Photos of kulitkusam


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74613704_251896889108127_6566835451365629557_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=a44f2417521bae75b999d1039bd73926&oe=5E781AE5

Comment from :


43 Seconds ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75207277_104109257688062_4466068241097741733_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=c692c572e1ff13c9d17b58269631a0ca&oe=5EB079C3

Comment from :


Wow Wow Wow . . Bestnya bermula 15-20 Disember ada promo set combo jimat RM 8.. . . Bila lagikan nak berjimat demi kulit sihat.. . . 📲 013.202.8192 klik link di bio😊 . . #bynoruteam #babeauleadernoru #babeauteamnoru #babeausgmerab #sgmerab #putrajaya #uniten #ukm #ipgbangi #alamanda #babeau #healthyskin #flawless #oilyskin #dryskin #normalskin #mirafilzah #ctdk #neelofa #sayaguna #sayajual #jerawat #jeragat #kulitkusam #tipscantik #beautyblog #babeaufeedback #babeautestimoni #buymuslimproduct

2 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79176974_433690417517181_4611597305742814141_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=0162f12a3f711711c21ea3e8f9be3188&oe=5E79D50F

Comment from :


Ni lah kelebihan krim susuk moden si cinonet ni, bukan setakat cantik kn kulit, dia naik kan seri awetmuda sekali tau Perasan tak gambar sebelum tu kulit nampak kusam, macam tak bermaya je muka tu kan, lepas calit , berubah ceria terus makin AWETMUDA Serius sapa belum cuba memang rugi. Nak nak sekarang pembelian combo ada promo, dapat join LUCKY DRAW 15 RIBU okayyyy 𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼 𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎 PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM . . 💢NOW PROMO💢 HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74804855_160588665175549_8503796679310970815_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=bd42bf3b07c3a9be27fd28fd8cf09692&oe=5E83C0AD

Comment from :


Ni lah kelebihan krim susuk moden si cinonet ni, bukan setakat cantik kn kulit, dia naik kan seri awetmuda sekali tau Perasan tak gambar sebelum tu kulit nampak kusam, macam tak bermaya je muka tu kan, lepas calit , berubah ceria terus makin AWETMUDA Serius sapa belum cuba memang rugi. Nak nak sekarang pembelian combo ada promo, dapat join LUCKY DRAW 15 RIBU okayyyy 𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼 𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎 PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM . . 💢NOW PROMO💢 HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/76887919_153158069308597_5890922131245924431_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=850f5cb920ad7488a6acfa91e7bdba07&oe=5E813CCC

Comment from :


Ni lah kelebihan krim susuk moden si cinonet ni, bukan setakat cantik kn kulit, dia naik kan seri awetmuda sekali tau Perasan tak gambar sebelum tu kulit nampak kusam, macam tak bermaya je muka tu kan, lepas calit , berubah ceria terus makin AWETMUDA Serius sapa belum cuba memang rugi. Nak nak sekarang pembelian combo ada promo, dapat join LUCKY DRAW 15 RIBU okayyyy 𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼 𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎 PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM . . 💢NOW PROMO💢 HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74609520_2418048211777863_7991757548968190670_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=cd8731598bcd697bffed3aa9908083d0&oe=5E722EEB

Comment from :


Ni lah kelebihan krim susuk moden si cinonet ni, bukan setakat cantik kn kulit, dia naik kan seri awetmuda sekali tau Perasan tak gambar sebelum tu kulit nampak kusam, macam tak bermaya je muka tu kan, lepas calit , berubah ceria terus makin AWETMUDA Serius sapa belum cuba memang rugi. Nak nak sekarang pembelian combo ada promo, dapat join LUCKY DRAW 15 RIBU okayyyy 𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼 𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎 PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM . . 💢NOW PROMO💢 HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

6 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c157.0.406.406a/s320x320/79811637_2934797756554980_2720200776188013132_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=f8223f0c7f0e5beffe4ce83a41f0ee41&oe=5DF808EF

Comment from :


