Photos of amyrarosli


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0f3f346b8863b89de9b881f3b21d42bd/5DD1F81F/t51.2885-15/e35/s320x320/66052991_333512204226852_5695326449599523005_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


PERHATIAN UNTUK YANG BERJERAWAT DAN KULIT BERMINYAK TAPI NAK KULIT BERSIH & SIHAT. NAK RASA LEBIH YAKIN TANPA RASA MALU? ANDA PERLU BACA SAMPAI HABIS... . Produk Mary Kay memang sudah tidak asing lagi dengan kehebatan teknologi dan bahan yg digunakan untuk merawat kulit wajah. . Kini Mary Kay tampil dengan produk memerangi jerawat dengan berkesan. Mary Kay Clear Proof Acne Solution. . 🌺 Ia telah terbukti berkesan terhadap remaja sehingga individu berusia 50 tahun, sama ada lelaki atau perempuan, tidak mengambil kira bangsanya. . 🌺 Membersihkan kulit jerawat tanpa kesakitan, membantu mengekalkan wajah yang bersih dan jernih. . 🌺 Membersihkan pori-pori yang tersumbat, menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat. . 🌺 Memudarkan tampilan kesan jerawat. . 🌺 Mengawalkan pengeluaran minyak berlebihan dan menghaluskan tampilan pori-pori. . 🌺 Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat. . 🌺 Formula lembut untuk penggunaan harian. . 🌺 Kulit tampil sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa. Nak cuba? Ezzah Mary Kay Beauty Consultant 🧕 🍀 *beauty inside out*☘️ www.wasap.my/601110262119/mk ( lupe save no taw💕) . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaysungaibuloh #marykayRawang #marykaysubangjaya #marykaypuncakalam #marykaysaujanautama #marykaykepong #marykayijok #bellaamara #calaqisya #bazarpaknil #bazaronline #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #kitchenaidmixer #corellemalaysiamurah #corellelovers

20 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9364d6b3e89f10440323c0bf4b4b641d/5DB6B137/t51.2885-15/e35/c92.0.535.535/s320x320/66053865_1243715002477569_2927700206804839543_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


💕💕Mary Kay Illuminating drop 😍 . Produk yang mudah digunakan ini dibuat untuk menyerlahkan ciri terbaik kita! Sangat-sangat best untuk diapply pada muka, tulang selangka! Di datangkan dengan dropper mudah untuk di apply! . Produk ini adalah item #LIMITED #EDITION, . Illuminating Drop baru ni sangat serba boleh! . Nak free postage 😍 free sample 😍 free consultation 😍 meh pm teha cepat . Whatsapp 0136872219. Teha Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor

29 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/4b2d6adddbf3c3e6bcd9379410ab1df1/5DE5E59F/t51.2885-15/e35/s320x320/66448308_704203526717507_6620852801351037356_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


. Langkahku kini lebih yakin, lebih bersemangat, lebih ceria walaupun disaat 'datang bulan'. Tiada lagi bau, tiada lagi gatal, hanya spray jer semua jadi mudah😘. I love it.. Spray-spray jer.. . #Alluringvmist #alluringvmistsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

29 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7ff34a47510e1b31905f28751e2a8372/5DAF5CF0/t51.2885-15/e35/s320x320/66374983_223893858578402_6658816570565672465_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


. Langkahku kini lebih yakin, lebih bersemangat, lebih ceria walaupun disaat 'datang bulan'. Tiada lagi bau, tiada lagi gatal, hanya spray jer semua jadi mudah😘. I love it.. Spray-spray jer.. . #Alluringvmist #alluringvmistsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

29 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5233939dc3db65343d5e52366c6d1f5e/5DBA2DEC/t51.2885-15/e35/s320x320/67084991_183787359313609_7720863233406185704_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


30 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/86ad58adbb4bd0e36aacfdbb940e68d9/5DC92882/t51.2885-15/e35/s320x320/66899995_744192506016874_8661772241433525492_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


. Langkahku kini lebih yakin, lebih bersemangat, lebih ceria walaupun disaat 'datang bulan'. Tiada lagi bau, tiada lagi gatal, hanya spray jer semua jadi mudah😘. I love it.. Spray-spray jer.. . #Alluringvmist #alluringvmistsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

30 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/72a13e8335ecc2c76602759740211af4/5DB6D43A/t51.2885-15/e35/c0.79.631.631a/s320x320/66658652_368526877190484_8670065874341734632_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


