Photos of kurussihat


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/bb970653bbeb21cdc2d00913c487e0ac/5E132460/t51.2885-15/e35/c0.139.1114.1114a/s320x320/67833792_2685124701521174_3512034191947674317_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PROMOSI MERDEKAKAN LEMAK ❤️ MAKAN DAN KURUS , makan bila lapar tau. Jgn makan x berhenti 24 jam . Rahsia KURUS 3-5kg dalam 10hari. Sedia dibantu? Klik link ok! Admin tunggu. Kurus mudah dengan JJMOCHAFIT 10days challenge. 🙈MUDAH! . ❤️mocha sedap ❤️tahan lapar ❤️bertenaga sepanjang hari ❤️awet muda ❤️berat kurang ❤️baju longgar Terima kasih awak sudi setia💗💗💗 Kesan setiap individu tak sama tau! . Jom minum 2 cawan mocha sedap setiap hari🙈 Nekad kurus we ols guide sampai kurus ok! Sebab uols x cuba kan. Mmg la tak percaya. . #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult Secawan #kurus #sedap setiap hari pagi dan petang #energybooster dah cukup tak sgt sesuai utk yg malas sediakan heavy meals, telur bagai. . #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq . #nekadkurus #kaubahagia . Abaikan jika perasan kurus😅 . www.wasap.my/6019892 #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia

1 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7acf4d4e01ff7d44561bf111f21295ba/5DFA6A2F/t51.2885-15/e35/c0.139.1114.1114a/s320x320/69454061_380271282637094_9141462404670054364_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PROMOSI MERDEKAKAN LEMAK ❤️ MAKAN DAN KURUS , makan bila lapar tau. Jgn makan x berhenti 24 jam . Rahsia KURUS 3-5kg dalam 10hari. Sedia dibantu? Klik link ok! Admin tunggu. Kurus mudah dengan JJMOCHAFIT 10days challenge. 🙈MUDAH! . ❤️mocha sedap ❤️tahan lapar ❤️bertenaga sepanjang hari ❤️awet muda ❤️berat kurang ❤️baju longgar Terima kasih awak sudi setia💗💗💗 Kesan setiap individu tak sama tau! . Jom minum 2 cawan mocha sedap setiap hari🙈 Nekad kurus we ols guide sampai kurus ok! Sebab uols x cuba kan. Mmg la tak percaya. . #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult Secawan #kurus #sedap setiap hari pagi dan petang #energybooster dah cukup tak sgt sesuai utk yg malas sediakan heavy meals, telur bagai. . #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq . #nekadkurus #kaubahagia . Abaikan jika perasan kurus😅 . www.wasap.my/6019892 #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia

1 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/091af128fd83a230888c16b6dd7cf2b9/5DD7DAEE/t51.2885-15/e35/c0.139.1114.1114a/s320x320/67315744_902209766823545_5044693227063332299_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PROMOSI MERDEKAKAN LEMAK ❤️ MAKAN DAN KURUS , makan bila lapar tau. Jgn makan x berhenti 24 jam . Rahsia KURUS 3-5kg dalam 10hari. Sedia dibantu? Klik link ok! Admin tunggu. Kurus mudah dengan JJMOCHAFIT 10days challenge. 🙈MUDAH! . ❤️mocha sedap ❤️tahan lapar ❤️bertenaga sepanjang hari ❤️awet muda ❤️berat kurang ❤️baju longgar Terima kasih awak sudi setia💗💗💗 Kesan setiap individu tak sama tau! . Jom minum 2 cawan mocha sedap setiap hari🙈 Nekad kurus we ols guide sampai kurus ok! Sebab uols x cuba kan. Mmg la tak percaya. . #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult Secawan #kurus #sedap setiap hari pagi dan petang #energybooster dah cukup tak sgt sesuai utk yg malas sediakan heavy meals, telur bagai. . #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq . #nekadkurus #kaubahagia . Abaikan jika perasan kurus😅 . www.wasap.my/6019892 #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia

