Photos of concealer


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9877f41f9b434502d2bd8344511ae491/5DD9C9C0/t51.2885-15/e35/s320x320/67669962_189868078701348_1149843063109480854_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d0585966a4825a09b7eb53175b25981a/5D643FC7/t51.2885-15/e35/s320x320/67474059_684505472066499_6995565685707841392_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


ANAS MELT MY MAKEUP AWAY MAKEUP REMOVER (CLEANSING OIL) — Ok guys.. Tak sabar ok kite nak share kt korang berbakul testimoni & review Anas new launch Makeup Remover ni. . . Basically die sejenis oil cleanser. So sesuai la utk kte buat double cleansing utk include dlm skincare routine korang. Yela, da seharian bermakeup, so time nak tidur tu kna la make sure muke kte bersih kn? . . 1st korang gune je Anas Makeup Remover, then proceed ke facial wash yg korang biase guna.. So setel dah double cleansing. Boleh la smbung gune skincare routine korang ok? ♥️ . . Harga RM59.90 (43ML) . Nak ? dapatkan sekarang 016-3970826 atau boleh klik di bio ig @anasism_manjung. - www.wasap.my/60163970826 . . Jom follow ig @anasism_manjung Jom follow ig @anasism_manjung Jom follow ig @anasism_manjung #anas #anasism #anasapam #anasblendingsponge #sayajualapam #sayajualapamANAS #apam #apamlembut  #sayajual #codmanjung #codlekir #codsitiawan #ANASCOSMETIC #liquidlipstick #eyeliner #mascara #concealer #mesrawuduk #mudahcuci #Eyeshadowpallet #UltraMadnessVolumeMascaraAnas #Liquideyeliner #blushercantik #blusher #blusherANAS #makeupremover

2 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d5a0abf87bebeda073d95bd2e8d06e9c/5DF595CB/t51.2885-15/e35/s320x320/67435842_2115751308730990_914602373608775525_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/3efeb0b1dda11c7e0823248fb379393f/5DF56A77/t51.2885-15/e35/s320x320/68706890_2585805521463715_6206742590022514200_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d1f7279369d9a6e78b20d3df53b36931/5E0BC9D1/t51.2885-15/e35/s320x320/67593654_121980542478538_1482758309502816307_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/4803175b5b847473e7ec6bc7a6e0c241/5DF7FBB5/t51.2885-15/e35/s320x320/69126125_364094294486393_7866737638914760116_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/20e0e3996bb983981863149c895fd25f/5DF24630/t51.2885-15/e35/c0.180.1440.1440a/s320x320/67306344_1129981927192242_6684359335947429688_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Sometimes we just need a little something to bring that fire out from within us, and it’s sometimes just as simple as a bright lipstick or highlight but whatever it is, we help bring out that beauty within you 😍👄 Happy Birthday @layla.fischer I hope you enjoyed your makeover in the glam room today ✨💄 #makeup #instamakeup #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #glam #verradoaz #beauty

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8709c55eaa506023b69e978747158d4a/5D64FE99/t51.2885-15/e35/s320x320/67759586_2418643401740375_1909128423152315919_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


ANAS MELT MY MAKEUP AWAY MAKEUP REMOVER (CLEANSING OIL) — Ok guys.. Tak sabar ok kite nak share kt korang berbakul testimoni & review Anas new launch Makeup Remover ni. . . Basically die sejenis oil cleanser. So sesuai la utk kte buat double cleansing utk include dlm skincare routine korang. Yela, da seharian bermakeup, so time nak tidur tu kna la make sure muke kte bersih kn? . . 1st korang gune je Anas Makeup Remover, then proceed ke facial wash yg korang biase guna.. So setel dah double cleansing. Boleh la smbung gune skincare routine korang ok? ♥️ . . Harga RM59.90 (43ML) . Nak ? dapatkan sekarang 016-3970826 atau boleh klik di bio ig @anasism_manjung. - www.wasap.my/60163970826 . . Jom follow ig @anasism_manjung Jom follow ig @anasism_manjung Jom follow ig @anasism_manjung #anas #anasism #anasapam #anasblendingsponge #sayajualapam #sayajualapamANAS #apam #apamlembut  #sayajual #codmanjung #codlekir #codsitiawan #ANASCOSMETIC #liquidlipstick #eyeliner #mascara #concealer #mesrawuduk #mudahcuci #Eyeshadowpallet #UltraMadnessVolumeMascaraAnas #Liquideyeliner #blushercantik #blusher #blusherANAS #makeupremover

