Photos of kurusselamat


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/67edce39c87595425781b031f51b1375/5E0EA9BB/t51.2885-15/e35/s320x320/69097123_412006196094093_965242489806994605_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Masalah dalaman wanita❓ Masalah luaran❓ Masalah rambut luruh❓ Masalah period tak stabil❓ Masalah senggugut❓ Masalah keputihan❓ Masalah tak dapat baby❓ Masalah boobs❓ Masalah butt❓ . OMG😱😱DAH CUBA MCM2 still tak menjadi? Consume je PinkLady. Confirm terbaik‼️‼️ . PinkLady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/Kebaikkan, antara benefit PINKLADY: . . ❤️ Menambah cupsize payudara ❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur ❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj) ❤️ Mengurangkan keputihan yang kronik ❤️ Mengurangkan jerawat dan jeragat ❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus ❤️ Memantapkan punggung ❤️ Menurunkan berat badan ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal ❤️ Mengurangkan stress ❤️ Mengurangkan keguguran rambut ❤️ Melebatkan kembali rambut ❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata ❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut) ❤️ Mengurangkan risiko cancer ❤️ Melambatkan menopause ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis" ❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause ❤️ Menambah volume susu ibu ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita . Apa yang anda akan dapat SELEPAS pengambilan PINKLADY? . Sudah tentulah BODY HOT PAYUDARA BESAR TEGANG MELETOPS, MISS V KETAT MENYENGAT, KULIT HALUS LICIN BERSERI dan macam-macam lagilah! . Berminat? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO👆atau di bawah ni ya⤵️ . Whatsapp 📲 0147109295 . www.wasap.my/6014 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

27 Seconds ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7fc8d2ab37d905474c7ecdc404554cf3/5E0E12B6/t51.2885-15/e35/s320x320/68864176_383981012527560_2709406149050476015_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/47a8d84c207b4e6ca0bd21907a8952eb/5DD7CBD9/t51.2885-15/e35/s320x320/68886522_111731076858681_5232794596322324142_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/92110e1971dc215a47e5cff8326ae350/5DF32970/t51.2885-15/e35/c42.0.665.665a/s320x320/67223912_125904865386185_105997399966932994_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


[7-10kg 2minggu je uuolsss ]😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan slimkerve . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun berkilo2 . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan slimkervehari ni . Kami bantu anda untuk KURUS 💪🏻 . Order/inquiry: 📱013 5024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #motifviral #viral #kurus #merderkasales #slimkerve #slimkervemalaysia

15 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f5c5162aeefaf21768709734be8be78b/5DE0BEE0/t51.2885-15/e35/s320x320/67120583_2594934760569406_3801335521127392064_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


[7-10kg 2minggu je uuolsss ]😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan slimkerve . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun berkilo2 . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan slimkervehari ni . Kami bantu anda untuk KURUS 💪🏻 . Order/inquiry: 📱013 5024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #motifviral #viral #kurus #merderkasales #slimkerve #slimkervemalaysia #sweetdreams

21 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d3c5caf4ccdfd8f065c07f31dc472065/5DF673EA/t51.2885-15/e35/c135.0.809.809a/s320x320/67241437_122906712341281_6064037009786029891_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


💕PINKLADY BODY PERFECTION Just nak. Ngi tahu korang semua.. 🤭 I dah tak mampu nak berahsia lagi . Sebotol PinkLady tu harganya RM340 .😎 . I dah tak sanggup tanggung beban.😉 I dah tak rela nak simpan info ni sorang-sorang .💃 Nak juga beritahu semua wanita . .💃 RM340 tu free post !🙈 1 malaysia free postage !🙈 Beli PinkLady dapat 2 freegift exclusive ! . Nak tengok tak apa rupanya... Cepat² klik komen . . Tolonglah PM atau wasap i . I tak sanggup nak cantik sorang-sorang tanpa ada kawan . Sungguh i tak rela .🙈🙈🙈 . Wassap i yer, dear . 01133434815 . RM340 tu boleh cari tau . Kesihatan & kecantikan , datang dari 1 botol ni , mari kita share-share yer . Nak tahu lebih lanjut bole wasap sis yer 📲 01133434815 . www.wasap.my/601133434815 .TAPI TAPI TAPI.. 😎 KALAU KORANG PM HARI NIE AND BOKING HARI NIE.. ADA HARGA SPECIAL DRI HARGA RM340🤫🤫 WOW😱😱😱 . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #instashop #terapiinstagram

