boleh pakai semula 🤙Ramai cakap minum jus ni banyak dapat turunkan berat badan . Dah tu kalau ramai dah cakap, anda tunggu apa lagi? jom order sekarang. . postage free taw, jangan menyesal. limmited offer ni . Dapatkan qaseh slimming postage free sekarang juga!! . www.wasap.my/+6019310 utk sekotak 20 sachet x 15 gram . . . FREE POSTAGE & FREE MANICUTE SET . . . LINK kt bio @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

6 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/56cac978f09a23b7a3565ca0bbeb083a/5E147829/t51.2885-15/e35/s320x320/66712017_369987943936685_2209952941456882730_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


📣Testimoni 📣 Testimoni 📣 . SEBELUM DAN SELEPAS WOW 😱 . qaseh slimming diformulasi khas untuk Membakar, Mencairkan, Membuang lemak-lemak tepu yang terdapat dalam badan anda dalam masa 20 hari !! . Tak percaya?? boleh lihat testimoni dipostkan Macam tak percayakan?? . Beliau sudah, anda bila lagi?? Nak cuba jus lemon tea?? Nak saya bantu anda kurus sebelum akhir tahun? Whatsapp saya sekarang !! . no tel : 019-3105470 www.wasap.my/+6019 utk 20 sachet x 15gram pengambilan 20 hari . . . FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📱0193105470 utk keterangan lanjut cara pengambilan QASEH SLIMMING MALAYSIA . . . Meh whatsapp cepat. http://www.wasap.my/+60 di bio tanpa save number @qasehslimmingmalaysia @qasehslimmingmalaysia . . . #kuruscepat #kurussihat #plussizemalaysian #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #kuruslepasbersalin #juskurus #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #jelita #cod #cod&grab #kurustapimakan #igshopmalaysia #stokisdiperlukan #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #agendiperlukan

6 Days ago