Photos of igmalaysiashop


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75244446_500077380609396_8872825673135524311_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=d927d7223f85dbbbaad540f02d3d533d&oe=5E8F8BB4

Comment from :


28 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79387262_2716792461709189_1874867417960246584_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=8a4e97ca157d2369e0265c1338ad065a&oe=5EB21FEB

Comment from :


Kalau ada masalah macam kat atas ni, boleh pakai BAKIRA dont worry😊 insyaallah dapat membantu korang yang kat luar sana tu🤗 . . Jom dapatkan BAKIRA untuk kesihatan miss v korang dan untuk kepuasan diri sendiri😍. Whatsapp/DM untuk FREE consultation dari agent mak buyung ni 🤪🤪Daily postage 📦+ COD🛵 . . Sarah Sharina @bakira.ampang @bakira.pagani.kualalumpur . . @bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #desapandan #pavilion #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #lembahjaya #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #pandanindah #MALURI #jamuperapat #murahmeriah #kampungpandan #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #suamiisteribahagia #kembalidara

52 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/74914115_767065323760834_2444724983782127143_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=89b1816921fab3cf1efe6f75afad777f&oe=5E741F2D

Comment from :


Masalah keputihan, kegatalan, bau hanyir memang selalu ada kat anak dara dan yang berkahwin. Kenapa benda macam ni jadi🤔 first hormon, second, jangkitan kuman. Sebab tu ade keputihan yang color dia kuning hijoo. Sayangilah miss g korang sebab nak pakai lama tau bawah tu . . Jom dapatkan BAKIRA untuk kesihatan miss v korang dan untuk kepuasan diri sendiri😍. Whatsapp/DM untuk FREE consultation dari agent mak buyung ni 🤪🤪Daily postage 📦+ COD🛵 . . Sarah Sharina @bakira.ampang @bakira.pagani.kualalumpur . . @bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #desapandan #pavilion #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #lembahjaya #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #pandanindah #MALURI #jamuperapat #murahmeriah #kampungpandan #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #suamiisteribahagia #SayaJualOnline

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/78876685_515223069078756_2780548755203555381_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=3a3414e72e083a2141ff1b3b646994fd&oe=5E6E8390

Comment from :


2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75011732_464945614164367_5441853320287608985_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=49fc2a9238d9fabdebde4d30e711108d&oe=5E7886DF

Comment from :


2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/71784535_151775872820661_5452083351326609819_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=394e62c58b46afbd1c1cc30befce4f33&oe=5E77A036

Comment from :


5 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/79235539_136017131174056_8762345220347699933_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=104&oh=2ba7c4021a8ade076e94b1371c77c433&oe=5E86FDEF

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/72535305_208833866785366_7569554397658826415_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&oh=1fd2654a4f77f08657e06ff3c141dfb1&oe=5E752CF3

Comment from :


【Preorder】Code:T075 Chiffon Puff Sleeve Short Top RM35 Free size: 衣长Length 31cm, 胸围Bust 136cm, 袖长Sleeve 24cm 2 Colours: Black, Yellow 🚚Postage邮费: 西马West Malaysia:RM9 东马East Malaysia: RM15 💌下单To order➡️ PM/Inbox/Facebook messenger m.me/starryboutiq #preorder #malaysiaonlineshop #shoppingrollmy #malaysiaonlineshopping #shoppingroll #trustedseller #igmalaysiashop #onlineboutique #sayajual #ootd #onlineshopping #top #croptop #chiffontop #puffsleeves #starryboutique #rm35

8 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/80353306_2229459417346802_7931730532004762262_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&oh=19bd185531ace281d6533d4d650c7906&oe=5EB3E1B3

Comment from :


【Preorder】Code:T074 Sweet Chiffon Crop Top RM42 S: 衣长Length 41cm, 胸围Bust 90cm, 袖长Sleeve 27cm M: 衣长Length 42cm, 胸围Bust 94cm, 袖长Sleeve 28cm L: 衣长Length 43cm, 胸围Bust 98cm, 袖长Sleeve 29cm XL: 衣长Length 44cm, 胸围Bust 102cm, 袖长Sleeve 30cm 3 Colours: Red, Yellow, Green 🚚Postage邮费: 西马West Malaysia:RM9 东马East Malaysia: RM15 💌下单To order➡️ PM/Inbox/Facebook messenger m.me/starryboutiq #preorder #malaysiaonlineshop #shoppingrollmy #malaysiaonlineshopping #shoppingroll #trustedseller #igmalaysiashop #onlineboutique #sayajual #ootd #onlineshopping #top #croptop #twowears #offshoulder #offshouldertop #chiffontop #starryboutique #rm42

8 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/73077957_537415393511634_6410703457895481580_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=ef8fc8658dd34133fc7c994aa736b82c&oe=5E7D94D6

Comment from :


