Photos of amyrarosli


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/873c4351ae0f80843900ddcfb98d4c15/5D350DD8/t51.2885-15/e35/s320x320/57024201_447471302690448_9023021867141954480_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


30 Seconds ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/6ddd3a109ad86d1dd982625593fa535c/5CBFB13B/t51.2885-15/e35/c105.0.270.270a/57232491_591490204697071_7137047517474787303_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


31 Seconds ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/5d4ab48b36e5d0994a44ef3fba875493/5D75A56D/t51.2885-15/e35/56573626_655331144888503_2069125270097910601_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


🎉🎉 April PROMOTION! . 10% diskaun untuk setiap belian set Botanical Effects (Formula 1, 2 dan 3). . Sesuai untuk yang PERTAMA KALI nak guna skincare Mary Kay. Memang recommended tau. . Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering dan berminyak). Hanya lengkap kan regimen cucian muka anda dengan 4 langkah mudah ini, dapat memberi kan kesegaran pada kulit wajah. . 🎁Free gift 📮Free pos Berminat boleh direct/whatsapp Tekan link di bio @maryk.sue +6012.687.8078 . #botanicaleffectsay #ay #aymalaysia #wangsawalk #nur #nur2 #aynegerisembilan #aysenawang #ayproduct #aymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #kulitcantik #kulitsihat #ayseremban #aynegerisembilan #ayampangan #ayjohor #aykl #aysabah #independentbeautyconsultant #beautyconsultantay #aytop5globalskincarebrand #aprilpromotion #arianilovers #aybestseller #skincare #naturalskincare

1 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/978b8966cab9094c779d2512958b2a43/5D3E0EC2/t51.2885-15/e35/s320x320/57408271_193470261637532_2659640132592568713_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 SET COMBO TURUN 19KG 🔥 Bukan sikit sikit tu , banyak tu ! Alhamdulillah ! Apa dia buat ❓Mudah saja , dia hanya ikut guideline yang diberi oleh agent agent kami 😍 Jom try satu set. Manalah tau boleh bantu kurangkan berat badan dan inchloss sebelum raya ni ye tak 😉 #kurus #nakkurus #kempis #perutbuncit #bengkung #losyenkurus #produkkurus #kpopmalaysia #blinkmalaysia #blackpinkmalaysia #btsmalaysia #armymalaysia #nur2 #dramasangat #zumbamalaysia #bajuraya2019 #blousemalaysia #bajuplussize #amyrarosli #dietmalaysia #resepidiet

21 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/27e583d5b42493f884ebb1bce66a4258/5D59E582/t51.2885-15/e35/c0.49.1080.1080a/s320x320/56899776_1106364656221417_4304104011851263866_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA 011-14226426📞 Pinjaman Peribadi Tanpa Penjamin,❎ Tanpa Deposit, ❎ dan Tanpa Sebarang Bayaran Proses.❎ Pinjaman Dapat Penuh dan Ade Agreement. Gaji Masuk Bank✔ .. Pinjaman ini terbuka kepada kakitangan Swasta dan Kerajaan✔ . Wasapp Untuk Semak Kelayakan Anda Sebelum Datang Office. KITA DEAL SAMPAI LULUS❗❗❗ Area: KL ,SELANGOR ,KLANG www.wasap.my/601114226 #megadrama #dramaakasia #dramasangat #jodohjodohannisa #astroprima #curicuricinta #zahiramacwilson #izaraaishah #syafiqkylez #ame2019 #toptopmeletop #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #nur2 #amyrarosli #meletop #angkattangan #yanglegityanglegend #bbb2019 #acheykintangkintung #sepahtureunionlive2019 #senangterhibur #mahligaicinta #cintanongrata #kamarkamariah #tiktok #tiktokmemes #makeupartismalaysia #10yearschallege

25 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/30ebdbffd1946af498fb4da9f6bda616/5D41DA7B/t51.2885-15/e35/s320x320/56453419_341839696455529_9035525615801397901_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