25 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8d5f387fbd5cfb6f9a18a443d2a2fc5e/5E1019F4/t51.2885-15/e35/c135.0.809.809a/s320x320/69030046_1298778243633718_2306612209285048809_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


💕PINKLADY BODY PERFECTION Just nak. Ngi tahu korang semua.. 🤭 I dah tak mampu nak berahsia lagi . Sebotol PinkLady tu harganya RM340 .😎 . I dah tak sanggup tanggung beban.😉 I dah tak rela nak simpan info ni sorang-sorang .💃 Nak juga beritahu semua wanita . .💃 RM340 tu free post !🙈 1 malaysia free postage !🙈 Beli PinkLady dapat 2 freegift exclusive ! . Nak tengok tak apa rupanya... Cepat² klik komen . . Tolonglah PM atau wasap i . I tak sanggup nak cantik sorang-sorang tanpa ada kawan . Sungguh i tak rela .🙈🙈🙈 . Wassap i yer, dear . 01133434815 . RM340 tu boleh cari tau . Kesihatan & kecantikan , datang dari 1 botol ni , mari kita share-share yer . Nak tahu lebih lanjut bole wasap sis yer 📲 01133434815 . www.wasap.my/601133434815 .TAPI TAPI TAPI.. 😎 KALAU KORANG PM HARI NIE AND BOKING HARI NIE.. ADA HARGA SPECIAL DRI HARGA RM340🤫🤫 WOW😱😱😱 . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #instashop #terapiinstagram

26 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/1c78bc89a85412e2f1b2e16f995472f7/5DF8F7E5/t51.2885-15/e35/c135.0.809.809a/s320x320/67671334_419971385533639_8000231367228650543_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


💕PINKLADY BODY PERFECTION Just nak. Ngi tahu korang semua.. 🤭 I dah tak mampu nak berahsia lagi . Sebotol PinkLady tu harganya RM340 .😎 . I dah tak sanggup tanggung beban.😉 I dah tak rela nak simpan info ni sorang-sorang .💃 Nak juga beritahu semua wanita . .💃 RM340 tu free post !🙈 1 malaysia free postage !🙈 Beli PinkLady dapat 2 freegift exclusive ! . Nak tengok tak apa rupanya... Cepat² klik komen . . Tolonglah PM atau wasap i . I tak sanggup nak cantik sorang-sorang tanpa ada kawan . Sungguh i tak rela .🙈🙈🙈 . Wassap i yer, dear . 01133434815 . RM340 tu boleh cari tau . Kesihatan & kecantikan , datang dari 1 botol ni , mari kita share-share yer . Nak tahu lebih lanjut bole wasap sis yer 📲 01133434815 . www.wasap.my/601133434815 .TAPI TAPI TAPI.. 😎 KALAU KORANG PM HARI NIE AND BOKING HARI NIE.. ADA HARGA SPECIAL DRI HARGA RM340🤫🤫 WOW😱😱😱 . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #instashop #terapiinstagram

26 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/e2cc39f4134fa496a595c1cf0502b5ef/5E0C4046/t51.2885-15/e35/c8.0.622.622/s320x320/67486991_2813814241981583_6113345697468755906_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


APPECUT BOLEH DI MINUM OLEH BF-MOMMIES 😊 . Yeay!!! Mesti ramai mommy happy. Iye laaa.. lepas bersalin semua menggeleber n berat susah sangat nak turun. Asyik naik je sebab asyik lapar je kan ☺️ faham sangat 😅 Itulah pengorbanan seorang ibu 😊 . So don’t worry boleh minum Appecut asalkan mommy make sure mommy banyak kan minum susu / air to Supplement milk supply for baby k 😉 . So jom kurus mommy! . www.wasap.my/60194488 #appecut #appecutmax #appecutPOWER #appecutperlis #appecutcodperlis #appecutlangkawi #appecutkulim #appecutfeedback #appecuttestimoni #jomkurus #jomkurusdenganappecut #kurussihat #kurusselamat #kurusmudah #kuruscepat

34 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ed83df8416694c0d9ddf35b2c1450b9c/5DF14B3F/t51.2885-15/e35/c8.0.622.622a/s320x320/67850473_382857035943695_6247690343630754969_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


