Photos of kurusselamat


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.60.480.480a/s320x320/75572947_129253525191357_359434523652571418_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=171aaef54dd8918a4ea5aa4c2773306d&oe=5DF0D995

Comment from :


Apasal orang MARAH bila dengar nama PINKLADY ?? Saya minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI taw 🙈 Nak tahu sebab apa ? SEBABNYA👇🏻 . Makan 2 kapsul sehari , sis akan alami kesan seperti ini 👇🏻 . 🌸 body KURUS JADI BERISI 🌸 body GEMUK JADI LANGSING 🌸 kulit kusam JADI CERAH 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL 🌸 punggung leper JADI MELENTIK 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT 🌸miss V longgar JADI KETAT RAPAT 🌸berat badan SEMAKIN KURANG 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA Sebab kesan² ini akan menjadikan 👇🏻 . 🌸Suami sis / boyfriend sis encik tunang sis SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling pada sis 🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Sis jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 . Jom sis, hubungi saya segera Saya sedia membantu sis..😀 . Saya tunggu sis wasap tau 👇🏻 Klik bio/whatsapp 0102449941 😍 . www.wasap.my/60102449941 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #viral #badancantik #bodylentik #detox #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

1 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c166.0.748.748a/s320x320/79590857_738485889982995_4278674633185505811_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=3979895edaf6c11f8c29e169b787e610&oe=5E760A7F

Comment from :


Jangan lupa menikmati hirupan secawan latte sehingga titisan akhir tau 😋 Ya Allah sedap ya amat. Dalam latte kita ada kelebihan tersendiri. Dengan 1 mug ni akan dapat mengawal selera makan, membekalkan tenaga walaupon seharian bekerja.yang PALING BEST konsisten jer minum dlm masa16 hari dan hasilny puas hati sngt. Klik link wasap di bio. 0179820132 #kurusselamat #detoxmochasedap #tanpaciritbirit #codterengganulattemocha #stokisxsperfectdrinkterengganu #xsperfectdrinklattemocha #lattemengawalseleremakan #detoxmochamelawaskan #buangtoksin #lattemochasedap #kurusberkesan #kurusselamat

8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c122.0.475.475a/s320x320/79342765_200858190939237_4850143100032343631_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=2545b1e91b07c96a326a66974e583c8a&oe=5E7D8969

Comment from :


Anda Ada Masalah Dibawah Ni? 😤 . 👉🏻 Rasa malas nak bangun bila dah duduk..? . 👉🏻 Naik tangga pun mudah semput..? . 👉🏻 Baju makin hari makin sendat 😤 . . Jangan tunggu lama-lama tau kak! . . Grab KLUBNA dan LALEH sekarang, confirm lemak degil boleh berkurang dan lawas habis KETIKA MEMBUANG. . Terasa lega perut sepanjang hari & rasa sebu² dah tak ada lagi. . Badan semakin hari makin ringan dan bertenaga ❤ . . . . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

11 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71912789_600027944157155_4612934457863100127_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=678871bf7ed5c71d442a098fdcd06f42&oe=5DEFE398

Comment from :


Korang suka makan telur? Pernah tak masa korang nak beli telur tu nampak cam fresh je, tapi tiba time nak masak tgk lain macam rupa.🤦🏻‍♀️ .⠀ . . Cer cek telur ayam yg kat rumah tu rupa yang mana satu?⠀ .⠀ .⠀ Turn on notifications untuk tips diet sihat di ig @haliza.akmar⠀ .⠀ .⠀ ⠀ .⠀ #jomkurus #makansihat #kurusbadan #telur #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut #dramasweetdreams #orangsibukpunbolehkurus #teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap #makanmakan #masakan #astrogempak

19 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77232004_943250412723311_5366325607760135083_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=d9490aa93dcbe52174c57c04f60a44c1&oe=5E7B00CC

Comment from :