1 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a594c74d5c2149e6550819710649272c/5E13B986/t51.2885-15/e35/s320x320/67084991_2346129132089761_7596931705455867680_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


REPEAT ORDER SEBAB BERKESAN 😻 . . Tak pikir panjang dah akak ni terus je bankin duit nak REPEAT ORDER DARY LAGI 😍 . . Sebab apa? sebab SERASI dengan DARY TEA ni. Minum Dary boleh TURUN 2 KILO 👏 happy sangat diaa . . Wanie ni kalau customer cakap serasi menjadi dgn badan memang Wanie suruh konsisten terus minum sampai lah korang dapat berat target korang. Jangan la buat sekerat jalan je kan tak best laa. . . Ala bukan mahal pun RM40 je. Mesti boleh punya laa 😊 . . Nak KURUS? meh wasap Wanie cepat . . 📲 0184005954 . . #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung #darypenang #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia . .

5 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/73571c8f4d9b29ba3d92ea8a5e5817f5/5D602EC0/t51.2885-15/e35/c0.60.480.480a/s320x320/67492607_219010205731448_3246939491072227111_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ada yang tanye ape yg ko jual nie? Boleh percaya ke benda2 camni? . I was so sceptical abt all these products previously. Until my brother consumed & seen its result. Now my wife consumed sbb nak kurus lepas bersalin. . Then, mase bulan puasa, i tried to consumed and it does helped me to get thru the day without feeling hungry. Pergi bazar pun dah xde nafsu nak beli sampai ulang alik 2-3 round kat bazar tu. End up beli kuih 2 jenis je. . So, sesiapa yg ade masalah nafsu makan membuak tu, boleh try APPECUT nie. Sekotak (15sachets) RM89 je. Trial pack (3 sachets) RM22 shj. . Nak tau lebih lanjut, boleh whatsapp sy utk details https://www.wasap.my/601666007 6600722/Hi+sy+nak+Appecut . A boleh beli dari website kami: https://www.ezwellyz.com ------------------------------ link in bio @appecut.yanziela ❤️ Or u can whatsapp/call . 📱 016-6600722 📱 016-6600722 📱 016-6600722 ------------------ #teamroket # #army #johor #singapore #malaysia #weightlosstransformation #weightlossjourney #slimming #slimmingjourney #kurus #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusdanhappy #testimoni #feedback #misikurus2019 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kurusmudah #kawalseleramakan

7 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/a5221544606452a5c59224d1c5564800/5DF01B1C/t51.2885-15/e35/s320x320/67484083_296783084493202_3359336582496714990_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Asal cuti je naik berat..asal berat je cuti..😅😅😅 . Ada ke mcm ni? . Berat naik selepas cuti raya Haji? . Ok cuba follow 6 tips diatas ni, tips turun berat badan selepas daripada bercuti.. . Jom cuba buat dlm 21 hari & tag kwn2 korang juga❤️❤️ 🔥Pendaftaran sesi SEPT kini dibuka...Come n booked ur slot 😍 . Qaseh 📲+6738634847 . #getfitnowonline #teamquqaseh #teamsuriatiomar #onlinecoaching #bruneisihat #bruneifitness #iklanbrunei #bruneifm #cikbhavoc #menusihat #kurussihat

9 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/746e11c9f4b5a50e6d22794b3cade71d/5DDFACD2/t51.2885-15/e35/s320x320/68882198_865534900507813_1712749007978759159_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


