Photos of makantapikurus


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/818ebc332bc47f404c6b687431a02b1f/5E1280A4/t51.2885-15/e35/c66.0.347.347a/s320x320/67666018_364695641125411_1378478984845983030_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Lemak Organ (Visceral Fat) Agak sukar menghilangkan lemak visceral berbanding lemak di bawah kulit disebabkan lemak visceral lebih kuat tertanam/menempel di dalam jaringan tubuh dan organ manusia. Seseorang yang kita nampak kurus dengan berat badan yang ideal/sihat, namun tidak mustahil juga kemungkinan masih memiliki lemak visceral ini di sekitar organ dalamannya. Pengambilan omega 3, nutrition dan eat clean yang kita amalkan akan memberi hasil yang baik, insya Allah. . . . ➡️ SEPTEMBER INTAKE OPEN ‼️ . Program link in bio ❤️ @muun.rahim 📲 +60193305550 #YCLWFH #YouCanLoseWeightFromHome #TeamNickhinHussien #TeamFadzil #CoachOnline #TipsDiet #JomDiet #IlmuDiet #EatClean #EatHealthy #Nutrition #MisiMengecil #MakanTapiKurus #DietSeimbang #MenuDiet #ResepiDiet #BodyTransformationChallenge #IBCDiet #Dietlicious #HealthyActiveLifestyle #HealthyBreakfast #Fitness #LemakOrgan #VisceralFat

15 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/9a4f04bacfbecec07232c3786eea9263/5E0960B4/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/67176823_345531953019351_6737676953202467340_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/739d0c2bcbe6773c909add3f0a55c49f/5E13A3E3/t51.2885-15/e35/s320x320/67358244_502677260507342_7804876037112418913_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


TESTIMONI TASVENGERS⁣ ⁣ "When your WHY is powerful then your HOW is easy."⁣ ⁣ Testimoni 1⁣ ⁣ Ini Coach Zain & Coach Ema. Coach FITBLASTX NILAI. Setiap testimoni kami yang berjaya mempunyai WHY yang sangat powerful. Jom kita baca kat bawah WHY mereka tukar gaya hidup?⁣ ⁣ Saya terkesan dengan ayat "kalau Mommy dan Daddy sakit, Eyaan kena jaga" 😭😭. Sebab anak saya pun seorang dan masih kecil.⁣ ⁣ Nak jadi macam Coach Ema dan Coach Zain? Meh wasap.com.my/+60195903855. ⁣ Apa yang kami dapat yang baik-baik belaka. Apa yang baik ingin kami kongsikan dengan yang lain.⁣ ⁣ "Hi, saya Ema.⁣ ⁣ Saya memang tembam dari kecik.⁣ Saya pernah kurus masa MRSM je, sebab main hoki siang malam, pagi petang.⁣ ⁣ Saya suka sangat makan.⁣ Bila happy, makan.⁣ Bila sedih, makan.⁣ Bila frust, makan.⁣ Bila sorang, makan.⁣ ⁣ Saya ada PCOS.⁣ Doktor kata kuruskanlah sikit badan tu, boleh tambah chances untuk dapat baby.⁣ ⁣ Bila saya sedih, saya makan.⁣ ⁣ 7 tahun berkahwin, baru saya dapat baby.⁣ Allah maha Agung.⁣ Perut saya naik sikit je.⁣ Lepas beranak, immediately saya 15kg lagi ringan dari berat asal.⁣ ⁣ Saya suka makan.⁣ ⁣ Anak kecik comel je.⁣ Saya mula membesar balik.⁣ ⁣ Saya belum berjaya menambah baby.⁣ ⁣ Bila saya frust, saya makan.⁣ ⁣ Satu hari, saya pandang anak saya dan fikir. Kalau Mommy sakit, Mommy tua, Eyaan kena jaga.⁣ ⁣ Kalau Daddy sakit, Daddy tua, Eyaan kena jaga.⁣ ⁣ Saya tak lalu makan.⁣ ⁣ Saya nak sihat.⁣ Saya tak nak menyusahkan anak, suami dan keluarga.⁣ Saya sayang keluarga saya.⁣ Saya sayang diri saya.⁣ ⁣ Saya ingin sihat. Saya pilih jaga makan.⁣ ⁣ Saya pilih untuk tidak mengah bila kejar anak saya.⁣ ⁣ Saya pilih untuk lebih bertenaga bila main dengan anak saya.⁣ ⁣ Saya pilih untuk mengajar dia tentang menjadi sihat, supaya dia tak jadi gemuk seperti saya.⁣ ⁣ Saya ingin sihat supaya saya boleh tengok dia berkeluarga."⁣ ⁣ #TasVengers⁣ #BeyondFitness⁣ #FitBlastX⁣ #JalanTerus⁣ #FitScarf⁣ #JacSport⁣ #TeamWorkout⁣ #FitMalaysia⁣ #JomKurus⁣ #jomkurusklcc⁣ #jomkurustitiwangsa⁣ #klcc⁣ #titiwangsa⁣ #eatcleanmalaysia⁣ #makantapikurus⁣ #kurustanpaproduct⁣ @tasvengers⁣ @fitscarf⁣ @jacsport.3d