SET BOTANICAL EFFECTS MARY KAY UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . . 🌱 Ramai yang mengadu kulit akan jadi merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya itu tanda bahan kimia yang tinggi . . 🌱 Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak . 1 SET OFFER APRIL RM269 Nak jimat? Dapatkan dalam Starter Kit RM189 (size yang sama.) . . 🌈 Free konsultasi 🌈 Free gift 🌈 Free pos . Whatsapp klik link di bio @maryk.nur + 𝟔 𝟎 𝟏 𝟔 𝟗 𝟎 𝟑 𝟐 𝟔 𝟐 𝟎 𝐈𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐲 𝐊𝐚𝐲 . . #botanicaleffectsay #skincareay #ay #aymalaysia #wangsawalk #nur #nur2 #aykl #ayshahalam #ayproduct #aymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #kulitcantik #kulitsihat #ayselangor #ayselayang #aygombak #ayjohor #aykl #aysabah #aylabuan #independentbeautyconsultant #beautyconsultantay #aytop5globalskincarebrand #aprilpromotion #arianilovers #nur

27 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/eb8e8f1c51a5c1ac0437428f4ec7c064/5D6FA6D5/t51.2885-15/e35/s320x320/56635284_1581773931956906_8727079290650261686_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jerawat dah hilang tinggal la parut hitam parut lekuk bagai tu. Skincare biasa basic tu tak dapat atasi masalah ni tau. . So kena la add on set microderms ni yang dikhaskan untuk masalah parut jerawat. . . Bln nie set nie tgh ada promo tau.. Jadi jgn lepaskan peluang.. . . NAK dapatkan kulit yg sihat dan cantik cepat cepat wasap irma. Budget? No worries dear irma akan bantu uolls💋 💖free postage 💖free sample 💖free consultation 📲 0175063954 𝑭𝒊𝒅𝒂 𝑨𝒓𝒊𝒇𝒊𝒏 Trusted Beauty Consultant Mary Kay #marykayshahalam #marykaymalaysia #aesthetic #rayyanhaya #amyrarosli #marykaysabah #marykaycheras #kulitsihat #kulitcantik #marykaycosmetics #freepostagemalaysia #freegift #stailista #melacep #setjeragat #setpencerahan #putihgebu #fattzura #marykaylabuan #marykayterengganu #marykaykuantan #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #like4likes #likeforlikes #love #cantik #testimonimarykay

36 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/83bec30b620715406272f712f9a7a3b8/5D56B661/t51.2885-15/e35/s320x320/58409512_437571980310125_2028411871204118371_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jerawat dah hilang tinggal la parut hitam parut lekuk bagai tu. Skincare biasa basic tu tak dapat atasi masalah ni tau. . So kena la add on set microderms ni yang dikhaskan untuk masalah parut jerawat. . . Bln nie set nie tgh ada promo tau.. Jadi jgn lepaskan peluang.. . . NAK dapatkan kulit yg sihat dan cantik cepat cepat wasap irma. Budget? No worries dear irma akan bantu uolls💋 💖free postage 💖free sample 💖free consultation 📲 0175063954 𝑭𝒊𝒅𝒂 𝑨𝒓𝒊𝒇𝒊𝒏 Trusted Beauty Consultant Mary Kay #marykayshahalam #marykaymalaysia #aesthetic #rayyanhaya #amyrarosli #marykaysabah #marykaycheras #kulitsihat #kulitcantik #marykaycosmetics #freepostagemalaysia #freegift #stailista #melacep #setjeragat #setpencerahan #putihgebu #fattzura #marykaylabuan #marykayterengganu #marykaykuantan #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #like4likes #likeforlikes #love #cantik #testimonimarykay

