Photos of jeragat


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77429108_170192127384647_8671313283795491031_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=64573ea3f8a66dbbf8558eee1162dd4e&oe=5E75DBF6

Comment from :


Hari ini last sale "Year End Sale" BNE ya gaisss 😭 Berbaki lagi berapa jam sahaja lagi 👏 Berita best juga belian 2 botol ke atas syg2 juga layak dapat free gift. Dah lah harga jimat, siap dpt free gift lagi tu. Wouuu, mana nk dptkan gaisss. Brg baik pulak tu 😍 Berminat blh ws sis segera ya 📲 Harga blh rujuk sebelah 👉 . P/s : Masih sempat lagi nak grab ni uolls. Ws sis cpt2 okay sebelum promosi tamat 😉 #teambnelawa #bnemelaka #testimoniproduk #feedbackcustomer #customerorder #essence #bne #serumbirdnest #serummurahmalaysia #hapusjerawat #kulitberminyak #kulitlicin #putihdansihat #produkkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kulitbersih #penghapusluka #penghapusjerawat #serumterbaik #serumviral #serumhebat #serumajaib #jerawatkecut #jerawat #jeragat #scar #bekasjerawat #pori2mengecil #kulitsihat

2 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77035844_107420064088588_6399033896510311281_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=50a58c82c4987afbba6f7c76d9664c8b&oe=5E72E5FD

Comment from :


Aween ni ada masalah #Jeragat keturunan yang agak teruk.. Hanya beberapa minggu sapu #MyleaFrecklesSerum, kulit Aween sangat mnakjubkan.. 😱 . Lihat wajah Aween sekarang.. Masalah cela dah tak ada lagi.. Wajah semakin cantik & cerah.. 🥰 . Jom grab Mylea Freckles Serum now.. Grab terus 3 box.. Uols bayangkan, kalo beberapa minggu dah leh dapat kulit macam ni.. Bila konsisten guna 3 botol.. Wahh!! Tak tau nak cakap kulit uols macam mana nanti.. 😍 . http://mylea2u.wasap.my/ #Mylea2U #MyleaByKakAtie #MyleaKualaSelangor #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaSkincare #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #JemaahMylea #TrustedBrand #TrustedSeller #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #YourBeautyOurInspiration #LoveYourSkin #YourSkinExpert #SupportProductMuslim #BuyMuslimFirst #BMF #SkincareRoutine #Skincare #MakeUp #MakeUpRoutine #MakeUpBase #AgentDropshipWanted #Freckles #Pimples #Acne

3 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71788771_104035631031491_3555688134740389312_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&_nc_ohc=j-Z74irOIIgAX_ovQms&oh=612cabcdd7ce3eeaeeeaba1b31abcdb0&oe=5DF72213

Comment from :


KETAT + AWET MUDA + SEGAR . 3 bahan Halia , Manjakani , Kunyit Hidup tumbuk bahan2 tadi campur dengan air suam.Amalkan 3x sebulan. . Anda mengalami masalah missV? . Rawat missV anda dengan 💯 bahan organik yang terdapat dalam Serum Bakira! . Cepat‼️Ketat‼️Mantap . . Mari cuba Bakira, berkesan & VIRALkan! Hubungi kami untuk FREE consultation & COD EKSPRESS! . . Azean💋 Agent Rumah Jamu Cosmetic @bakiraipoh @bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia Saya is . #wesharewecare #ainursquad #bakiramalaysia #SiSViral #letsbloompretty #sooQueen #BakiraMalaysia #BakiraLover #igkelantan #pakejbersalin #menupantang #jamuketat #sabah #sawarak #sayajualtudung #codipoh #sayanakkurus #jerawat #nakcantik #kurus #parutjerawat #jeragat #sayajualonline #bakiraperak #bakiraipoh #halia #kunyithidup #manjakani #nakpickupline #nakgemuk

4 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/76964487_130029615124048_4987185750684355532_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=b795a788018f1f345fb445e60edc2f7a&oe=5DF75D19

Comment from :


KISS THEM GOOD BYE ! 🔥 . . Wrinkles? And all of the aging signs? . You can now kiss them goodbye because……IONIC Face Massage Device is here to help you! . Jap ni bukan untuk uols beli ok, TAPI UOLS BOLEH DAPAT FREE!! . . DM @meeracle.original.jb Sekarang! . . . . . . . .