APPECUT BOLEH DI MINUM OLEH BF-MOMMIES 😊 . Yeay!!! Mesti ramai mommy happy. Iye laaa.. lepas bersalin semua menggeleber n berat susah sangat nak turun. Asyik naik je sebab asyik lapar je kan ☺️ faham sangat 😅 Itulah pengorbanan seorang ibu 😊 . So don’t worry boleh minum Appecut asalkan mommy make sure mommy banyak kan minum susu / air to Supplement milk supply for baby k 😉 . So jom kurus mommy! . www.wasap.my/60194488 #appecut #appecutmax #appecutPOWER #appecutperlis #appecutcodperlis #appecutlangkawi #appecutkulim #appecutfeedback #appecuttestimoni #jomkurus #jomkurusdenganappecut #kurussihat #kurusselamat #kurusmudah #kuruscepat

34 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/cf78815773afdcd6693c9b55095b437d/5DE01C14/t51.2885-15/e35/s320x320/67667452_491243731694737_8056680065903758338_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ada tak alami masalah kesuburan? . Kalau ada cuba PinkLady ni dulu, kita ikhtiar yang terbaik untuk diri sendiri dan juga insan tersayang🤗 . Jom dapatkan PinkLady anda hari ini dan semoga tahun ini anda di kurniakan dengan rezeki zuriat..😇 Aamiin.. . Untuk lebih details product PinkLady Body Perfection boleh klik link wasap 👇 . 📲 011 28822905 . www.wasap.my/601128 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop

48 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/373a4608467b0f63e96551a146840e69/5DF3E325/t51.2885-15/e35/s320x320/67619815_489808208451820_8651424524775340615_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ada tak alami masalah kesuburan? . Kalau ada cuba PinkLady ni dulu, kita ikhtiar yang terbaik untuk diri sendiri dan juga insan tersayang🤗 . Jom dapatkan PinkLady anda hari ini dan semoga tahun ini anda di kurniakan dengan rezeki zuriat..😇 Aamiin.. . Untuk lebih details product PinkLady Body Perfection boleh klik link wasap 👇 . 📲 011 28822905 . www.wasap.my/601128 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop

49 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/4bf5f72eb70149bd3edba2d44d8ab172/5D601398/t51.2885-15/e35/c118.0.484.484a/s320x320/67810421_900436460311640_1724597104145206330_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷 🇱🇷� MERDEKA . 🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷 lepas kan peluang. Tawaran bermula 21 Ogos - 31 Ogos 2019 . 🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱� link whatsapl di bio. . ☑️ 01111956429 . ☑️ Pelaburan terbijak. Beli sekali boleh guna beratus ratus kali.. 🧕🧕🧕🧕 . #assalamualaikum #goodmorning #doayangbaikbaik #merdekasale #promosimerdeka #kurusselamat #sayanakkurus #misikurus #bajuplussizemurah #terapiinstagram #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #kuruslepasbersalin #dramasweetdreams #kurusdenganselamat #gadjetbantukurus #cikgu #mirafilzah #hargapromosi #saunadirumah #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisauna #codampang #codkualalumpur #teammamaboomboom #trustedagent #sayagunasayajual

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/852df67a9ab009f66fb2cb67a5266bb9/5DD89F38/t51.2885-15/e35/s320x320/66719528_2390478264613037_1167159123592005297_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


fresh feedback . yeay customers sis sorang nie berjaya lossweight 5KG 💃🏻 bukan lossweight jek pakej inchloss banyak jugak tau..sis cod pd die bulan lepas so sis tahu die berjaya kurus & akan kurus lagi lagi & lagi..keep it up..! . STOKIS CHOCOFIT MALAYSIA HERE (KPS002)🙋🏻 . 🔥HOT PROMO🔥 . 🍫 dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT akan dapat PERCUMA👇🏻 . 🥤1 SHAKER EKSLUSIF ‼️‼️ 🖊1 EXCLUSIVE PEN CHOCOFIT ‼️‼️ (selagi stok masih ada) FREE POSTAGE ‼️ . Jom wassap sy sekarang!! . Tekan jek wassap link di bio ig @cf_malaysia @cf_malaysia @cf_malaysia nie utk FAST RESPOND ‼️ sis tunggu tau 🤗 . 🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻 . 🚗cheras 🚗ampang 🚗kaj 🚗kajang 🚗setapak 🚗sentul 🚗 maju 🚗danau kota 🚗sri rampai 🚗kl town 🚗puchong 🚗rawang 🚗teme seluruh malaysia (postage setiap hari) . #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #lemonfitmalaysia #chocofitampang #chocofitkajang #chocofittemerloh #chocofitmaran #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

