Photos of acnescar


https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/642edbe9c49cc9b7969c63a8c75233e2/5E1542EF/t51.2885-15/e35/s320x320/68694467_444876406359716_8944516647408984381_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


It's time to say goodbye to terrible ingredients and hello to natural skincare that works🥰 . So, ladies, be safe be beautiful. Start with what you put on your skin!🌹🤗 . . ORGGA is FREE from: Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance. . xoxo, Your orggaly caring gurlfren . . . #CubaTryTestORGGA #cubatrytest #cubatrytestcampaign #orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #beautytips #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #facerollermalaysia #veganskincare #localproduct #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #doublecleansing #darkspot #acnescar #naturalbeauty

18 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/f2b11b805d21c931f4168e054e224b3a/5D5FE5CF/t51.2885-15/e35/s320x320/67600406_2332372530422810_2247272368000115236_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


ITS BLOODY but the pain is bearable. Kalau sakit, da menjerit da customer ni. Muka dia relax je siap boleh ketawa-ketawa.😁 lagipun dan letak numb cream, so tak sakit pon. . Already spent lot of money of skincare product to reduce ACNE SCAR? Sebab acne scar perlu rawat dari dalam kulit. Sebab tisu kulit da crumple. Thats why hanya guna produk tak mencukupi. Perlu rawatan lebih intensif. . Ape DERMAPEN/MICRONEEDLING ni buat ialah dia mencederakan lapisan dalan kulit supaya kolagen dan healing factor akan trbentuk dengan cepat utk rawat ACNE SCAR tadi. So kulit akan bertambah GEBU, KEDUTAN akan kurang, BEKAS JERAWAT PUDAR, pori lebih KECIL. . Dalam mase same, perlu penjagaan yg lebih skurang-kurangnya seminggu mesti ELAK daripada PANAS, pakai PELEMBAB, sunblock wajib supaya healing proses berjalan dengan lancar and dapatkan kulit cantik macam KIM KARDASHIAN (Kim K pon buat ye treatment ni) . Dapatkan konsultasi dulu daripada aesthetician utk jalankan treatment ni supaya lebih tau cara penjagaan dan cara nak dapatkan result yg cantik. . . 👩🏻Syuhadah 📱+6 016 721 2341 📍Pangsapuri Aliff Avenue, JB . . . . . #beauty #skincare #skincaretips #facialtreatment #makeup #spajohor #dermapenjohor #acnescar #beautytips #spajb #dermapenjb #sulambedakjohor #sulambedak #bekasjerawat #jerawat #tipskecantikan #tipsjerawat #acne #beautytips #spa #relaxing #collagen #satisfyingvideos #parutjerawat #bekasjerawat

23 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b045950deb77e2af774ded898c013ea9/5DDA89D9/t51.2885-15/e35/s320x320/67238197_376649256356882_5443364940728043504_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Perdonen la tardanza 😰 en tocar el tema pero es que les estaba investigando bien bien algunos puntos🕵🏼‍♀️tocaremos el tema de secuelas de #acne físicas y por historias destacadas les dejo el tema de secuelas emocionales ❤️ se lo difícil que es tocar el tema porque el acné marca vidas no solo en cicatrices sino en el autoestima 😞 lo mas recomendable para tratar las cicatrices y manchas que deja el acné es acudir a tu médico #dermatólogo 👨🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️ y en base a tu caso que te recomiende el tratamiento más adecuado 🙌🏻 aquí te dejo algunas opciones que pudieran servirte y puedes preguntarle sobre ellas ✍🏻: 😮Peelings Químicos: estos los hacen en consultorio y son con productos específicos que exfoliarán la piel y removerán 🚜 poco a poco las primeras capas para ayudar con manchas y cicatrices superficiales 💎Microdermoabrasión esta se hace un una máquina que exfolia por medio de cristales la piel para dejarla con mejor textura 💡Dermapen, este tratamiento consiste en micropunciones, tipo un raspado de la piel para aplicar posteriormente producto que penetre y ayude con las manchas, promueve la regeneración de la piel y estimula el #colageno y la elastina 🔥Láser CO2, este yo diría que es el más invasivo de todos pero el que mejor actúa para cicatrices muy profundas como hoyos 😰 y con el que se ven resultados hasta de un 80% en una sola sesión, consiste en producir micro perforaciones 🔥con láser en la piel para llegar a capas profundas, dejando zonas de piel sanas entre ellas, no solo sirve para cicatrices y manchas también para hacer un #lifting facial en solo unos días 😱como ven hay infinidad de tratamientos pero solo un especialista te podrá orientar cuál es el mejor para ti, loa precios varían y algunos requieren más de una sesión💪🏻 si tienes más dudas sobre qué tratamiento pudiera funcionarte o si buscas un médico para realizarte alguno, escríbeme 💌 y platicamos 😘 . . . #skincare #skincareroutine #acnescar #cicatrices #cicatricesdeacne #sesderma #dermatologico #dermatology #laserco2 #dermapen

