Photos of jeragat


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0cc324634d005200e7ae64be9ca41893/5DE09997/t51.2885-15/e35/s320x320/67611121_298012597704339_2715280300948805757_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Bermula hari ni, kami ada buat THE BEST DEALS SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN❗ . Valid sehingga 31 Ogos sahaja. . *Ada FREE GIFT menanti ANDA ! 😍* . T&C apply. . Untuk info lanjut reply 'nak'. Tq. 😊

1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f3e2127342f31c4ead48f05ef7bb31a3/5DF67748/t51.2885-15/e35/s320x320/67430777_2426246650953796_6876840127221785250_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


• • • SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION 🔥🔥🔥 . . Tau tak kenapa SAHI BOOSTER 3x ganda lebih berkesan dan effective dari SAHI? . . Dengan tambahan avocado, delima n blueberry, terbukti berkesan untuk kesihatan kulit.. bahan-bahan lain sama tau dengan SAHI seperti sarang burung, madu, kismis dan buah tin 🍭🍭 . . Cuma perisa bukan laici ya tapi berry yang sangat sedap untuk sekali slurp 💋💋 . .WhatsApp 0173756434 Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #sarangburungviral #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday

2 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/2dc932ad68a9000360c162aed77cd215/5DDBE81A/t51.2885-15/e35/s320x320/67659974_162835024888636_2395701619866859604_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Memang gerenti la semua cus GERENTI REPEAT, dan Ramai terus nak jadi agent .. Produk Laku keras ni Barang hantar sampai depan pintu rumah ✅ COD - byr pada team kak ell yg hantar ✅ RM 60 jer ni set basic tidak termasuk postage / Cod ❌pengelupasan ❌merah atau pedihkan kulit ❌bukan krim timbang kilo ye . #skincarekakell3in1 #setkakell #setjeragat #cerahgebu #perhnampakurathijau #armilabeauty #armilahq #kakellskincareletop #awbpremium #awb #suplementterbaik #whiteningbooster #cerahgebu #perhnampakurathijau #armilabeauty #kakellbeautyskincare #putih #serbukmutiara #armilabeauty #ubatputih #feedbackarmilabeauty #glowing #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #testimoniarmilawhiteboost #testiawb #testimoniskincarekakell

3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/c46ea40eb9f48461a34499e7d4787110/5D6064AA/t51.2885-15/e35/s320x320/69570610_422620571687425_1086144599681077738_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Pengakuan Berani dari seorang Nurse Gigi dah ada gaji tetap tapi resign 24jam kerana Bisnes Gosok Muka..‼️‼️ . BIJAK sgt kerana bulan puasa boleh collect income RM8000😱😱 Wowww dasyatkan bisness gosok2 muka ni. . Hebat ke tak hebat. 🔥🔥🔥 . Klik link dibawah 👇 www.wasap.my/601161125400 #Eiyarockmobilespa #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #homefacial #homespaselangor #homespadamansara #homespasubang #homespakajang #janaincome #sifufbads #hijabista #muslimahhomefacial #parttimeincome #bisneswomen #jeragat #mekapmua #azizanosman #spontanazizan #nasihat #najibassadok #mobilespamalaysia #beauticianwanted #jombuatduit #jomfacials #jomcantik

3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/32ea26d7db37b65ecc9918ed3b5b5be9/5E159EE3/t51.2885-15/e35/s320x320/67611376_169366304202509_7937289782764826377_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