PERCAYA KENA PERCAYA Memang susah nak percaya logik ke boleh kurus tahap ni tanpa diet dan senaman Tapi syukur boleh jew sebab secretsuperslimming sekat rasa lapar jadi makan banyak tak lepas Dah makan pun sikit jew tak.kan tak boleh kuruss kan sis & bro dapat sesuatu kefahaman kat sini kan #secretsuperslimming #detox #Teamintangojes #kurusselamat www.wasap.my/60135281544

20 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77301977_3310147218998693_2380625013179563288_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=c9f0bbe8d0aaa0cd6ae62d41da2d748f&oe=5E88FA88

Comment from :


26 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/72891033_435668257322681_8777530859186310036_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=8ccaa688b30bf75275b3dd53e5da0bd6&oe=5DEFEDBB

Comment from :


Tgk sampai habis!! . Byk jg yg blh dipelajari dr kartun2 ni 👍🏼👍🏼 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips & info diet atau click link di bio 👆🏼 . Intake Januari 2020 kini dibuka utk pendaftaran utk 23 peserta! . Apa beza Diet sendiri dgn Program Kami? Diet sendiri: ❌ Tak ada bimbingan Coach ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai ❌ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress ❌ Tak ada tempat nak rujuk ❌ Tak ada MOTIVASI ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi . APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM? . ✅Jadual pemakanan supaya tidak pening nak makan apa selama sebulan ✅ TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi ✅Teknik2 exercise yang betul & buat dirumah shj ✅Group & Personal coaching (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) ✅Pemantauan dari coach  supaya anda lebih berdisiplin ✅Topik pembelajaran  pengurusan berat badan ✅Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp . Coach Thila +60126662889 . #resepidiet #pradamalaysia #kempisperutczer #coachkuruswanita #kurusselepasbersalin #bajusizebesarmalaysia #intermittentfasting #dietkuruskevinzahri #senamankurus #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah #teampowerfitmalaysia

33 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74610767_104374180975466_1595698293213362791_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=5d7e6a77f68fb7996a66864c3f4c4b00&oe=5E66A12B

Comment from :


MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU? . . Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ? . Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul. . KEBAIKAN KLUBNA LALEH . ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. . Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅 . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

40 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75272153_824991621289291_3289316736816857471_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=0f314597405bf2f328892a2e64f0b572&oe=5E7A5277

Comment from :


MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU? . . Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ? . Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul. . KEBAIKAN KLUBNA LALEH . ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. . Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅 . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

42 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/70503694_1361754467338613_1616421555231688787_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=d61cd791bf977ec96e324539833fa6c7&oe=5E8733EA

Comment from :


Macam biasa hihi..sarapan pagi sihat peberet Sis mudah dan sedap Roti wholemale+telur goyang😋siapa suka?? . Selapas sarapan Sis minum Appecut Max..Ape yg besh?ia bantu Sis control nafsu makan dan buat Sis tak craving makan yg bukan2 dan yg manis.Sebab tu berat mudah turun dan maintain. Appecut bukan ubat kurus tau!ia minuman coklat yg sihat tanpa pemanis dan tambahan super food yg bantu kita turunkan berat badan dengan cepat dan mencantikkan kulit🥰 . #tipsmakansihat #tipskalori #kalori #pemakanansihat #pemakananseimbang #carapemakanan #nakdiet #naksihat #nakkurussihat #kurussebelumraya #appecutkasipecah #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #lipocutnerrys #venocutnerrys #ladyupnerrys #snackingsihat #snackingtime #dietmeals #kevinzahri #kurusselamat #fruits #snacking #regrann

43 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74479230_244850616496118_4876589051756118621_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=b3b2c01510a62d7e5bcc87306cb32c2d&oe=5E6F8DAB

Comment from :


