Photos of acne


https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/e8697beb6152ce092b717e34b15d7e89/5D3B576A/t51.2885-15/e35/s320x320/57611898_2535686476446324_5939670839007561871_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Lipsmatte drwskincare mmberi vitamin dbibir dan juga mmberi wrna yg anggun dbibirmu Kamu suka yg mana 😍😍😍 Tersedia 5 Varian: 🌸 Red 🌸 Brown 🌸 Pink 🌸 Nude 🌸 Peach Lipsmatte drwskincare nyaman banget dipake Ringan dibibir, tidak menggumpal dan yg pasti aman ya dears.... 😍😍 Pokoknya RECOMENDED banget buat kalian yg suka Lipstick matte. Untuk konsultasi, order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya ❤ WA 085335105435 #drwskincare #klinikdrwskincare #klinikkecantikandrwskincare #klinikestetikadrwskincare #dokterkecantikan #dokterestetika #drwskincarepurworejo #drwahyutriasmara #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris

43 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/781edeecd0ac6caf2497a0db22a498c2/5D418E32/t51.2885-15/e35/s320x320/56770791_181285649528043_7160976388226037009_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


45 Seconds ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/6d0df6eaf56745fb04dbc15df05838ce/5D6D657C/t51.2885-15/e35/s320x320/56913508_155537165478460_8502745574620032445_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/b9d6540570e93e14aa8f6eb1191383d1/5D762B9D/t51.2885-15/e35/s320x320/56791015_335846563802479_2358564241032836186_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ken je deze nieuwe topper al? Young Living’s Charcoal Bar Soap is geschikt voor het hele lichaam en bevat krachtig, geactiveerd houtskool dat vuil en onzuiverheden verwijdert zonder de natuurlijke hydratatielaag van de huid aan te tasten. De zeep, geschikt voor mannen en vrouwen, bevat natuurlijke ingrediënten en heeft een heerlijke, frisse geur. De huid zal stralen, fijn aanvoelen en er fris uitzien. Gebruik de zeep om je lichaam te reinigen en verfrissen. De unieke voordelen van houtskool zijn vooral geschikt voor de gemengde huid, vette huid of acnehuid. Speciaal aangeschaft voor onze oudste kanjer die een (Ja puber he) acné gevoelige huid heeft.... Tot nu toe erg blij met deze zeep!! . . #youngliving #essentialoil #younglivingnederland #acne #huidproblemen

1 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ef891b01ec5ab35d2bdce751bd4000b1/5D3AB6AE/t51.2885-15/e35/s320x320/56726689_141402680248119_6545889845558749756_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


សពីក្បាលដល់ចុងជើង 😍😍😍 1កំប៉ុង 14$ មាន 15 គ្រាប់ ប្រើបានជិត2ខែ ត្រូវការតំណាងចែក 25ខេត្តក្រុង ចំណាយត្រឹមតែ 40$ ☎ 078 286 284 #serum #kojiccambodia #kojicplanktonsoap #kojicsoap #unicornscrub #scrub #bodyscrub #skincaretips #skincareroutine #skincare #cambodia #phnompenh #siemreap #cambodiaskincare #howtoperfect #howtobeauty #cambodiashop #cambodiaonlineshop #khmershop #cambodiashop #khmer #acne #acnetreatment

2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/423183167b460d4453b88a0b493ab436/5D369ECE/t51.2885-15/e35/s320x320/56985632_2452886278302932_2590625332388055749_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


