Photos of kuruscepat


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c180.0.1080.1080a/s320x320/78905292_165353191350761_4361143847530375083_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=11a647333b17eb3a1fad063c10c85499&oe=5E7FB1E3

Comment from :


CHRISTMAS SALES🎁🎁🎁🎁 15-25 DECEMBER 2019 ONLY WONDERTRIM TRIAL PACK RM35 ONLY (utk 1 minggu penggunaan) limited 50 unit cstmr sahaja🎅🎅 📲WANA SD 0192607768 . Follow ig @wondertrim_slimming . Postage seluruh semenanjung/Sabah/Sarawak/Brun 📦📦📦📦 . COD 🚗 🚙 🚘 🚗 🚙 Nurul Stokist Penang 0137374064 Salina Stokist Sabah 0165893886 Ayie Stokist Alor Setar 0192424881 Jaa Stokist Setapak KL 0182076838 Fahmi Stokist Ampang KL 0193517614 Kak Engku Stokist Gombak/Greenwood/Sentul 011609 Stokist Cyberjaya/Putrajaya/Dengkil 0176904707 Dyana Agent Penang 0175146865 Azrin Agent Penang 0163891362 Amy Agent Kangar 0143018541 Hafzan Agent W/Maju,Melawati,Setiawangsa 0135066227 Soleha Agent Selayang/Gombak/Segambut 0172984165 Nik Agent Danau Kota/Sri Gombak 0132988427 Fadlina Agent Bukit Jelutong 0163224017 Jamy Agent Klang/Shah Alam 0172022269 Azlina Agent Sg Buloh/ Shah Alam 0123378841 Khairi Agent Terengganu 0199761888 Haryani Agent Sabah 0164514414 Angelina Agent Sarawak 0168592257 #kurussihat #diet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

3 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75379866_1062024630811789_786541440057283381_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=2c0a2bbaa6bbf0f15a2dad4662a808a7&oe=5EB1A8F6

Comment from :


ORG SEKELILING YG AKAN NAMPAK PERUBAHAN DIRI KITA SELAIN PENIMBAG BERAT BADAN KLU DAH NAMPAK KURUS.SETUJU KE IDOK🙈✅pastikan selamat baru beli tau . PROMO COMBO 1 JJMOCHAFIT + 1 JJBODYFIT DGN HARGA RM109.CEPAT2 GRAB UOLLS . NAK COD TEKAN LINK KAT BIO OK! Inchloss tu wajib sgt lepas 10hari . Ingat KURUS #ingat #mochakurus bukan #kopikurus #coklatkurus #mochakurus10hari #kuruscepat Kurus mudah dengan JJMOCHAFIT 10days challenge. 🙈MUDAH! . ❤️mocha sedap ❤️tahan lapar ❤️bertenaga sepanjang hari ❤️awet muda ❤️berat kurang ❤️baju longgar Terima kasih awak sudi setia💗 Kesan setiap individu tak sama tau! . Jom minum 2 cawan mocha sedap setiap hari🙈 tak payah minum air manis lain dah❤️ kurus dapat kulit muka glowing lagi tau Nekad kurus we ols guide sampai kurus ok! Sebab uolls x cuba kan. Mmg la tak percaya. . #jgnpercayaselagitakcuba #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus #jjmochafit #jjmochafithq #nekadkurus #jomkurus #jomsihat #jomcantik #lakumall #bazaaronline #bazaarpaknil #pluzsizemalaysia #eatclean #coach #chocofit #klubnalaleh #dauracofee #bodydream #bengkungsajat #bengkungselesa #girdleselesa Berminat dgn jjmochafit dan jjbodyfit jom tekan link di bawah . www.wasap.my/601267925

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80608503_2401710590144443_3814909117012237608_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=132dd2939c501e016e7bd5141b4dc382&oe=5E91CD3B

Comment from :


