Photos of serum

Whitening Flawless Glow Serum

@serum_elanish_whitening


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e15/c0.90.720.720/17586819_287098621703329_1142359673219842048_n.jpg

Comment from Whitening Flawless Glow Serum:


. Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. . . Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. . TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET Apa tunggu lagi!!! . . Fungsi Elanish Beauty SERUM . 📌 Menyamaratakan tona warna kulit. 📌 Menghalus dan melembutkan kulit. 📌 Menganjal dan melembapkan kulit. 📌 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌 Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. 📌 Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah. 📌 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi. 📌 Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah. . Nak harga PROMOSI?? . FAST RESPONS ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ Whatsapp: + 6017 2549234 Whatsapp: + 6017 2549234 Whatsapp: + 6017 2549234 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . . elanish elanishbeautyserum sayajual elanishbeauty elanishbeautyoriginal serumkecantikan serumflawless ukm upm ump umt serumjeragat serumjerawat eczema serumezcema serumantipenuaan cantik cantikalami cantiksehat quputeh cantiknusantara cantikcantik cantiknyaberhijab onlineshopping onlineshoppingmalaysia onlineshoppingph zizanrazak neelofa serum kulit

3 Seconds ago

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]

@elanishbeauty.official


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/c0.19.1080.1080/17586880_1872233016386319_6954107997085761536_n.jpg

Comment from ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]:


. Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING? ATAU BERMINYAK?
.
Dah! Takyah nk pening2 sgt nk pilih skincare apa. Meh cuba ELANISH WHITE GLOW SERUM yg mmg tgh jadi favourite sis2 skrg ni.
.
Ramai yg dh try sebotol je pn dh dpt hasil yg memuaskan. Bkn stkat flawless je..kulit pn GLOWING tau!
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
📌 Menyamaratakan tona warna kulit.
📌 Menghalus dan melembutkan kulit.
📌 Menganjal dan melembapkan kulit.
📌 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌 Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
📌 Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
📌 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
📌 Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya 😉
.
WHATSAPP: +60111 555 6677 WHATSAPP: +60111 555 6677
.
elanishbeauty elanishwhiteglowserum elanishserum whiteglowserum testimonielanishserum sayajual sayajualmurah bazaarpaknil bazarpaknil jerawat jeragat flawless serum kulitkusam trustedseller visitmyig nakcantik skincaremalaysia instashopmalaysia produkkecantikan shahalam kualalumpur uitm unikl msu barangbaby bajubaby onlineshopmalaysia igshopmalaysia mekapmurah

36 Seconds ago
WikiWid.com The Biggest Video - Movie and Music Archive

Whitening Flawless Glow Serum

@elanish_beauty_serum


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e15/17493920_270116326778549_4747977511256719360_n.jpg

Comment from Whitening Flawless Glow Serum:


. *Fungsi Elanish Beauty SERUM* . 👸🏻 Menyamaratakan tona warna kulit. 👸🏻 Menghalus dan melembutkan kulit. 👸🏻 Menganjal dan melembapkan kulit. 👸🏻 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👸🏻 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👸🏻 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👸🏻 Anti-aging = mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah. 👸🏻 Eczema = merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi. 👸🏻 Whitening = mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah . ➕➕➕ Byk lagi kesan2 khas *Elanish SERUM* ni sis, ramai juga yg repeat order skrg ni 😙 dpt kulit FLAWLESS gitu!!! 😘😘😘 . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! . TAIP "SERUM" ke 📲Whatsapp + 60172549234 📲Whatsapp + 60172549234 📲Whatsapp + 60172549234 . . elanishbeauty elanishwhiteglowserum elanishserum whiteglowserum testimonielanishserum sayajual bazaarpaknil bazarpaknil jerawat jeragat flawless serum kulitkusam trustedseller visitmyig nakcantik skincaremalaysia instashopmalaysia produkkecantikan shahalam kualalumpur uitm unikl msu barangbaby bajubaby onlineshopmalaysia igshopmalaysia malaysian malaywedding

43 Seconds ago

Jelita Skincare & Clinic

@jelita_clinic


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662022_581589045299274_3828378464327565312_n.jpg

Comment from Jelita Skincare & Clinic:


Hai ladies, Serum Vit C ini ampuh banget buat mencerahkan kulit, meremajakan kulit, menghilangkan flek hitam, kerutan dan mengenyalkan kulit. Yg mau konsul dan order langsung chat via wa ke 087788808366. Love your skin beauty, Jelita Skincare & Clinic klinikkecantikanbekasi klinikkecantikan serum skincare whitening perawatankulit perawatanwajah pemutihwajah pemutih antiaging acne jerawatjelitaskincare - regrann

