Photos of produklangsing


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/79b9591a488c1c4609a45c2bd30d2661/5E120EBB/t51.2885-15/e35/s320x320/67124270_151053512753300_8490527891613859404_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Yang ni result raya 2019 baru ni dan katanya sakarang dah turun berat lebih dari 20kg so kita tunggu update gambar terbaru okey😘. . PROGRAM KURUS 30 HARI Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun 5 - 40kg 2019 ✔️ Group Coaching Wanita Sahaja ✔️ Mealplan Mudah Untuk Kurus 📓 EBOOK Resepi Sihat! ✔️ Coaching Group Yang Supportive ✔️ Kelas Kurus Online ✔️ Food Diary Checking, Home Work ✔️ Reward ✔️ 100% online & EFFECTIVE !! DAFTAR SEKARANG!! START NOW 📲 0145470510 🔴 HERBALIFE COACH 🔴 Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #teamsurikurus #programkurus30hari #coachingkurusonline #herbalifemalaysia #Kurusdarirumah

13 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/385ab76fe4758b95ea17f022588a5775/5E147124/t51.2885-15/e35/s320x320/67089223_2543338552376788_4891901147591868520_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Greenworld slimcare membantu anda untuk langsing secara aman ,mudah dan cepat. ◼Hasil akan terlihat dalam 1-2 minggu ◼Merangsang pembakaran lemak 2x lebih cepat dari olahraga ◼Mengecilkan seluruh tubuh yang dianggap lemak ◼Menghambat penyerapan lemak dalam usus dan lambung ◼Tidak menyebabkan diare ,mulas,gemetaran,sakit kepala dll ◼Tidak mengandung hormone sehingga tidak menyebabkan efek samping untuk dikonsumsi setiap hari ◼Tanpa harus olahraga ◼Aman untuk ibu menyusui dan tidak mengeringkan rahim bagi wanita ◼100% herbal alami serta direkomendasi oleh doctor ◼Aman untuk penderita MAAG ◼Tidak menyebabkan ketergantungan(yoyo- effect) ◼Mengencangkan kulit dan kulit tidak keriput setelah berat badan turun Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

13 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/350db90b5977224512c656937c286709/5DDEB449/t51.2885-15/e35/s320x320/68972817_137065694205847_5790199966232327426_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Greenworld slimcare membantu anda untuk langsing secara aman ,mudah dan cepat. ◼Hasil akan terlihat dalam 1-2 minggu ◼Merangsang pembakaran lemak 2x lebih cepat dari olahraga ◼Mengecilkan seluruh tubuh yang dianggap lemak ◼Menghambat penyerapan lemak dalam usus dan lambung ◼Tidak menyebabkan diare ,mulas,gemetaran,sakit kepala dll ◼Tidak mengandung hormone sehingga tidak menyebabkan efek samping untuk dikonsumsi setiap hari ◼Tanpa harus olahraga ◼Aman untuk ibu menyusui dan tidak mengeringkan rahim bagi wanita ◼100% herbal alami serta direkomendasi oleh doctor ◼Aman untuk penderita MAAG ◼Tidak menyebabkan ketergantungan(yoyo- effect) ◼Mengencangkan kulit dan kulit tidak keriput setelah berat badan turun Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

13 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/24315761d10325c702b69215aeafded1/5DE034D4/t51.2885-15/e35/s320x320/68693038_691162664743218_8927603041494300192_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Greenworld slimcare membantu anda untuk langsing secara aman ,mudah dan cepat. ◼Hasil akan terlihat dalam 1-2 minggu ◼Merangsang pembakaran lemak 2x lebih cepat dari olahraga ◼Mengecilkan seluruh tubuh yang dianggap lemak ◼Menghambat penyerapan lemak dalam usus dan lambung ◼Tidak menyebabkan diare ,mulas,gemetaran,sakit kepala dll ◼Tidak mengandung hormone sehingga tidak menyebabkan efek samping untuk dikonsumsi setiap hari ◼Tanpa harus olahraga ◼Aman untuk ibu menyusui dan tidak mengeringkan rahim bagi wanita ◼100% herbal alami serta direkomendasi oleh doctor ◼Aman untuk penderita MAAG ◼Tidak menyebabkan ketergantungan(yoyo- effect) ◼Mengencangkan kulit dan kulit tidak keriput setelah berat badan turun Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