- Ini soalan favourite semua orang. Yela sis faham. Salah satu faktor kita nak beli sesuatu produk tu, of course lah faktor keberkesanannya kan? 😉 . Tapi tempoh nampak kesan ni merupakan sesuatu yang sangat subjektif dan bukan sesuatu yg fixed ☝🏻 - Antara faktor yang mempengaruhi kesan keberkesanan Olicandy : 💁🏻‍♀️Konsisten pengambilan 💁🏻‍♀️Tahap keterukan kulit 💁🏻‍♀️Faktor pemakanan 💁🏻‍♀️Faktor aktiviti harian - Semua ni merupakan perkara yang akan menentukan cepat/lambat kesan Olicandy pada kulit anda. - Tapi, secara average, customer akan mula nampak kesan yang positif setelah 1 bulan penggunaan (2 botol) . Siapa nak try 2 botol terus, boleh klik link dekat bio okay 💋 . RM95 (free pos + free pouch bag) . . #olicandy #olicandymurah #vsireh #beaumama #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ajimaura #sayajual #poslaju #khaibahar #wanyhasrita #trudolly #terapiinstagram #olicandypremium #jeragat #acne #jerawat #pimple #parut #sunburn #supplementkulit #pitera #cerepronf #kuasaviral #terlajaklaris #luarbiasa #DaunZaitun #pouchbag #freegift

2 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/3597084d8f2a024b52fdc8ebc8db9b8a/5D50FDEE/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/57044415_272037390343908_3897367603821013129_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Some weeks ago, we got a comment from a follower on our page asking us to tag our costumers so she can believe in our products!! Luckily for us, the client who’s video we posted saw the comment and replied to her and told her that’s her video right there! (Swipe to see) . We were really irritated at this particular comment because the truth is, we have way too many feedbacks and before and afters which WE CANNOT POST because the clients who sent them wants them kept private. Now some amazing clients don’t mind their pics or reviews posted (and we are so thankful for such clients) as if that’s not enough, you still want us to tag them??? I know they won’t mind but we won’t! . If at this stage of Gleam skincare Nigeria (4 years plus) some people still think we MANUFACTURE feedbacks and pictures or videos then that’s soooo unfortunate for the doubting Thomases!! We do not have the time to even post all the feedbacks we have, talk more of having the time to manufacture one (only God knows how that is done) . Not everyone will be our client, and we respect that! Gleam skincare Nigeria is a luxurious brand for people that value organic and embraces it in its purest form. We aim at redefining and empowering individuals to achieve that flawless skin of their dreams the natural way. We prioritize in safety, efficiency and quality of our products! Still doubting Gleam skincare Nigeria? Well you’re not for us and that’s fine! —————— —————— For inquiries, recommendations or to place an order, WhatsApp or call +2348066900453 or WhatsApp only ‭ ‭+234814 017 4238‬ Ig: @gleam_skincare_nigeria Facebook: Gleam Skincare Nigeria Twitter: GleamSkincareNG WE SHIP WORLDWIDE —————————— #skincare #skincareroutine #gleamskincarenigeria #organic #vegan #organicskincareproducts #natural #nature #skincaretips #beauty #beautytips #lagos #lekki #acne #acnetreatment #health #glow #glowup #owambe #bellanaijaweddings #naijabrandchick #hustlersquare #love #valentine

3 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ae7dd9d8f6c423e2e651223e0b4ea47c/5D78381D/t51.2885-15/e35/c89.0.534.534a/s320x320/57083645_2248135235441340_3084845341646203790_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Serum SCAR by DrW Skincare Serum Scar Drw Skincare berfungsi untuk mengilangkan bekas jerawat yg berlubang/bopeng, mengurangi noda hitam, serta bs melembutkan dan mencerahkan wajah. Jadi, Cocok banget untuk sahabat yang mempunyai masalah dengan bekas jerawat/noda hitam, bopeng/Iobang akibat jerawat, serum ini juga dapat mencerahkan dan melembutkan wajah juga lho gaes 😉👍 Biasakan konsultasikan terlebih dahulu masalah kulit Anda pada kami, sebelum membeli agar mendapat resep produk yang tepat. Untuk konsultasi, order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya ❤ WA 085335105435 #drwskincare #klinikdrwskincare #klinikkecantikandrwskincare #klinikestetikadrwskincare #dokterkecantikan #dokterestetika #drwskincarepurworejo #drwahyutriasmara #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris

3 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/b3954e4371d1f412e20510a23c1e85a8/5D3D50A8/t51.2885-15/e35/s320x320/56631910_620419278432153_7936132336725366426_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Yay for this cushion! Tagging @irachristele @ayelleregis @jessamiranda@g9skin_global 🎉🎉 ANOTHER APRIL GIVEAWAY OF G9 SKIN GLOBAL 🎉🎉 . . . This April was planned for AC SOLUTION SET Promotion, but for the beauties who are not suitable for them, we would like to offer another giveaway event!!! Yay!! 😊 . . 💕 This GIVEAWAY is only available for 💕20 beauties who will upload review of G9 SKIN ESSENCE COVER CUSHION, and (Either AC SOLUTION CLEAR SPOT PATCH; SACHET TYPE or AC SOLUTION CALAMINE GEL SPOT PATCH) and another hidden item in English and/or their own NATIVE languages. . . Regular FEED should be done in 10 days after receipt. . . . . *IMPORTANT* It has to include the review, not only product name or haul, but also real review after use. And also we need the review of our own product NOT with other company's in main picture (since the post will be regrammed on our IG for marketing purpose) . Winners will get... . . 1. G9 SKIN ESSENCE COVER CUSHION 1PC 2. AC SOLUTION CLEAR SPOT PATCH (SACHET TYPE) OR AC SOLUTION CALAMINE GEL SPOT PATCH. 3. ONE HIDDEN ITEM OF Berrisom product. (Berrisom is sister brand of G9 SKIN) . 💕 Rules are as follows; 💕 . 1. Follow @g9skin_global and @berrisom_global give likes to our posts as many as you can. . . 2. Regram 1 of this ESSENCE COVER CUSION give away post and the item which you like to try (CLEAR SPOT PATCH; SACHET TYPE or CALAMINE GEL SPOT PATCH) and Tag 3 friends. (Regular feed regram will be counted as actual regram. Regram on Story is welcomed but not counting as regram for participation) => So, totally 2 regrams of cushion and ac set patch product while you tag 3 friends. . . 3. Comment here which SHADE of cushion and which Patch type you like to try. For example, 21 and sachet type/ or 23 and calamine gel spot patch . . 4. Do not follow/unfollow, or you will be disqualified from all future giveaways. . . . 5. We'll announce and DM winners on 23th Apr. for delivery details and all. . . 6. @g9skin_global and @berrisom_global will regram the haul/review of the winners for marketing purpose freely. . . . #g9skin_global #g9skin #kbeauty #giveaway #essencecovercushion #cosmetics #acne #acs

3 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/f9766c508a85d34a375ddff553c037c5/5D71A743/t51.2885-15/e35/s320x320/57156341_747613925635973_4379469403592570061_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/8c2fb3e189bebffa60fe1e1ad6f21e3c/5D51F867/t51.2885-15/e35/s320x320/57348343_572606476570915_1622767867557582544_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


6 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/8d410e5cb8be93d22c25d214a45fc1f5/5D6D9829/t51.2885-15/e35/s320x320/57029201_2462442270708978_4497800034532206210_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


สิวบวมเป่ง ทั้งเจ็บทั้งปวด💢 แต้มยาตัวไหน ัวไหนก็ไม่ยุบสักที แถมยังทิ้งร ทำผิวลอก . ต้อง #Natcare Acne Spot Serum ดูแลสิวอย่างอ่อนโยน ต่อผิววัยมันส์ . ❌แสบ ❌คัน ❌ระคายเคือง . ด้วยเทคโนโลยี SalSphere™ มีอนุภาค 0.1-0.3 ไมครอน 💚 ที่ห่อหุ้มสารสำคัญ ทำให้อ่อนโยนต่อผิว . . #NatcareThailand . วางจำหน่ายที่ Watsons, Tsuruha, Save Drug, Beautrium, Beauty24, Medcare D-Chain, Gourmet Market, Home fresh mart . หรือสั่งซื้อออนไลน์ คลิก Inbox : http://m.me/ LINE : http://line.me/ti/p/%40stc5239