HADIAH LUCKY DRAW 2019 . . Hadiah ke 10 cincin bernilai rm473 Hadiah ke 9 cincin bernilai rm473 Hadiah ke 8 cincin bernilai rm542 Hadiah ke 7 cincin bernilai rm620 Hadiah ke 6 cincin bernilai rm672 Hadiah ke 5 cincin bernilai rm999 Hadiah ke 4 handphone vivo v17 pro bernilai rm1699 . . Hadiah ke 3 jam swaroski bernilai rm1790 Hadiah ke 2 rantai tangan bernilai rm3479 . . Hadiah GRAND PRIZE 👇 PERCUTIAN PERCUMA KE BALI UNTUK 2 ORANG bernilai RM3500 . . Mengikut Terma dan Syarat 💓 . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #mirafilzah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #tipscantik #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #barangbaby #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

10 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75580616_237718363862511_1892018127454103887_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=6bb4ad3667600164ec237aee3166276d&oe=5E839FF1

Comment from :


🍯KEPEKATAN SCRUB KUNYIT MADU 🍯 . SERIOUS RUGI SAPA YANG TAK CUBA ! . KULIT UOLLS KUSAM TAK ? NAK TAHU APA PUNCA KULIT KUSAM ? . . Punca utamanya adalah kerana sel-sel kulit mati yang tidak dibuang. . Tempoh kitaran kulit menghasilkan sel-sel kulit baru adalah Selama 2-8 hari. Jika sel baru terhasil, bermaksud ada jugak sel yang mati. Jika sel kulit mati tidak dibuang atau dibersihkan ia akan mengakibatkan kulit menjadi kusam. . . Selain itu ada beberapa faktor yang menyebabkan kulit menjadi kusam antaranyaa kulit berminyak dan selalu terdedah dibawah cahaya matahari. . . 🌈 MK BEAUTY SCRUB 🌈 . 🍯Berfungsi sebagai masker untuk mencuci segala kotoran dan sel kulit mati 🍯Mempunyai kandungan madu asli tanpa setitik air pon dan diilhamkan bersama dengan kunyit asli yang dapat memberi kesegaran pada wajah. Selain itu jugak ia bertindak mencerahkan kulit dan membasmi jerawat dimuka. . 🧡WAJAH UOLLS AKAN KELIHATAN LEBIH GLOWING DAN BERSERI-SERI 🧡 . . #mkbeauty #makeup #makeupartist #makeuplooks #makeupvideos #makeupideas #makeuptutorial #bajumuslim #bajumuslimah #bajuanak #bajubaby #ibuhamil #susuibu #breastfeeding #jerawat #jeragat #parutpudar #kulitkusam #breakout #jeragatpudar #jerawatpudar #skincareroutine #glowingskin

11 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77144087_566807334144254_2320581747238531371_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=b489840973a8a45e30059643546585bb&oe=5DF808FF

Comment from :


13 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79337206_1362307750615281_4772327695324316108_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=ce5ae594b89988b18550d54874ab07c4&oe=5E6E741A

Comment from :


16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720a/s320x320/75225539_484393885522740_2978956829159381546_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=e0bee893ec17d53b88b59b38d814f8ca&oe=5E9226B5

Comment from :


🧡BILA KULIT DAH SIHAT🧡 . Pakai skincare apa pun senang nak rasi. Senang nak nampak kesan. Sebab kulit boleh serap segala skincare tu dengan baik. . Sayang kalau kulit tak dapat nak bernafas, pakai skincare beribu riban pun belum tentu mampu memberikan hasil. . Sebab? . Kulit tak dapat serap nutrisi dari skincare tu dengan baik.Jadinya ia seolah-olah satu usaha yang sia-sia. . Bersihkan kulit wajah dulu.Gunakan Mk Beauty Scrub♥️ . . #maskerscrubmadukunyit #MkBeauty #maduasli #kunyitasli #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #sunburn #breakout #kulitcantikbersih #kulitsihat #kulitcerah #kulitputih #bananamilk #naelofar #daifarhan #aura19 #jerawatkecut #parutpudar #parutjeragat #parutjerawat