39 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2a2eda6f5a5940acaba4325abf67661e/5CBF3735/t51.2885-15/e35/c0.60.480.480a/s320x320/58409121_165676791122697_1155130507184870970_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8fd772c10f3faf0009b833c25dd7c444/5D74800D/t51.2885-15/e35/s320x320/57488224_345920069462572_8899685405578854153_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Assalamualaikum !Selamat pagi. . Hai sis 🙋‍♀. Tahu tak bulan ni kita ada promo best sangat, botanical effects dengan *less 10 %*. 😍 Apa yang ada dalam botanical effect set ni? 🤔 . . ✅ CLEANSER : membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut. . ✅MASK: Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati, mengecilkan pori pori wajah dan juga membersihkan pori pori tersumbat. Juga hebat dalam membersihkan wajah dari Black dan white head. . ✅FRESHEN : Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah serta mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka . ✅ HYDRATE (PELEMBAP) : Membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari. Kulit perlu sentiasa lembap supaya jeragat dan tanda tanda penuaan dapat dielakkan ! Normal price RM296 tapi khas untuk bulan ini sahaja, Mary Kay offer *RM266* sis ! 🥰 SEMENTARA STOK MASIH ADA SAHAJA, YA !!! . 🌈 FREE SKINCARE CONSULTATION 🌈 FREE GIFT 🌈 FREE POS Jom WHATSAPP tekan dekat link @maryk.nur + 𝟔 𝟎 𝟏 𝟔 𝟗 𝟎 𝟑 𝟐 𝟔 𝟐 𝟎 𝐈𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐲 𝐊𝐚𝐲 #botanicaleffectsay #skincareay #ay #aymalaysia #wangsawalk #nur #nur2 #aykl #ayshahalam #ayproduct #aymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #kulitcantik #kulitsihat #ayselangor #ayselayang #aygombak #ayjohor #aykl #aysabah #aylabuan #independentbeautyconsultant #beautyconsultantay #aytop5globalskincarebrand #aprilpromotion #arianilovers #nur

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/72216de4833f22a8a2eb5648e1704562/5D6E7F1C/t51.2885-15/e35/s320x320/56862456_647729402340223_2468637686891680581_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


💓 April PROMOTION! . 10% diskaun untuk setiap belian set Botanical Effects (Formula 1, 2 dan 3). . Sesuai untuk yang PERTAMA KALI nak guna skincare Mary Kay. Memang recommended tau. . Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering dan berminyak). Hanya lengkap kan regimen cucian muka anda dengan 4 langkah mudah ini, dapat memberi kan kesegaran pada kulit wajah. . 🌈 Free skincare consultation 🌈 Free gift 🌈 Free pos Berminat boleh direct/whatsapp Tekan link di bio @maryk.nur +6016.903.2620 . #botanicaleffectsay #ay #aymalaysia #wangsawalk #nur #nur2 #aykl #ayshahalam #ayproduct #aymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #kulitcantik #kulitsihat #ayselangor #ayselayang #aygombak #ayjohor #aykl #aysabah #independentbeautyconsultant #beautyconsultantay #aytop5globalskincarebrand #aprilpromotion #arianilovers #nur #skincare #naturalskincare

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/fc3b7562d4d618f5734dbd048ba25228/5D3645F0/t51.2885-15/e35/c0.95.757.757a/s320x320/57125875_276552639919188_3616004312210505898_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d38d37375382ab48cbdf1535816d9d81/5D6D8E1B/t51.2885-15/e35/c0.102.816.816a/s320x320/56363701_588841841618041_8221441443634325762_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


LOVLIN BIRD'S NEST MINUMAN KESIHATAN SEISI KELUARGA 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦 . . Sia yang boleh minum Lovlin Bird's Nest? . . 🕊 Kanak kanak 3 tahun keatas 🕊 Wanita 🕊Lelaki 🕊 Ibu hamil 🕊 Orang tua . . RM20/set (3 bottles) 70 ml . . 🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #wanita #mirafilzah #fashasandha #pahang #shahalam #ginseng #koreanfood #langkawi #amyrarosli #syafiqkyle #shahalam #pahang #kuantan #petronastowers #caprice #kulitcantik #birdnest #sarangburung #lovlin #jerawat #sakitlutut #sufiansuhaimi #elfiraloy #amyrarosli #kulitglowing #diet #kurus #sembelit #tipskulitputih #kulitkering #uitm #anugerahmeletopera2019

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7c076a8dcdc00190ae066437d80c9472/5CC04DE8/t51.2885-15/e35/s320x320/56490502_680308045761836_5073179553912422659_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


