Photos of kurusbadan


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84451872_777791386065857_7180090384386338891_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&_nc_ohc=VfOdxkg4T7EAX8HtrAH&oh=c3b1d8e005547ba6111e752c30d76901&oe=5F02127C

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/82079885_790270031458612_8715899764742191872_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=XhLlnq8_iMoAX-9FdLd&oh=6c7825c713f9dc165aaa4b81dc66ebd6&oe=5EC6BA28

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84679232_131220124828472_1942487002482761115_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&_nc_ohc=DxVOqi8eLwsAX_uI00_&oh=a511388298111cf3e5ef928aaec824ab&oe=5EFA0C76

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/83923476_520996748399746_4707554150444586224_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=LFMSOKcT5SEAX9a6b5a&oh=ba26ae05c5cd82582cc6afe2a0cb602a&oe=5F01FADA

Comment from :


CUKUP MINUM 2 Kapsul SEHARI, RASAKAN HASILNYA DALAM 1 HARI 😁😁 Mami Kemayu . Mami Kemayu tidak memberikan efek Pusing, Berdebar, rasa lemas dan juga tidak menyebabkan bab secara berlebihan. 1botol Pelangsing Mami Kemayu berisi 30 kapsul Khasiat MAMI KEMAYU : 1.menurunkan berat badan 2. menurunkan kolesterol jahat 3.menstabilkan tekanan darah 4.Melunturkan lemak ditubuh 🍀Beli banyak harga Reseller WA : 087773013012 #mamikemayu #pelangsingmamikemayu #diet #pelangsingbadan #penurunbb #obatkurus #kapsuldiet #kapsulpelangsing #syahnaz #obatlangsing #wlpro #wlpromurah #baimwong #suplemendiet #kurusbadan #obatpelangsing #obatherbalalami #tipsdietsehat #tanpaolahraga #pemutihaman #pelangsingherbal #herbalwlpro #dietsehat #pelangsingmurah #pelangsingaman #tipskurusmudah #penurunberatbadan

9 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84861556_197857014748219_5701875127008689885_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=S8SRD_LP_icAX9LdCU4&oh=18db9cfc335a532c2db106ea01e84ddf&oe=5EC5FD9B

Comment from :


_. TEH MUDAH LAWAS Hanya dengan RM35 hidup uolss takkan sengsara lagi. Apa yg sengsara tu?? Kaki cantiq advance tea sgt sesuai utk bantu melawaskan tanpa rasa sakit perut. Jadi uolss tak perlu sengsara lagi nak duk lelama dalam toilet apa lagi nak sengsara sakit perut. Paling best, nak makan apa pun dah tak risau sbb hari-hari membuang segala toksin & sisa makanan dalam badan. . Nak info Kaki Cantiq Tea Advance & Maryam Lotion secara details, bole wasap 📱0165522162 atau tekan link bio ye. #kakicantiq #kakicantiqtea #kakicantiqteaadvance #detoxtea #slimming #kurus #kurussihat #kctadvance #teadetoc #kuruscantik #tehkurus #tehdetoxmurah #tehdetox #kurusdenganmudah #tehcairkanlemak #tehsedutlemak #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #lotionmaryam #lotionkurus #lotionkecikkanlengan #lotionkecikkanpeha #lotionantilemak

16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/87208872_878699305902403_5657167080410950769_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=WRcJWzOhG6gAX-B7Nfd&oh=79560f9d76112a40dd759c9cace4f20e&oe=5EFC42C2

Comment from :