13 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/444953af45d4ce6fb5e47e770c1ac711/5D6005E8/t51.2885-15/e35/s320x320/67796233_529705154443111_392003698886844470_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/1c68162a96db14caaa888a78e6c1ec28/5E0BFBE7/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720/s320x320/68950108_314578925991158_6464329399747298918_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Percaya tak kalau ikah cakap Air Teh warna merah ni boleh buat korang RASA KENYANG dan PEHA MAKIN KECIK ❓💕 . . Korang yang ada masalah PEHA BESAR, SELERA MAKAN TAK TERKAWAL, BADAN MENGELEBEH tu memang wajib minum AIR TEH MERAH ni sebab teh ni boleh bantu selesaikan masalah korang tu. . . Ikah tak bohong ye. Ramai dah customer ikah dapat selesaikan masalah mereka dengan teh ni tauu. . . Teh ni rasa masam-masam sikit macam rebena tanpa gula tu tapi korang boleh letak madu kalau nak lagi sedap 😋 . . Minum teh ni pagi sebelum sarapan setiap hari. . . Nak KURUS? meh wasap ikah cepat . . 📲 0145260482 . . #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia . .

14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/0bd6b5bb8f09a4f5327e373220e8372d/5DF7F691/t51.2885-15/e35/c0.85.1229.1229a/s320x320/67429542_2441820379396350_8327742700370337973_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


POSISI BETUL KETIKA SQUAD. . Ramai antara kita suka buat squad utk naikkan sel otot di peha. Tapi tahu tak kalau salah posisi, kemungkinan boleh menyebabkan peha kita rasa sakit. . Cara yang betul melakukan squad adalah seperti posisi yang ditunjukkan oleh Kevin Zahri dalam gambar pertama tu. Tidak terlalu membengkokkan badan. . Faham ke faham? . . Coach @amiruljany +6011-1894 5816 . #kurusonlinecoaching #team #teamcoachyatie #sihatdanfit #turunberat #makannasi #slimfit #onlinecoaching #herbalife #nutrition #fitness #slimfit #kurussihat #5amclub #resipisihat #makannasibolehkurus #senaman #zumba #motivation #healthy #sayanaksihat #rayahaji2019

15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/06c03eb7cf7c24b74bf1817657110df9/5E0E12B6/t51.2885-15/e35/s320x320/68864176_383981012527560_2709406149050476015_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c61cdce2a7d339e3c22f9c4906c7f24e/5E0F1C9D/t51.2885-15/e35/s320x320/66654794_919421325091301_8698198558041472556_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/6ed6c01fd5ebd78238c3fb2c2fa53c8e/5DD7CBD9/t51.2885-15/e35/s320x320/68886522_111731076858681_5232794596322324142_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/0cd6407564e8d0123ad29bd333569308/5DF172BD/t51.2885-15/e35/s320x320/67621622_122003819126530_8580344746994525522_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


MASALAH BETUL LA BILA AMALKAN KLUBNA LALEH NI! . . Perut jadi tak lapar. Tgk je makanan tu pun dh kenyang. Takyah telan pun xpe. . Kalau dulu makan macam perut bocor. Sekarang tak lagi. Naik penimbang tup tup berat badan dah turun😱 . Masalah betul la ajaib sangat produk ni pun. . Nak cuba? Klik link di bio #kakda #klubnalaleh #kurus #ramping #kerengga #kopiviral #kopiterlajaklaris #kahwin #tunang #gemok #diet #dietsihat #kurussihat #kopi #ajimaura #alifsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #bazarpaknil #sayajual #pengantin