17 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79389205_1101550133518207_8273108980168391054_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=27b368b4c834608f0432f3a2b84cd712&oe=5E7B48A0

Comment from :


24 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75467911_118954689581290_4353995843980051610_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=fb5fc84c6aac2fe66df7bb16007dee01&oe=5E8EE0B6

Comment from :


25 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c11.0.728.728a/s320x320/73329775_2439233179697966_3618446894312053455_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=2cd3aebbc98955ae0b8420df3d450360&oe=5E85BB46

Comment from :


26 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75534692_124123545720559_7304570023173304908_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=eec0d6feebc9468f9daddd098e09b5b3&oe=5E6F45ED

Comment from :


26 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80043073_3312396138833279_4040076508908371225_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=2ee52710ad2d3a487e08dc0e354c2641&oe=5E7A007F

Comment from :


SPA DI RUMAH 😍 jimat . . Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Penyebabkan mata penat Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk . . 💖menegang . 💖menganjal . 💖mengurangkan kesembapan mata . 💖menjadikan mata nampak lebih muda . 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. . 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. . Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. . Orang kata dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.. . . Jom cecepat whatssap... Cuma click link di bio Yana, 011.1148.8180⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ i'm your Beauty Consultant🎈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia💞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free postage 📦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free sample ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free consultant 👸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautyconsultantmarykay #promotions #marykaymakeup #marykaymalaysia #setjeragat #kulitkusam #kulitberminyakdanberjerawat #jeragat #parutjerawat #likeforlike #top5globalskincarebrand #marykaymysg #bellaammara #sideincome #career #melacepskincare #skinvibrush #laraalana #rayyanhaya #aesthetic #bestskincare #trustseller #testimonimarykay #satukanrasa #meeracle #gegarvaganza

29 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71032420_3027312357494676_1137815393899616663_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=14c7e67a198cdda23cc0c3308d48989f&oe=5E7C9E4F

Comment from :


SNOW SERUM BY GLUTA FROZEN — Snow serum!Serum pemutih kulit! New produk ❄️ SNOW SERUM Original by #glutafrozen ❄️ Serum pemutih untuk tubuh. Weight : 35gram FDA : 10-1-61000474875 Product made in Thailand 🌬️Bahan Aktif yang digunakan sebagai komposisi 🌬️Kojic Berry Extract : kaya akan vitamin C yang membantu bekas luka memudar 🌬️Vitamin E : melembabkan kulit 🌬️Alpha Arbutin : bahan pencerah dan pemutih kulit 🌬️AHA/BHA : bahan aktif yang menstimulasi pembentukan kolagen dijaringan kulit serta mencegah pembentukan pigmen yang membuat kulit hitam. 🍑Cara pemakaian : Oleskan Snow Serum pada tubuh dipagi hari setelah mandi dan malam hari sebelum tidur (2 minit pagi dan malam) Atau bisa dicampur dengan body lotion 🍑 Hasilnya terlihat dalam 14-30 hari pemakaian rutin. tergantung penyerapan pada kulit masing masing individu, dapat digunakan untuk semua jenis kulit. 💕 Rm35 wa:013-6787059 #glutafrozen #glutafrozenmalaysia #gluta #glutamalaysia #glutaputih #glutathione #putihgebumalaysia #putih #putihcepat #putihselamat #putihsebelumraya #putihsebelumnikah #like4like #likeforlikes #followforfollowback #malaysia #trustedsellermalaysia #cantik #glutalachel #glutapancea #frozencollagen #lazelglutapure #follow #putihkekal #kulitsihat #kulitkusam #puresoap #toppingbalmplus #snowserum #snowserumfrozen

32 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79389895_968007750242004_4938459046098641950_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=22d737203a050fbf1d347f7003ba8bca&oe=5E7BB403

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

49 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80027225_586903895439635_8723295657872990443_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=cf5b83c083bdd17dc7743c5ee8bc6c22&oe=5EAEDF83

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

49 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/76898168_572777996870190_8550225433341366599_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=d7fc265ec20df1eeb894eb52b9dce9e4&oe=5E731BFC

Comment from :


52 Minutes ago