Macam biasa hihi..sarapan pagi sihat peberet Sis mudah dan sedap Roti wholemale+telur goyang😋siapa suka?? . Selapas sarapan Sis minum Appecut Max..Ape yg besh?ia bantu Sis control nafsu makan dan buat Sis tak craving makan yg bukan2 dan yg manis.Sebab tu berat mudah turun dan maintain. Appecut bukan ubat kurus tau!ia minuman coklat yg sihat tanpa pemanis dan tambahan super food yg bantu kita turunkan berat badan dengan cepat dan mencantikkan kulit🥰 . #tipsmakansihat #tipskalori #kalori #pemakanansihat #pemakananseimbang #carapemakanan #nakdiet #naksihat #nakkurussihat #kurussebelumraya #appecutkasipecah #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #lipocutnerrys #venocutnerrys #ladyupnerrys #snackingsihat #snackingtime #dietmeals #kevinzahri #kurusselamat #fruits #snacking #regrann

44 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.101.810.810a/s320x320/75654091_463210634396377_1765939767288645740_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=5047928b1d7b2c3ba9123bf772205aaa&oe=5E70A01F

Comment from :


Kemana saja bawak trimzshot! kenapa eh? takut sangat ke gemuk tu? . eh tak awk! makan trimzshot bukan shaja utk kurus ok! tapi untuk kesihatan dan jugak untuk kulit.. opcoz la kulit kena jaga tau! 😘 . Dapatkan Promosi #trimzshot sekarang! 1 kotak RM59 | 2 kotak RM110 | 3 kotak RM155... ❤️ . Whatsapp ▶️ 01113031030 . #trimzshot #kurusdalampantang #kurussebelumraya #appecutshahalam #cococurvselangor #overnightoatsmalaysia #kurustanpadiet #jomubah #appecutkasipecah #klubnalalehipoh #nakkuruskanbadan #tipstimbangberatbadan #befitprogramonline #xtive #hilangyangkembali #sisfelhandtohand #harumnita #kurustanpaberlapar #klubnalalehbangi #kurusdanfit #kurusselamat #kuruspantas #nakcepatkurus #tipsdietsihat #nakkuruscepat

44 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79179124_551011735689515_2613459952759989101_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=97b865f0df2d21fb4cacd2563ad4451f&oe=5E7C24C5

Comment from :


Macam biasa hihi..sarapan pagi sihat peberet Sis mudah dan sedap Roti wholemale+telur goyang😋siapa suka?? . Selapas sarapan Sis minum Appecut Max..Ape yg besh?ia bantu Sis control nafsu makan dan buat Sis tak craving makan yg bukan2 dan yg manis.Sebab tu berat mudah turun dan maintain. Appecut bukan ubat kurus tau!ia minuman coklat yg sihat tanpa pemanis dan tambahan super food yg bantu kita turunkan berat badan dengan cepat dan mencantikkan kulit🥰 . #tipsmakansihat #tipskalori #kalori #pemakanansihat #pemakananseimbang #carapemakanan #nakdiet #naksihat #nakkurussihat #kurussebelumraya #appecutkasipecah #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #lipocutnerrys #venocutnerrys #ladyupnerrys #snackingsihat #snackingtime #dietmeals #kevinzahri #kurusselamat #fruits #snacking #regrann

45 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.101.810.810a/s320x320/75272088_148916939744178_2942670665410834623_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=e74c5621ff8ca92be677ef0764477029&oe=5E86263B

Comment from :


Kemana saja bawak trimzshot! kenapa eh? takut sangat ke gemuk tu? . eh tak awk! makan trimzshot bukan shaja utk kurus ok! tapi untuk kesihatan dan jugak untuk kulit.. opcoz la kulit kena jaga tau! 😘 . Dapatkan Promosi #trimzshot sekarang! 1 kotak RM59 | 2 kotak RM110 | 3 kotak RM155... ❤️ . Whatsapp ▶️ 01113031030 . #trimzshot #kurusdalampantang #kurussebelumraya #appecutshahalam #cococurvselangor #overnightoatsmalaysia #kurustanpadiet #jomubah #appecutkasipecah #klubnalalehipoh #nakkuruskanbadan #tipstimbangberatbadan #befitprogramonline #xtive #hilangyangkembali #sisfelhandtohand #harumnita #kurustanpaberlapar #klubnalalehbangi #kurusdanfit #kurusselamat #kuruspantas #nakcepatkurus #tipsdietsihat #nakkuruscepat