"SEBELUM CUBA MACAM TAK YAKIN TP BILA DAH CUBE TERUS REPEAT ORDER... YELA, BILA JERAWATT MAKIN KECUT, JERAGATT PLAK MAKIN KURANG, SIAPA TAK HAPPY... . KULITT PLAK MAKIN LICIN 😊👍 SUAMII PON PUJI HARI2 TAU♥️ DAH LA TENGAH ADA PROMO SEKARANG NIH.. . PENJIMATAN SEHINGGA RM29!!!! MEMANG WOW SGT SET MEERACLE NIH.. . . "1st time nak cube rasa macam kurang yakin tp bila tengok testimoni ramai yg dah cube kulit jadi cantek, jrawat jragat pon hilang terus order 1 set...belum sempat habis lg 1 set tu tp hasil dah nampak dah...bila pakai serum die tu, tak payah pakai foundation pon dh glowing dah... Bile pkai cleanser terus naik seri wjah sampai asben pon tegur macam seronok je nak pegi kerja berseri seri muka" . . Jom cube sekarang dan rasai perubahan kulit muka yg semakin cerah, sihat dan cantik♥️ Dengan hanya menggunakan 2 items iaitu pencuci dan serum, anda tidak memerlukan: ❌Krim siang ❌Krim malam ❌Toner ❌Pelembab ❌Sunblo penting Meeracle Skincare nih: ✔️LULUS KKM ✔️Halal ✔️100% semulajadi . Jom berMeeracle sekarang dan rasai perubahan kulitt muka anda semakin cerah, sihat dan cantik! ❤️ . PROMO MASIH BERLANGSUNG TAU😘 . For fast respon klik link👇👇👇 Kat bio @Meeracle.agent.terengganu .

4 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/c74243ab59b2c8644a6d05cbbc31b19d/5E129041/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720/s320x320/67068367_155787298833486_8069944672175016192_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Hati ni dah meronta ronta nak grab COMBO 2 unit. Ada yang baru nak cuba terus ambil 3 ke 4 kotak. Okeh, meh sini A'in cerita apa WDTA ni! . . 1⃣WTDA ni ape ? ✔ WDTA ni krim kecantikan , bukan skincare dan sama sekali takde set² . Satu ketul je WDTA tu macam dalam gambar tu 💓 . . 2⃣WDTA ni kegunaan dia ape ? ✔ Untuk mencerahkan kulit , menegangkan kulit , menganjalkan dan anti penuaan tapi macam² lagi kegunaan WD ni kalau korang KONSISTEN guna , maaf saya bukan nak overclaimed pulak cukup testimoni membuktikan . . 3⃣ Macam mana cara guna dia ? ✔ Calit2 dekat nadi je . Sapuan WAJIB di 3 point utama , kedua2 nadi tangan kiri kanan , nadi leher kiri dan kanan dan ari-ari . . 4⃣ WD ni boleh sapu dekat tempat lain tak ? Dekat muka boleh sapu tak ? ✔Boleh je sapu dekat muka tapi untuk kulit muka tak sensitif je . Kulit sensitif tak digalakkan tau .Tempat lain pun boleh je nak sapi macam dekat bibir,dekat tempat penuh lemak,dekat tempat luka,tempat jahit dan macam² lagilah , best gilerrr nak tahu mana lagi boleh sapu belilah dulu githeww 😁 . . 5⃣Berapa berat WD ? Dan berapa lama boleh tahan ? ✔ Satu botol 15gram dan boleh tahan 1-2 bulan depends penggunaan masing² , kalau just sapu dekat 3 point tu je boleh la tahan 2 bulan tapi kalau sapu dekat banyak lagi tempat lain satu bulan yilekkk githeww . . 6⃣ Kalau calit dekat nadi je boleh ke hilang masalah dekat muka ? ✔ Haaa jgn u'olls tak tahu WD ni menggunakan teknologi nano yg mana bila korang sapu je die terus resap masuk ke dalam kulit tak perlu lalu lapisan demi lapisan jadinya dia merawat kulit u'olls dari dalam tu yang kesan sampai ke kulit muka 😍 Wasap A'in untuk order 📲 0182180420 #wdec #codsenawang #codseremban #seremban2 #wdselangor #wdsenawang #wdpulaupinang #PeeaDolce #lotionpeeadolce #hygiene #wdindonesia #wdbrunei #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #jeragat #kulitkusam #wdmelaka #wdkelantan #wdterengganu #muamalaysiachoices