13 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/281fb410ea7e0de78386c9ace6bad50d/5E1213EB/t51.2885-15/e35/s320x320/68917579_493965197845956_8899251906515972430_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Greenworld slimcare membantu anda untuk langsing secara aman ,mudah dan cepat. ◼Hasil akan terlihat dalam 1-2 minggu ◼Merangsang pembakaran lemak 2x lebih cepat dari olahraga ◼Mengecilkan seluruh tubuh yang dianggap lemak ◼Menghambat penyerapan lemak dalam usus dan lambung ◼Tidak menyebabkan diare ,mulas,gemetaran,sakit kepala dll ◼Tidak mengandung hormone sehingga tidak menyebabkan efek samping untuk dikonsumsi setiap hari ◼Tanpa harus olahraga ◼Aman untuk ibu menyusui dan tidak mengeringkan rahim bagi wanita ◼100% herbal alami serta direkomendasi oleh doctor ◼Aman untuk penderita MAAG ◼Tidak menyebabkan ketergantungan(yoyo- effect) ◼Mengencangkan kulit dan kulit tidak keriput setelah berat badan turun Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

13 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/98b1882948aa08591ba05084fb42112d/5E09984A/t51.2885-15/e35/s320x320/66997811_373770266645328_2997901044122219613_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


ALHAMDULILLAH PIPI BULAT DAH JADI RUNCING,LEMAK SELURUH BADAN DAH TERBUANG 😍 . . Alhamdulillah antara testimoni dari customer, ramai yang dah berpuas hati. . Jom cuba Fitgen Slimming sekarang 7 hari dapat turun kan berat sehingga 4kg!! Seminggu tau! Bukan sebulan, rasa nye kalau sebulan brape kilo pula yang akan turun?? Jomm try Fitgen dan rasai lah kenikmatan selepas badan menjadi ringan. . WHATSAPP NAK KURUS : . 016 687 6723 . 016 687 6723 016 687 6723

21 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/1187ea2413f0d6eb381b3a496d0d3f43/5E1463AD/t51.2885-15/e35/c0.4.717.717/s320x320/67439023_224956468484150_1348760865488030860_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


ALHAMDULILLAH PIPI BULAT DAH JADI RUNCING,LEMAK SELURUH BADAN DAH TERBUANG 😍 . . Alhamdulillah antara testimoni dari customer, ramai yang dah berpuas hati. . Jom cuba Fitgen Slimming sekarang 7 hari dapat turun kan berat sehingga 4kg!! Seminggu tau! Bukan sebulan, rasa nye kalau sebulan brape kilo pula yang akan turun?? Jomm try Fitgen dan rasai lah kenikmatan selepas badan menjadi ringan. . WHATSAPP NAK KURUS : . 019 366 9982 . 019 366 9982 019 366 9982

21 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a639ae37d10981923309cee4b25bca34/5D5FECC6/t51.2885-15/e35/c105.0.270.270a/67114483_137559464149559_342268413210817930_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Program Pengelolaan Berat badan, dengan Produk Terbaik & disertai Pembimbing Profesional . . Gratis Konsultasi : ✅ Personal Coaching ✅ Info dan Tips Diet Sehat ✅ Tips Fit dan Bugar ✅ Panduan Meal Plan ✅ Panduan Cemilan Sehat ✅ Motivasi Harian ✅ Support via Whatsapp group ✅ Program Turun Berat Badan ✅ Program Naik Berat Badan . . Distributor & Konsultan Resmi Herbalife : Instagram bee_nutrisi Diani Whats App 087822723027 . . #langsingsehatalami #langsingtanpadiet #herballangsing #reseplangsing #langsingasyik #beranilangsingonline #pastilangsing #langsingcepataman #tehlangsing #langsunglangsing #rahasialangsing #langsingcepet #korsetlangsing #langsingkanbadan #langsingalamisehat #mudahlangsingideal #langsingitusehat #langsingtanpaefeksamping #langsingdancantik #langsingmaksimal #produklangsing #langsingitumudah #langsingbergaransi #ratulangsing