46 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75467892_422333151976546_1144535722375692304_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=c276cabe933f6fd83378cad0844f8864&oe=5E6F70EC

Comment from :


MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU? . . Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ? . Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul. . KEBAIKAN KLUBNA LALEH . ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. . Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅 . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

50 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/78832988_1008440939504262_6231004850674137805_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=8c67a017f72a48de9d3fdc425f9d5f39&oe=5E88B9BD

Comment from :


SWIPE LEFT...SWIPE LEFT...SWIPE LEFT!!!! . SARUNGKAN SAUNA SUIT DAN FOLLOW STEP SIMPLE ITU.. . JIKA TIDAK BERPELUH ..SILA CHECK LIANG2 ROMA. Add on cream saunaku pasti lagi mantap.... Tapi...jika sekadar sauna suit pun sure berpeluh sissturrr dan brotherrr..😉😉😉 . Klik link whatsapp di bio😘😘😘 . #saunasuit #bajusauna #dijaminberpeluh #jacketsaunasuit #saunaku #sisjual #gegarvaganza2019 #nakkurus #zizanrazak #roadtokurus #kurussihat #kurusselamat #nakkurusbadan #mirafilzah #jannanick #resepikampung #likeforlikes #teammamaboomboom #terapiinstagram #doayangbaik2 #jihanmuse #naqiuboboy #creamsaunaku #slimminglosyen

52 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79390035_134391454665870_7357358610627202587_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=a673904340df64f0682ed3eedd141d05&oe=5E77D0A6

Comment from :


57 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75586253_2691423917608599_5898913155674738388_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=d33ba262391e802b0cb951e3727f3fe7&oe=5E85BA3D

Comment from :


57 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75487905_2592049554183559_5101459980539427667_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=3e981ac217c0afeee837be7d0904a603&oe=5E82169A

Comment from :


57 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74656400_186563185727013_4456507228580888395_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=8b11b0006a2eb8dca177f536930a4907&oe=5E7C09FD

Comment from :


SIAPA NAK CEPAT KURUS? Kalau soalan ni tanya pada semua orang, confirm semua orang akan kata, YA, SAYA! Tapi pernah tak kita fikir kalau kita turun secara drastik, bukan badan kita je terkejut. Silap-silap suami pun terkejut apa pasal tiba-tiba bangun tidur isteri tukar orang. Yang ke 19kali ke ni? Eh 😂 Tapi percaya lah turun slow dan steady itu lebih baik dari turun secara drastik. Bagi mala, turunkan berat badan ni satu proses yang panjang. Sayangkan proses, anda pasti sayangkan badan anda. Good luck korang. Mala sayaaaanggg semua ❤️ . #misikurusdenganmala #kurus #nakkurus #kurusselamat #bodydreamjohor #bodydream #bodydreamcocos #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #jomdiet #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #dietsihat

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71178841_169091337525852_5627755312416367322_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=6f80803c714957dd03204d116ccf7cc5&oe=5E7E6023

Comment from :


ADAVE (M) SDN BHD SLIMMING - HEALTH - BEAUTY ( Eziflex | Carbochoc | Deflex ) -- Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit dgn Carbochoc / Eziflex . -- Atasi masalah sembelit, usus kotor & ketidakselesaan perut dengan Deflex (Detoks) -- READY STOCK !! CARBOCHOC, DEFLEX, EZIFLEX, CLEAFLEX. -- FREE Postage & Special Gift dari kami . -- PERTANYAAN & BELIAN ? KLIK 'Link Bio' diprofile . . . #Carbochoc #Carboflex #Deflex #Carbolimex #Cleaflex #Eziflex

1 Hours ago