Photos of parutjerawat


https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79337206_1362307750615281_4772327695324316108_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=a03267da36f29d6b199e3c9dedf69cc5&oe=5E6E741A

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720a/s320x320/75225539_484393885522740_2978956829159381546_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=19dde241561bfaa55a2d7a19a106e97e&oe=5E9226B5

Comment from :


🧡BILA KULIT DAH SIHAT🧡 . Pakai skincare apa pun senang nak rasi. Senang nak nampak kesan. Sebab kulit boleh serap segala skincare tu dengan baik. . Sayang kalau kulit tak dapat nak bernafas, pakai skincare beribu riban pun belum tentu mampu memberikan hasil. . Sebab? . Kulit tak dapat serap nutrisi dari skincare tu dengan baik.Jadinya ia seolah-olah satu usaha yang sia-sia. . Bersihkan kulit wajah dulu.Gunakan Mk Beauty Scrub♥️ . . #maskerscrubmadukunyit #MkBeauty #maduasli #kunyitasli #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #sunburn #breakout #kulitcantikbersih #kulitsihat #kulitcerah #kulitputih #bananamilk #naelofar #daifarhan #aura19 #jerawatkecut #parutpudar #parutjeragat #parutjerawat

9 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75467911_118954689581290_4353995843980051610_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=Xi4WuFCeiFMAX8qL6Zo&oh=07264ac856fa00d3b566423adb889c66&oe=5E8EE0B6

Comment from :


17 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75534692_124123545720559_7304570023173304908_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=4b8921938d28a8cfbfd58f65c8389a0c&oe=5E6F45ED

Comment from :


18 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80043073_3312396138833279_4040076508908371225_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=dd5e5799381db26fca915e1ac4850416&oe=5E7A007F

Comment from :


SPA DI RUMAH 😍 jimat . . Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Penyebabkan mata penat Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk . . 💖menegang . 💖menganjal . 💖mengurangkan kesembapan mata . 💖menjadikan mata nampak lebih muda . 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. . 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. . Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. . Orang kata dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.. . . Jom cecepat whatssap... Cuma click link di bio Yana, 011.1148.8180⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ i'm your Beauty Consultant🎈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia💞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free postage 📦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free sample ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free consultant 👸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautyconsultantmarykay #promotions #marykaymakeup #marykaymalaysia #setjeragat #kulitkusam #kulitberminyakdanberjerawat #jeragat #parutjerawat #likeforlike #top5globalskincarebrand #marykaymysg #bellaammara #sideincome #career #melacepskincare #skinvibrush #laraalana #rayyanhaya #aesthetic #bestskincare #trustseller #testimonimarykay #satukanrasa #meeracle #gegarvaganza

21 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.68.1080.1080a/s320x320/75602166_207859856888550_3743923800763835477_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=315cef53ad519dfea74ed556b6f50bd8&oe=5E81944C

Comment from :


Alhamdulillah setelah berbulan bulan dalam kajian untuk produk parut yang paling berkesan, so inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯 . 9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik 💎 Kesan seawal 7 HARI 💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive) 💎Tidak melekit 💎Tidak berminyak 💎Cepat meresap 💎Water base 💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum) 💎Mempunyai COOLING EFFECT 💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi 💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K. . Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 . Dapatkan FREE POSTAGE kalau beli harini. Comment PM atau CLICK LINK PADA BIO ‼️ . #ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

21 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/73263911_288639212087423_8619554798604452734_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=b325486de71e93aed994f815bbf29deb&oe=5E749AA9

Comment from :


RIBUT OFFER AKHIR TAHUN DATANG LAGI❗ KALI NI DAPAT PRODUK BANYAK MELIMPAH😍 . . Bulan Disember ni rugi sangat kalau tak order DYXY Cosmetics. Kali ni siap dapat SAMPAI 3 PRODUK PERCUMA😍 🖤 PERCUMA BC CREAM 🖤 PERCUMA FACE MIST 🖤 PERCUMA LIPSTICK . SET BONUS RM100 HINGGA RM120 pun ada tau 😍 Jangan tunggu tahun 2020 kalau boleh cantik tahun ni!!