💖м℮ℓѦ¢℮℘ ℓʊмїṽї℮ ﹩℮ґʊм💖 . lumivie ➡ Singkatan drpd perkataan lumi(luminous) dan vie(bermaksud hidup dalam bahasa Perancis) . So serum lumivie ni membawa maksud kulit yg luminous & penuh kehidupan . Apa yg istimewa pasal Lumivie serum ni ialah ia mengandungi mutiara hitam semulajadi. Haaa, biasa kita dgr mutiara putih kan . Black pearl ni lebih mahal drpd mutiara putih yg klasik . #marykayterengganu #marykay #marykaypaka #marykaykertih #codpaka #codketengahjaya #giemarykay #marykaydungun #amyrarosli #amarbaharin #alisaaisyah #flawlessface #promomarykay #bestproduct #emmamaembong #uqashasenrose #nelydiasenrose #serumjeragat #serummarykay

30 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/025c7081b622bd08fb35045e75318c1b/5DEA1FF8/t51.2885-15/e35/s320x320/67562410_471454163414090_6096846355554435676_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


36 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/507d33ebd51bab0b5e92d5b62cb31fc7/5DEC6566/t51.2885-15/e35/s320x320/65859724_146800536393778_654557424558098597_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Tahu tak Liquid Timewise Foundation dan CC Cream Mary Kay boleh COMBINED? And result dia lagi cantik dan menarik! 😘 . Bagi yang alah dengan SPF, boleh guna Foundation! Mary Kay banyak pilihan! Ada banyak jenis skincare, lipstick dan makeup! Pilih je 😘. Pening nak pilih mana satu contact diana ye! . CC CREAM VS LIQUID FOUNDATION MARY KAY . Jom kita berkenalan perbezaan antara dua jenis krim ni: . 🌸CC cream 🍀🍀 . 👉liquid nya agak nipis dari Liquid foundation .👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream .👉nampak natural look .👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari .👉sesuai untuk semua jenis kulit . . . 🌸Liquid Foundation 🍀🍀: . 👉liquid nya tebal skit dari CC cream .👉kalau ada jerawat, parut jerawat , jeragat boleh pakai Liquid foundation .. atleast boleh cover jg parut2 tu dan tutup cela serta merawat skin .👉 x de SPF .👉ada dua jenis , matte ; untuk kulit berminyak dan combination . luminous ; utk kulit normal dan kering. . Kalau tanya mana lagi elok? Cadangan Fatin, ambil dua2 sekali dan blend pada muka, konfirm uolls flawless sepanjang hari . . Jom dapatkan satu untuk pelengkap gaya anda hari ini! Love, Leeza www.wasap.my/60163384518 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand

51 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/18d8f542820d0894ea2377a82dc02afc/5DBA8571/t51.2885-15/e35/s320x320/66858033_147069736354656_6730682586877451535_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Lame kan?? Sebenarnya 1 set ni boleh tahan up to 6 month.... Jimat ke jimat sangat. Produk berkualiti yang ada jaminan 90 hari.. Confirm tak dapat dekat mane2 taw. Sapa nak cuba?? Ezzah Mary Kay Beauty Consultant 🧕 🍀 *beauty inside out*☘️ www.wasap.my/601110262119/mk ( lupe save no taw💕) . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaysungaibuloh #marykayRawang #marykaysubangjaya #marykaypuncakalam #marykaysaujanautama #marykaykepong #marykayijok #bellaamara #calaqisya #bazarpaknil #bazaronline #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #kitchenaidmixer #corellemalaysiamurah #corellelovers

56 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/da194aa0aa23c36dede52ad4f9c08522/5D374B9E/t51.2885-15/e35/s320x320/66632268_932752083740502_718473926545217342_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Pagi adalah antara waktu yang terbaik untuk lakukan sedikit gerakan dan keluarkan sedikit peluh sebab bila kita lakukan gerakan contoh seperti menari ,zumba secara automatic hormon atau mood happy kita akan keluar...tak perlu lama pun cukup 10-15 minit untuk mereka yang bekerja tak sempat .... . Bila pagi tu mood ataupun hormon happy² tu kita dah keluarkan ,insha Allah percaya la yang sepanjang hari tu life anda akan kurang rasa nak marah ,kurang masalah datang dekat anda...tak caya ,boleh cuba nanti😍💪💪... . . . . Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤ . Coach lina rahim +60169865592 . #kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #setelahterlafaznyaakad #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #amyrarosli #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/1141f2c2b26efcc47b0d0d243b7ca2a8/5DD195DB/t51.2885-15/e35/c13.0.1214.1214/s320x320/67504763_134786521068993_1075963636646805081_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Wahhh cantik dan sihat skin akak😍😍😍 . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍 Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nisa cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 01111029909 Nisa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #nocopypastebulatbulat #hargaimasa&penulisanoranglain #personalshopper