1 Minutes ago

hisoperfume

@sugar_perfume


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/c0.135.1080.1080/17437835_1920427694856493_3064266536412774400_n.jpg

Comment from hisoperfume:


serum 50ml 1200฿

1 Minutes ago

เซรั่มที่ขายดีที่สุดตอนนี้

@poydpinkplankton


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17586685_405186949852516_3897442371670900736_n.jpg

Comment from เซรั่มที่ขายดีที่สุดตอนนี้:


ผู้ผ่านการคัดเลือกและติวเข้มทางการตลาดจากทีมงานแล้ว ตัวแทนจำหน่าย : PN600201 !! รับสมัครตัวแทนจำหน่าย ทั่วประเทศ การันตีมียอดขาย ***เรามั่นใจ ของเราใช่ ขายไม่ได้ยินดีคืนเงิน*** POYD เซรั่มลดริ้วรอย ขายดี มาแรง เรามีทีมงานคอยให้คำปรึกษาและสนับสนุนการขายอย่างถึงเบื้องลึก กำไรดี มียอดขาย ติดต่อสอบถาม Line : @poydpinkplankton Facebook : dealer Instagram : www.poydlife.com ขายไม่ได้ยินดีคืนเงิน poyd ลงทุนหลักพันรายได้หลักหมื่น serum เซรั่ม เซรั่มลดริ้วรอย เซรั่มกระชับรูขุมขน ขายดี เรตบริษัท รับตัวแทนจำหน่าย รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ

2 Minutes ago

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018

@elanishbeauty_official


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17586722_622845737909704_5860156943208808448_n.jpg

Comment from ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018:


. JANGAN SALAHKAN ADMIN KLAU TERLAMPAU CANTIK!!! . ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt : - CEPAT NAIK JERAWAT - KULIT JERAGAT - MENGELUPAS - TONE WARNA KULIT X SEKATA - RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK - KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!! . INSYAALLAH... . ——————————— Memperkenalkan… Elanish White Glow SERUM ————————— . Antara fungsi yg sangat efektif : 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌dan garis2 halus pd wajah. 📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 📌ruam lampin pd bayi. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . SYARAT MUDAH UTK ORDER.. . Tinggalkan no phone, nanti admin akan wasap.. klau rasa lambat.. bolehla wasap admin dulu . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604 . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . elanishbeauty elanishwhiteglowserum elanishserum whiteglowserum testimonielanishserum sayajual sayajualmurah bazaarpaknil bazarpaknil jerawat jeragat flawless serum kulitkusam trustedseller visitmyig nakcantik skincaremalaysia instashopmalaysia produkkecantikan shahalam kualalumpur uitm unikl msu barangbaby bajubaby onlineshopmalaysia igshopmalaysia mekapmurah

3 Minutes ago

Brand Skincare aman dan alami

@szavakediri


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/c0.76.612.612/17439273_103494196862001_244581641429712896_n.jpg

Comment from Brand Skincare aman dan alami:


Serum andalan dari szava, kamu sudah coba? Wa 085749398994 Pin bb 5f95492c szavacosmetics skinexpert creamwajah serum serumwhitening serumvitaminc serumwajah serumvitc creampemutihwajah creamspf creambpom pembersihwajah facialwash antiacne creamjerawat creamglowing creampencerah creamszava creamwhitening jualcosmetic jualkosmetik skincarebpom kosmetikbpom jualcreamwajah creamoriginal joinagenszava jualcreamori

3 Minutes ago

BeYourStyle(Cosmetic)

@jessica_beyourstyle1


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17595975_258003227997938_3603029969917181952_n.jpg

Comment from BeYourStyle(Cosmetic):


Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate 3ml. ทรีตเมนต์ประสิทธิภาพสูง ช่วยจัดการปัญหาริ้วรอยรอบดวงตาอย่างอ่อนโยน ผสานส่วนผสมของวิตามินซีบริสุทธิ์และฮาโลซิล บำรุงและฟื้นฟูสภาพผิวรอบดวงตา ลดเลือนริ้วรอยแห่งวัยให้ดูลดเลือนลง เพื่อผิวรอบดวงตาที่เรียบเนียนสดใส ขนาดปกติ 15 ml. ราคา 1,900฿ จัดขนาดพกพา 3ml. มาให้ลองใช้ในราคาเพียง 250฿ kiehls_cozmebagbyjess kiehlsthailand kiehlsskincare cosmeticthailand ลดเลือนริ้วรอย eyeserum eyecream serum อายครีม

3 Minutes ago

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

@elanishbeauty.com.my


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e15/c135.0.810.810/17439078_112275532647112_5254078130791907328_n.jpg