5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/018a13a550a69070c69504630d53e855/5DF9E654/t51.2885-15/e35/s320x320/67671557_409661116572761_2584527062116366413_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Nak turun berat badan mmg mudah dgn trufitz. Tapi untuk membentuk tubuh idaman kenelah do routine exercise! . So follow tips di atas ye. Sebelum exercise pls take a sachet of trufitz . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0195149989 📲 0195149989 📲 0195149989 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #trudollykulim #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #tuandanialdrama #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #trudollybayanbaru #trudollypulaupinang #trudollypenang #trudollybukitmertajam

7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/66f4ad91bece7bdcdc0552aa74065688/5DF0D594/t51.2885-15/e35/s320x320/67581829_2441573645933294_3691339231076551885_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Nak turun berat badan mmg mudah dgn trufitz. Tapi untuk membentuk tubuh idaman kenelah do routine exercise! . So follow tips di atas ye. Sebelum exercise pls take a sachet of trufitz . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0195149989 📲 0195149989 📲 0195149989 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #trudollykulim #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #tuandanialdrama #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #trudollybayanbaru #trudollypulaupinang #trudollypenang #trudollybukitmertajam

7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ed02fcb26d4a0c7f5aa7109b6e0335ab/5DF666A1/t51.2885-15/e35/s320x320/67688440_409899936545403_2159505796363826058_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Nak turun berat badan mmg mudah dgn trufitz. Tapi untuk membentuk tubuh idaman kenelah do routine exercise! . So follow tips di atas ye. Sebelum exercise pls take a sachet of trufitz . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0195149989 📲 0195149989 📲 0195149989 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #trudollykulim #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #tuandanialdrama #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #trudollybayanbaru #trudollypulaupinang #trudollypenang #trudollybukitmertajam

7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/e3d409f43252b4f4950f6ec252fe6b51/5DFB56F7/t51.2885-15/e35/s320x320/67115783_384052382254198_2391606426569891741_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Wow.... Jarang sgt bonda nk bt sale oil of javanica ni kan.... Skali sale 2 trus yunk.... . Yg nk kurus, nk pecah kan lemak atau yg ada masalah sakit2 sendi eloklah di sapu oil of javanica ni... Mmg terasa panas nya... . Bukan biase.. Biase.... Awak... . Roger ciksha 0185769975 ya utk belian.... Ready stok utk ayunk2 ciksha😍 . #jamuratumalaya #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #kurmadhuha #CODIPOH #CODSEKITARIPOH #JRMSHAHALAM #codperak #jamuratumalayaipoh #jrmperak

9 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d833db43b76f573a277907e02fc5ba5d/5E143917/t51.2885-15/e35/s320x320/68936043_492103741349925_7038005095087301954_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


9 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/524810d9943665880aab20fb4c9727ca/5DD87C4A/t51.2885-15/e35/s320x320/69968971_2515098575202620_2499767543833160122_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jom cantik tanpa jerawat,jeragat dan kulit kusam lagi. Dengan penggunaan konsisten SET SKINCARE KUNYIT, Uolls boleh nampak perubahan dengan berkesan dan wajah makin cantik.. Kesan seawal 3 hingga 7 hari. ORDER SEKARANG!! http://www.wasap.my #Produksifukunyitviral #TeamSheila #jerawatbatu #Jeragat #Kulitgelapkusam ADA FREE GIFT TAU‼️‼️ FREE POSTAGE LAGI‼️‼️