[SPEK VIRAL!]BEE Brown 2 Tones . Mmg lawa kalau nak bawa pergi holiday ni . Nampak mata sikit, perghhh cik abg tgk confirm cair terus😍😍 . Lens Flat, mmg menjadi trend dan kegilaan sekarang . Lens Petak boleh buatkan wajah nampak bujur dan panjang. Sesuai untuk yg berwajah bulat . Memang Stylo dan Bergaya! Nampak HIGH TASTE GILER! . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau . Memang Stylo giler pkai pergi Holiday ni. Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni. Muka kecil pun sesuai klau minat lens besar . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 016-7642295, Atau lagi mudah Click link kat Bio😘 . Kami TAK JUAL Kualiti Uptown/Ekspo ye. Minta maaf sangat . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg Whatsapp 016-7642295 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!! . . . . . . #SPEK #Noradanish #fattahamin #MIRAFILZAH #NEELOFA #NAELOFAR #pujaanhatikanda #RemyIshak #fareeda #ctdk #daulattuanku #barangmurah #IZREENAZMIDA #SYANTIKGILA #safieyilias #sajat #ajramjat #bondarozitaibrahim #ALIFFSYUKRI #EmmaMaembong #barangbundle #barangbranded #POLISEVO2 #MUNAFIK2 #amyrarosli #nur2 #jannanick #aidilfasha #fatzura #nelydiasenrose

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c944dd6bfd02da285f5c5b8bb4ab8c5f/5D3C3047/t51.2885-15/e35/s320x320/56414178_440689646679059_5773869349304253535_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


🍃 Kelebihan TEATOX 🍃 . ✔️ Meningkatkan metabolism Dalam badan. . ✔️ Membaiki Dan melawaskan sistem pencernaan. . ✔️ Meningkatkan sistem kawalan Gula dalam badan. . ✔️ Merendahkan tahap kolestrol. . ✔️ Mengempiskan perut. . ✔️ Membuang toksin dalam badan. . Jom grab your combos from me. 📞8752 4463 💃💃 Kaz. . #morningroutine #stayhealthy #daretobefit #juzfit #Juzfitsg #cintabelleza #cintabellezateam #juzfitsgsquad #juzfitsgofficial #amyrarosli #Fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #slim #keepfit #teatox #detox .

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/335309a988b37d3174ebfe057a2ca029/5D75BF36/t51.2885-15/e35/s320x320/56622612_672024693250622_4158399676391946391_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


😱MACAM MANA NK KELUARKAN KOTORAN TUUUU😱 . Eeee.. geli nyaaaa.. . Kalau pakai tangan sampai bila2 pon x kan bersih. Makin banyak plak tu😣😣😣😣 . Jom kita pakai brush SKINVIGORATES from Mary Kay. . 💗 Dapat membersihkan sehingga kedalam pori dengan lembut. 💗 Menentang whitehead and blackhead. 💗 Melembutkan kulit 💗 Menghilangkan kulit2 mati 💗 Mengurangkan parut jerawat.👍👍👍 . Qila sendiri dah pakai and rasa kehebatan berus ni 😍😍 Mmg bestt gilaa laaa. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 WhatsApp je QILA 0 1 7 2 0 6 5 4 6 9 Jangan lupa save tau 😘 . #marykaymy #MaryKay #flawlessskin #facemasks #maskkorea #innisfree #koreanbeauty #koreanskincare #makeup #makeupmurah #produkkecantikanmurah #amyrarosli #syafiqkyle

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c09c53ad94db802fa6268e611b128777/5D382F04/t51.2885-15/e35/s320x320/58775461_439591370110207_62815742244561287_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Good Morning, manjaku 😘. . Kenapa perlu ambil Teatox? 🤔. . Juzfit Teatox Merupakan Tea yang manfaat untuk detoks membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan & membantu mengurangkan berat badan. Kandungan yang digunakan juga semulajadi. . Tak perlu minum hari hari, fungsi TEATOX  utama ialah untuk 'membersihkan' badan kita dari toxin yg susah berkumpul. . 🍵Ambil Teatox waktu pagi selepas sarapan ATAU selepas makan malam/sebelum tidur. Seminggu 2 atau 3 kali sahaja , sehari sekali 1 tea beg. Hanya perlu rendam sahaja dlm 5-8minit dah BOLEH minum. . Jom dapatkan sekarang! Everyone can kurus now! Click link at bio to order! . #morningroutine #stayhealthy #daretobefit #juzfit #Juzfitsg #cintabelleza #cintabellezateam #juzfitsgsquad #juzfitsingaporeofficial #amyrarosli #Fibershot #juzfit #everyonecankurus #slim #keepfit #teatox #detox . .