33 Minutes ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3fc05b5122cec18d9f16d2fc882569c5/5DD8A5CF/t51.2885-15/e35/s320x320/67143289_2321191961328603_8797972998416999090_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Adakah anda ragu-ragu tentang Produk Orgga yang 100% BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA?🤨 . Kami percaya produk kosmetik yang mengandungi unsur-unsur bahan kimia berbahaya adalah sama sekali tidak elok untuk kulit.🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀ Ini juga bermakna kami menolak sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan. . Ilmu yang diperoleh oleh @zaza_alzahra sepanjang pembelajaran dalam bidang pembuatan produk semulajadi & organik menjadi panduan kepada penghasilan Orgga dengan hanya memilih bahan-bahan yang memberikan nutrisi terbaik untuk kulit muka anda.😍🤗🥰😊 . Bagi yang masih tercari-cari produk tempatan dalam masa yang sama mementingkan kesihatan kulit & ingin menjauhi sebarang penggunaan berunsurkan bahan kimia berbahaya, ini adalah PILIHAN TERBAIK!💯 . ORGGA is FREE from: Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance. . xoxo, Your orggaly caring bff . . . #CubaTryTestORGGA #cubatrytest #cubatrytestcampaign #orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #beautytips #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #facerollermalaysia #veganskincare #localproduct #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #doublecleansing #darkspot #acnescar #naturalbeauty

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/ff9f2c413e76fff882290f33b42fabca/5D601108/t51.2885-15/e35/c140.0.360.360a/s320x320/69443148_3510097475670789_1241404059043287364_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Adakah anda ragu-ragu tentang Produk Orgga yang 100% BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA?🤨 . Kami percaya produk kosmetik yang mengandungi unsur-unsur bahan kimia berbahaya adalah sama sekali tidak elok untuk kulit.🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀ Ini juga bermakna kami menolak sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan. . Ilmu yang diperoleh oleh @zaza_alzahra sepanjang pembelajaran dalam bidang pembuatan produk semulajadi & organik menjadi panduan kepada penghasilan Orgga dengan hanya memilih bahan-bahan yang memberikan nutrisi terbaik untuk kulit muka anda.😍🤗🥰😊 . Bagi yang masih tercari-cari produk tempatan dalam masa yang sama mementingkan kesihatan kulit & ingin menjauhi sebarang penggunaan berunsurkan bahan kimia berbahaya, ini adalah PILIHAN TERBAIK!💯 . ORGGA is FREE from: Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance. . xoxo, Your orggaly caring bff . . . #CubaTryTestORGGA #cubatrytest #cubatrytestcampaign #orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #beautytips #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #facerollermalaysia #veganskincare #localproduct #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #doublecleansing #darkspot #acnescar #naturalbeauty

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/60b098191d8e8cf489601e588a375778/5DF161BD/t51.2885-15/e35/s320x320/67572109_2647646651925765_3348229008836240739_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Adakah anda ragu-ragu tentang Produk Orgga yang 100% BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA?🤨 . Kami percaya produk kosmetik yang mengandungi unsur-unsur bahan kimia berbahaya adalah sama sekali tidak elok untuk kulit.🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀ Ini juga bermakna kami menolak sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan. . Ilmu yang diperoleh oleh @zaza_alzahra sepanjang pembelajaran dalam bidang pembuatan produk semulajadi & organik menjadi panduan kepada penghasilan Orgga dengan hanya memilih bahan-bahan yang memberikan nutrisi terbaik untuk kulit muka anda.😍🤗🥰😊 . Bagi yang masih tercari-cari produk tempatan dalam masa yang sama mementingkan kesihatan kulit & ingin menjauhi sebarang penggunaan berunsurkan bahan kimia berbahaya, ini adalah PILIHAN TERBAIK!💯 . ORGGA is FREE from: Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance. . xoxo, Your orggaly caring bff . . . #CubaTryTestORGGA #cubatrytest #cubatrytestcampaign #orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #beautytips #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #facerollermalaysia #veganskincare #localproduct #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #doublecleansing #darkspot #acnescar #naturalbeauty

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b9c69b4b158e868e72dfb2a162f7a3a8/5E0DE6D2/t51.2885-15/e35/c173.0.732.732a/s320x320/67529807_135932050991673_1423128297007301004_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


Looking to minimize a scar? We often get asked about how to treat them. Dermatologists are at the forefront of researching and treating scars with lasers. In the hands of a board-certified dermatologist or an experienced licensed laser practitioner, laser treatment can safely treat many types of scars. When the person performing your laser treatment lacks medical expertise and specialized knowledge of the skin, laser treatment may not give you the results you seek. It can even be dangerous. Always ask how long they have been performing the procedure and ask to see before and afters of patients who are willing to share their results. Our Lead Laser Practitioner, Michele Salazar has been performing laser treatments for over 25 years and is a nationally recognized laser procedure trainer. Contact our office for more information about laser treatments for scars. #scar #scars #acnescar #skin #skincare #laser #lasertreatment #dermatologist #dermatology #cosmetic #boardcertified #boardcertifieddermatologist #experienced #atlanta #atl #atlderm #atlskin #tuckerga