Selamat menjamu selera. Fast food untuk jelitawan herbalife. Aaaaaagituuuuuuu Kak jue agak sibuk hari ni dengan urusan duniawi ✌🏼. Menguruskan hal faraid kekanda yang telah pergi ke dunia abadi. Walaupun kak jue agak bz hari ni, pelan² kak jue balas mesej yang nak Join TKO (Tusyen Kurus Online) intake Mac 2020. Masih ada kekosongan untuk yang nak ubah berat badan sebelum raya. Klik link di bio ➡️✌😁📲 untuk daftar 10 orang terawal sahaja JUE JU I am 40 | Lost 35kg Online Coaching wasap.my/60135950938/ #socmedcoach #onlinecoaching #tko #tusyenkurusonline #usrahnutrisi #transformation #workfromhome #workfromanywhere #eatcleanmalaysia #eatclean #diet #dietmalaysia #malaysia #kurus #kurussebelumraya #jomkurus #jomsihat #kurusbadan #kempisperut #perutkempis #slim #sihat #fattofit

16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84977523_181318319840058_7343897261142366844_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&_nc_ohc=L1opP6SVTWcAX_vOZSp&oh=de8879d5a54cb7a7272e7015ea4dae1f&oe=5EE64BB1

Comment from :


Tak percaya lagi 🤔🤔🤔 . . . Tak percaya cuba lah, dah cuba baru tau 😜😜😜 . . “Baby..Baby..Baby.. PERFECT For You”-PERFECT10❤️ . . Apa tunggu lagi? Dapatkan segera stok PERFECT10 ♥️😘 . . 📞♥️BOLEH KLIK LINK NO FON KAT BIO OR WASAP UNTUK MAKLUMAT LANJUT: 👉🏻 www.wasap.my/60176787929 👉🏻 www.wasap.my/60176787929 👉🏻 www.wasap.my/60176787929 👉🏻 www.wasap.my/60176787929 👉🏻 www.wasap.my/60176787929 . . #slimmingworld #kurus #emas916 #turun10kg #beratbadan #perfect10 by @a_aidaproduction #perfect10challenge #nakcantik #emas #produkkurus #produkkurusmurah #cantik #kulitcantik #badancantik #menangcincinemas #cantikdankurus #nakkurus #kurusbadan #misikurus #kulitgebu #putihmelepak #kulitflawless #rambutgugurlepasbersalin #rambutgugur #rambutgugurteruk

16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84727663_2280653418899738_6083791121959606461_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=apCwX_kcmV8AX-2p2zL&oh=1e473d017218b9482022199d940810bb&oe=5EDF1D69

Comment from :


Dah lama struggle nak turun berat? Follow ig @fitnesswithnazlinda untuk tahu rahsia bagaimana @finesswithnazlinda turun berat tanpa berlapar dan akan dapat free tips untuk bersenam di rumah. . Azam kurus 2019 tak tercapai lagi? Nak perbaharui azam ke tahun 2020? Pun boleh follow ig @fitnesswithnazlinda ni. Sekarang ni tengah #promosi utk program #kurusraya2020 . Raya nak dekat dah ni. Masa yang sesuai sangat utk bermula kuruskn badan. . TRANSFORMASI is the key. Daripada gemuk kepada kurus, daripada terlampau kurus kepada berat ideal, transformasi lifestyle kepada pemakanan yang lebih sihat dan senaman-senaman mudah. . Semuanya boleh capai berat badan ideal. Haaa... Nak recommend korang utk Follow ig coach nie.. banyak tips die beri, testimonial yg berjaya. Senaman x berhasil pun jika pemakanan masih x betul. Meal plan semua cukup untuk korang buat. InsyaAllah boleh sukses journey korang nak kurus tu. . Dia sendiri pun dah turun total *30kg* dan masih maintain. . Untuk makluman!! Dia adalah ibu kepada 3 anak. csection dan bersalin normal. Masih boleh kurus jugak kan. Yang penting yakin dengan diri sendiri. . Follow @fitnesswithnazlinda @fitnesswithnazlinda @fitnesswithnazlinda Tak rugi pun follow. Nak kurus pun online je sekarang . 🤳🏼 #coachkurus #kuruscantik #online #raya2020 #jomsihatbersama #teampowerfitmalaysia #kurusbadan