17 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/39564f2256669f8643bbadd4033b4897/5DD6DF88/t51.2885-15/e35/s320x320/67074112_131502398117779_5741496785984796550_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


17 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d7a4eb06ff074aaf7228556731f86bbd/5DDF4B83/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/67084218_399515534089825_5700482708320882812_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Lunch arini.. Masak kari ikan bawal mak&anak.. Sebab tu portion maknya dapat kepala jer.. Anak tak nak kepala nanti lupa katanya... Tak makan kepala ikan pelupa gak dia.. 🤭🤭🤭 . Nak makan yang berkuah boleh jer untuk rasa2 .. Bukan letak kuah banjir😒.. Jauh journey untuk kurus nanti.. 😀 . Ikan - protien & lemak baik Sweet potato - karbo kompleks berserat . TURN ON NOTIFICATIONS SUPAYA ANDA TAK TERLEPAS INFO & TIPS KURUS DARI SAYA. SILA KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO LEBIH DETAILS . Tag kawan anda yang boleh saya bantu untuk transform!! 💃🏻💃🏻💃🏻 . kak Imah ☎ 0193689918 . #kurusdengansihat #sayanakkurus #turunberatonline #gemukisawesome #plussize #nakkurusnaksihat #dietsihat #makantapikurus #makanansihat #amalanhidupsihat #coachonline24 #bajusaizbesar #dietcarabetul #kurustanpasenam #teamkurusonline #teamcoachonline #kauyangpertama #dramasweetdreams

19 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c9e864c64e969d936579f4a061a50999/5E0EB3FC/t51.2885-15/e35/s320x320/67544173_361502881450107_4852501826993064899_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jangan skip makan tau. . ♥️♥️♥️♥️ Nak cara paling mudah dapatkan ilmu turun berat badan secara SIHAT & BERKESAN Pendaftaran dibuka sekarang Ilmu kurus dengan prmakanan yang beyul. Coaching . Hanya dengan ber on9 saja, kami bongkarkan rahsia ramai yang berjaya kurus dengan jayanya. Berminat? Boleh klik link di profile @rosidahussin atau whatsapp terus 0192623445 untuk dapatkan slot. Tempat adalah terhad. Siapa dulu dia dapat. #jomkurussecaraonline #kurusdanslim #isihat #nakkuruscarisaya #teampowerfitmalaysia #setelahcintapergi #misimengecil #amalanhidupsihat #bangisentral #sayanakcantik #sayanaksihat #nakkuruscarisaya #kelasbakingkl #sakitlutut #nakcaribajucantik #sayanakslim # #misikurus #masak #resepi #bajuxxl #sayasukamakan #percayabolehkurus #macamananakdiet #teamcoachingcoachyana #makantapikurus

19 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/36f347a649ad4addbb3c15a151b698e1/5DFA30E3/t51.2885-15/e35/c0.0.957.957a/s320x320/67422549_116730119686315_1880766498675202531_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