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3cff1a0f66f4ed692e7a890e6d1ca3bd/5D71041C/t51.2885-15/e35/s320x320/58409878_999284726932041_1743342337215973204_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Achieving a healthy body is uncomplicated, as long as you are willing to stay consistent with a healthy lifestyle❤️ . These are the benefits of Teatox . 🍵 Detoxify the Body 🍵 Healthy weightloss 🍵 Boost Metabolism 🍵 Reduce Bloating 🍵 Suppress Appetite 🍵 Improves skin clarity 🍵 Increase energy levels . And make sure you drink your cup of Teatox before or during your breakfast! Start your journey with Teatox now. . . #morningroutine #stayhealthy #daretobefit #juzfit #Juzfitsg #cintabelleza #cintabellezateam #juzfitsgsquad #juzfitsingaporeofficial #amyrarosli #Fibershot #juzfit #everyonecankurus #slim #keepfit #teatox #detox .

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/70c34b3f911bce38f7eea5c4ebcea26b/5D3FA506/t51.2885-15/e35/s320x320/57106749_324178761577964_1506239863843899735_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


The best solution about your skin. Cepat2 grab sblm promo this april habis. Memang best & terbaik🌹 . WhatsApp me to get yours !! . . 🎁FREE Consultation 🎁FREE Sample/Gift 🎁FREE Skin Analysis 🎁90 days warranty . . Dielamaryk Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . 📲 wasap 019.3820548 . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme #marykaysabah #marykaybest #marykayno5 #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypenang #marykaykedah #marykayseremban #beautyconsultant #malaysia #sideincome #student #marykaymalaysia #marykaybest #jomcantikraya

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/29650195d5133e9a8c19670d8f5fe093/5D441FC1/t51.2885-15/e35/s320x320/57294337_431115017457474_7857601179566827542_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Set Microderm ✨ → Microdermabrasion Refine → Pore Minimizer ❤ Microdermabrasion Refine Microderm ni adalah sejenis scrub. Biji scrubnya sangat sangat halus tak sama mcm scrub² biasa yang kita guna. Ianya lebih halus dari gula dan pasir. Kehalusan biji biji nya berkeupayaan menyelinap masuk ke dalam liang pori kita adalah sungguh menakjubkan. Ia mengeluarkan segala tompokan sel2 kulit mati dan kekotoran yang tersumbat. Ia bantu menggalakkan pertumbuhan sel baru 😃 ❤PORE MINIMIZER Gandingan bersama microdermabrasion refine 👍Sejenis serum yang fungsinya fokus kepada mengecilkan pori2 wajah kita😉 Kenapa perlu pakai pore minimizer selepas guna microderma refine?? Lepas kita dah cuci muka kita dengan scrub,mesti liang pori terbuka kan? So kita tutuplah semula dengan serum ni. 😊 Jom,siapa nak cuba?! 🙋🏻‍♀️ #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincare

2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/2f5461e2999a6c08d8993500382e5253/5D521EC0/t51.2885-15/e35/c0.1.609.609a/s320x320/57446595_2093974980720611_6263237459175843680_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BAHAN UTAMA & KHASIAT JUZFIT FIBER SHOT💚 . Mango African🍑 -Menurunkan berat badan -Meningkatkan metabolisma -Melancarkan proses pencernaan . Lemon🍋 -Menurunk berat badan -Menstabilkan PH dalam badan -Mencantikan Kulit . Honey🍯 -Menberi tenaga -Melancarkan peredaran darah . Blueberry🍇 -Mengandun antioksidan dan mencantikkan kulit yang kusam -Menurukan berat badan . Garcinia Cambogia🍈 -Membakar Lemak -Mengawal selera makan . Get yours now!🤗🤗 . . DM or WA:::: +6738849022 +6738849022 KLIK LINK DI BIO 😊 . . #Fibershotbrunei #daretobefit #juzfitbrunei #everyonecankurus #morningroutine #teamkhaylazalzi #amyrarosli #kurus

2 Hours ago