Photos of kotabharu


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f5a6656c98cbb08d408aefd627dea7dc/5DF77B51/t51.2885-15/e35/s320x320/67068920_409448093074003_9114611307003303101_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


TIP NAK BERJAYA ? - kena kluar dari comfort zone utk tempuhi benda benda baru supaya lebih berjaya lagi di masa depan ❤️❤️❤️👍😘😘. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/e51536cf29733f5e6e9d3ee18e56e10e/5DF0A7F6/t51.2885-15/e35/s320x320/69321678_411695179348553_6041591273227962123_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/db1f57bb7dd65a49bcf5c605e085ebb4/5DFBA41A/t51.2885-15/e35/s320x320/67731010_1305181272993033_3383815693135402873_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Good morning and happy Thursday!🌻 .  What ever you do start your day with Bismillah ☺️. May Allah ease everything for us . . "YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY "

3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/2974e0ed0c304f2f898a95cc86bc97fc/5E0B6F08/t51.2885-15/e35/s320x320/67318152_708884132885738_1303622202210059496_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK BUANG MASALAH PARUT KELOID ?? . RASA MALU ?? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ab24a50cf288f90a2fc12896b219d7b4/5DF44F26/t51.2885-15/e35/c158.0.763.763a/s320x320/67083463_364134454258039_6212563011131208685_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


RUMAH BANGLO DALAM PEMBINAAN, BERDEKATAN KEDAI LALAT. KELANTAN. . 29 unit rumah banglo mampu milik di Mukim Telok Mesira, Kedai Lalat, Kelantan. . Rumah banglo yang terletak di kawasan kediaman sedia ada dan jalinan akses yang sangat mudah menghubungkan Kota Bharu, Kubang Krian, Pengkalan chepa & Bachok. Jarak yang kurang dari 10km ke pusat bandar Kota Bharu. . Spesifikasi: - luas rumah 1562kps - luas tanah dari 5000kps - 4 bilik 3 bilik air - kekuda kayu, fully tiles - siling kapur / asbestos bercorak . Lokasi: - bersebelahan taman perumahan sedia ada - Taman Hanani Budi - 200m dari jalan utama - 1km dari Masjid kg Budi - 2.4km dari SK Raja Sakti - 2.4km dari simpang empat Kedai Lalat - 6km dari HUSM kubang Kerian - 8.5km dari pusat bandar Kota Bharu - KAWASAN BEBAS BANJIR . harga hanya dari RM340k hubungi en azimie 0111-290-7647 untuk tempahan dan site visit. . http://www.wasap.my/+ #perumahandanhartanahkelantan #hereyourhome #raysjimi #banglo #mampumilik #kedailalat #bachok #kotabharu #kelantan #rumah #kediaman #lokasiterbaik #hartanah #property #freegift #perumahan #taman #selesa #kelantanese #visitkelantan #malaysia #viral #anokkelate #realestateagent #house #mampumilik #murah #hargarendah #kawasanmembangun #jualrumah

5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9aed1fb6324a51ff6f08d9ed69a95e43/5DDCDD53/t51.2885-15/e35/s320x320/67553775_133154487940689_1267111009317703248_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


TIP RUMAHTANGGA BAHAGIA ? - selalu bertolak ansur dan maaf memaafi kekurangan masing masing sbb kita semua tak sempurna ❤️❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5262a7b3fb0b8755047185d549e42887/5DFBF25C/t51.2885-15/e35/c8.0.1055.1055a/s320x320/62241233_157582828658524_1995187880155175345_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7bd95dfade0649320a9a8bf66d20aec9/5DF31759/t51.2885-15/e35/c0.1.1071.1071/s320x320/67726429_350279255859656_7253681366929640080_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/59f634796e3e5321536397d97653545e/5E0AE14A/t51.2885-15/e35/c8.0.1055.1055a/s320x320/66506719_2323759004604222_6249057248331457373_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d721f7ca907cfee43763d04f9129d59b/5DD9BC7F/t51.2885-15/e35/c0.0.1071.1071a/s320x320/68822328_443114106546260_3245553241740738964_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ade6378e977a48f326016472ea96feb9/5DF38CE9/t51.2885-15/e35/c4.0.1063.1063a/s320x320/69565277_674559449710130_2848823295832679548_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5efd7f5873b824a0e83f4e0882374a3d/5E0E9AE6/t51.2885-15/e35/c0.4.1066.1066a/s320x320/68735873_1393020100839404_7926895243882818016_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/57178e80000db92bb208df3ce76131db/5E134E16/t51.2885-15/e35/s320x320/67205012_2367367133382884_4725716588671396121_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


WAJAH MERELIP DALAM MASA 1 DETIK Pakai je Boonga Oil dap dap dekat muka korang, korang akan nampak INSTANT glow tanpa rasa berminyak kat muka. Kalau nak blend dengan foundation lagi cun. Effect foundation akan lagi menyerlah, lebih SMOOTH dan LONG LASTING. Foundation korang tak kan CRACK! dan Boonga Oil tak kan menyebab kan muka korang berminyak, sebab ia sangat RINGAN dan cepat SERAP. Lagi satu, Boonga oil ni kalau korang nak tahu, semua ingridient berasas kan bahan alami yang di import dari Korea dan Britain dan ada kelulusan KKM. Tak paksa pon try minyak boonga ni, tapi kalau sekali try memang konfirm melekat terus. BAU dia?? Yaaaaa ampun, rasa macam duk dekat spa. Calming smell. #aifacosmetics #aifaazlan #aifacosmeticsterengganu #aifabeauty #kualaterengganu #aifabeauty #aifacosmetickelantan #kotabharu #minyakboonga #minyakboongaterengganu #floraloil #floraloilaifa #aifafloraloil #floraloilterengganu #sayajual