7 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/76fc59113ccc662c180cc7727c067bd3/5D455BED/t51.2885-15/e35/s320x320/57156517_107290060394255_2919506372829421405_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Double tap if youve shopped our brand new make-up range already 🌻

8 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/c9b88374206893fafa91d8c245f6fb31/5D550195/t51.2885-15/e35/s320x320/56472559_795303660844044_4714521958216902270_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


BEAU - MUD MASK Masker Wajah yang cukup dipakai selama 5 menit dan bisa dipakai setiap hari dengan kandungan 6 bahan aktif : Dead Sea Mud, Witch Hazel, Canadian Willow Bark,  Allantoin, Green Tea, Charcoal Manfaat dari BEAU Mud Mask: Detoxify | Clear | Purify | Cleanse  Pimples - Black & White Heads - Breakouts - Pores - Problem Skin - Blemishes Apa itu BEAU Mud Mask? BEAU berawal dari sebuah ide "Menciptakan sebuah produk yang Aman dan Efektif menggunakan bahan-bahan yang berkhasiat sesuai dengan kebutuhan kulit anda" (Sertifikat BPOM: na18180200372) Kegunaan BEAU Mud Mask? BEAU Mud Mask dapat membantu proses detoks kulit anda, mengurangi dan membersihkan kulit anda dari masalah seperti jerawat, komedo, pori-pori besar, kulit yang memerah akibat radang.  Adapun biasanya produk serupa akan membuat kulit muka menjadi kering, BEAU Mud Mask tidak. Siapa saja yang dapat memakainya? Pria dan Wanita yang memiliki masalah kulit seperti jerawat, komedo, radang, kemerahan, dan pori-pori besar Tipe kulit apa saja yang boleh memakai BEAU Mud Mask? ✓ Normal ✓ Berminyak ✓ Kering ✓ Kombinasi Kapan sebaiknya memakai BEAU Mud Mask? Pagi/Malam hari, sebelum atau sesudah beraktifitas, cukup 5 menit, sehabis membersihkan muka anda Bisa di gosok secara perlahan sewaktu membilas untuk meregenerasi sel kulit mati Mengapa memilih Beau Mud Mask? BEAU diformulasikan memakai bahan-bahan terbaik, sehingga tercipta sebuah produk yang tidak hanya Aman untuk kulit tetapi juga Berkhasiat. 90% dari kandungan bahan BEAU Mud Mask menggunakan bahan-bahan natural . Shop Now at: shopee : beaukirana_id tokopedia : beaukirana Whatsapp : 0818151986 Line : beaukirana Reseller Info : 08119796198 . #beaukirana #skincare #facialmask #maskerwajah #claymask #glowing #firming #hydrating #brightening #porestightening #naturalingredients #dailymask #collagen #greentea #mudmask #deadseamud #witchhazel #charcoal #detox #purify #cleanse #clear #blackheads #whiteheads #acne #pimples #breakouts #problemskin #blemishes

9 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/888b068a7c281690c9702b014c5d818b/5D366270/t51.2885-15/e35/s320x320/58600158_128776468272256_3033869200194459204_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Jom datang ke Hannan Medispa Penawar dan buat skin analysis bersama beauty consultant kami yang pakar tentang kulit. . Dapatkan PROMO CANTIK AWAL RAYA sekarang sebelum terlambat😍 . Contact us👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/ p.my/+60168185304/nakpromocant ocantikawalraya . www.wasap.my ap.my/+60168185607/nakpromocan DM / Whatsapp kami SEKARANG di: . +60168185304 +6016818560 #No1affordableMedispa #hannanmedispa #hannanmedispajohor #acne #pigmentation #medispa #beauty #skincare #flawless #cantikawalraya