#Repost @cococurv.bangsar @download.ins --- 28KG BOLE LESAP?? . Haiiiii y’alls! 😍 Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak kurus ramping seperti modelling? Nak shake-shake terus kurus? 🤔 . CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman. . CocoCurv! 🍫🇧🇪 🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan. 🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif. 🌸 Melancarkan sistem pencernaan. 🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan. 🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’. 🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan. 🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“. 🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha. 🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”. . Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 😙👏🏼 . PM 📲 @cococurvbandarbarubangi segera untuk dapatkan produk Trending No. 1⃣ 💯 ⏩ Cococurv . http://watsap.me/send/601139 coco curv sekarang! 📍Self pick up kompleks pkns bangi 🚘 Cod seluruh bandar baru bangi setiap hari. 📮 Postage seluruh Malaysia Isnin - Jumaat. . #teamaizan #cococurv_hq #cococurv #berrycurv #cococurvoriginal #cococurvkampungabubakarbaginda #cococurvsungaitangkas #cococurvsungaimerab #cococurvserdang #cococurvkajang # #cococurvbandarteknologikajang #cococurvjalanrekokajang #cococurvsungaichuakajang #cococurvputrajaya #feedbackcococurvmalaysia #plussize #bajubesar #fitnessmalaysia #kuruscepat #supplementkurus #kurussihat #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kuruscantik #tipskurus

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79253287_2314335712191136_1143484135572333761_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=5422b82ce5fb614edcad8ea7f246b52b&oe=5E7005DC

Comment from :


"Susah lah nak dapatkan Appecut ni sbb duduk jauh" . Jangan risau kalau jauh squad nerrys tetap buat postage pada uolls semua tau. Nak buat suprise sebagai hadiah pun kita boleh balut cantik untuk yang tersayang. Best kan? . Jadi tunggu apa lagi? Semua dihujung jari nak order Appecut ni. Cepat Whatsapp sekarang ! 📲 0123502529 . #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #postageappecut #kurus #misikurus #nakkurus #coklatkurus #slim #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #tipskurus #kuruscantik #weightloss #weightlossjourney #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #produkkurus #garciniacambogia #kopihijau #hadiah

8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75595325_162261688460106_2512859627950712259_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=8a9b3d3a1cb1114fd7d8c65c977d7da1&oe=5E771954

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75210450_173115920431835_7124179008966684492_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=f42df58cd3608c12566ea0f9db844467&oe=5E6D1B31

Comment from :


Ada orang kata bila dah kurus, muka cengkung, kulit menggeleber, dan kulit nampak gelap Tapi sebaliknya berlaku kepada Sazlina, @chazlan Selain turun 12kg berat badan, kulit pulak semakin cerah Haa.. tak perlu nak whitening-whitening Rupanya bila betulkan yang dalaman Luaran terus nampak effect Alhamdulillah syukur.. tahniah @chazlan . . Jom kita! 💪🏻 . . Follow ig @syima.muad Follow ig @syima.muad Follow ig @syima.muad . . Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kempis perut, teknik kecilkan peha, teknik kecilkan pipi pau Klik link di bio @syima.muad . . PENDAFTARAN DIBUKA 🔥 10 SLOT SAHAJA FREE EBOOK RESEPI SIHAT ❤️ FIRST COME FIRST SERVE💥 . . Coach Syima🌸 . . #kurus #tipsdiet #onlinecoaching

8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/74526825_1196910290513724_6563308598802369455_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=7e8162a957a1b096ab1d7d033e525a4f&oe=5E80978A

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75595208_442389683116643_2565676397229681834_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=49cef99c3adf78a199373be4383ab2a1&oe=5E6B850A

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/72852770_443236589946922_510485805028302480_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=bfa8294f643b4adebcb40afbfa6768a2&oe=5E9203C8

Comment from :


SIS NI SETIA TERUK DENGAN MOCHA , hampir 3 bulan. REKOD TERBESAR SIS NI TAU. TIADA YOYO EFFECT❤️ . KAMI CABAR ANDA BUANG 5 KG 20 HARI! 😄Dengan #mochachiaseed pertama di Malaysia . Kami BAYAR anda RM100 untuk lemak anda yang HILANG tu. . NEKAD NAK SIHAT BONUS KURUS? . 20 days CHALLENGES! ON TAK ONZ . ❤️mocha sedap ❤️tahan lapar ❤️bertenaga sepanjang hari ❤️awet muda ❤️berat kurang ❤️baju longgar Terima kasih awak sudi setia💗 Kesan setiap individu tak sama tau! . Jom minum 2 cawan mocha sedap setiap hari🙈 Wajib air 3 liter awet muda uolls. . Nekad kurus we ols guide sampai kurus ok! Sebab uols x cuba kan. Mmg la tak percaya. . #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #mochasedap 2x hari! #provenresult Secawan #mochakurus #mochasedap setiap hari pagi dan petang #energybooster dah cukup tak sgt sesuai utk yg malas sediakan heavy meals, telur bagai. . Abaikan jika perasan kurus😅 . Berminat tekan link dibawah www.wasap.my/601267925 tangga kejayaan.. Usaha unt kurus di tangan anda😄 #jgnpercayaselagitakcuba #mochakurus10hari #mochacairlemak #mochaqueen #jjmochafit.my #jjmochafithq #jjmochafiroffical #kurusselamat #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus #jomsihat #kopisedap #kopikurus #kopiviral #chocofit #klubnalaleh #bodydrem #dauracoffee #bengkungsajat