8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/102f131c6f809274a66485671312c4e9/5DD6419E/t51.2885-15/e35/s320x320/69169570_891750491191644_2010528778156318902_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NAK KERJA ??? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

9 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/2246d99dc7a8e3856103a96681780327/5DF46C33/t51.2885-15/e35/s320x320/67264549_2067392533555559_3335289178527297360_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Siapa kat sini yang cari suit yang sesuai utk pergi berjalan-jalan, kenduri kendara, nak bawa pergi pejabat pun sesuai. Leesa Suit Harga:Rm105sm/Rm110ss yang super duper comell ni sesuai untuk uolls. ✅ Material premium como crepe yang sangat mudah iron ✅ Friendly Breastfeeding. Ada zip kiri dan kanan baju tau, so mak mak menyusu anak pun boleh melaram gitu ✅ Wudhuk Friendly ada zip kiri kanan baju ✅ Ada aksesori butang yg sangat comel di tangan dan di baju ✅ Ada span di bahu ✅ Seluar half getah dan ada zip ✅ Size S hingga 3XL Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇 ➡ www.wasap.my/60129672505 #suitwanita #muslimahsuitlabuh #muslimahstyle #muslimahfashion #muslimahtend #muslimahlovers #shoppingonline #bajumuslimah #blouselabuh #womensuit #casualwear #wanitabekerjaya #officewear #muslimahsuit #suit #ootdfashion #fashionmuslimah #patuhsyariah #nursingfriendly #wudhufriendly #suitumrahwanita #suithajiwanita #suithajidanumrahMuslimah #suitwanitaumrah #suitwanitahaji #johor #kotabharu #selangor

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/20bd090a9828704809ad6ac5561cd5bd/5E123D1F/t51.2885-15/e35/s320x320/67761753_134687831094808_2697778537605967546_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


TIP KULIT PUTIH ? - 1. banyakkan makan buah + sayur yg kaya dgn vit c contohnya : buah limau + timun ❤️😍😍. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ad129ed4ee014d148a4126e50f277f64/5DF0A56C/t51.2885-15/e35/s320x320/67829117_969477276727268_5032182810585324443_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NBSCARACNECREAM 💙Sesuai utk semua jenis kulit 💙Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 💙Bau seperti ubat memudarkan&menghilangkan parut lekuk 💙Mengecutkan jerawat 💙Menghilangkan jeragat 💙Mengawal kulit yg berminyak 💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering 💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 💙Merawat kulit yg sunburn 💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik #malaysia #kualalumpur #travel #kelantan #love #instagood #kotabharu #jerawat #jeragat #kulitkusam #photography #kl #parutjerawat

11 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9fc90a0bd3ed498d8a959cb8f5e935de/5DD8DA57/t51.2885-15/e35/s320x320/67885527_155684812215102_307536931061570244_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SUAMI JENIS TAK SOLAT 😩😩. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/b3575b504e6ea1138b9d720d664a29b0/5DE086C1/t51.2885-15/e35/s320x320/67346670_141947240351045_4579855638068042157_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


NBSCARACNECREAM 💙Sesuai utk semua jenis kulit 💙Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 💙Bau seperti ubat memudarkan&menghilangkan parut lekuk 💙Mengecutkan jerawat 💙Menghilangkan jeragat 💙Mengawal kulit yg berminyak 💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering 💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 💙Merawat kulit yg sunburn 💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik #malaysia #kualalumpur #travel #kelantan #love #instagood #kotabharu #jerawat #jeragat #kulitkusam #photography #kl #parutjerawat

14 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8b8ec4ba42613f5b0829cc57b13fa254/5DDB242E/t51.2885-15/e35/s320x320/67666721_221204408857354_3380909645383206270_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


CARINA BASIC ————— Type: Square Scarf Adornment: Woven Tag Material: Cotton Dye Spun Voile Finishing: Baby Seam Size : 43”x43” Price : RM25 EXC POSTAGE PROMOTION PRICE : 3 FOR RM75 FREE EVA SHAWL Availibilty: 19 colours to be chosen . ————— Photo may slightly different from actual item in terms of color due to lighting, editing, and monitor display. ___________ To purchase : Click link in bio💖 COD area Kota Bharu “CUSTOM MADE HIJAB” ___________ #haliqahijab #cottonvoile #bawalcotton #newcollection #haliqahijabnewcollection #bawalviral #tudungraya2019 #swarovski #swarovskicrystals #kotabharu #sayajualtudung #carinabasichh #bawalkotabharu

15 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f3995b13a00e039e9e90fcd7257b965e/5DFAB0BB/t51.2885-15/e35/s320x320/69274247_139354680639650_7268699307804041431_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


semua ada disini ❤️❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

15 Minutes ago