17 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/621550533da8129cbcf99177b42e81ed/5E0F5998/t51.2885-15/e35/s320x320/67113392_524109491464129_8413208678969226596_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Nak kempis perut, nak langsing. Minum jew hari2. Pasti dapat pinggang kurus kerengga. Jom ❤️ . . Coffee klubna laleh bukan utk “KURUS“ . Coffee klubnalaleh "membantu" menyekat selera makan anda untuk Mantain & Turunkan Berat Badan JGN SALAH PAHAM OKEY 😘 . Yang KURUS Boleh MANTAIN Yang GEMOK Boleh KURUS Itulah KELEBIHAN “ BOOSTER KLUBNA LALEH ” . Nak kurus gantikan makanan berat awk tu dengan Coffee viral ni . Selain boleh mantainkan berat badan awk. Klubna Laleh ni boleh Merawat “ Dalaman ” awk.. . Yg belum cuba tu moh lerr cuba.. Xrugi lahh cuba.. Bkn utk org lain utk tubuh bdan kite jugakkk kann. . . . . Ape kelebihan klubna dan laleh?? . 🔥BADAN SEGAR CERGAS RINGAN 🔥KAWAL NAFSU MAKAN 🔥LAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR/KECIL 🔥PERUT PUN KEMPIS JER . MINUM KLUBNA DAN LALEH NI JER! ====================== ♥️ tenaga dan kecergasan sepanjang hari ♥️Memberi rasa yang mengenyangkan kerana dapat mengawal nafsu makan ♥️Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi ♥️Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik ♥️Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain ♥️Membantu mengurangkan sakit senggugut hormon stabil period lawas ♥️Membantu mengurangkan masalah sukar tidur ♥️Mengurangkan masalah buasir dan sembelit . . #kurustanpalapar #detoxkurus #carakurusbadan #kurusmudah #kurusdengancepat #kurustanpasenam #ubatkuruscepat #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #klubnalaleh #klubna #laleh #kopikurus #kopiviral #kurussihat #misikurus #nakkurus #kempisperut #kurus #gemuk #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #klubna #laleh #kuruscepat #produkviral #produkkurusviral #kopikurusviral

19 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ec7949f9ede7b440c9150446fe26ddc5/5D5FF21C/t51.2885-15/e35/s320x320/67502415_2367234436856179_5810301137411386165_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


KAK ECHA LOSS 10KG DLM MASA 2 BULAN + BUAT INTERMITTENT FASTING BSM MILA COKLAT OAT ♥️ 😍 . . Banyak sangat soalan yg kita dapat daripada customers bertanyakan mila coklat ni apa? Selamat ke? Takde side effect yg jantung berdebar debar ke? . . Ok jawapannya mila coklat slym adalah sejenis minuman bernutrisi sihat ala ala overnight oats cuma sangat mudah disediakan, kaya dengan bahan2 premium seperti rolled oats, kurma, badam, chiaseeds dan lain2. Sebab tu bila makan mila awk pun WAJIB kena diet juga sebab mila BUKAN UBAT KURUS. . . Lulus kkm ke? Ada produk yg lulus kkm tp ada sibutramine? Haa mcm mila ni mendapat pengkelasan makanan drp KKM & TAKPERLU BERDAFTAR DGN KAWALAN DADAH. Jd ofkos la selamat kan bila kkm kelaskan sbg makanan? . . Selain itu juga, mila mendapat HALAL DRP JAKIM. Jadi takperlu ragu2 lagi, boleh minum dengan yakin. Sbb kita as muslim mencari yg halal itu adalah fardu. . . Labtest. Kenapa kita buat labtest? Utk buktikan apa yg kita claim adalah betul dan tepat. Contohnya kita cakap mila 110 kalori, jd labtest dibuat utk buktikan mila MEMANG 110 kalori shj. .No tipu tipu ok! . Jadi, no reason to say no ya. Yang mana nak start diet sihat, taknak berlapar waktu diet wajib cuba mila ni. Wasap salwa utk order di 0124770504 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 😘 . . #kurussihat #atkinsmalaysia #kevinzahari #jomkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #kuruscepat #tipskurus #tipsdiet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #jomkurus1malaysia #kuruscepat #tipskuruscepat #nakkurus #igshopmalaysia

