Photos of allah


https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/764e1ebdcfc3abc19ed7ccda333bca2f/5D4AFC86/t51.2885-15/e35/s320x320/53530466_2424934844407190_168759415444260143_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


30 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/e6004b1d9e3effe97713bafdb41d19cf/5C988798/t51.2885-15/e35/s320x320/54731538_421354598625185_5278473557734801654_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


36 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/3b84ec8b34eccd2f5b495497d9468489/5D337CB3/t51.2885-15/e35/c15.0.290.290/53595451_127456294984603_1886683318802154586_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


38 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/0146574305ebaaee07a7ed0983bce4f2/5D4D3830/t51.2885-15/e35/s320x320/53618419_129561188176496_207332080356126648_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


40 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/47c462ad883c691b9c2da83cb560525d/5D0D2FCF/t51.2885-15/e35/s320x320/53556216_518521965343812_8288167305099638171_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ya Allah, Kami Bermohon Bantu & Pelihara Kami dari keburukan berprasangka ... 😢 - Tak Kira Apa pon Alasan seseorang itu, perjalanan kehidupan orang Tu , Tapi Kalau Kau Nampak mereka berada d sekitar Kau dalam majlis yang Kau juga d jemput ada atas kehendak Allah, Itu cukup membuktikan bahawa Mereka itu tetap pilihan Allah.. zahir Nya mungkin buruk, Tapi Kau x pernah Tahu rintihan Hati Nya pada Dzat untuk membantu diri nya berubah dan ingin berubah.. Siapa yang kekal #istiqomah atau seperti #chipsmore berada di majlis Nya juga adalah ketentuan Nya 😔.. - He was once said, Kalau Nadia ‘ caprioca ‘ ade berlian, nak tunjuk kat orang? Nak cakap dekat orang? Mesti la bila orang teringin sangat nak tahu, dan tanya atau bercerita kat kita, baru kita tunjuk kat dia tu pon secara #exclusive .. ☺️.. Camtu lah lebih kurang topik bualannya.. Jadi, Aku faham lah.. #guru - Az-Zuhri pula berkata “ hina nya Ilmu bila Si Alim membawanya Ke rumah orang yang belajar” - Bermaksud Guru pula yang datang rmh anak murid & tunggu anak murid! 😔.. Tapi pandangan ini perlu kita fahami, sepatut nya Akhlak pelajar harus menghormati & memelihara adab dan akhlak ketika ingin belajar dan mendengar apa yang Allah nak dalm mengubah diri kita dalam menempuh proses beriman.. - Ada Guru yang Tidak menganggap diri Nya istimewa, tiada pangkat & tiada apa sanggup memudahkan kerja orang2 yang ingin belajar & ingin beriman.. Ada yang begitu Tidak memandang akan Pangkat atau apa2 keistimewaan kerna Dia mengatakan diri Nya hina dan juga sama seperti orang lain, Cuma keinginan nya ingin semua bersama mengenal Allah dan berubah agar dapat kembali pada Allah dalam perjalanan Mengikut #iradat kehendak Allah semata.. #Love #allah #muhammadﷺ #RasulullahSentiasaMemudahkan #SentiasaRasaDiriHina #kamirindu

56 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/c6cdb0c604145d89afb3199747e5253f/5D11133E/t51.2885-15/e35/c6.0.1068.1068/s320x320/53293046_423475405085704_6267808740417881234_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/afba3d87670d34c7d98e18ea0f0d3700/5D32CED9/t51.2885-15/e35/c2.0.1057.1057/s320x320/53544753_570991383407491_3673396387503636141_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/08880fb8ce0966e72c0cce99689a75e8/5D1C90DE/t51.2885-15/e35/c127.0.386.386/s320x320/53000070_2678702808823452_8228867294054282460_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/91c2f162441ad39718ed9e031dadc42b/5D476E38/t51.2885-15/e35/s320x320/54511890_413923049382109_7029326577057080612_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar program kehamilan? ------------------------------ contact person : ️ BBM : DC1ADA1A WA : 081357589002 Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Follow:♥ @inspirasi_hamil_bunda_hesty @inspirasi_hamil_bunda_hesty @inspirasi_hamil_bunda_hesty Indahnya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 #selfiecantik #raffinagita1717 #kompastv @inspirasi_hamil_cepat_bunda03 #divhumaspolri #ntmcpolri #polisiindonesia #inspirasihamilbundahesty #polrijaya #divhumas #korlantas #goodpolice #policestory #allah #kopasus #kekinian #hits #bidadariselfie #muslimahcantik #musically #cantik #indovidgram #infia #viral #anaksekolah #anaksd #abdinegara #stipjakarta @solusihamilmarlina #pelayaran

