Photos of 22


https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0fd557b27215db2b048ed6c623c9cd40/5DE6F95E/t51.2885-15/e35/c139.0.829.829/s320x320/66807181_440352043216594_1163801965833456010_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


一版側釦式微厚底涼鞋 - #版型正常 #22.5~24.5 - 可蝦皮下單🔍tin_315 FB🔍Pure崛江鞋舖 LINE @🔍 @nlc9365s 🕸看更多現貨新款💯

1 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0392c0478ec5894c5c9026e1f67287c3/5DEDFB32/t51.2885-15/e35/c0.3.1128.1128/s320x320/66056368_167433044299402_3334607243869201550_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/06ffe63d17a7ea582c51c74be83ea4ec/5DB04650/t51.2885-15/e35/s320x320/66436052_1326050377556862_3487893057901315156_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


2 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/58ea4ef0ceda039a59738474d8ec2a56/5DC9319E/t51.2885-15/e35/c0.72.576.576/s320x320/66659811_128611415038290_974857587634374328_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/d8dfe941080513085c2ec11078eee844/5DC8E895/t51.2885-15/e35/c180.0.720.720a/s320x320/66346092_465023990953562_1424298460391911739_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/5110b597cfb94586e40ea3bbed5fad09/5D3A437D/t51.2885-15/e35/s320x320/62395398_865594843813129_8128409365379569870_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


#22 Besa zbret avash avash dhe sheh qe Avnia po e priste posht portes te dy perqafohen dhe nk po ndahen dot nga nj tjt Ashtu te kapur perdore u larguan dhe shkuan drejt njw parku -o jet nk mund ta besoj qe jemi perseri bashk -tani azgje nk do te na ndaje dashuri ta premtoj U shtrin ne nje cep e po shikonin yjet e ashtu po thurnin planet per dasmen jeten e tyre pas disa vitesh ..... Ajo nate ishte nje nder naten me te "cmendura" dhe me te bkr qe kishin kaluar ata te dy ... Ora po shkonte 3:40 dhe Besa duhet te shkonte ne shtepi u ngriten i dhan nje te puthur nj tjt dhe po niseshin drejt shtepis se beses -ja pra dhe cmenduria jon e pare ne Prishtine 🤭😂 -hahahaha po o jet as vet se kpt si dola ashtu nga shtepia por kembet mi drejtonte zmr drejt deres jo me un😍 -hahahaha te dua e vockla ime E keshtu arriten tek shpija e Beses me kundesin me te madh Besa hyri brenda po ashtu dhe avnija iku tek e motra qe ndodhej n hotel Mengjesi zbardhi .. Besa u ngrit dhe u be gati qe te shkonte ne shkolle si cdo dite tjt bashk me te motrat e saj ,prinderit u ngriten per ne pune cdo gje po shkonte vaj😉 Askush nk kishte marr vesh per azgje dhe kjo ishte nje favor i mir per Besen Te ghith u nisen per ne rruget e tyre ,por Besa kesaj rradhe nk arriti te shkonte deri n fund te rruges,por shkoi tek hoteli qe qendronte Avnija 😁 #vazhdon ❤🌹 Edhe 2 kapituj kam mbetur 💣🖤

3 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/79f1f06cedc21c7febc80fb14b298ebb/5DCF4D4A/t51.2885-15/e35/c115.0.490.490a/s320x320/66682073_2125824011045137_7956637021107226435_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


#22 🔥🔥🔥

4 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7897fddaeb5c1453a0c67ef7343816e6/5DB25B15/t51.2885-15/e35/s320x320/66294785_131794354724320_1912262256864771351_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


이제 우리집에서 향기가나요 향기가🥰

5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/95a21a704b58e7391a60418b8a3435e1/5DEA3874/t51.2885-15/e35/c0.180.1440.1440a/s320x320/67146089_464505804130278_2040731856665491207_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/650e48e43b286e5f87cd804af3017c8a/5DB12ED6/t51.2885-15/e35/s320x320/67275519_1737851679694055_3061122141317738408_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9fae59405ad6c2c2e754024bb74c80a4/5DEC89E3/t51.2885-15/e35/s320x320/66062951_440229976569263_3744697880143288116_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


5 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/997f0e9941a180ffdd05628e495deeb3/5D39EFD3/t51.2885-15/e35/p320x320/66212651_340540683494803_7111132850284506132_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


Hi everyone! I loved this task ( #22) because I love music so much, and because I can show a little of my band's sound, so I decided to post a webclip of this song called "Bicho Solto" (free animal) that was recorded last year. I hope you all like it, and feel free to comment.