10 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/72955797_138284090926472_1469371803461428897_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&_nc_ohc=RIjLcteupdAAX-RIgbe&oh=97789c898b109c8a49a6de0f596050a0&oe=5E81C571

Comment from :


CHRISTMAS SALES🎁🎁🎁🎁 15-25 DECEMBER 2019 ONLY WONDERTRIM TRIAL PACK RM35 ONLY (utk 1 minggu penggunaan) limited 50 unit cstmr sahaja🎅🎅 📲WANA SD 0192607768 . Follow ig @wondertrim_jh Postage seluruh semenanjung/Sabah/Sarawak/Brun 📦📦📦📦 . 📲📲📲 0182076838 📲📲📲0182076838 #kurussihat #diet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing http://www.wasap.my/60182076838/wondertrim

12 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75407456_2580860355480182_3774024854370778104_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=4f05ebce9373ba05d72be4d83ceedf56&oe=5E8054F6

Comment from :


Salam Isyak semua! How was your day? Yg mana2 consume kerengga mesti masih bertenaga kan??? 😘 Keep going ehhh, mesti kurus punya! Jom grab grab sementara masih sale! List Stokis & Agent Team Inash KL / SELANGOR CIK FIZA - 0162818028 CT AWA - 01163083764 PUTRAJAYA / SHAH ALAM FARADILA - 0174858801 NURUL - 0173288087 NOR - 0123873033 MELAKA ONNIE - 01123705764 ALIN - 0126284581 AUNTY JAY - 0196657944 MIRA JASIN - 0196587944 JB / SG SHAFINAZ - 0127908511 ARIFF - 01128994476 RUZA - 0123352347 SAKINAH - +6591549437 PAHANG EYNA - 0107619664 KEDAH FARA - 013 637 5303 SARAWAK ISABEL - 0104048277 #kerengga #kerenggalentik #kerenggalentikhq #kerenggalentikoriginal #kerenggalentikmelaka #kerenggalentikjohor #kerenggalentiksingapore #kerenggalentikindonesia #kerenggalentiksarawak #kurus #kuruslentik #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik

12 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75324266_2197301330565932_1833933297295708352_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&oh=6a86a9718111609ccb42c7ef6be6d134&oe=5E805FFB

Comment from :


Salam Isyak semua! How was your day? Yg mana2 consume kerengga mesti masih bertenaga kan??? 😘 Keep going ehhh, mesti kurus punya! Jom grab grab sementara masih sale! List Stokis & Agent Team Inash KL / SELANGOR CIK FIZA - 0162818028 CT AWA - 01163083764 PUTRAJAYA / SHAH ALAM FARADILA - 0174858801 NURUL - 0173288087 NOR - 0123873033 MELAKA ONNIE - 01123705764 ALIN - 0126284581 AUNTY JAY - 0196657944 MIRA JASIN - 0196587944 JB / SG SHAFINAZ - 0127908511 ARIFF - 01128994476 RUZA - 0123352347 SAKINAH - +6591549437 PAHANG EYNA - 0107619664 KEDAH FARA - 013 637 5303 SARAWAK ISABEL - 0104048277 #kerengga #kerenggalentik #kerenggalentikhq #kerenggalentikoriginal #kerenggalentikmelaka #kerenggalentikjohor #kerenggalentiksingapore #kerenggalentikindonesia #kerenggalentiksarawak #kurus #kuruslentik #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik

12 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77368671_574747803362844_4770342593514250781_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=54f70625ee58a58b4fc1144c96d402c0&oe=5EAEE059

Comment from :