Comment from ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012:


. SERUM NI BAKAL MEMBUAT ORANG TAK BERKELIP MELIHAT ANDA! "Asal kulit ko cantik sgt?" . "Ko buat treatment apa ek? Kat mana? Mesti mahal kan?" "Eh betul ke ko ni...kenapa ko dh lain? Cantik gila" "Ko pakai susuk ae?" . Haa..itula soalan yg korang terpaksa hadap bila dh pakai Elanish White Gow Serum ni. Jgn ckp hakak tak WARNING! . Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . igshopmalaysia malaysian malaywedding elanishbeautyserum sayajual elanishbeauty elanishbeautyoriginal serumkecantikan serumflawless serumjeragat serumjerawat eczema serumezcema serumantipenuaan produkkecantikan produkkecantikanmurah sayajualmurah sayajualmurah2 instashopmalaysia visitmyigmalaysia cantik cantikalami cantiksihat quputeh serum elanish cantiknyaberhijab onlineshopping jerawat onlineshoppinge

3 Minutes ago

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011

@elanishbeauty_hq


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17596063_219419321869580_3851646277854953472_n.jpg

Comment from ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011:


. SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ??? . Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak? Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV. TETAPI, Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM MAMPU.Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit. Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :) . ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 👍 ruam lampin pd bayi. 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 memberi keserian pada wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . WHATSAPP: +6018 264 2604 WHATSAPP: +6018 264 2604 . tudungmurah shawlinstant shawlmurah elanishbeauty elanishwhiteglowserum elanishserum whiteglowserum testimonielanishserum sayajual bazaarpaknil bazarpaknil jerawat jeragat flawless serum kulitkusam trustedseller visitmyig nakcantik skincaremalaysia instashopmalaysia produkkecantikan shahalam kualalumpur uitm unikl msu barangbaby bajubaby onlineshopmalaysia

3 Minutes ago

Dato Endy DMS One

@dato_endy


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17586951_440253496316568_4278546892998049792_n.jpg

Comment from Dato Endy DMS One:


Untuk customer yang pertama kali nak menggunakan set penjagaan wajah DMS360, digalakkan menggunakan Set Lengkap DMS atau paling tidak menggunakan Serum bersama Set Asas DMS. Mengapa mesti ada serum? ☞ Serum bertindak meneutralkan kembali kulit wajah yang rosak akibat kosmetik terdahulu ☞ Serum membantu mengecutkan jerawat/radang merah pada kulit wajah ☞ Serum membantu memudarkan jeragat ☞ Serum membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam dalam tempoh yang singkat ☞ Serum membantu memberi kesan yang maksimum dalam proses merawat kulit wajah dan banyak lagi fungsi lain yang ada pada serum2 keluaran DMS ni.. 📞018-9567233 Dms360 DmsOne Diamond3S serum

4 Minutes ago

#KieuBeautyQueen #Serum

@nhatha197__


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/17587232_1810470515882068_6837501619274252288_n.jpg

Comment from #KieuBeautyQueen #Serum:


Mỗi ngày chỉ cần 2 giọt serum_thảo_dược sẽ giúp bạn có được làn da trắng hồng không tì vết 160k serum kiềubeautyqueen

4 Minutes ago

JAFRA Kosmetik PalangkaRaya❤️

@aya_skincare


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17494381_1812022969119513_9187814204474654720_n.jpg

Comment from JAFRA Kosmetik PalangkaRaya❤️:


Royal Jelly Lift Concentrate, JAFRA Best Seller ❤ Ready Stock ✨ 130k/vial isi 7ml 899k/box isi 7vial Order with @aya_skincare cek Kontak di Bio, thank you 😘 serum serumwajah antiacne antiaging obatjerawat royaljelly serumroyaljelly royaljellyjafra royaljellyliftconcentrate madu maduasli

5 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati68


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17494374_222060714937407_4247903967788400640_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Kenapa PEBISNIS Lain makin LIRIK AZARIA??? 1. Karena bonusnya paling gede, 1 juta berkali² is SO HOT 2. Karena sistem kerjanya sangat simple. Tidak perlu binari dan poin 3. Karena kerjanya santai, tidak perlu nyales jual² produk 4. Karena sistem Q Marketingnya sangat adil. Tidak ada istilah "siapa kerja buat siapa" atau "downline selalu dibawah upline". Kamu masih berkutat dg bisnis jual² produk? Cari kaki imbang kanan kiri baru dpt bonus? Jaringan mu memperkaya uplinemu? STOP! INILAH BISNISMU sesungguhnya! Kamu daftar Kamu kerja Kamu dibayar Bukan → kamu daftar, kamu kerja, uplinemu ikut dibayar! NO NO NO... Mau tahu lebih banyak lagi keunggulan apa saja yg dimiliki oleh azaria ini, Chat me👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