What is the purpose of marriage? Sex? Love? Family arrangement? Marriage is all about being tolerate and understand your partner and at the same time improving yourself to be a better partner🤗 It's not all about sex tho. But yet, improving your sex routine might sparks the love😍 cause you are definitely gonna spend the rest of your life with your partner right👪 . . I am no expert in this but yet, trying to improve myself as well🤗🤗 . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #sayajual #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #bajumurah #letsbloompretty #suamiisteribahagia #tudungBawal

9 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/73495507_611642089433874_8534869985906758388_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&oh=e22d0f77e0075b09411074b770531227&oe=5E91BA26

Comment from :


What is the purpose of marriage? Sex? Love? Family arrangement? Marriage is all about being tolerate and understand your partner and at the same time improving yourself to be a better partner🤗 It's not all about sex tho. But yet, improving your sex routine might sparks the love😍 cause you are definitely gonna spend the rest of your life with your partner right👪 . . I am no expert in this but yet, trying to improve myself as well🤗🤗 . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #sayajual #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #bajumurah #letsbloompretty #suamiisteribahagia #tudungBawal

9 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/p320x320/77431127_158595615369996_6757143218280401861_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=100&oh=e049512fb0dc74771dac7cb5654f83d6&oe=5DF74196

Comment from :


Akhirnya Sarah ade peluang untuk jumpa founder sis shima depan depan untuk coaching 1 on 1. Serious best kelas harini. Macam macam belajar tau🥰🥰 . . Kalau korang nak free coaching by founder sis shima dengan stockist rumah jamu malaysia, jom lah join team BAKIRA😍 Serious tak rugi pun. Macam macam boleh dapat tau. Ilmu dapat, duit dapat, monthly reward pun dapat💃💃nak tahu macam mana nak join jadi team BAKIRA, boleh whatsapp atau DM sarah okay😘😘 . . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #suamiisteribahagia #kembalidara

22 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/p320x320/75403178_2876547815690743_7078024860051718215_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&oh=2a898c54a2b86bb266049d5b01e7444d&oe=5DF6EE02

Comment from :


Akhirnya Sarah ade peluang untuk jumpa founder sis shima depan depan untuk coaching 1 on 1. Serious best kelas harini. Macam macam belajar tau🥰🥰 . . Kalau korang nak free coaching by founder sis shima dengan stockist rumah jamu malaysia, jom lah join team BAKIRA😍 Serious tak rugi pun. Macam macam boleh dapat tau. Ilmu dapat, duit dapat, monthly reward pun dapat💃💃nak tahu macam mana nak join jadi team BAKIRA, boleh whatsapp atau DM sarah okay😘😘 . . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #suamiisteribahagia #kembalidara

23 Hours ago

Comment from :


1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/75332686_135243524572209_1566727723974079055_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=109&oh=955b53eedddd13eda429baae0c254ea9&oe=5E7AA5A0

Comment from :


Ade ni baru habis training dengan founder @bakirahq dengan stockist @rumahjamumalaysia 😍😍 best kelas harini‼ Banyak input dan tips dari dorang😍😍 rasa semangat membara bara gicuuu . . Jom lah join team BAKIRA harini. Special training 1 to 1, free material, monthly reward dan banyak lagi korang boleh dapat tau😍😍😍 . . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #trustedsellermalaysia #kembalidara

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/c135.0.810.810a/s320x320/75330241_451209925792681_9093061548705703655_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=6706efa7ff0a8373c31b178a2884f888&oe=5EB40AE4

Comment from :


Ade ni baru habis training dengan founder @bakirahq dengan stockist @rumahjamumalaysia 😍😍 best kelas harini‼ Banyak input dan tips dari dorang😍😍 rasa semangat membara bara gicuuu . . Jom lah join team BAKIRA harini. Special training 1 to 1, free material, monthly reward dan banyak lagi korang boleh dapat tau😍😍😍 . . Sarah Sharina @bakira.pagani.kualalumpur @bakira.ampang . . @bakirahq @rumahjamumalaysia #BakiraMalaysia #BakiraLover #BakiraKualaLumpur #BakiraAmpang #Bakiracheras #hilangstress #shoppingKL #melaka #terengganu #publika #batucaves #bangsar #damansara #suamiisteri #perlis #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #SISVIRAL #positifselalu #kedah #pahang #jamuperapat #murahmeriah #johorbahru #BUKITBINTANG #berfikiranpositif #letsbloompretty #trustedsellermalaysia #kembalidara

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75629077_1481320305353219_7758024188998156109_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=111&oh=80e08916a321c83a89ee73c3af1a67d2&oe=5DF8137D

Comment from :