ADA YG SUKA JJMOCHAFIT BKN NAK KURUS SEMATA2😁 ADA YG MINUM SEBAB SAKIT KAKI DAH HILANG, DAH TAK AMBIL MINUMAN YG BERGAS ATAU YG MANIS2,RASA BERTENAGA DLL😀 . Senang klau nak tahu lebih detail uolls wasap Kak Lynn je🙈 Tekan link dibawah ni senang www.wasap.my/6012679256 #jgnpercayaselagitakcuba #mochakurus10hari #mochacairlemak #kurusselamat #kurus10hari #kuruscepat #kurussihat #jomkurus #jomcantik #jomsihat #pluzsizemalaysia #coachkurus #jjmochafit.my #jjmochafitkl #jjmochafithq #jjmochafitbukitjalil #chocofit #klubnalaleh #dauracofee #kuruz #bodydream #bengkungsajat #girdlemalaysia #girdleselesa #lakumall #bazaaronline

14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75341469_611241016288613_9072337682795689385_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=5c59c03d8e0723f90b3a4f4610e229f1&oe=5E73B2D8

Comment from :


FEEDBACK MILA COKLAT OAT ♥️ HILANG 5KG DENGAN DIET YANG BETUL . . Memang woww sangat feedback Stokis Allura kalini, asalnya sebagai regular customers shj. Bila consume mila dan ramai tegur makan apa dah kurus? Jawabnya diet bersama mila coklat, ramai kawan2 nak cuba juga. . Alhamdulillah syukur sangat. Kalau sebelum ni susah nak diet kalori sebab selalu lapar dan takde makanan sihat, tapi asbab consume mila jadi mudah utk diet dan kenyang pada waktu yg lama. Diet pun jadi mudah je takde stress stress berlapar bagai. . . Anda bukan takboleh, cuma kurang motivasi & makanan yg betul je. Hehe bila dah jumpa solution, mudah je nak kurus sampai berbelas kilos plak tu hilang melayang layang . Yang nak diet dengan mila dan nak kakmai share sekali tips diet berkesan jom cepat2 wasap di HOTLINE 011-57565618 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas ♥️ . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietfood #dietplan #dietmalaysia #sukusukuseparuh #kurustanpaberlapar #tipskurus #tipsdiet #jomkurus1malaysia #kuruscepat #pinggansihat #makanandiet #milafeedback #dietlisasurihani #milacoklatslymterengganu #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codumt #teamAFCV011232

15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75372327_758184748012860_4791895979219059446_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=fc342e02329ca2c1a6aac15277bba41e&oe=5E84160D

Comment from :


TAK PERNAH TIPU ..!!!!!! testimoni yang kami share.. Bukan dibayar.. Tapi kerana keberkesanan nya mereka sendiri sediakan untuk dikongsi bersama.. 😊👍👍 Menilai sesuatu produk bukan dari HARGANYA.. Tapi KUALITI.. 😉👍👍 SECRET SUPER SLIMMING me ma ng best uols.. Nak Kurus? Nak cantik? Nak awet muda? Nak langsing ? Selim Melim? WASAP 👇👇 www.wasap.my/60166641673/ #AGENSAH3s #AYERKEROHMITC #TeamRinaAzlina #Teamkakfiza #Melaka #kuruscepat #awetmuda

16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75341426_158141512236634_9079093331175681559_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=6c27daecf3362b04404698ae556da002&oe=5E6BAFDC

Comment from :


KOMBINASI CHIA SEED YANG KAYA OMEGA . Biji Chia merupakan Superfood yang baik untuk diamalkan kerana kaya dengan Asid Lemak Omega-3 yang sangat efektif untuk kesihatan otak. Selain itu, ia juga dapat mengawal kolestrol, paras gula dan agen anti-penuaan. Kandungan kalsium dalam biji chia dapat untuk menguatkan tulang dan gigi terutamanya bagi mereka yang tidak mengambil kalsium yang cukup setiap hari. Biji Chia juga adalah sumber serat yang boleh dimasukkan dalam menu harian anda. ❤️❤️❤️ . . JOM AMALKAN CHIA SEED DALAM MENU ANDA. diformulasikan khas dgn kandungan #chiaseed dan #aloevera #ubikeledekpurple dan bahan lain yang diluluskan oleh KKM✅ . Minum tanpa was was😌 . Sahut cabaran 10 hari #mochakurus10hari BERANI TAK? . @maymay2801 duta rasmi MOCHAFit #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult #kurus #sedap #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq #kopikurus #kurus #coklatkurus #kuruscepat #nekadkurus #kaubahagia #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia #dietbakarlemak #kopikurus #kurus #cairlemak #cabarankurus20hari

20 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74465366_599206034184222_3788958380712475116_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=6339e9f3da16dd3405f8a82d0ca79a6f&oe=5E7F08EE