9 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/2e3d30c17189d1bb3d3bbe15ae1b9351/5D3AAD12/t51.2885-15/e35/s320x320/57387593_194098328225756_8537356132997213464_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Ada yang kat sini nak try Bougas tapi was² ? Takut ? Risau ada side effect ? Jangan risau 😆 Bougas Serum ni free from mercury tau ! So insyaAllah takkan ada side effect kalau apply serum nih. Kulit sensitif pun boleh apply 😇 So tunggu apa lagi? Sampai bila nak tengok je tuu? #bougasputrajaya #bougaskajang #bougasbangi #bougasserdang #bougasbeautyserum #bougasbeautyukm #bougasbeautybangi #bougasbeautuserdang #bougasbeautykajang #codukm #codukmbangi #codbangi #codserdang #codkajang #codputrajaya #acne #scars #nomercury #halaljakim #luluskkm

10 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/a888096f060c12916d7c3ff7a6c32178/5D3A4DA6/t51.2885-15/e35/c45.0.426.426a/s320x320/57552105_833425350341391_2712497948446761886_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


📍Do you suffer from problematic or combination skin?... Gower Skin Aesthetics has 15 years experience in skin aesthetics so you could say skin is our thing! If you have tried many products and treatments and still not seeing results then why not have a full consultation to talk about how we can help. We offer many different treatments and combination therapies that can combat these skin issues. 🔷Ultrasonic Facial 🔷Salicylic Chemical Peels 🔷Dermaplanning 🔷Micro-needling To find out more visit our website or take a look at some of the highlights above for short video. 📖Full consultations available to book call, text , dm or email

10 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/b46b8d2d09a982f37fd02a89ad9b4909/5D38BA95/t51.2885-15/e35/s320x320/56573624_366017310680988_1325019470888163496_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Sblm tdur perawatan rambut dulu yuk.. cantik.. Semprot2 dulu pake hair tonic drwskincare. 👏hair tonic drw skincare merupakan produk yang diracik oleh drw yang umumnya terbuat dari tumbuh-tumbuhan. Mengandung ekstrak ginseng, Swertia Japonica, amino coat, vitamin A dan D serta protein sehingga sangat baik untuk kesehatan rambut. Manfaat hairtonicdrwskincare adalah sebagai berikut: 🍃menguatkan akar rambut 🍃menyuburkan rambut 🍃merangsang pertumbuhan rambut 🍃Melancarkan aliran darah pada kulit kepala 🍃melumasi rambut sehingga menjadi lembab 🍃menghilangkan kotoran pada rambut dan kulit kepala. Cara Pemakaian Hair Tonic Drw Skincare Penggunan hair tonic drw skincare bisa dengan 2 cara yaitu: 1 👉semprotkan hair tonic pada kulit kepala. Pijat lembut dengan ujung jari. Lakukan 2x sehari yaitu pada pagi hari dan malam hari sebelum tidur untuk mendapatkan hasil terbaik 2👉dalam kondisi rambut masih lembab setelah keramas, semprotkan hair tonic pada kulit kepala dan pojat lembut dengan ujung jari selama kurang lebih 5 menit. Konsultasi gratis Inbok📩/WA.📲 085335105435 #drwskincaretaiwan #agendrwskincare #agendrwbanyuwangi #drwjawatimur #solusibulumatapendek #rambutrontok #rambutketombe #HairTonic #solusiflek #serum #dietaman #suplemengemuk #glowingskin #kapsulpemutih #lotion #pemutihbadanbpom #kosmetikbpom #kosmetikbestseller #skincarebumil #skincareindonesia #masalahkulit #jerawat #acne #KrimbekasLuka #krimmatapanda

10 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/c7fab05cad6dff00080130a64bfcb667/5D74C990/t51.2885-15/e35/s320x320/58409205_390476441540302_2505181495182142528_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


10 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ce491e9de9c350f4ecb6fc94df2e4114/5D398F39/t51.2885-15/e35/c0.121.970.970a/s320x320/57239225_350494742266955_9142366328034364509_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


10 Minutes ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/aef2806f6b0e346e1d99e08399afb6b7/5D3700B9/t51.2885-15/e35/s320x320/56702443_441519216593902_4486280537512023484_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


10 Minutes ago