4 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77010400_705013426658119_1653015410865653313_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=Haq4ybjwrQgAX-0Upx3&oh=a1c543134dde39cc8bb0616346a7842b&oe=5EB1BFBA

Comment from :


Hari ini last sale "Year End Sale" BNE ya gaisss 😭 Berbaki lagi berapa jam sahaja lagi 👏 Berita best juga belian 2 botol ke atas syg2 juga layak dapat free gift. Dah lah harga jimat, siap dpt free gift lagi tu. Wouuu, mana nk dptkan gaisss. Brg baik pulak tu 😍 Berminat blh ws sis segera ya 📲 Harga blh rujuk sebelah 👉 . P/s : Masih sempat lagi nak grab ni uolls. Ws sis cpt2 okay sebelum promosi tamat 😉 #teambnelawa #bnemelaka #testimoniproduk #feedbackcustomer #customerorder #essence #bne #serumbirdnest #serummurahmalaysia #hapusjerawat #kulitberminyak #kulitlicin #putihdansihat #produkkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kulitbersih #penghapusluka #penghapusjerawat #serumterbaik #serumviral #serumhebat #serumajaib #jerawatkecut #jerawat #jeragat #scar #bekasjerawat #pori2mengecil #kulitsihat

5 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79389895_968007750242004_4938459046098641950_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=22d737203a050fbf1d347f7003ba8bca&oe=5E7BB403

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80027225_586903895439635_8723295657872990443_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=cf5b83c083bdd17dc7743c5ee8bc6c22&oe=5EAEDF83

Comment from :


nak kulit putih ???? ❤️❤️😍😍❤️🎥👆👆👆👆👆👆👆👆👆 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c140.0.360.360a/s320x320/78711507_2433468356919541_4977313208410397745_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=3d11d0fd4537fc220fb7958487624735&oe=5DF713E2

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/76898168_572777996870190_8550225433341366599_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=d7fc265ec20df1eeb894eb52b9dce9e4&oe=5E731BFC

Comment from :


10 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c0.80.640.640a/s320x320/79354494_357589941768689_264536217116999117_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&oh=74b052990b127c14a13f0c4cb7645c6c&oe=5DF775DD

Comment from :


10 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=c2f22457d5d86cf289fd4054dbbe5ee6&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

11 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=c2f22457d5d86cf289fd4054dbbe5ee6&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

11 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75576731_244161813217800_2648987864894017814_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=c2f22457d5d86cf289fd4054dbbe5ee6&oe=5DF7405B

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

11 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75440985_160057152034077_3405220392767947628_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=a414aba47ceb22b8cdc22d6e3b62f0c1&oe=5DF6E342

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

12 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75408739_160955481838197_7096864964771873100_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=365f97c051f608fc23b6fbf941923667&oe=5DF7143D

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAGAT DRK 🎥🎥❤️🎥🎥❤️❤️❤️❤️. NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

12 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79521113_532814433975097_2502568813474010680_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=922624f5331bcf68e0b972fad16bc189&oe=5DF71626

Comment from :


freee laser buang jerawat drk ❤️😍😍❤️🎥🎥🎥💕💕💕. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/72852770_113608456796596_5313532098551092822_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=7cc1daeb1031542ee967af40fa851f5e&oe=5DF72E6C

Comment from :


freee laser buang jerawat drk ❤️😍😍❤️🎥🎥🎥💕💕💕. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79521113_532814433975097_2502568813474010680_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=922624f5331bcf68e0b972fad16bc189&oe=5DF71626

Comment from :


freee laser buang jerawat drk ❤️😍😍❤️🎥🎥🎥💕💕💕. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

14 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75458050_116350863180797_5593568105731622575_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=105&_nc_ohc=IIaIxDaNIacAX-UTsZv&oh=756b36df387c9d9ba3fd1e7f0639a789&oe=5E71E3A0

Comment from :


JERAWAT BERNANAH DAN PARUT LESAP DITELAN KRIM LESAP . Berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Aduh sakit kut jerawat bernanah pastu besar lagi. . Masa ni confident level pun down. Nak jumpa orang pun malu sebab jerawat bernanah ni . Tapi mujur terjumpa dengan krim lesap habis jerawat bernanah dan parut dilesapnya sampai skin jadi licin. . Tiba-tiba skin licin sampai nampak muda belia giteww. Hebat tak krim lesap parut? . Meh cuba dulu baru cantik . Trial Scar Acne Cream RM25 . Whatsapp +60124646014

15 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75225525_211119109924288_6182490666181140379_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=bc32f7a072dfd58929ff435747967aa9&oe=5DF808BC

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAWAT DRK 😘😘😘🎥🎥🎥❤️❤️❤️👆👆😍💕💕💕 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

16 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/78772025_494946334477099_2443771520825189140_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=d82ba022a0a0fd0c97ccfeb865178906&oe=5DF81878

Comment from :


FREEEE LASER BUANG JERAWAT DRK 😘😘😘🎥🎥🎥❤️❤️❤️👆👆😍💕💕💕 SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

16 Minutes ago