Photos of MKdaretoinspires


https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/d3553c65966bf7ababdcd3eb81b844c3/5D5ADC7F/t51.2885-15/e35/c0.76.608.608a/s320x320/57311741_298222964424314_914433865569182818_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/3bddef645b2ab5c201fbee1bf99f6fcb/5D7134C1/t51.2885-15/e35/c236.0.608.608a/s320x320/57239224_2209532502500966_2803760703623673821_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA 3. Buku manual . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #m

12 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ba4b592671a599d29615aa6060f9f6c9/5D6F94F6/t51.2885-15/e35/c0.64.512.512/s320x320/57407413_844747425885860_3845071517168970770_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


RAHSIA MAKEUP TAHAN LAMA. 😅 2 item yg wajib ade iaitu primer foundation & finishing spray. 👍 1) PRIMER FOUNDATION -Digunakan sebagai BASE makeup. -Solekan akan tahan lebih lama. -Mempunyai vitamin dan melindungi kulit dari sinaran matahari. -Mempunyai SPF15. -Sesuai untuk semua jenis kulit. -Membuat makeup lebih nampak cantik. -Menutup pori & meratakan wajah. 2) FINISHING SPRAY -Penyembur yang ringan & sempurna. -Menetapkan solekan. -Memastikan solekan kekal sempurna. Dan yang paling penting dan best kedua-dua produk ini.. 🌸Bebas minyak. 🌸Mengering cepat. 🌸Tidak melekit. 🌸Kemasan ringan yang berkekalan! Produk WAJIB ade sempena nak raya. 😍 . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayterengganu #MaryKayreadystocks #rayyanhaya #Dermatology #duckcosmetic #stailista #amyrarosli #skincare #bazaarpaknil #laraalana #minaz #bellaammara #theduckgroup #sephoramalaysia #jeragat #jerawat #marykaymurah

13 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/d982195d3aba8b5e53721fe0d83acc2d/5D3FD48D/t51.2885-15/e35/c0.56.445.445a/s320x320/57336335_2340679909503211_6154569702506834825_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


CC Cream paling laris & laku keras 👍❤ Tahu tak kenapa ramai yg suka pakai CC Cream ni?? Sebab dgn hanya 1 Cream, ade banyak kebaikan.. ✅ Melawan garis halus dan tanda penuaan.. ✅ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.. ✅ Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB.. ✅ Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.. ✅ Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.. ✅ Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.. ✅ Mengurangkan kemerahan pada kulit.. ✅ Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.. ✅ Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation.. ✅ Mempunyai 4 pilihan tona warna.. ✅ Bebas wangian.. ✅ Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit.. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayterengganu #MaryKayreadystocks #rayyanhaya #Dermatology #duckcosmetic #stailista #amyrarosli #skincare #bazaarpaknil #laraalana #minaz #bellaammara #theduckgroup #sephoramalaysia #jeragat #jerawat #marykaymurah

13 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/2073029dadd24d506cc24274c3855fdb/5D70EF68/t51.2885-15/e35/s320x320/56825610_121414882376267_2514455293128624246_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Dalam Mary Kay ade 4 rawatan untuk mata, boleh pilih untuk kesesuaian sayang sayang semua😊 *1) Indulge soothing eye gel* 👀👀 = yang menghadapi masalah bengkak bawah mata 👉🏻Fungsinya: menenang, merawat dan menyegarkan kulit area mata yang kelihatan suram *2) Timewise firming eye cream* 👀👀 =yang ingin menentang tanda penuaan di sekitar mata. 👉🏻Fungsinya menegang, mencerah dan melembabkan kawasan sekitar mata. Dua item ni wajib ada bagi yang sentiasa berjaga malam, suka makeup, tak cukup tidur atau dalam pantang (utk elakkan sembab mata) *3) Timewise Repair Eye Renewal Cream* 👀👀 =bagi yang dah ketara garis2 halus sekitar mata, gelap bawah mata, eyebag sangat sesuai pakai yang ni. Dan sebab tu harganya pun lebih mahal sikit berbanding ketiga2 produk tadi.. *4) Tw age fighting cream* 👀👀 Cream ni formulanya lebih ringan daripada tw firming eye cream..untuk mengelakkan kawasan mata menjadi kering dan mangakibatkan kedutan. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayterengganu #MaryKayreadystocks #rayyanhaya #Dermatology #duckcosmetic #stailista #amyrarosli #skincare #bazaarpaknil #laraalana #minaz #bellaammara #theduckgroup #sephoramalaysia #jeragat #jerawat #marykaymurah

13 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/22836986b277ebb354d8e7c9119b02e5/5CC3770B/t51.2885-15/e35/c140.0.360.360a/s320x320/57674301_511607825910100_6344137583158384686_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