18 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84595988_1210942319095596_8184965819167677784_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&_nc_ohc=uNvyd8AmHvIAX86ekkp&oh=bd4274f36d6d2f3d2e621fd0d7499359&oe=5EE1FCEA

Comment from :


JOM FOLLOW KAMI DI SHOPEE!😘😘😘 @perfect10hq . . “Baby..Baby..Baby..Im PERFECT For You”-PERFECT10❤️ . . Apa tunggu lagi? Dapatkan segera stok PERFECT10 dari kami dan agent SAH♥️😘 . 📞♥️WATSAPP UNTUK MAKLUMAT LANJUT: 👉🏻Watsapp www.wasap.my/60183541811 . . #slimmingworld #kurus #emas916 #turun10kg #beratbadan #perfect10 by @a_aidaproduction #perfect10challenge #neelofa #emas #produkkurus #produkkurusmurah #cantik #mantap #badancantik #menangcincinemas #giveaway #contest #kurusbadan #misikurus #kurussebelumkawin

20 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84629056_649765539111645_4476660088996748189_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&_nc_ohc=uBf9G01-QwkAX-u6q36&oh=7cf44c57045901b05ef0fea04414c7f3&oe=5EC66AD8

Comment from :


#Repost @perfect10hq • • • • • TAK MUSTAHIL SERBUK AJAIB PERFECT10 DAPAT PENUHI IMPIAN ANDA♥️❤️ . . Tak percaya? Cubalaaaah. . . “Baby..Baby..B PERFECT For You”-PERFECT10❤️ . . Apa tunggu lagi? Dapatkan segera stok PERFECT10 dari kami dan agent SAH♥️😘 . 📞♥️WATSAPP UNTUK MAKLUMAT LANJUT: 👉🏻Watsapp www.wasap.my/601112212181 . . #slimmingworld #kurus #emas916 #turun10kg #beratbadan #perfect10 by @a_aidaproduction #perfect10challenge #neelofa #emas #produkkurus #produkkurusmurah #cantik #mantap #badancantik #menangcincinemas #giveaway #contest #kurusbadan #misikurus #kurussebelumkawin . Jom follow @perfect10hq @perfect10hq @perfect10hq

31 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/83915630_2506280936256355_7778440537131118628_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=b5fe1eUt_QQAX9TYQNz&oh=7bd01438e81201ce1574236f2ee6e3c9&oe=5E4CF9E6

Comment from :


Give this World Good Energy🌞💕💃 Happy Monday 🥰⠀ .⠀ Highest Energy guys. . DAFTAR PROGRAM ADVANCED COACHING TEAM POWER❤FIT MALAYSIA Intake Mac dah dibuka untuk saya bantu bagi sihat n bonusnya ialah KURUS💪🏻 . ❤️❤️❤️ . Coach Linda, 34 📲 0128008620 ( perempuan sahaja) Coach Naz , 36 📲 0104079700 ( lelaki sahaja) . Turn On Notification untuk tips2 menarik dari 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊� @fitnesswithnazlinda @fitnesswithnazlinda @fitnesswithnazlinda @fitnesswithnazlinda . #coachkurus #kuruscantik #online #raya2020 #jomsihatbersama #coachlinda #teampowerfitmalaysia #kurusbadan #gojessmojess #solitemolite #plussize #plus #dietkurus #kualalumpur #malaysia #love #time #million #girls #travel #igersmalaya #kuala #lumpur #fitmalaysia

32 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84866559_101787574708538_3296013012730329174_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=yMLlWRSr6JoAX8R4YnU&oh=db635c9845bb65b48725d31631f29278&oe=5ECC147B

Comment from :


