Photos of kurusbadan


https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/d076c58575b2ba9bc05ccd9acd65a991/5DD1B40D/t51.2885-15/e35/c144.0.352.352a/s320x320/72901426_2674733206165130_7855453499016176836_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102

Comment from :


Hampir 1juta rakyat Malaysia dah rasa airnya yg sedap dan berpuas hati dengan servisnya yang cekap dan pantas. Harganya yang termurah di pasaran serta lebih banyak penjimatan berbanding yang lain. .======================= PENAPIS AIR CUCKOO .====================== Kaya dgn sumber MINERAL yg diperlukan oleh badan. ➞ Sesuai utk semua peringkat umur – bayi ➞ Menggunakan tangki STAINLESS STEEL ➞ Jimat Elektrik - watt yang kecil ➞ Air – tiada air buangan (backflow) ➞ Refill air sgt cepat ➞ Disahkan HALAL oleh JAKIM . .TIDAK PERLU: .slip gaji atau .penyata KWSP atau .penyata bank atau .guarantor atau .apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN. .TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!) .TIADA Caj Penghantaran .TIADA Caj Pemasangan .TIADA Caj Tersembunyi . SIAPA LAYAK MEMOHON? .Surirumah .Kerja sendiri .Peniaga online .Pelajar .Tersenarai di CTOS/CCRIS .Blacklisted .Pendu tetap . .PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia .PERCUMA Pemasangan SELURUH Malaysia .PERCUMA Penyelenggaraan dan servis .PERCUMA Servis berjadual setiap 4 bulan sekali .PERCUMA Tukar filter setiap 4 bulan sekali .PERCUMA Tukar alat gantian .PERCUMA Kos berpindah lokasi penapis air .PERCUMA Khidmat nasihat dari CUCKOO .PERCUMA Full Warranty . #cuckoorawang #akakcuckoo #cuckooendau #cuckoohq #cuckoonegerisembilan #penapisaircuckoo #kingtopcuckoo #cuckooterengganu #kurusbadan

1 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/323d95f9c43822421a6f7764a7503e3e/5E477E56/t51.2885-15/e35/s320x320/72570010_162070211558720_1371512445856650961_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


. Selamat pagi semua rasa lega laaaa bila cust dok mai bgi feedbck yg elok😭😭😭 tq hmpa yg percya dkt perfectus cosmetics ni🙈😆 Jika berminat sis boleh membuat pembelian di Whatsapp kami +60197805019 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. Whatsapp link : www.wasap.my/60197805019 (ha tekan link ni dan terus masuk ke whatsApp kami) #eyzazakieyteam #followers #makeuptutorial #makeup #makeuptutorials #makeupartist #mua #makeupvideos #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusbadan #detox #detoxjuice #detoxtea #perfectuscosmetics #perfectusfoundation #perfectuslipsmatte #resdung #resdungkronik #resdungmujarab #penawarresdung #lipsmattemalaysia #lip #lipsmatteviral #lipsmatte #lipsmattemurahmalaysia #instafamouskids

2 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/0f91321f849d9c343f14211e686edff7/5E56426C/t51.2885-15/e35/s320x320/73512663_184741762681295_2497258382187006541_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


2 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/e6b4912ea00c036062d70a0f5e5ebcb6/5E66ED2A/t51.2885-15/e35/s320x320/71922832_105511267504287_3845846703838229191_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103

Comment from :


ADA KE MAK-MAK YANG RISAU DENGAN BULU DAN HAMA KUCING KAT RUMAH? . Mesti risau lagi bila tengok penapis udara COWAY ni bertindak menapis "anasir-anasir" sekejam ni . . Dengan jaminan & service COWAY selama 7 tahun, anda boleh goyang kaki.. senang hati.. team service kami akan datang setiap 2 bulan sekali bukan sekadar service bahkan tukar filter sekali. . PRIHATINKAH ANDA dengan kesihatan anak-anak anda dan teringin nak tau lebih lanjut tentang PENAPIS UDARA ni? . in shaa Allah saya bantu anda apa yang anda ingin tahu . . . . . 👉 BUKHARI 👈 .Professional Sales Advisor HP CODE – 605680 .COWAY ( M) SDN BHD . ☎📞 0104013210 whatsapp /call , , #promorm65 #cowayjohor #cowaysarawak #cowaygombak #cowayputrajaya #cowaysarawak #neo65 #cowaykl #kurusbadan #cuckoosubangjaya #naturalexecutivecuckoo

3 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/6fa30f23ae94697bd175bde433dc399e/5E697C4B/t51.2885-15/e35/c0.101.810.810a/s320x320/73470573_413151066240132_4733826946258198790_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100

Comment from :