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/72a02bc6ee7b7b646d8e001285878acf/5DB46528/t51.2885-15/e35/s320x320/66050018_2465048023774836_1683526528951827297_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍 Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nisa cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 01111029909 Nisa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #nocopypastebulatbulat #hargaimasa&penulisanoranglain #personalshopper

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/8ccf5f4d0fe6a6afa70801386cdf0331/5DEE76AD/t51.2885-15/e35/s320x320/65723661_216266772683858_7361224176038699193_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Pernah alami jerawat besar besar ? Sehingga menyebabkan parut berlubang dan berkawah di pipi ? Jangan sedih okies masalah parut berlubang ada penyelesaiannya 🤗. — ❤️TIMEWISE MICRODERMABRASION❤️. . Set ni sesuai untuk dapatkan kembali kulit yang cantik, mengecilkan pori pori besar, kulit tampil licin, tanpa cela dan pori2 mengecil . . Ia mengandungi dua item : 1) Microdermabrasion Refine. 2) Microdermabrasion Serum. . 👑Microdermabrasion Refine - berfungsi membuang sel-sel kulit mati dan kotoran di dalam pori2 kulit dengan cara penglupasan fizikal yg halus dan lembut serta dapat mengurangkan garis2 halus. Agak2 nya bila kali terakhir kita buang sel kulit mati?🤔 . 👑Pore Minimizer - berfungsi menghaluskn tampilan pori yg telah dibersihkn oleh refine tadi..penggunaan pore minimizer yg berterusan akn menambahbaikan kulit kita pori2 semakin halus n mengecil. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0192400562 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #marykaypenang #marykaykedah

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/35dcc5419f59196ba27e002ac55fdd6f/5DBA96D7/t51.2885-15/e35/s320x320/65842142_189126105418805_4814072247262447692_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


My lovely CC Cream! 😍 . Jom berkenalan dengan CC CREAM Mary Kay ❤️ . CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. . Kandungan dari CC Cream mampu menutupi dan menyamarkan redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di kulit wajah. . Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak 👍🏻👍🏻 Best kan!! . 💄Kelebihan CC Cream Mary Kay ?💄 . ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat. ✔️Bebas Minyak & wangi ✔️Diuji oleh pakar dermatologist. ✔️Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: . 💥 Melawan garis halus dan tanda penuaan. 💥 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 💥 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 💥 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 💥 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 💥 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 💥 Mengurangkan kemerahan pada kulit. 💥 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa SPF15. . Siapa Baca pon dah rasa macam best kan dear 😊 . Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau ! Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim dan nampak lebih natural je. Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu . BEST BEST BEST sangat!! . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0173023926 Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangorbeautyconsultant

1 Hours ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/18aa797228f3efb803f1449315af85d7/5DB8BD67/t51.2885-15/e35/s320x320/65842142_629151120901690_2254891983278222816_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


My lovely CC Cream! 😍 . Jom berkenalan dengan CC CREAM Mary Kay ❤️ . CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. . Kandungan dari CC Cream mampu menutupi dan menyamarkan redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di kulit wajah. . Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak 👍🏻👍🏻 Best kan!! . 💄Kelebihan CC Cream Mary Kay ?💄 . ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat. ✔️Bebas Minyak & wangi ✔️Diuji oleh pakar dermatologist. ✔️Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: . 💥 Melawan garis halus dan tanda penuaan. 💥 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 💥 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 💥 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 💥 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 💥 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 💥 Mengurangkan kemerahan pada kulit. 💥 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa SPF15. . Siapa Baca pon dah rasa macam best kan dear 😊 . Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau ! Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim dan nampak lebih natural je. Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu . BEST BEST BEST sangat!! . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0173023926 Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangorbeautyconsultant

1 Hours ago