Tanpa diet2 an kak.. Dijamin pasti turun Mau mie ayam,bakso,indomii Diajak dinner makan steak sama pacar.. Atau yg sering nunggu tukang nasi goreng malem2 ..its ok .. Makan apapun masih bisa turun kak ..happy gak siihh 😍 . #mamikemayu #pelangsingmamikemayu #diet #pelangsingbadan #penurunbb #obatkurus #kapsuldiet #kapsulpelangsing #syahnaz #obatlangsing #wlpro #wlpromurah #baimwong #suplemendiet #kurusbadan #obatpelangsing #obatherbalalami #tipsdietsehat #tanpaolahraga #pemutihaman #pelangsingherbal #herbalwlpro #dietsehat #pelangsingmurah #pelangsingaman #tipskurusmudah #penurunberatbadan

36 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84893516_190317392050675_8561656958080013120_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=haIYVuV58QMAX-aLPxK&oh=19c9f5cc128e9b73ea401ff68a61da1d&oe=5EE7AC7E

Comment from :


Bahan-bahan alami yang terkandung dalam Mami Kemayu adalah : 1. Daun Jati Belanda 2. Daun Kemuning 3. Buah Mengkudu 4. Temu Ireng 5. Kayu Rapet Selain berguna menurunkan berat badan, ke 5 bahan alami tersebut juga dapat menyehatkan tubuh kita. Apakah masih ragu dengan mami kemayu ? . . Info Lebih lanjut yu chat mimin ☺️ di wa 087773013012 . . #mamikemayu #pelangsingmamikemayu #diet #pelangsingbadan #penurunbb #obatkurus #kapsuldiet #kapsulpelangsing #syahnaz #obatlangsing #wlpro #wlpromurah #baimwong #suplemendiet #kurusbadan #obatpelangsing #obatherbalalami #tipsdietsehat #tanpaolahraga #pemutihaman #pelangsingherbal #herbalwlpro #dietsehat #pelangsingmurah #pelangsingaman #tipskurusmudah #penurunberatbadan

43 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84344689_129526095041746_2067135071203645557_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=n8kjyjpRrE8AX-69HgT&oh=f8f0712305ecad7fc2fae02933717815&oe=5EE22266

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

47 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84833661_203823360991578_6059495867344631362_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&_nc_ohc=rdWmbBqh0MYAX8x06K7&oh=2f3c1faee1d5cb6873e216b99fa50882&oe=5EE6C610

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

48 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/81978464_133603334566599_5484210153061933389_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=oTocP2YLuV8AX8JeBlj&oh=f96b39fc5b83616c0a306b86ac8c8a46&oe=5EC7C05A

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

49 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/84505045_547153469219244_450538158410101801_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&_nc_ohc=mQpA4ZN8lVQAX-6Up2X&oh=f362758e822010f2a4a31eb7a87b3b3d&oe=5EC8C2F2

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

49 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.53.1080.1080a/s320x320/82375820_2608869429343106_1992378059579159560_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=3CPD_mBYR_IAX_NLtHH&oh=50afc80ad56d783bebe6565e257624e7&oe=5EC9846C

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

49 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/82548610_491238784899208_3311863288888498544_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&_nc_ohc=YpnTJnDxcvAAX-6N5g4&oh=7231ed727dff1a26fe429f0b96496b28&oe=5EDC3B0E

Comment from :


*Dary Red Herbs Tea* ------------------------- teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle. Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan ▪membakar lemak berlebihan ▪mengawal tahap gula dalam darah ▪membantu dalam pencernaan makanan ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea* ------------------------- : Daun teratai, daun stevia, bunga mawar. Fungsi ▪melangsingkan badan ▪ membersihkan usus ▪mengempiskan perut ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan. Green Tea - minum malam sebelum tidur. Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea #kurussihat #darytea #daryteatox #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

50 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c8.0.1064.1064a/s320x320/83892882_101160791453691_2673370240429221645_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=ek_ySkJuWGcAX9cbAVi&oh=fadaae6b7afae8c3613e8405cb0d6478&oe=5ECF3C96

Comment from :


1 Hours ago