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8c83bb34ce840e74702ed17f538badad/5DD4C4AD/t51.2885-15/e35/s320x320/67451179_485040632285789_1909919233274335654_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/1664d7cec41acf9da418779c712b62c5/5E11EDD8/t51.2885-15/e35/s320x320/69449223_482879739163143_2598980237688328210_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Rejim asas yang luarbiasa . Dirumus khas mengikut jenis kulit, normal/kering/berminyak set ini lengkap untuk penjagaan kulit paling asas . Mencuci, menyegar, mengelupas sel mati dan melembapkan mampu mengembalikan kulit sihat . Bahan dalam setiap ramuan kesemuanya merawat dan menyediakan kulit yang tinggi daya ketahanannya . Disarankan bagi anda yang berusia 18 tahun ke atas . Skin sudah mula bergolak ketika usia ini kerana perubahan hormon dewasa dan gaya hidup yang mencabar . By 𝓢𝔂𝓪𝔃𝔀𝓪𝓷𝓲 𝓓𝓲𝔂𝓪𝓷𝓪 ɪɴᴅɪᴘᴇɴᴅᴀɴᴛ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴꜱᴜʟᴛᴀɴᴛ . #MaryKay #MaryKayJohor #serumjerawat #krimflawless #skincare #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaykedah #marykaysetiaalam #viralskincare #mask #cleanser #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #marykaypromotion #bakarpaknil #makeupflawless #pinksale #jomcantik #marykaykedah #serumhebat #marykaypenang #awetmuda #skinvigorate #kulitcantik #lipstickmarykay #kakakcantikmarykay #baazarpaknil

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9833eec3326032d1752503962facea48/5E16416E/t51.2885-15/e35/c0.180.1440.1440a/s320x320/68833117_119771619372917_744272367362228065_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Serius lawa gilaa lipmatte vsl 😘 Tak merekah bila kita makan atau minum ✔ Tak berat ✔ Tak bercapuk ✔ Tak pecah ✔ Tahan lama ✔ Ringan gilaaa ✔ Lembut ✔ Paling penting rasa sgt natural tau ✔ Hanya rm45 pcs! Hurry up !!! Dapatkan sekarang.. . http://www.wasap.my/60187773 87773678/lipmattevsllimitededi 🚗💨 TAMAN RINTING - SRI ALAM - SELURUH PASIR GUDANG - PERMAS - KEMPAS - TAMPOI - BUKIT INDAH - SELURUH JOHOR BAHRU - PONTIAN - PORDICKSON - DAMANSARA POSTAGE 🚚📦 SATU MALAYSIAN - SABAH - SARAWAK - SINGAPORE - INDONESIA -BRUNEI #vslbeautycarenour #vslbeautycareteamzara #vslbeautycareteamfaraelfda #vsltamanrinting #vslpasirgudang #vsljohorbahru #vslpontian #vslportdickson #vsldamansara #nakcantik #skincareviral #jerawat #jeragat #kusam #topagent #satumalaysia #sabah #sarawak #testimonilelaki #testimoniperempuan #testimoni

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/73bed00e0d79311a98077dd969e8d78c/5DFA3962/t51.2885-15/e35/c0.180.1440.1440/s320x320/68723331_130157298253639_2268792944246772037_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/69a6a04fe50fa3a86fc6bf00ea4e60f2/5DD8F9F6/t51.2885-15/e35/c120.0.719.719/s320x320/67288735_917653958601345_2259458833222449389_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Dalam kehidupan kita, kadang kala ad diats, kadang kala ada dibawah. Apa juga keadaan atau rintangan yg kita hadapi untuk meneruskan kehidupan yang penting: . ✅ Positive ✅ Focus . Pasti berjaya 😍 . #pencucimuka #parut #parutjerawat #kulitkering #arganoil #marulaoil #refininglaserserum #serum #jeragat #eczema #parutberlubang #jualmurah #bazarpaknil #onlinemalaysia #aesthetic #kulitberminyak #jerawat #sunburn #naturalbeauty #beauty #sayajualserum #natural #organic #organicskincare #skincare

12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/a19052d4c88fe96c8b41ae4f463f3a20/5DD8F8F8/t51.2885-15/e35/s320x320/69580638_1277898719027066_1474768169072556270_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Sebotol SAHI tahan berapa lama? Sebenarnya tergantung masalah kulit individu. digalakkan mula dengan 2 kali sehari. Inshaallah sahi dapat membantu kulit anda 😘 . . Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/2cd123579f4bfd3d58886b19c31b5fc0/5DDD98E9/t51.2885-15/e35/s320x320/67879899_744727929281474_5281169003148997372_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/2d2549ae4484d6248defb01f9514db24/5E13FE2A/t51.2885-15/e35/s320x320/69738440_408861819760544_4477298219148823770_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


15 Minutes ago