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/b2ba3c589fc352f14343c2d4837d3329/5DD2273B/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080a/s320x320/66475079_1101655506685182_150148723352648483_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


“The Archer” Positions in iTunes for the moment 1 United States 1 Argentina 1 Armenia 1 Brazil 1 Cyprus 1 Jordan 1 Philippines 1 Portugal 2 Bahrain 2 Chile 2 Peru 2 Saudi Arabia 3 Mexico 3 Turkey 4 Australia 4 Colombia 4 New Zealand 5 Ireland 6 Singapore 7 Canada 7 Malaysia 7 Spain 7 Sweden 8 United Kingdom 8 Finland 10 France 11 Bulgaria 11 Czech Republic 15 Greece 21 Indonesia 21 Norway 22 India 25 Denmark 25 Italy 28 Netherlands 29 Romania 30 Germany 30 Hong Kong 31 Hungary 33 Thailand 34 Belgium 34 Qatar 35 Poland 42 Austria 42 Ukraine 50 South Africa 59 Israel 112 Switzerland 141 Azerbaijan 256 Russia _______________________ «The Archer» в iTunes на данный момент #1 United States #1 Argentina #1 Armenia #1 Brazil #1 Cyprus #1 Jordan #1 Philippines #1 Portugal #2 Bahrain #2 Chile #2 Peru #2 Saudi Arabia #3 Mexico #3 Turkey #4 Australia #4 Colombia #4 New Zealand #5 Ireland #6 Singapore #7 Canada #7 Malaysia #7 Spain #7 Sweden #8 United Kingdom #8 Finland #10 France #11 Bulgaria #11 Czech Republic #15 Greece #21 Indonesia #21 Norway #22 India #25 Denmark #25 Italy #28 Netherlands #29 Romania #30 Germany #30 Hong Kong #31 Hungary #33 Thailand #34 Belgium #34 Qatar #35 Poland #42 Austria #42 Ukraine #50 South Africa #59 Israel #112 Switzerland #141 Azerbaijan #256 Russia

6 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/0e9da704290ad583cefb019e27ada0c8/5DE5FC8C/t51.2885-15/e35/s320x320/67601825_438866870174687_1373153823438247108_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


7 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/151b61d13b060187e3b0ba58697a0ceb/5DCAE6DE/t51.2885-15/e35/s320x320/66108893_1204407246432146_1847903336233180736_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/a576d4f5b426f1da90b384bcf93a2212/5DE6A559/t51.2885-15/e35/c1.0.1438.1438a/s320x320/65642448_197916437864192_4363740212164629806_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


D-7 존버

8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/976394f42aec6df88109a4f6b40a0b8b/5DE6FA4D/t51.2885-15/e35/s320x320/66770718_124871102119968_4423676796180201595_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9efda2dd452d3363aad6d720d3b3d64f/5DE2551B/t51.2885-15/e35/s320x320/66711090_427158054545817_7320752848242291430_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


☘️🌲🌳🌱🌿🍃🍏💚

8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/7f2cac884ecbe390a2591ca881ec7b3a/5DCE0734/t51.2885-15/e35/s320x320/67093193_488600645305933_7774385062647314490_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


8 Minutes ago

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/19a315f1210c8f2872730637ba8742a5/5DB3D171/t51.2885-15/e35/s320x320/67323053_707987609642158_2234422581014689602_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1.cdninstagram.com

Comment from :


나빨간색 좋아하는듯👩‍🚒

9 Minutes ago