K E E P Y O U R M I N D U N C L O U D E D Saya suka dengan caption diatas. Nak kejari sesuatu yang kita pasti, xperlu dipandang pada kata sinis orang sekeliling, jangan block mind kita..jangan penuhi minda kita dengan kabus2 yang akan mengaburi niat dan tujuan kita..keep strong 💪💪. Orang tidak tahu apa yang kita lalui, orang tidak tahu apa tujuan kita..saya pun mengalami sindiran2 hebat juga. so, just take your action. Dunia ini berputar, itulah resam kehidupan. Nak kurus, memang perlu banyak pengorbanan. Dari kita seorang yang tidak mengamalkan pemakanan seimbang, tidak menjalani kehidupan yang sihat, dalam masa 3 4 hari bukan mudah nak pecahkan habit..sekurang2nya mengambil masa 2 3 bulan untuk kita betul2 boleh adapt sesuatu habit, untuk badan kita menerima sesuatu isyarat..jangan masukkan dalam jiwa omong2 orang sekitar..mereka tak tahu apa pun 😉😉.. Saya pernah baca sharing drp surisisters, nak kurus sebab memikirkan bagaimana lah nanti kariah lain nak menguruskan jasad kita yang dah terkujur kaku..dengan berat badan yang berlebihan..semua kembali pada niat kita..so, dont give up..ayuhlah anda diluar sana, saya tahu anda berkeinginan, tapi takut dengan dunia luar.. Sertai kami sekarang💞💞 PROJEK KURUS AKHIR TAHUN Www.wasap.my/60199173500 kurus herbalife P/s: bebel panjang sket, terkesan dengan sharing dr grup🌟🌟

3 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/fad83ec37a104b6f1b22b23f86fb0c55/5E468DED/t51.2885-15/e35/s320x320/75489939_546828059437792_800517419274708220_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


3 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/983f78ee838b034abbc0a06fd8c0297c/5E4E32F2/t51.2885-15/e35/c206.0.828.828a/s320x320/73153157_148765739718020_4675243931499791574_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108

Comment from :


HIFU的治疗效果一共体现于三个阶段: ❣即时效果,当天护理后明显眼角嘴角向上提升,苹果肌上扬,法令 ❣后期效果:护理后回家脸部轮廓持续提升。最佳效果出现在2个星 现在2个星期之后,超声刀效果完全显现出来,随着皮肤真皮层胶原 ❣隐性效果:增生胶原蛋白,衰老速度慢! 衰老速度远远小于同龄人! 想要了解更多?马上联络我们! F MIII Beaute Aesthetic Address: SMS/Call :0342701530 / 0169221326 WhatsApp: http://labellebeauty.wasap.my m3beauteaesthetic Location : Dataran Palma Ampang / Pavillion 2 #m3beaute #onestopbeauty #ampang #slimming #facial #detox #healthy #skintag #removal #mesotherapy #comesotherapy #openpores #busttreatment #hifu #kurusbadan #pelangsingan #pelangsinganbadan #bakarlemak #kurangberat #kuruscepat #rawatanbakarlemak #prp

3 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/408313b0fa52f8b05bf5d0a4c7837868/5E484A72/t51.2885-15/e35/s320x320/73398118_797311520723094_6080909779782162000_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=106

Comment from :


Rasanya maybe malam2 minggu mcm ni ada yg sedang midnight movie sambil makan pizza, atau Mcd drive through. Acaneee kata nak kurus? . . 9 jenis makanan yg perlu elak kalau rasa nak jadi wanita berusia yang masih “tegang” & gorgeous macam Aishwarya Rai 🤩

4 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/45aa5114291663d07236df3849c7a653/5E45C527/t51.2885-15/e35/s320x320/71312155_3628235257190401_2014268840751383500_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


SEMPENA HARI DIABETES SEDUNIA. . 5 tanda yang anda perlu segera buat pemeriksaan jika ianya berlaku pada anda. . Cumanya bila dah check anda bebas diabetes maknanya, kuasa nafsu makan anda mengatasi segalanya untuk yang nombor 1. . TURN ON Notifications dan follow IG @coach_najwa.nur untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus Sebelum Tahun 2020. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Coach Najwa Nur 0136300052 . #cabarankurusonline #herbachampionteam .⠀⠀⠀

4 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/494238fe755f70e9080e04ab524871f4/5E5AC7EF/t51.2885-15/e35/s320x320/71196316_488364758435065_72438826697366375_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


4 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/787a606a6dc1f1b5aa1780f886d945be/5E4F828D/t51.2885-15/e35/s320x320/74659549_191544132007171_6655000003261081027_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