KHASIAT BARLI GI yg rendah iaitu 25-27. Tidak akan sebabkan gula darah naik selepas di makan. Menguatkan sistem imun. Membaiki masalah kekurangan sel darah merah. Menguatkan paru-paru serta menghindari asthma. Menguatkan tulang serta elakkan osteoporosis. Mengurangkan kolesterol. Mencuci usus serta lakukan proses detoksifikasi. Menguatkan ginjal dan mencairkan batu karang dan batu hempedu. Semoga Bermanfaat. . . . ➡️ SEPTEMBER INTAKE OPEN ‼️ . Program link in bio ❤️ @muun.rahim 📲 +60193305550 #YCLWFH #YouCanLoseWeightFromHome #TeamNickhinHussien #TeamFadzil #CoachOnline #TipsDiet #JomDiet #IlmuDiet #EatClean #EatHealthy #Nutrition #MisiMengecil #MakanTapiKurus #DietSeimbang #MenuDiet #ResepiDiet #BodyTransformationChallenge #IBCDiet #Dietlicious #HealthyActiveLifestyle #HealthyBreakfast #Fitness

19 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b3643429de8bd6b14ab35cf243d7ca40/5E0B03D1/t51.2885-15/e35/s320x320/69909040_721659778272638_6551697458909697531_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Kami dah lost 25 kilo. Alhamdullilah masyallah tarabakallah.. bukan je lost tapi dah rasa macam termuda 10 tahun. Tenaga pun dah jadi lain. Dulu buat keje sikit dah penat. Selalu mengantuk je. Tak bermaya. . Tapi selepas join program dan makan makanan sihat semua dah berubah. Jom kami bantu anda yg betui² nak tukar penampilan anda. Kami sedia membantu. . . Jom join program kami dan kurus sebelum 2020. Whatapps kami di :- Coach Amir 012 5180005 Coach Mala 012 5061718 #fitcouple_amirmala #youcanloseweightfromanywhere #dietsihat #dietseimbang #makantapikurus #akunakkurus #macammanankdietnie #coacgturunberatbadan #coachonline24 #jomkurussecaraonline #coachkurusdansihat #amalanhidupsihat #eat #malaysianintokyo #malaysianinunitedstates #makanansihat #malaysianinlondon #studentinlondon #malaysianinaustralia #malaysianinjapan #malaysianinkorea

20 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c26e6e83eb07d5919dcae723fbdccc92/5DF8B339/t51.2885-15/e35/s320x320/67498244_599830753883305_7423273457050912847_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Selamat tengahari semuaaa... . Selamat menjamu selera... . Don't skip your lunch & don't skip any of your meals.. . Eat wisely, eat healthy.. Love your body.. 💖💖💖 . TURN ON NOTIFICATIONS SUPAYA ANDA TAK TERLEPAS INFO & TIPS KURUS DARI SAYA . SILA KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO LEBIH DETAILS . Tag kawan anda yang boleh saya bantu untuk transform!! 💃🏻💃🏻💃🏻 . kak Imah ☎ 0193689918 . #kurusdengansihat #sayanakkurus #turunberatonline #gemukisawesome #plussize #nakkurusnaksihat #dietsihat #makantapikurus #makanansihat #amalanhidupsihat #coachonline24 #bajusaizbesar #dietcarabetul #kurustanpasenam #teamkurusonline #teamcoachonline

20 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7cb0da423bb778319f5b2ce3c0858c91/5E16007E/t51.2885-15/e35/s320x320/68941878_373833029973565_6282900063320337322_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


23 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/489995cdcd6ed7106ec96ca81a56f0cb/5E0F094B/t51.2885-15/e35/s320x320/67193912_132543928002060_5818448980180032407_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/40023d995aab16aa7e9c4a3838599cf7/5DF0336E/t51.2885-15/e35/s320x320/67357773_151477372620423_342517825472785287_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3780b163376484b75d2849a7604602ee/5E0D6AE9/t51.2885-15/e35/c0.124.991.991a/s320x320/67238934_125204432109410_1776652680529912709_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b5441670cb0ded56bdf77f82ed9081d1/5DF1A8C6/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/66623257_176900853349519_4052806244679645586_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Simple lunch.. Chicken grilled, sweet potato & fresh veges.. . Chicken breast - protien & lemak baik Sweet potato - karbo kompleks berserat . TURN ON NOTIFICATIONS SUPAYA ANDA TAK TERLEPAS INFO & TIPS KURUS DARI SAYA . SILA KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO LEBIH DETAILS . Tag kawan anda yang boleh saya bantu untuk transform!! 💃🏻💃🏻💃🏻 . kak Imah ☎ 0193689918 . #kurusdengansihat #sayanakkurus #turunberatonline #gemukisawesome #plussize #nakkurusnaksihat #dietsihat #makantapikurus #makanansihat #amalanhidupsihat #coachonline24 #bajusaizbesar #dietcarabetul #kurustanpasenam #teamkurusonline #teamcoachonline #senamankuruskanbadan #kurustanpalapar #turunberat #jomkurus #nakkuruscepatselamat tipskurus #tipsdiet #cabaranturunberatbadan #cabarankurusonline