1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/0b8cfeb5f4341f239f8c0c8bacb314ad/5C989BF0/t51.2885-15/e35/s320x320/53213310_314652759157296_13064337537658378_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/d7080e6333a7b97c0073ce2fe93b356d/5D30217A/t51.2885-15/e35/s320x320/53330894_150668532626485_6417249248822616031_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/8b28c6cad35232f85ea1744597c4f47f/5D2B7940/t51.2885-15/e35/s320x320/53706948_398638324263226_5259034498145241250_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/90836379c1f9f354c4f9c3515a7090ef/5D108BD7/t51.2885-15/e35/c51.0.432.432/s320x320/53256213_368467980422640_8207759389591333005_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/5d3c7e7a73394413f813ab5453d3c647/5D1DC21D/t51.2885-15/e35/s320x320/54732099_2099444300151074_209426014517508365_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


🕋😍{ إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ 😍يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا } [الأحزاب : 56] . . 💬منشن اصحابك واحبابك واعلم إن الدال على الخير كفاعله . . #مشاري_العفاسي #محمد_اللحيدان #سعيد_الخطيب #ياسر_الدوسري #ناصر_القطامي #سلمان_العتيبي #رعد_الكردي #عبدالعزيز_الزهراني #مشاري_العفاسي #عبدالرحمن_السديس #سعود_الشريم #ماهر_المعيقلي #احمد_العجمي #فارس_عباد #وديع_اليمني #خالد_الجليل #محمد_ايوب #سعد_الغامدي #هزاع_البلوشي #ادريس_ابكر #عبدالباسط_عبدالصمد #علي_جابر #منصور_السالمي #عمير_شميم #quran #allah #muslim #makkah #islam #islamic

2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/87c81c0499d658477fa161bcfbd47d3a/5D16C14E/t51.2885-15/e35/s320x320/53868420_167770384219546_6931729389117145480_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


#wattpad It's never late to become better Muslim Allah loves those who are #assabireen #Smile is free, it costs u nothing #ThoughtsOfAmuslima Indeed Allah is most forgiving #Alwadood #allahumaajirnaminannaar #rabanaatinafiduniaahasanawafillakherahassanawakinaadhabannarr #Aameen #Allah #Islam #Muhammad #Peace #Muslim #Muslima #inalLaahaYuhibuLaSamiUdDua " Indeed Allah Hears All Supplication " Allah Found you doesn't #ungrateful #unfaithful #People #Rabul #Aalameen #Dua For #Husband #Wife #forgiveness Past #Faith #trustallah #Spiritual stop being #Judgemental #astaghfirullah #blessings😇

2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ec47f9ff14b41166adcff160cd3b89c7/5C97CC45/t51.2885-15/e15/s320x320/53439460_2344780799100466_2953244025688184564_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Remember, don’t get caught up in your worldly affairs. Your destination is the Akhira (the hereafter) and this life is merely a test. If you still want to indulge yourself and follow you’re desires in regards to this dunya, then just remember, everything you run after in this dunya is temporary. One day, everything will leave you or you will leave it. However, your next life is eternal, it lasts forever. Whether you like or it not, the Akhira may be your best chance. • • • #islamicreminders #islam #allah #muslim #quran #quranrecitation #theafterlife #akhira #peaceful #salam

2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/7e82051047f73e74bc7bbe1f36fb3303/5D15904B/t51.2885-15/e35/c0.90.720.720/s320x320/53001677_453359065204342_6106032646195048553_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/c3d17999399755e6a9239fb8a4c75397/5D0CBAE7/t51.2885-15/e35/s320x320/54230444_135862857467492_6481817044708355609_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/0cb01582a5fcbf264f78309c3b7771dd/5D49A77C/t51.2885-15/e35/s320x320/52941818_1975249479263516_1381169713809863211_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Minutes ago