Hi U all! Sis tahu U all semua mesti tertanya2 BAKIRA ni selamat ke tak, sebab kena titiskan ke dalam miss V kan. 🤔🤓🧐 Jangan risau product ni totally SELAMAT dengan penggunaan yang betul dan yang PENTING ada KKM approval 💯 KKM bukan approved untuk bahan sahaja. Mereka juga check cara penggunaan kita. Susah tau nak dapat KKM approval untuk product yang macam ni sebab ni adalah untuk miss V kita. Asset wanita!💋 💯 using traditional herbs! Jom cuba! Bakira Tightening Serum RENEW + TIGHTEN #BakiraMalaysia #BakiraLover #igkelantan #terengganukite #kelantanese #pakejbersalin #instakelantan #vscomalaysia #dietsihat #NakCantikCariSaya #jamuketat #shopeemy #muakelantan #kelantanphotographer #jalanjalan #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #instashopmurah #amazingterengganu #bakirakelantan #kualaterengganu #PantaiTimur #bakirakualalumpur #bakirakl #terengganu #sayajualmurah #kelantan #terengganuwedding #trustedsellermalaysia

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/75629101_528085724588259_2558973799058411925_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&oh=415f11d9462a41f6307fe4da0e75db4c&oe=5E6F04D6

Comment from :


Hi ladies! WHAT IS WOMEN’S INTIMATE PROBLEM?? 🤔🧐 It’s okay We can explain as below👇🏻💋 ~ Women after childbirth have severe injuries ~ Women who already have Monopouse signs ~ Single women have problems with whiteness ~ Women with vaginal dryness ~ Women who are always in pain during intimate relationships ~ Women with wrinkles on the intimate side ~ Women with rough skin are exposed to intimate parts ~ Women who have a bad smell on the intimate side ~ Older women with urinary incontinence ~ Older women who have lost their sensual senses ~ Women who are constantly having vaginal farts ~ Women who have never tasted the pleasure of the vaginal muscles purely 💯 organic ‼️ 📢 #BakiraMalaysia #BakiraLover #igkelantan #terengganukite #kelantanese #pakejbersalin #instakelantan #vscomalaysia #dietsihat #NakCantikCariSaya #jamuketat #shopeemy #muakelantan #kelantanphotographer #jalanjalan #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #instashopmurah #bakirakualalumpur #bakirakl #nakketat #godasuami #suamiisteri #subang #subangjaya #petalingjaya #pochong #shahalam

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/78713642_1938464612966893_1973516458008362462_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&oh=90f99b1899a5b0f8181d45f8ed1050ee&oe=5EB1261A

Comment from :


Tahu tak korang....⁉️ . Sarang burung walit merupakan antara produk daripada haiwan termahal di dunia yang digunakan oleh manusia selain daripada sirip ikan yu dan gamat. . Sarang burung mempunyai banyak sangat khasiat yang bagus untuk tubuh badan manusia. Sebab tu sekarang BFF dengan 7% sarang burung muncul dengan harga tak masuk akal supaya semua orang boleh consume dan dapat jaga kesihatan sama sama 👍🏼✅ . Kenapa 7%? Sebab banyak tu pon dah cukup lengkap untuk keperluan tubuh. Nak yg 100%, harganya memang sangat mahal ye korang. Nak konsisten dengan harga semahal tu agak sukar especially bagi golongan yang tak berkemampuan 😞 . Thats why BFF hadir untuk membantu korang. Nak konsisten consume pon tak payah fikir banyak kali. Yang penting HALAL JAKIM dan sedap tak hanyir ok. 😘 mai lekas wasap Atin untuk order www.wasap.my/601161539848/bff #readystok #agenpenangisland #teamkakefazana #igmalaysia #igmurah #igmalaysiashop #igshopmurah #bazarmalaysia #bazaar #bazaaronline #bazarpaknill #bffbirdnestmurah #sarangburungwalit #sayajualonline #saya #sayajual

1 Days ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/s320x320/77070592_551482532095945_198901830061283793_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&_nc_ohc=_BOnyCNOYP8AX_flEpM&oh=8162b608dc6e49b30d426bd42ea767ff&oe=5EB3A1E2

Comment from :


Sis! Kenapa BAKIRA?? 🤔🧐😯 Sis just nak tolong wanita2 yang ada diluar sana. Sis tahu U all MUNGKIN ada & mengalami masalah diatas👆🏻 tapi MALU/ TAKUT nak cuba. Buat ape nak MALU Ain bukan expose nama korang pun, DM saje 😬& buat apa nak TAKUT, tak salah mencuba kan 😉😘 Ni Untuk kesihatan asset kita yang paling berharga, kalau miss V kita xsihat, mana ada jual kat PASAR😅🤣🤪 lain la kalau U all nak pergi siam🤭🤪🤪 💯 using traditional herbs! Jom cuba! Bakira Tightening Serum RENEW + TIGHTEN #BakiraMalaysia #BakiraLover #igkelantan #terengganukite #kelantanese #pakejbersalin #instakelantan #vscomalaysia #dietsihat #NakCantikCariSaya #jamuketat #shopeemy #muakelantan #kelantanphotographer #jalanjalan #onlineshoppingmalaysia #igmalaysiashop #instashopmurah #amazingterengganu #bakirakelantan #kualaterengganu #PantaiTimur #bakirakualalumpur #bakirakl #terengganu #sayajualmurah #kelantan #terengganuwedding #trustedsellermalaysia

1 Days ago