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/9844bb5d7783bd757386fdb724bc4acd/5E0E2396/t51.2885-15/e35/s320x320/68710950_741701309633663_4729280621932667307_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Hati2 guys, nilai kalori yang sama cuma khasiatnya berbeza. Pilihan anda mengenyangkan sekali atau mengenyangkan sepanjang hari Eat right, stay fit with T.E.A.M POWER♥️FIT Malaysia . Dibuka pendaftaran 30 Peserta Program TPFM INTAKE SEPT Perempuan sahaja . https://Onlinekuruscoaching.wa . 📞 0192623445 atau klik link di profile @rosidahussin . 🥙Panduan Resepi & Meal Plan dgn makan 5 kali termasuk snacking sedap 🥙 Menu meal prep mudah setiap hari ✅ Bimbingan team support via group whatsapp ✅ 1 on 1 coaching via chat private whatsapp @rosidahussin @rosidahussin . #sayanakdiet #sayanaksihat #jomkurussecaraonline #kurusdanslim #nakkuruscarisaya #teampowerfitmalaysia #setelahcintapergi #misimengecil #amalanhidupsihat #bangisentral #sayanakcantik #sayanaksihat #nakkuruscarisaya #kelasbakingkl #sakitlutut #nakcaribajucantik #misikurus #masak #resepi #bajuxxl #sayasukamakan #percayabolehkurus #macamananakdiet #teamcoachingcoachyana #makantapikurus

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e71e2e3006dce320587aa6891cccc334/5DDD3B54/t51.2885-15/e35/s320x320/67588477_194899828171351_4376154012612151386_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Semua dah makan tengah hari? . . . Kelas online diet dibuka utk sessi SEPTRMBER *perempuan sahaja . 📞 0192623445 atau klik link di profile @rosidahussin . 🥙Panduan Resepi & Meal Plan dgn makan 5 kali termasuk snacking sedap 🥙 Menu meal prep mudah setiap hari ✅ Bimbingan team support via group whatsapp ✅ 1 on 1 coaching via chat private whatsapp @rosidahussin @rosidahussin . # #sayanakdiet #sayanaksihat #jomkurussecaraonline #kurusdanslim #nakkuruscarisaya #teampowerfitmalaysia #setelahcintapergi #misimengecil #amalanhidupsihat #sayanakcantik #kelasbakingkl #nakdietcarisaya #sakitlutut #nakcaribajucantik #misikurus #masak #resepi #bajuxxl #mingguanwanita #sayasukamakan #percayabolehkurus #majalahnona #kurusitumudah #macamananakdiet #sihat #gayahidupsihat #teamcoachingcoachyana #makantapikurus

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/78d248bc54a08e037f2b4157ab776b01/5DF2D44B/t51.2885-15/e35/s320x320/67234978_162166688256030_1662122563394826680_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Kenapa suhun? . -rendah karbo -lebih sihat berbanding bihun -diperbuat daripada kacang peas -lebih mengenyangkan -rendah kalori Combine kan dengan sumber protein sebesar ✋🏼 maka terhasillah plate yang lengkap untuk keperluan badan. . . . ➡️ SEPTEMBER INTAKE OPEN ‼️ . Program link in bio ❤️ @muun.rahim 📲 +60193305550 #YCLWFH #YouCanLoseWeightFromHome #TeamNickhinHussien #TeamFadzil #CoachOnline #TipsDiet #JomDiet #IlmuDiet #EatClean #EatHealthy #Nutrition #MisiMengecil #MakanTapiKurus #DietSeimbang #MenuDiet #ResepiDiet #BodyTransformationChallenge #IBCDiet #Dietlicious #HealthyActiveLifestyle #HealthyBreakfast #Fitness #Suhun