Comment from :


KOMBINASI CHIA SEED YANG KAYA OMEGA . Biji Chia merupakan Superfood yang baik untuk diamalkan kerana kaya dengan Asid Lemak Omega-3 yang sangat efektif untuk kesihatan otak. Selain itu, ia juga dapat mengawal kolestrol, paras gula dan agen anti-penuaan. Kandungan kalsium dalam biji chia dapat untuk menguatkan tulang dan gigi terutamanya bagi mereka yang tidak mengambil kalsium yang cukup setiap hari. Biji Chia juga adalah sumber serat yang boleh dimasukkan dalam menu harian anda. ❤️❤️❤️ . . JOM AMALKAN CHIA SEED DALAM MENU ANDA. diformulasikan khas dgn kandungan #chiaseed dan #aloevera #ubikeledekpurple dan bahan lain yang diluluskan oleh KKM✅ . Minum tanpa was was😌 . Sahut cabaran 10 hari #mochakurus10hari BERANI TAK? . @maymay2801 duta rasmi MOCHAFit #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult #kurus #sedap #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq #kopikurus #kurus #coklatkurus #kuruscepat #nekadkurus #kaubahagia #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia #dietbakarlemak #kopikurus #kurus #cairlemak #cabarankurus20hari

20 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79878786_548271632689208_9021670912704932500_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&oh=34935a0614d4d26c7d4aba5e5a880d11&oe=5E8D608F

Comment from :


KOMBINASI CHIA SEED YANG KAYA OMEGA . Biji Chia merupakan Superfood yang baik untuk diamalkan kerana kaya dengan Asid Lemak Omega-3 yang sangat efektif untuk kesihatan otak. Selain itu, ia juga dapat mengawal kolestrol, paras gula dan agen anti-penuaan. Kandungan kalsium dalam biji chia dapat untuk menguatkan tulang dan gigi terutamanya bagi mereka yang tidak mengambil kalsium yang cukup setiap hari. Biji Chia juga adalah sumber serat yang boleh dimasukkan dalam menu harian anda. ❤️❤️❤️ . . JOM AMALKAN CHIA SEED DALAM MENU ANDA. diformulasikan khas dgn kandungan #chiaseed dan #aloevera #ubikeledekpurple dan bahan lain yang diluluskan oleh KKM✅ . Minum tanpa was was😌 . Sahut cabaran 10 hari #mochakurus10hari BERANI TAK? . @maymay2801 duta rasmi MOCHAFit #mochafit #jjmochafit #mochasedap Follow us for more info #mochakurus #kurus10hari #nekadkurus ☕️ @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari @mocha.kurus.10hari Bukan ❌ #pilkurus #tehkurus #tehhijau #kopikurus Hanya 2 cawan #sedap 2x hari! #provenresult #kurus #sedap #sugarcraving pun boleh diatasi. #jjfit #jjfithq #kopikurus #kurus #coklatkurus #kuruscepat #nekadkurus #kaubahagia #plussizemalaysia #coachsihat #coachkurus #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurussantai #niqabismalaysia #dietbakarlemak #kopikurus #kurus #cairlemak #cabarankurus20hari

21 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720a/s320x320/74880452_2571074039787474_5287021206972096335_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=c70f07975ca373943e5de81682266930&oe=5E7EE370

Comment from :


23 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75412660_172458707164733_2630304948870077967_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=1316d2e715439748bc5839616fad1525&oe=5DF73ECA

Comment from :


DEMICA BENGKUNG MAMPU KECIKKAN RUANG PERUT . . Alamakkk boleh ke mcm mana tu?? Haaaa mestilah boleh. Sbb #DemicaBengkung ada 3 lapisan cangkuk yg boleh laras mengikut size pinggang. . So, bila uolls dah pakai #DemicaBengkung , lapisan lemak pada perut akan sendat & ruang perut akn makin kecik. Secara automatik akn dpt mengawal selera makan dari mkn berlebihan. . . Jom lahh dapatkan bengkung hot selling ni! Harga bawah rm90 je uolls mampu milik sgt. . DM nombor fon uolls SEKARANG utk details. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #demicakubangkerian #demicawakafcheyeh #kbmall #demicawakafbharu #demicapasirtumboh #demicabachok #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #vorabeauty #demicakurus #demicaterengganu #demicagongbadak #demicakoklanas #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

25 Minutes ago