CLEAR PROOF ACNE skin solution . 🍀 CLARIFYING CLEANSING GEL Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut. . 🍀 DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK Bertindak membersih kulit seperti magnet sebanyak 3kali ganda menarik kotoran hingga ke liang roma. . 🍀 BLEMISH CONTROL TONER Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga kulit sehingga ke liang pori dgn lebih bersih. . 🍀 SPOT SOLUTION Membantu mengecutkan jerawat dgn cepat dan mengawal dr pertumbuhan jerawat yg baru. . 🍀 PORE PURIFYING SERUM Serum lutsinar ini mengandungi 2% Acid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori-pori sentiasa dlm keadaan bersih. . 🍀 OIL FREE MOISTURIZER Mengekalkan kelembapan dan menyediakan penghidratan yg seimbang dan menenangkan kulit. . Siapa yg sesuai memakai set clear proof ni ye??? 🌿 sesiapa yg sedang mengalami masalah kulit berjerawat. 🌿 sesiapa yg inginkan kulit yg segar dan muka yg bersih tanpa jerawat. Termasuk sesiapa yg mempunyai kulit berminyak, kulit kombinasi, mahupun yg berjerawat bermusim. 🌿 sesiapa yg ingin menghilangkan jerawat dibahagian belakang badan, kawasan leher, dan juga bawah dagu. . . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayterengganu #MaryKayreadystocks #rayyanhaya #Dermatology #duckcosmetic #stailista #amyrarosli #skincare #bazaarpaknil #laraalana #minaz #bellaammara #theduckgroup #sephoramalaysia #jeragat #jerawat #marykaymurah

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/8d644c3aa793790d94736607f58e81bf/5D50EBDA/t51.2885-15/e35/s320x320/56734945_201637534144027_1597885635901163826_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


CLEAR PROOF ACNE skin solution . 🍀 CLARIFYING CLEANSING GEL Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut. . 🍀 DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK Bertindak membersih kulit seperti magnet sebanyak 3kali ganda menarik kotoran hingga ke liang roma. . 🍀 BLEMISH CONTROL TONER Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga kulit sehingga ke liang pori dgn lebih bersih. . 🍀 SPOT SOLUTION Membantu mengecutkan jerawat dgn cepat dan mengawal dr pertumbuhan jerawat yg baru. . 🍀 PORE PURIFYING SERUM Serum lutsinar ini mengandungi 2% Acid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori-pori sentiasa dlm keadaan bersih. . 🍀 OIL FREE MOISTURIZER Mengekalkan kelembapan dan menyediakan penghidratan yg seimbang dan menenangkan kulit. . Siapa yg sesuai memakai set clear proof ni ye??? 🌿 sesiapa yg sedang mengalami masalah kulit berjerawat. 🌿 sesiapa yg inginkan kulit yg segar dan muka yg bersih tanpa jerawat. Termasuk sesiapa yg mempunyai kulit berminyak, kulit kombinasi, mahupun yg berjerawat bermusim. 🌿 sesiapa yg ingin menghilangkan jerawat dibahagian belakang badan, kawasan leher, dan juga bawah dagu. . . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybest #makeupbymarykay #skinoftheday #cantikmulus #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayterengganu #MaryKayreadystocks #rayyanhaya #Dermatology #duckcosmetic #stailista #amyrarosli #skincare #bazaarpaknil #laraalana #minaz #bellaammara #theduckgroup #sephoramalaysia #jeragat #jerawat #marykaymurah

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ca94f37fea7c5c3e1cfbed90309937c3/5D3AD20A/t51.2885-15/e35/s320x320/57156532_283198315940620_8814685115528155742_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/ae55411aa748c37fdb7f3bf22fc6a082/5D41BF77/t51.2885-15/e35/c82.0.556.556a/s320x320/58701418_999198260282537_2884141786185883607_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/85922840824af6f60ee9238e6bfbc842/5D5CE01F/t51.2885-15/e35/s320x320/58454074_426291061491020_9177895604844919559_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/7ad92efdedefe3ab42e0a28557fb3674/5CC316A0/t51.2885-15/e35/c163.0.394.394a/s320x320/56556029_1296629690492421_6372800440227705457_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/a7de6538d55b85722cb348c6d62987ce/5D3C60C5/t51.2885-15/e35/s320x320/57122357_320148038651299_5843477173255264169_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/2ba97f8088e534ee573bafc10e68c303/5CC3767E/t51.2885-15/e35/c144.0.352.352a/s320x320/57052426_2393971140838039_6436557468146658624_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/54d0fd1d131ecc8818fa139390b4266b/5D6FFEDA/t51.2885-15/e35/57488434_643113349463449_2805210701977370656_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/a2806f2aec6f04360d056379aef3acd8/5D5BDEC1/t51.2885-15/e35/56649608_128596448303188_8909169145057872654_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/e56b3758c49a306881e6785cdc1a9ad2/5D739C7D/t51.2885-15/e35/56614207_411024223029534_899572117147989243_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/5102a33b989138de97267abe932af463/5D41C5B2/t51.2885-15/e35/56711291_415122102613698_1268469713483426381_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago

https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/bc0a547466e1bb1795e79711a46f7161/5D41BB87/t51.2885-15/e35/57488187_132490307907176_5544894698623400553_n.jpg?_nc_ht=scontent-lax3-1.cdninstagram.com

Comment from :


SkinVigorate Brush by Mary Kay RM 170 . Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation from Nikky. . #MKdaretoinspires #thefreshiebeute #makemefeelimportant #MaryKayreadystocks #sisNikky #marykaymalaysia

19 Hours ago