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2f754a056d1de84c7051339f68740c3c/5E158685/t51.2885-15/e35/s320x320/67413275_2441369076092809_7697492613106006482_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ini testo.onial peserta program bulan januari yg lalu. Beliau menang tempat kedua. Jom kita dengar apa katanya... . Assalamualaikum sy Wee.. Berumur 39 tahun (2019) dan ibu kepada 1 anak.. . Berat sebelum Jan’19, 116.6kg.. berat kan..berat saya tak sesuai utk org kemetot mcm saya ni... sebenarnya saya dah fed-up utk mkn ubat diet psl dah beribu habis woo... saya ambil keputusan utk join program Online Coaching dan saya hanya berserah dan follow the flow.. tengok lps seminggu turun 3.7kg.. Lepas itu saya percaya program ini memang terbaik lah... saya buat sebaik mungkin sehinggalah bulan itu saya hilang 9.9kg.. . . Jom join program kami dan kurus sebelum 2020. Whatapps kami di :- Coach Amir 012 5180005 Coach Mala 012 5061718 #fitcouple_amirmala #youcanloseweightfromanywhere #dietsihat #dietseimbang #makantapikurus #akunakkurus #macammanankdietnie #coacgturunberatbadan #coachonline24 #jomkurussecaraonline #coachkurusdansihat #amalanhidupsihat #eat #malaysianintokyo #malaysianinunitedstates #makanansihat #malaysianinlondon #studentinlondon #malaysianinaustralia #malaysianinjapan #malaysianinkorea

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/97df394fc3ed9732f7a30579fe89ed79/5E13EA64/t51.2885-15/e35/s320x320/67781467_435717087027514_6800099749446821394_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


JANGAN AMBIL MUDAH, INI PETANDA AWAL KENCING MANIS!!! . 1. Selalu Lapar TENGAH MALAM 2. Selalu Dahaga TENGAH MALAM 3. Selalu Terkencing TENGAH MALAM . . . ➡️ SEPTEMBER INTAKE OPEN ‼️ . Program link in bio ❤️ @muun.rahim 📲 +60193305550 #YCLWFH #YouCanLoseWeightFromHome #TeamNickhinHussien #TeamFadzil #CoachOnline #TipsDiet #JomDiet #IlmuDiet #EatClean #EatHealthy #Nutrition #MisiMengecil #MakanTapiKurus #DietSeimbang #MenuDiet #ResepiDiet #BodyTransformationChallenge #IBCDiet #Dietlicious #HealthyActiveLifestyle #HealthyBreakfast #Fitness #Diabetes #KencingManis

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/e74f724e0a49859de461fddbe8c1216d/5D605BAF/t51.2885-15/e35/s320x320/66807430_156440635541683_2831574832185579855_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Resepi salad tuna mudah Dibuka pendaftaran 30 Peserta Program TPFM INTAKE SEPT https://Onlinekuruscoaching.wa 📞 0192623445 atau klik link di profile @rosidahussin . 🥙Panduan Resepi & Meal Plan dgn makan 5 kali termasuk snacking sedap 🥙 Menu meal prep mudah setiap hari ✅ Bimbingan team support via group whatsapp ✅ 1 on 1 coaching via chat private whatsapp @rosidahussin @rosidahussin . # #sayanakdiet #sayanaksihat #jomkurussecaraonline #kurusdanslim #nakkuruscarisaya #teampowerfitmalaysia #setelahcintapergi #misimengecil #amalanhidupsihat #sayanakcantik #kelasbakingkl #nakdietcarisaya #sakitlutut #nakcaribajucantik #misikurus #masak #resepi #bajuxxl #mingguanwanita #sayasukamakan #percayabolehkurus #majalahnona #kurusitumudah #macamananakdiet #sihat #gayahidupsihat #teamcoachingcoachyana #makantapikurus

1 Days ago