6 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8e5af4ba7d23e6a0d1cfd253ee9ae285/5DF81284/t51.2885-15/e35/c120.0.480.480a/s320x320/67751256_498929577317912_184613265410823204_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Badan kita ni tak sama, ada orang minum satu set dah nampak kesan ada jugak yg amik masa selepas 3 set sebab gaya pemakanan kita tak sama. Jangan cepat fedap nak kurangkan kilo.Bila berat dah turun terus nampak muda jelita😍 #kopiklubnalalehviral #nakkurus #detox #cucitoksin #detoxbodykerengga #kurusselamat #kurussihat #qurose #kurussebelumraya #kuruspalingmudah #eatclean #jomkurus #programkurus #dietatkins #kempisperut #bazaarpaknil #kurusraya #kurusmudah #kuruscepat #kurustigahari #sayagunasayajual #maxxslim #dtrim #detoxtea #medinadesire #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #kuruspantas #artismalaysia

6 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/6f44886fd7a969c17c694c626ac47a32/5DE0541E/t51.2885-15/e35/c0.25.909.909a/s320x320/67755108_2345991145455637_6923010906815089045_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8937e918495adb19f6316eeb280bf0c6/5DDAC1FE/t51.2885-15/e35/c210.0.539.539a/s320x320/67834859_560006994824132_4746447009905917121_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SEDAPNYAAA😍😍😍 Apa yang sedap sangat tu??? Kopi KLUBNA la apa lagi sampai nak minum sehari 2 kali😘😘 Siapa yang dah cuba je tahu nikmat rasa dia yang tak boleh bawak bincang sedap tu. dah la sedap,bantu kawal selera makan dgan minum KLUBNA LALEH dan kikis lemak,buang toksin tanpa tinggalkan kesan smpingan. belum cuba belum tahu. 😊😊😊 Jom Dapatkan Sekarang Hotline⬇⬇⬇ www.wasap wasap.my/60177285405/klubnalal #kopiklubnalalehviral #nakkurus #detox #cucitoksin #detoxbodykerengga #kurusselamat #kurussihat #qurose #kurussebelumraya #kuruspalingmudah #eatclean #jomkurus #programkurus #dietatkins #kempisperut #bazaarpaknil #kurusraya #kurusmudah #kuruscepat #kurustigahari #sayagunasayajual #maxxslim #dtrim #detoxtea #medinadesire #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #kuruspantas #artismalaysia

7 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ae9ae206bbdb1d113ee60c85b8c455ad/5DDE38DF/t51.2885-15/e35/s320x320/69174952_183167832694850_8912721329983230116_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/252d619da19731eef256f4b1b9eff004/5DE14C59/t51.2885-15/e35/s320x320/68991909_513298685895386_1706094492750942056_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 HARI LAGI ❗ Belum dilancarkan lagi 2000 box📦 dah SOLD OUT! Kami, Agen agen under HQ Magika dah mula meroket 🚀🚀🚀 Berpusu2 pakat rebut order dengan harga pengenalan yg murah. Haa..pasni habis stock ni, price back to normal ye😉 Nantikan JM Advance. Lagi advance Jerat lemakk..😘 #jmadvance #produkkuruskanbadancepat #jmadvancekopikurusbadan #kopikurusbadan #kopihijaukuruskanbadan #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #misikurus #jomkurus #kurustanpaberlapar #kuruskanbadan #kurustanpadiet #dietfood #kurussebelumkahwin #kurusdengancepat #tehkurusbadan #kurusdarirumah

7 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0b53421fb62db9a74926be872c783dfb/5DE0782D/t51.2885-15/e35/s320x320/67499714_1141447072910283_5846267447509556751_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


LALEH ( 🌙 sebelum tidur) . . .🍷Mengatasi masalah sembelit .🍷Mengawal paras gula dalam darah .🍷Menguruskan badan .🍷Mengurangkan kolestrol .🍷Menyegah sindrom iritasi usus .🍷Mengurangkan rasa letih Dan mengantuk .🍷Memberi rasa selesa di perut . . . 📲0172663446 . #testimoni #klubnalalehkl #maxxslim #sureslim #kerenggachocolateshake #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #kopikuruslentik7hari #tehkurusviral #tehkurus #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #teatox #kopikurus #bizzyboddy

7 Hours ago