21 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/37bc999946ec0b805d5cce818609ccda/5E134F06/t51.2885-15/e35/s320x320/67345441_369114890676166_1239514341262148434_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK KURUS TP TAKLEH MAKAN CARBO? SAPE CAKAP? JOM KETAHUI 5 JENIS CARBO YG BUAT CEPAT KURUS . . Hai uols sape yg susah nak tinggal nasi tp nak kurus? Jom Mimi share dgn uols 5 makanan ganti nasi pd masa yg sama boleh kuruskan uols. . 1️⃣Ubi keledek •membantu kita utk mempunyai tenaga yg mencukupi serta memainkan peranan yg penting dlm badan manusia seperti meningkatkan sistem imunisasi badan. . 2️⃣Roti wholemeal •Rasanya sape yg nak kurus WAJIB tahu roti wholemeal lebih rendah kalori berbanding roti putih. So, lepasni amalkan makan roti wholemeal utk kurus. . 3️⃣Beras perang •Baik untuk pesakit diabetes Menurut beberapa kajian, penyelidik telah mendapati bahawa makan dua atau lebih hidangan beras perang seminggu mengurangkan risiko diabetes jenis 2 & mengurangkan kolesterol. . 4️⃣Bunga kubis •Kubis bunga adalah salah satu bahan masakan utama yg dapat membantu anda utk mengurangkan berat badan. Cauliflower kaya dgn vitamin C, potassium, serat dan asid folik. Bagi uols yg mengikuti diet rendah karbohidrat, kubis bunga adalah pengganti karbohidrat yang baik. . 5️⃣SPAGETI •Pasta/spag mempunyai indeks glisemik rendah. Makanan indeks glisemik rendah tidak menyebabkan lonjakan paras glukosa darah secara tiba-tiba. Mereka menyebabkan peningkatan paras gula dlm darah yg lebih kecil drp makanan dengan indeks glisemik yg tinggi. . Nak lebih cepat kurus?? Mimi suggest uols consume je 1 sachet #DemicaSupplement lepas makan. . Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg ✅FREE PANDUAN KURUS ✅FREE DIRECT COACHING WS ✅FREE MENU DIET ✅FREE RESEPI DIET ✅FREE BAUCER ✅FREE SHAKER . . 👉Jom DM sekarang utk booking #DemicaSupplement uols. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

22 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b39c0e2e4776bab6e8919ed805ab7238/5E0EB752/t51.2885-15/e35/s320x320/67195852_125179158796207_3454320128131971342_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


23 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ebb6082bce97b827efa6f7c274b58598/5DF00E97/t51.2885-15/e35/s320x320/66498828_476335859765751_3508856039652049650_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Penghantaran terus ke University Apartment, Kota Kinabalu Sabah 🥰💞🌸🚛🚚🚛 . . . Untuk order: https://shopee.com.my/crownemo Whatsapp: 0128731130 . . Penghantaran terus ke seluruh Kota Kinabalu, Sabah 😘🍉🍓🍇 . . #dayangku_daunberry #kurus #tehkurus #detox #cantik #slim #putih #gebu #sihat #tehsihat #tehdetox #tehdetoks #tehundukngadau #tehslim #slimtea #sihat #tanpadiet #kurustanpadiet #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #dayangku_daunberry #kurusonline #kurusbadan #kuruspaha #kuruspunggung #hilanglemak #kurustanpaberlapar #kuruslangsing #nakkurus #kurussebelumraya #daunberry_dkay

23 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/955101abd69c5a190c7ba0878ab21672/5DDA9A15/t51.2885-15/e35/s320x320/67308422_347550079483014_1143589476402760333_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


RAHSIA KURUS SEBENAR!!!! . . ♥️♥️♥️KLUBNA ☕LALEH🍹♥️♥️♥️ . Kebaikkannya :- KLUBNA ( ☀ sebelum sarapan ) .☕Menahankan selera makan .☕Menambahkan tenaga sepanjang Hari .☕Membakar lemak dari dalam badan .☕Membuang air lebihan dalam badan .☕Melancarkan pengaliran darah .☕Membantu menurunka tekanan darah tinggi .☕Membantu masalah period tidak teratur . .LALEH ( 🌙 sebelum tidur) .🍷Mengatasi masalah sembelit .🍷Mengawal paras gula dalam darah .🍷Menguruskan badan .🍷Mengurangkan kolestrol .🍷Menyegah sindrom iritasi usus .🍷Mengurangkan rasa letih Dan mengantuk .🍷Memberi rasa selesa di perut . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #codkl #buanglemak #roadtofitness #teatox #tehkurus #kopikurus #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #kopi

25 Minutes ago