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7c04221e508bf6271b7f91eafcdbd70a/5D60075B/t51.2885-15/e35/s320x320/69720149_483721982403664_7449571955881426691_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Menu sarapan sebaiknya diatur sebaik mungkin dan mengandung nutrisi lengkap bagi tubuh Anda. Kombinasi karbohidrat, serat, dan protein bermanfaat bagi kesehatan dan memberikan Anda rasa kenyang lebih lama. . . . #HealthyBreakfast #HerbalifeNutrition #HerbalifeID . . Program Pengelolaan Berat badan, dengan Produk Terbaik & disertai Pembimbing Profesional . . Gratis Konsultasi : ✅ Personal Coaching ✅ Info dan Tips Diet Sehat ✅ Tips Fit dan Bugar ✅ Panduan Meal Plan ✅ Panduan Cemilan Sehat ✅ Motivasi Harian ✅ Support via Whatsapp group ✅ Program Turun Berat Badan ✅ Program Naik Berat Badan . . Distributor & Konsultan Resmi Herbalife : Instagram bee_nutrisi Diani Whats App 087822723027 . . #langsingsehatalami #langsingtanpadiet #herballangsing #reseplangsing #langsingasyik #beranilangsingonline #pastilangsing #langsingcepataman #tehlangsing #langsunglangsing #rahasialangsing #langsingcepet #korsetlangsing #langsingkanbadan #langsingalamisehat #mudahlangsingideal #langsingitusehat #langsingtanpaefeksamping #langsingdancantik #langsingmaksimal #produklangsing #langsingitumudah #langsingbergaransi #ratulangsing

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/73d4edd26feab45f6a4cfe7a46b92873/5E146E61/t51.2885-15/e35/s320x320/67442219_125224912104761_6580309229636001179_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


🇧🇳🌼Ms Sena Ros🌼🇧🇳 Alhamdulillah, sharing another testimony from one of regular consumer ❣😍🇧🇳 . #AMBMsSenaRos #AMBMsSenaRos #AMBMsSenaRos . Produk Kami Selamat dan Mendapat Pengiktirafan dan kelulusan pengkelasan BPFK ( Biro Pengawal Farmaseutikal Kebangsaan) Lulus dibawah garis panduan Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Pemakanan Lulus GMP Lulus MESTI Lulus KKM High Quality Product . Tiapa apa yang diragui lagi kan? Jom dapatkan produk kami sekarang. . ❤Ms Sena Ros❤ Now Available at:- . 1. @mcsgadong (Sebaris Ahan Thai Restaurant, Gadong) Cube No : L72 . 2. @madangcube (Sebaris Ajwa Kitchen Madang) Cube No : D6 . 3. @mcstutong No A3 Kg Petani Pekan Ttg Og Complex Clue: Sbaris Mum Bakery o depan Bank Bibd Cube No: L82 . 📲 Kindly watsapp 714969 or simply click Link at Bio for enquiries 💞 . #BeAuthenticBeU❤ #brunei #tutong #Belait #KualaBelait #temburong #MsSenaRosBn #MSbyKhaiRosma #MsSenaRos #MsSenaRosBrunei #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c6996411696313b6afd400ed54a8ead0/5DDD3B88/t51.2885-15/e35/s320x320/68869107_660768507735385_3653303371483478924_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7129759602d02799ae7c13d8f539f46b/5DDAC29B/t51.2885-15/e35/s320x320/69525753_124296655533249_9114336163773768354_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Say BYE to big size. Anda yang susah menahan nafsu makan,malas dan tidak punya waktu untuk olahraga tapi ingin menurunkan berat badan?? Di sini solusinya➡ Greenworld Slimcare membantu anda hingga berhasil memiliki berat badan ideal. Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/22f175609f2cfa8232fa32d485613370/5DD8F285/t51.2885-15/e35/s320x320/68879956_164358068051734_8882396239847170576_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Say BYE to big size. Anda yang susah menahan nafsu makan,malas dan tidak punya waktu untuk olahraga tapi ingin menurunkan berat badan?? Di sini solusinya➡ Greenworld Slimcare membantu anda hingga berhasil memiliki berat badan ideal. Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/98983b94ae35125fee40010af373fddc/5DD7B892/t51.2885-15/e35/s320x320/67945158_1145460772312897_7714630027227658755_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Say BYE to big size. Anda yang susah menahan nafsu makan,malas dan tidak punya waktu untuk olahraga tapi ingin menurunkan berat badan?? Di sini solusinya➡ Greenworld Slimcare membantu anda hingga berhasil memiliki berat badan ideal. Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/cd419de8f3f3c7d5d115d2cb9af07523/5DD5DF26/t51.2885-15/e35/s320x320/67088420_403627966957415_481769055605691631_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Say BYE to big size. Anda yang susah menahan nafsu makan,malas dan tidak punya waktu untuk olahraga tapi ingin menurunkan berat badan?? Di sini solusinya➡ Greenworld Slimcare membantu anda hingga berhasil memiliki berat badan ideal. Konsultasi/Order 📩BBM: 5538316c 📩LINE: @eep7028a (pakai @) 📩WA: +62 852 6511 1666 #pelangsing #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #pelangsingmurah #pelangsinghalal #slimmingcapsule #pelangsingherbal #pelangsingalami #produkpelangsing #produklangsing #slimcare #produkslimming #obatdiet #obatlangsing #obatlangsingcepat #obatlangsingmurah #tipsdietsehat #bajubesar #bajujumbo #obatdietmanaampuh #obatjerawat #pengecilpaha #tehpelangsing #bajubigsizemurah #pelangsingbusui #korsetmurah #korsetperut #dressbigsize