1 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/8bc6825d9c3ca24b65c101e277e97954/5E09D0E4/t51.2885-15/e35/s320x320/67127353_524456308363399_6951699392144667179_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BEFORE and AFTER !!!! Gorgeous Silvia @atelier.de.silvia used 0.5mm dermaroller and Vitamin C booster for 6 months. She had a big scar on the forehead which now completely gone. Old acne scars on the cheeks are gone too. Pictures are not edited. So happy to see my custumers happy 😄 WHERE TO GET DERMAROLLER: www.ginamber.com (direct link in bio). . . . . #dermaroller #microneedling #dermarolling #loveskincare #skincare #acnescar #acnescars #acnescartreatment #beauty #beautytreatment #acnetreatment #esthetician #life #beautifulface #instabeauty #beforeafter #skin

2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/b39d9b1e9b4fc92ffb43cb0ad22c46f6/5DF7D0AE/t51.2885-15/e35/s320x320/67387522_130374058239669_8604732939732922458_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BEFORE and AFTER !!!! Gorgeous Silvia @atelier.de.silvia used 0.5mm dermaroller and Vitamin C booster for 6 months. She had a big scar on the forehead which now completely gone. Old acne scars on the cheeks are gone too. Pictures are not edited. So happy to see my custumers happy 😄 WHERE TO GET DERMAROLLER: www.ginamber.com (direct link in bio). . . . . #dermaroller #microneedling #dermarolling #loveskincare #skincare #acnescar #acnescars #acnescartreatment #beauty #beautytreatment #acnetreatment #esthetician #life #beautifulface #instabeauty #beforeafter #skin

2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/47abef39d4c9f3637ece05966fceaa90/5E16218C/t51.2885-15/e35/s320x320/67773116_148127946280337_2103018946498477766_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BEFORE and AFTER !!!! Gorgeous Silvia @atelier.de.silvia used 0.5mm dermaroller and Vitamin C booster for 6 months. She had a big scar on the forehead which now completely gone. Old acne scars on the cheeks are gone too. Pictures are not edited. So happy to see my custumers happy 😄 WHERE TO GET DERMAROLLER: www.ginamber.com (direct link in bio). . . . . #dermaroller #microneedling #dermarolling #loveskincare #skincare #acnescar #acnescars #acnescartreatment #beauty #beautytreatment #acnetreatment #esthetician #life #beautifulface #instabeauty #beforeafter #skin

2 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/978c77a4649178eee2b15c08a09c334f/5DD5E632/t51.2885-15/e35/c20.0.1200.1200a/s320x320/67560900_470592650453857_6335293728262530053_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


4 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/93fb1741e5a34d314957517fc311b198/5E0FF82A/t51.2885-15/e15/s320x320/67452729_100310674665986_2867579984856912181_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


6 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/776b9c60249e028eb7e499b099debed5/5DDE5A33/t51.2885-15/e35/s320x320/67791411_359342371671369_1617896890163085468_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


6 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/851d469dbc5591fef6d642d7306aee34/5D606A0C/t51.2885-15/e35/s320x320/67624186_1962649107170442_8053364431583338256_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


FREE LASER JERAGAT ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

6 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/6f2377f813a1950d9d1d6c45afa323e7/5E13809D/t51.2885-15/e35/s320x320/67114180_147238646475275_8570734172770173470_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/d109e4dc4df16bf94e75d2d50a52487b/5DF36A6E/t51.2885-15/e35/s320x320/67172437_2389284904652414_1328462455017487674_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


MASALAH JERAGAT ? RASA MALU ? . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/fa7922af0277f693eb86f788ffc05eb6/5DF21B55/t51.2885-15/e35/s320x320/67480195_166258804422934_5200932739003462755_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


BFF ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/636bbfe1ffded18b69b0d174852705c5/5DF13A88/t51.2885-15/e35/s320x320/67414135_224357635206551_1679009759681416516_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


RAWATAN PUTIH KULIT DRK RM100. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/7a2defa6e1bc5e75ade349348a386be7/5D6032A1/t51.2885-15/e35/s320x320/67094692_176791153361455_5845727616091850203_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


geng geng otak masuk air 🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂. . SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/3c22071cf72e6970e025e3ea61350ebc/5E1108EA/t51.2885-15/e35/s320x320/67384598_127482078562971_218450390628131227_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


FREEE LASER BUANG PARUT DRK ❤️❤️❤️. . NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 www.wasap.my/601 y/60179211450 ================ ====== https://bit.ly/2E7140m ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTERE chlush ============== ======== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

7 Hours ago

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/vp/c9cf8ed2a684980ad34009c87f20a0df/5D6084B2/t51.2885-15/e35/s320x320/67840281_126513978666318_6284197386131252977_n.jpg?_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com

Comment from :


7 Hours ago