22 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77426648_502927553942580_691393289208700548_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=abd5ce346c5c1ba4e09b04923f8496b6&oe=5E81D009

Comment from :


😍PUTIH 1 BADAN SEAWAL 7 HARI!!😍 . . ❄️FROZEN COLLAGEN 2 in 1❄️. . 60 CAPSULE . 🔹memutihkan kulit 🔹memberi nutrisi ke kulit lagi sihat dan cantik 🔹membuat rambut menjadi lebih kuat & cantik 🔹memperkuat kuku . 🔹membuat warna puting & private part “pinkish” 🔹cegah jerawat dan parut 🔹memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek FDA : 10-1-01507-5-0014 . ✔️ GMP/ FDA/ HALAL . ✔️100selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul) #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki

24 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75440958_173364377078335_2329178927873422069_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=637d95a8a36392fc127b6ea9dad2ba8b&oe=5E902236

Comment from :


😍PUTIH 1 BADAN SEAWAL 7 HARI!!😍 . . ❄️FROZEN COLLAGEN 2 in 1❄️. . 60 CAPSULE . 🔹memutihkan kulit 🔹memberi nutrisi ke kulit lagi sihat dan cantik 🔹membuat rambut menjadi lebih kuat & cantik 🔹memperkuat kuku . 🔹membuat warna puting & private part “pinkish” 🔹cegah jerawat dan parut 🔹memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek FDA : 10-1-01507-5-0014 . ✔️ GMP/ FDA/ HALAL . ✔️100selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul) #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakingjb #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki

24 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71788771_104035631031491_3555688134740389312_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=43c984786982ea9341679a75039acdb5&oe=5DF72213

Comment from :


KETAT + AWET MUDA + SEGAR . 3 bahan Halia , Manjakani , Kunyit Hidup tumbuk bahan2 tadi campur dengan air suam.Amalkan 3x sebulan. . Anda mengalami masalah missV? . Rawat missV anda dengan 💯 bahan organik yang terdapat dalam Serum Bakira! . Cepat‼️Ketat‼️Mantap . . Mari cuba Bakira, berkesan & VIRALkan! Hubungi kami untuk FREE consultation & COD EKSPRESS! . . Azean💋 Agent Rumah Jamu Cosmetic @bakiraipoh @bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia Saya is . #wesharewecare #ainursquad #bakiramalaysia #SiSViral #letsbloompretty #sooQueen #BakiraMalaysia #BakiraLover #igkelantan #pakejbersalin #menupantang #jamuketat #sabah #sawarak #sayajualtudung #codipoh #sayanakkurus #jerawat #nakcantik #kurus #parutjerawat #jeragat #sayajualonline #bakiraperak #bakiraipoh #halia #kunyithidup #manjakani #nakpickupline #nakgemuk

38 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/76964487_130029615124048_4987185750684355532_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=e68b3e68dcdf24ebfab0a55a18fc78d4&oe=5DF805D9

Comment from :


KISS THEM GOOD BYE ! 🔥 . . Wrinkles? And all of the aging signs? . You can now kiss them goodbye because……IONIC Face Massage Device is here to help you! . Jap ni bukan untuk uols beli ok, TAPI UOLS BOLEH DAPAT FREE!! . . DM @meeracle.original.jb Sekarang! . . . . . . . .

38 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79389895_968007750242004_4938459046098641950_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=07a2365931472c6b1c5523e7e7ec3b76&oe=5E7BB403

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

41 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80027225_586903895439635_8723295657872990443_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=8da93c955f925373f49711b086d9213b&oe=5EAEDF83

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

41 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/78892166_447814842827151_7230892445643065952_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=27bd3e452c7c483985c2b60f1240a164&oe=5E9181EB

Comment from :


42 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c94.0.756.756a/s320x320/71136596_2457297327857171_3714536209922748200_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=5438c28071b77be3e04dd8071c21c9e6&oe=5E7B7966

Comment from :


43 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c94.0.756.756a/s320x320/77028383_2530605666992600_8901098178378442027_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&oh=e4ffc918936ed16a4471651e06c2967e&oe=5E712A41

Comment from :


44 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79320481_1471077173040021_17285254712074516_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=0d40a7d10e8fc2e3b9d0cba1ad2e8c0f&oe=5E6FBAD8

Comment from :


Happy weekend! ☘️😊 stress sebab ada parut? jangan stress pagi pagi ni, apa kata anda selesaikan parut anda dengan jumea scar gel 🔥 baru best! . . JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS . Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut : . ✅ Bekas Parut Jerawat ✅ Parut Luka (Lama & Baru) ✅ Parut Pembedahan ✅ Stretch Mark ✅ Parut Chicken Pox ✅ Parut Terbakar/Melecur ✅ Parut gatal ✅ Parut eksiden . Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI ! . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

45 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=8d47609c3119003cb55efb74f95b61ff&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

46 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=8d47609c3119003cb55efb74f95b61ff&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

46 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=8d47609c3119003cb55efb74f95b61ff&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

46 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75440985_160057152034077_3405220392767947628_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=c657f2b9a2fd428262f0cfbc0f7d68d2&oe=5DF78C02

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

46 Minutes ago