10 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5b0253acac225eec053fefef5ce013ff/5DFC1C90/t51.2885-15/e35/c0.150.1200.1200a/s320x320/67356848_524532231649284_2681662587507883950_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/437bddc4304cf9a4d1d0ea51d6ab132b/5DDD2473/t51.2885-15/e35/s320x320/68741593_120606942615631_3830829205786368573_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


12 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/dfee00fdfb9559391114b723a0041b37/5DF1B0CC/t51.2885-15/e35/s320x320/67694109_944067395929903_1478490692298872664_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


18 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/c6569bf23b14897820013073c19527ef/5D642650/t51.2885-15/e35/c0.80.640.640a/s320x320/69801538_3402622879755428_3572030116520332715_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


18 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/4f0947afd6e2eae1421987fca3d64277/5DF749FB/t51.2885-15/e35/s320x320/67500917_512143686200403_3139930239705641861_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


21 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/f4b71940e20631373c6a2d0889ec763a/5E123B0D/t51.2885-15/e35/c0.106.868.868/s320x320/69686757_2079074342396748_1358338050669316529_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


21 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ffcc9b58e3b0ca2c69eae4edd437b4cc/5E107EC9/t51.2885-15/e35/s320x320/67404065_747913292371072_4558342665628019404_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Semakin suke plak ❤️💞 💞Perfecting Concealer Mary Kay💞 . . Concealer ni lain dari yang lain sebab ada antioksidan untuk membantu melindungi kulit wajah kita daripada radikal bebas yang merosakkan . . Fungsi utama 💞 Concealer ...ialah untuk menutup kekurangan pada kulit wajah seperti bekas lekuk,lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat dibahagian wajah yang terdapat noda hitam dan kemasan lukis kening agar tampak lebih rapi . . Concealer perlu diaplikasikan sebelum sapuan foundation dan Concealer yg terbaik berbentuk stik atau cair kerana ianya tidak mengeringkan solekan wajah . . Siapa yang takde concealer mary kay ni lagi dia la yang paling rugi tau! Serius..Teksturnya sgt lembut dan tak mudah crack . . Pakai laa smpi ke malam pun nmpk elok cantik jeee. Pastukan bole digunakn utk frame kening anda. Tak tahu nak frame kening ? haaa ada concealer ni mudah la korg nak belajar frame kening ala macam yang profesional mua buat tu.. . . Jadi takyah la cukur2 kening dah okay. Elok terbentuk je kening korang nanti 😍😍 READY STOCK . . #marykayserting #marykaybahau #marykaypilah #concealer #marykayconcealer #marykaypromotion #rayapromotion #concealerpromo

23 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7ca4c634844b482828cbab73d1c33df8/5DF06AA9/t51.2885-15/e35/s320x320/67334740_509651669770802_4663431673391447749_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


24 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/ee5ffd3e2d41b1d5e74f123f8fcb5337/5D64F55A/t51.2885-15/e35/c157.0.405.405a/s320x320/69150379_2975625852510409_2415698579974877429_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Go to makeup Look 💛: • Equate facial cream 🧴 Elf brow pencil - Neutral brown Stardell eyelashes 💋 Elf mascara ♡ L.A girl concealer - warm honey Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Sun dipped Mario badescu spray - rose water Elf hydrating primer Airspun- roses beige ♡ • #Jamescharles #AnastasiaBeverlyHills #Bretmanrock #Jefreestar #BretmanrockxColourpop #Browpomade #Foundation #Concealer #Airspun #Maybelline #loreal #Cetaphil #Ponds #Jaclynhill #Colourpop #Morphe #Toofaced #Urbandecay #Fentybeauty • Song: Hot girl summer ♡

25 Minutes ago