5 Minutes ago

ศูนย์กระจายสินค้ายูริจันทบุรี

@yuri_wariss


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/c44.0.991.991/17662383_274072376370820_3192854515770458112_n.jpg

Comment from ศูนย์กระจายสินค้ายูริจันทบุรี:


☀️แสงแดดทำร้ายผิวคุณทุกวัน ☀️ปัญหากระ ฝ้า จุดด่างดำ หน้าคล้ำเสีย จะตามมา 💓ปกป้องผิวคุณด้วย กันแดดหน้ายูริ ซิค่ะ ป้องกันแสงแดด ป้องกันรังสี UVA/UVB ถึง 50 เท่า 💰ราคา 390 บาท ร้านwarissshop ยูริจันทบุรีyuriyurithailandyuriwhitecreamwhiteningglutaglutayuriglutaswissginsengcreamyuribrandthaiรับตัวแทนจำหน่ายbeyoungyuriserumserumyuriyurinakaa_officiallotionyurilotionyuriindonesiahkhkonlineshophkigglutamurahyuriwariss

5 Minutes ago

Esra Ergin 🌿LR İş Ortağı

@lesrada


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/c0.87.783.783/17586785_1779679238712794_2846024636624273408_n.jpg

Comment from Esra Ergin 🌿LR İş Ortağı:


günaydın ☀️🌸😊 Ekipten böyle güzel sonuçlar gelir de paylaşılmaz mı? 😍 Deluxe kaş vekirpik serumgüzellikmakeuplashmakyaj makeupartist manicure instagood makyajvideolari instadaily like4like likeslike4like mutlusabahlarsabah

5 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati27


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17587487_1403064653096859_1734159811026616320_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Kenapa PEBISNIS Lain makin LIRIK AZARIA??? 1. Karena bonusnya paling gede, 1 juta berkali² is SO HOT 2. Karena sistem kerjanya sangat simple. Tidak perlu binari dan poin 3. Karena kerjanya santai, tidak perlu nyales jual² produk 4. Karena sistem Q Marketingnya sangat adil. Tidak ada istilah "siapa kerja buat siapa" atau "downline selalu dibawah upline". Kamu masih berkutat dg bisnis jual² produk? Cari kaki imbang kanan kiri baru dpt bonus? Jaringan mu memperkaya uplinemu? STOP! INILAH BISNISMU sesungguhnya! Kamu daftar Kamu kerja Kamu dibayar Bukan → kamu daftar, kamu kerja, uplinemu ikut dibayar! NO NO NO... Mau tahu lebih banyak lagi keunggulan apa saja yg dimiliki oleh azaria ini, Chat me👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

5 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati88


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662302_137617050101655_6738689492833533952_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Kenapa PEBISNIS Lain makin LIRIK AZARIA??? 1. Karena bonusnya paling gede, 1 juta berkali² is SO HOT 2. Karena sistem kerjanya sangat simple. Tidak perlu binari dan poin 3. Karena kerjanya santai, tidak perlu nyales jual² produk 4. Karena sistem Q Marketingnya sangat adil. Tidak ada istilah "siapa kerja buat siapa" atau "downline selalu dibawah upline". Kamu masih berkutat dg bisnis jual² produk? Cari kaki imbang kanan kiri baru dpt bonus? Jaringan mu memperkaya uplinemu? STOP! INILAH BISNISMU sesungguhnya! Kamu daftar Kamu kerja Kamu dibayar Bukan → kamu daftar, kamu kerja, uplinemu ikut dibayar! NO NO NO... Mau tahu lebih banyak lagi keunggulan apa saja yg dimiliki oleh azaria ini, Chat me👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

5 Minutes ago

GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT

@momentindonesia_


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662302_430591417287434_7621978396616032256_n.jpg

Comment from GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT:


“Kenapa Moment Glanz White Lumina?” . Serum terbaik dari Moment ini mengandung ARBUTIN bahan alami yang berguna membantu mencerahkan kulit wajah & melindungi kulit wajah dr serangan radikal bebas . ARBUTIN disini yg bagus & asli yaa sist, bukan yg dijual ilegal dipasaran 😁 pastinya ARBUTIN yang ada pada Moment Glanz White Lumina AMAN😉 . Diibuat oleh perusahaan Amerika Serikat Helix-D yang sudah dikenal membuat Skincare Kelas Dunia 😄 🌹 LAST DAY PROMO 🌹 . Order SERUM WHITE LUMINA FREE 15sachet . HARI INI TERAKHIR PROMO YA SIST MOM!!!