TANDA2 USUS KOTOR PUNCA PERUT BUNCIT . . Adakah anda mengalami : 🤢Sembelit 🤢Sakit Kepala 😔Selalu rasa lesu 😔Tidak Bertenaga 😰Nafas dan Najis Berbau 😰Selalu rasa lapar. Jika anda jawab YA pada salah satu dalam masalah ini anda berkemungkinan BESAR mempunyai masalah USUS KOTOR . Usus kotor merupakan punca UTAMA kepada PERUT BUNCIT. Sekiranya tidak dirawat segera anda berpontensi untuk mendapat banyak lagi penyakit BAHAYA😱 . Tetapi jangan risau #aslegacy ada penyelesaianya boleh gunakan BIZZI FLUSH . Apa Bestnya BIZZI FLUSH ni?? . 🌹Melawaskan pembuangan tanpa sakit 🌹Menambah tenaga sepanjang hari 🌹Membuang air lebihan dalam badan 🌹Membuang sisa pencernaan secara normal 🌹Melancarkan pembuangan air kecil dan besar 🌹Mengatasi masalah Sembelit 🌹Menguruskan badan 🌹Mengurangkan kolestrol 🌹Mengurangkan rasa letih dan mengantuk 🌹Memberi keselesaan pada usus dan perut . . 📲0178852236 . . . #datoaliffsyukri #greenteatime #kopikurus #diet #detoxwater #igshop #langsingsehatalami #bizzyboddycontourcream #teatoxmurahmalaysia #kerenggachocolateshake #kerengga #zumbafitness #fitnessmotivation #viral #wanitamuslimah #kurusbadan #slimmingworld #gemokk #losyenkurusmurah #losyenkurus #pilkurus #ubatkurus #lotionpanas #dherb #bodygoals #maxxslim #kopiratu #klubnalaleh #bazarpaknilonline

4 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/9b2a12e5913cb3d36ffd9c586c53a3ba/5E4B22D1/t51.2885-15/e35/c0.160.1279.1279a/s320x320/75392899_767825767022056_8895733789285579272_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104

Comment from :


Mulai hari ni secara official bermula WONDERTRIM TESTIMONI CHALLENGE until 30 Dec 2019... . syarat penyertaan : . * 3 kotak Wondertrim harus dibeli drpd official Singapore agents * 3 pemenang terbaik akan dipilih berdasarkan testimoni yg terbaik * hadiah setiap pemenang berupa 1 sesi WONDERSLIM TREATMENT di Idealyst clinic worth rm700 * bg yg tidak dpt hadir ke idealyst clinic utk sesi WONDERSLIM TREATMENT, boleh diganti dgn hadiah 1 kotak #Wondertrim percuma. . *Utk more info more prizes bole terus dm k.. . . #WondertrimBYIDEALYST #DoctorSecretRecipe #ByDoctorsFormula #slimminglainmacam #IDEALYSTxDAC #byIdealystTeamAfai #NakGemukJanganMinum #WonderTrimSingapore #kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox

5 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/77b4bf81030a765a6ba7d3d6b01daa1c/5E8A6DAE/t51.2885-15/e35/s320x320/77404987_185602719233988_2707566240442783419_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100

Comment from :


5 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/91ef2a4d9fcf51f4d662e9ef848737fb/5E5904A3/t51.2885-15/e35/s320x320/75487930_632293303970731_7358380744740134308_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


ni lagi lejen.. siap tumbuh pokok🤣🤣🤣🤣🤣. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/a83ce6a9fd38afea52cda1d1e8b2c970/5E57D117/t51.2885-15/e35/s320x320/71716140_182162149623215_826660044614453274_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


ni lagi lejen ni 🤣🤣😂😂😂. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/594a8b81b7cf96dea0e4825abb90ef7a/5E56B6F7/t51.2885-15/e35/s320x320/73045351_359528248180042_3471932565795113055_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110

Comment from :


STRETCHING BACK SEBELUM TIDUR . Sebelum tidur mana yang sakit belakang tu sebab stuck dalam jem, lama sangat dekat office tu, boleh buat back stretching ni... Tidur malam nanti nyenyak je.. takda dah tiba2 kejung belakang kan . Semoga membantu . Click link di bio untuk details program & training CERTIFIED PERSONAL TRAINER Coach Lina 📲 0123067004 http://linajan.wasa #GetIdealBodyOnline

5 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ed2c896b0501040a9ef451cc6b02c349/5E872F23/t51.2885-15/e35/s320x320/72273790_731123657386897_5511159941743554574_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101

Comment from :


tukang sedut sampah 🤣🤣🤣😂😂😂😂. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/929265812b9d13c6e8f10a44126d8eec/5DD1434F/t51.2885-15/e35/s320x320/72291045_409150753353359_4016131293916223688_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


mee sup pak mat kentut 😹😹😹😹🥰🥰. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/a547b34cbe9accdcfa38300ff201a530/5E6999A8/t51.2885-15/e35/c0.0.1439.1439a/s320x320/67296985_1758287810971295_8951681571961995952_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=111

Comment from :


family 1 st 🥰💕💕❤️❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/54637d3f44d3ec6ed69b46b398e0fa38/5DD18E46/t51.2885-15/e35/s320x320/74954868_183452679445879_1201261953286597179_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com&_nc_cat=107

Comment from :


teh janda muda tok laki baru mampus 😹😹😹😹. . NAK SAYA BANTU ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 TERUS KE DRK 📲📲📲📲017-9211450 . www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 www.wasa .wasap.my/60179211450 ======== ============== https://bit.ly/ t.ly/2E7140m https://bit.ly/2E ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ========= ig @chlush_datodrk ❤LIKE FB : chlush ❤GOOGLE : chlush ❤YOUTUBE : chlush ❤TWITTER:chlush ❤BLOG: chlush ❤LINKEDIN:chlush ❤PINTE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS 😘😘😘😘😘😘😘😘

5 Hours ago