Photos of ilovepanda


https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/cd201ff7415f6f3b971c9bef3db77de6/5C9C30DC/t51.2885-15/e35/s320x320/46895305_2914428335364545_7486879146188504439_n.jpg

Comment from :


We know you love pandas, so why not rep those silly furballs everyday with this amazing bracelet! 🐼😍 Our friends at Puralet Jewelry are doing a 36 hour giveaway (until 9am GMT Wed⏳) of their marble panda bracelet! 👉 Check out the link in our bio to pick yours up today before they run out with our special code "PANDAWORLD" #pandaworld #panda #pandas #pandabear #pandalove #pandalover #pandalife #babypanda #pandababy #pandaeyes #iampanda #ilovepandas #ilovepanda #welovepandas #babyanimals #instapanda #pandabears #giantpanda #cuteanimals #funnypanda #pandapower #pandasrule #pandaholic #pandastyle #teampanda #pandasrock #instapandacool #lovepandas #pandasofinstagram #pandapanda

1 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/273ddd5bf5d2f62e9a9dbe8894b26327/5CA87FC7/t51.2885-15/e35/s320x320/46878435_2059207587651610_4395615152012033581_n.jpg

Comment from :


2 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/518eb71742fccfb3e6a41a6273b8d402/5CA69A21/t51.2885-15/e35/c0.87.847.847/s320x320/46939462_706658426401093_8731867031682355906_n.jpg

Comment from :


why no one say that I’m cute?!🐼

2 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/a25f28dfa915f7d674a5c76e2046070b/5CA40077/t51.2885-15/e35/c0.106.1080.1080/s320x320/46569178_2031193563666440_5770421769102420915_n.jpg

Comment from :


3 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/ecd7e2ffc9d89e56e730bd9df7e418fc/5C11948F/t51.2885-15/e35/s320x320/46399770_2201438376812467_2772914973800983600_n.jpg

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/3e5ed33a93451393c84ebbc49dd889c4/5C111E9E/t51.2885-15/e35/c0.60.480.480a/s320x320/46634328_341274323327387_8024485142413620072_n.jpg

Comment from :


9 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/5a193d68e3bf9ff85b4f87be7e9ae92b/5C96BE1E/t51.2885-15/e35/c0.112.900.900/s320x320/47127804_126300361712768_1066832043920065094_n.jpg

Comment from :


🐼

12 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/5f9d2a2ba2a7af6e3c466f18a8d7c904/5CA58D47/t51.2885-15/e35/s320x320/46428789_374640289955396_8316771306230888853_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/3a68f8ca71afaf3a926c33ba75f5aba9/5CA6CF04/t51.2885-15/e35/s320x320/46848678_2815871371763741_8951638098765737929_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/ca8214e2dab0904483655bbdea7baab6/5C919486/t51.2885-15/e35/s320x320/45302567_263640200938208_7950706712980592277_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/f2f6de4e64e8c4440a433d854c59a6bf/5CAB677C/t51.2885-15/e35/s320x320/46562287_2273808116230551_4244407034630095032_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/34420ccf5de17fb77c4f959c7015a9c6/5CB20B4F/t51.2885-15/e35/c0.80.886.886a/s320x320/47202116_198084077808703_5239484827427674488_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/5a4fd84501db5c2d02d4cf515ee50351/5CA11E1C/t51.2885-15/e35/c0.83.889.889/s320x320/47043584_2314237548811580_5505262809635702679_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/822a05e00bcd2bebfb47039ab8b938b9/5CAE243D/t51.2885-15/e35/c0.64.862.862/s320x320/46538606_2269260356628422_9039923994590815339_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/99db1a6278406bcf36384e2f147a1d22/5CA9427C/t51.2885-15/e35/c0.117.937.937a/s320x320/46667203_2229313043747917_1208971958702622517_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/b3484a53d591973daac357c7a4fca6c3/5C91794C/t51.2885-15/e35/c0.72.875.875/s320x320/45517843_1022613737910772_6214136890250410635_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/41e9b1d040f6d2972f775a2c066c37b0/5C9898F9/t51.2885-15/e35/c0.107.923.923/s320x320/45296419_273868069991259_4124593682404155241_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/272637cbe283c47c9feab54258911714/5CAFBC9E/t51.2885-15/e35/c0.101.915.915/s320x320/46556320_209757493267447_2044718164028347599_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/b9581f7cc5cd4e14b1f810938b26b31c/5C904716/t51.2885-15/e35/c0.117.937.937/s320x320/46237873_2127827233947792_4695810424136201070_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago

https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/vp/2d78b79d513ef8fb264c5f228ee6dce8/5C95CC2D/t51.2885-15/e35/c0.13.774.774/s320x320/46939464_408588659680347_3005633915596515337_n.jpg

Comment from :


. 🎉🔥😍FEEDBACK CUSTOMER @panda.puteh 😍🔥🎉 ----------------------- ------------------------------ orang cakap igshop @panda.puteh ni bukan calang2😋💕alhamdulillah tengok customer suka sngat dengan barang dri @panda.puteh ni😍😘❤ Haa so skrang korg dh tengok dengan mata korg sendiri kan betapa TRUSTED nya igshop @panda.puteh Ni😆💯🔥 servis pun mmang TERBAIK SNGATT SANGAT LA😋😘💕tengok betapa "satisfied" nya customer tau😃💛 bagi ahha pun , @panda.puteh ni ialah IGSHOP YG TERBAIK DI MALAYSIA❤💕😍😱 . So guys klau korg nak cari igshop yg ada jual gadget2 barang2 yg HOT🔥 korg beli je dkat @panda.puteh sbb igshop ni ada jual pelbagai jenis barang yg RARE giler tau tak😍🔥❤ mcm2 yg ada di @panda.puteh ni seperti Ipega Wireless Gamepad,Smartwatch,Onehand Controller,Gameboy,Extend Gamepad,Powerbank,Cable Bite,Wireless Headphones,Game Trigger dan bnyak lagi❤😍😆 dengar nama tu je pun dh menarikkan?😱😍💕korang jgan risau jugak sbb igshop ni tak sama mcm igshop yg lain🔥 harga yg ditawarkan mmang MURAH GILERR😍 tak cukup saja dgn harga yg diberikan tpi dia jugak selalu bgi FREEGIFT❤😱best giler kan igshop @panda.puteh ni😍😋❤ and paling penting servis dia mmang PADU sngat💯😆👍🔥 tak caya? Korg tengokla sendiri feedback customer @panda.puteh , and klau korg nak tau @nshahzrina dia buat postage hari2 tau😍 and dia jugak ada buat COD hari2 dgn customers kat area KL🔥 korg jgan risau sbb COD dia takda charge pun😱😍😃 . And tak lupa jugak skrang ni @panda.puteh ada buat GIVEAWAY 😱! syarat2 nak join dia senang jee😆so korg kena join skrang sbb tempoh dia tak lama je lagii tau ☺️😉🔥❤️🎉 . . . . Jangan lupa support @panda.puteh @nshahzrina 😘😉❤💕 #pandaputehthebest #pandaputehterbaik #giveaway #nakmenanggiveaway #harap2dapatmenang #usahatanggakejayaan #alwayssupportpandaputeh❤ #ilovepanda #panda #puteh #is #the #best

14 Hours ago