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ec94cb84d79229bd88a6494abfc13e62/5DFA6B40/t51.2885-15/e35/s320x320/67498246_130837768179472_677478496915646258_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PENGAMBILAN PERLU KONSISTEN dan MENGIKUT ATURAN MASA YG SEPATUTNYA. . . . berat 80kg ke bwh (hanya pengambilan sekali sehari diwaktu pagi . . 630-730 pagi 1 sachet + 150-200ml air sejuk peti minum terus amik ngan perut kosong . . berat 80kg ke atas perlu diambik sehari dua kali . . amik waktu pagi 630-730 pagi petang 530-630ptg . . bancuh guna air sejuk peti atau suhu bilik jgn bancuh air panas atau suam kerana ia akan kembang n berlendir (fiber psyllium husk+ kaktus) . . 3 liter air kosong period leh amik mcm biasa lapar makan jgn tahan lapar . . jgn amik air karbonat air kelapa air manis yg kerap kopi (utk proses penurunan ngan lebih cepat) jangan amik pada waktu yg tidak disyorkan. ia akan menyebabkan anda akan kelaparan . . penurunan akan lebih efektif dan pantas bila anda senaman minum air kosong ngan byk . . . #kuruscepat #kurussihat #plussize #kuruscantik #pengantin #bertunang #kurustanpadiet #produkutrim #utrim2013 #uslim2012 #ushape2015 #kuruslangsing #langsingcepat #makantapikurus #kurusselamat #kurusmudah #ultratrim2013 #kuruslangsing #kurustapimakan #igshopmalaysia #igdaily #igmalaysiashop #malaysiaonlineshopping #produklangsing #jusdiet #kurusbadan

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/75237c88387192abb207dac92dd717c7/5DDD1139/t51.2885-15/e35/s320x320/67285733_2402268933387319_6176836588091765343_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT .. MEMANG SELESA DIPAKAI ..!! . . Natural Bamboo Slimming 😘. . . Membantu mencapai bentuk tubuh yang lebih ramping. Dijamin selesa, pants dan singlet direka secara berasingan. . . Nak bentuk badan jadi lebih ramping..? Jom dapatkan. . . 💓NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT 💓 💓NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT 💓 💓NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT 💓 . . JOM PM/WHATSAPP SEMENTARA STOK MASIH ADA - 0122800351 #bambooslimmingsuit #produkkecantikan #produkpecahlemak #produklangsing #produkkesihatan #jomkurus #jomcantik #mudahselesa #sayajualmurah #pemborong #cantikmenawan http://www.wasap.my/6012280035/slimmingbambooig Atau boleh datang ke kedai kami ellena global resources di kompleks puchong perdana

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/222d86a461782a65b04d3b510cc44eee/5DF42516/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/61869075_2297626843886125_3297254124671300047_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


QASEH SLIMMING ADALAH SERBUK JUS LEMON TEA YG BUKAN SEKADAR MINUMAN BIASA-BIASA . . . ia tak perlu KKM kerana ia adalah sekadar serbuk minuman jus lemon yg dirumus dari 5 bahan terpilih bersama herba yg bergred premium . . . jus perlu dibancuh secara konsisten dan 3 liter air kosong perlu diambil agar ia dpt membantu membakar lemak anda secara semulajadi . . . qaseh slimming selamat diambil buat anggota tentera yg sentiasa ada pemeriksaan air kencing secara mengejut . . . qaseh slimming mempunyai warranty pembayaran balik wang jika tiada penurunan inchi atau berat dalam 20 hari pengambilan . . . HARGA RM150 -20 SACHET FREE POSTAGE 5HB -31HB OGOS 2019 FREE GIFT SEMENTARA STOK MASIH ADA . . . LINK UTK PEMBELIAN @rahsiakurusqaseh @rahsiakurusqaseh @rahsiakurusqaseh #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #kuruslangsing #plussize #kekalsihat #qasehslimmingmalaysia #qasehslimming #jomkurus #petuakurus #rahsiakuruslangsing #rahsiakuruscheta #produkhalal #produkmalaysia #produkadakkm #kurusdansihat #jomsenam #kurus #kuruscepat #cantik #produkutrim #bertunang #pengantin #utrim2012 #ultratrim2013 #produklangsing #jusdiet #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #ushape2015

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c92dcb901cb560ac3838d4925599987c/5DD72C4A/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/67094692_2225876040872617_461954803720965020_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


🇧🇳🌼Ms Sena Ros🌼🇧🇳 Alhamdulillah, another testimony from one of new consumer ❣😍🇧🇳 . Mula try Ms Sena Ros Mid July 2019 (Last Month).. Now still consuming.. Alhamdulillah, happy for her 😍💪💪💪 . #AMBMsSenaRos #AMBMsSenaRos #AMBMsSenaRos . Produk Kami Selamat dan Mendapat Pengiktirafan dan kelulusan pengkelasan BPFK ( Biro Pengawal Farmaseutikal Kebangsaan) Lulus dibawah garis panduan Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Pemakanan Lulus GMP Lulus MESTI Lulus KKM High Quality Product . Tiapa apa yang diragui lagi kan? Jom dapatkan produk kami sekarang. . ❤Ms Sena Ros❤ Now Available at:- . 1. @mcsgadong (Sebaris Ahan Thai Restaurant, Gadong) Cube No : L72 . 2. @madangcube (Sebaris Ajwa Kitchen Madang) Cube No : D6 . 3. @mcstutong No A3 Kg Petani Pekan Ttg Og Complex Clue: Sbaris Mum Bakery o depan Bank Bibd Cube No: L82 . 📲 Kindly watsapp 714969 or simply click Link at Bio for enquiries 💞 . #BeAuthenticBeU❤ #brunei #tutong #Belait #KualaBelait #temburong #MsSenaRosBn #MSbyKhaiRosma #MsSenaRos #MsSenaRosBrunei #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7bacf76ee2e86404bf03d0d9f6547115/5DD6B410/t51.2885-15/e35/s320x320/67800216_727327084371332_1185579224012703876_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


#Repost @msbykhairosma • • • • • (Coming Soon 🇧🇳) . Merdeka PROMO! PAKEJ 15 HARI (1 Botol) • 1botol RM79 (Semenanjung) • 1botol RM89 (Sabah/Sarawak) • 1botol BND40 (Brunei) • 1botol SGD40 (Singapore) PAKEJ 1 BULAN (2 Botol) • 2botol RM149 (Semenanjung) • 2botol RM159 (Sabah/Sarawak) • 2botol BND70 (Brunei) • 2botol SGD70 (Singapore) Free Gift 1 Paket Crystal Colagen Golden Eye Mask PAKEJ 2 BULAN (4 Botol) • 4botol RM288 (Semenanjung) • 4botol RM308 (Sabah/Sarawak) • 4botol BND130 (Brunei) • 4botol SGD130 (Singapore) Free Gift 2 Paket Crystal Colagen Golden Eye Mask Kelulusan KKM, MESTI, GMP & diiktirafkan sebagai pemenang Anugerah “Asia Pacific Top Excellence Brand 2018/2019” kerana mendapat kepercayaan org ramai! Kami juga mempunyai group support utk share tips & guide Ibu-ibu supaya kekal SLIM & SIHAT. . #KhaiRosma #MsSenaRos #SisNakSlim #SlimLepasPantang #WanitaLepasPantang #LepasBersalin #WanitaLepasBersalin #IbuLepasBersalin #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #SlimmingProduct #SlimmingDetox #KRslimmingsolutions

2 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/34210a51373d0b8fe050b5f418a281e7/5DF6BBCF/t51.2885-15/e35/s320x320/69243358_1412784942194269_3690007843966974943_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Days ago