6 Minutes ago

GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT

@momentindonesia_


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17587016_1026954977437741_5172197289418031104_n.jpg

Comment from GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT:


“Kenapa Moment Glanz White Lumina?” . Serum terbaik dari Moment ini mengandung ARBUTIN bahan alami yang berguna membantu mencerahkan kulit wajah & melindungi kulit wajah dr serangan radikal bebas . ARBUTIN disini yg bagus & asli yaa sist, bukan yg dijual ilegal dipasaran 😁 pastinya ARBUTIN yang ada pada Moment Glanz White Lumina AMAN😉 . Diibuat oleh perusahaan Amerika Serikat Helix-D yang sudah dikenal membuat Skincare Kelas Dunia 😄 🌹 LAST DAY PROMO 🌹 . Order SERUM WHITE LUMINA FREE 15sachet . HARI INI TERAKHIR PROMO YA SIST MOM!!!

6 Minutes ago

#FairyWhiteSkinCare

@amandashoppink


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17586913_646587665526000_209702327983013888_n.jpg

Comment from #FairyWhiteSkinCare:


Salah satu persiapan raya adalah memulusss kan kulit muka uolsss 😁 . fairywhite fairywhiteskincare 5in1 mirafilzah kimchiuntukawak laraalana adiraskincare terlajaklaris aliffsyukri quputeh hanezsuraya teamfs lervecosmetics imaansuciwipes amyramar skincaremurah daycream moisturizer tipskecantikan halal naturalskincare skincaremalaysia terapiinstagram toner serum wanpeah

7 Minutes ago

Stemcell Princess Beauty Shop

@stemcell_princess


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/17438859_1874187869495890_943356538267893760_n.jpg

Comment from Stemcell Princess Beauty Shop:


🏆เซรั่มอันดับหนึ่ง รับรางวัลจากนิตยสารแพรว !! ลิขสิทธิ์หนึ่งเดียวในโลก ✨นวัตกรรมสเต็มเซลล์ แก้ได้ทุกปัญหาผิว อ่อนเยาว์ ย้อนวัยได้จริง เพราะบำรุงลึกถึงผิวชั้นใน เหนือกว่าครีมเคาท์เตอร์แบรนด์ทุกยี่ห้อ เรากล้าท้า อย่าเชื่อ ต้องลองเอง💋 line id : nattapawan 📞062-496-3514 สินค้านำเข้าจากอเมริกา พร้อมส่ง จนกว่าของจะหมด

7 Minutes ago

GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT

@momentindonesia_


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17493452_1450088901677358_5593687809136263168_n.jpg

Comment from GLUCOGEN BISNIS ONLINE MOMENT:


“Kenapa Moment Glanz White Lumina?” . Serum terbaik dari Moment ini mengandung ARBUTIN bahan alami yang berguna membantu mencerahkan kulit wajah & melindungi kulit wajah dr serangan radikal bebas . ARBUTIN disini yg bagus & asli yaa sist, bukan yg dijual ilegal dipasaran 😁 pastinya ARBUTIN yang ada pada Moment Glanz White Lumina AMAN😉 . Diibuat oleh perusahaan Amerika Serikat Helix-D yang sudah dikenal membuat Skincare Kelas Dunia 😄 🌹 LAST DAY PROMO 🌹 . Order SERUM WHITE LUMINA FREE 15sachet . HARI INI TERAKHIR PROMO YA SIST MOM!!!

7 Minutes ago

Skincare by Handmaids

@handmaids_cosmetic


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662370_1299490390100018_2769263598130692096_n.jpg

Comment from Skincare by Handmaids:


Can you guess where the photo is from? 🌟Our Geranium Face Serum took its Q10 and pomegranate extract and went for a WeekendGetAway. We just got this photo in the post today, saying "Thank you for making me and letting me travel! Love, your Geranium xxx" :) ⠀

7 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati88


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/17596756_232802240520011_4426470080682917888_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Cowok bisnis AZARIA ? Jangan ditanya, banyaak...!! Dan sudah merata di seluruh wilayah Indonesia bahkan diluar negeri. :D Buat yang masih belum tau azaria atau yang masih kepo, inbox aja... Jangan malu apalagi takut, 😊 JOIN DGN KAMI, LANGSUNG MASUK GROUP LINE SHARING MEMBER, DIBIMBING SAMPAI BISA DAN SUKSES Join Now👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik tasbranded bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

9 Minutes ago

DISTRIBUTOR RESMI ID N-424061

@erinlavika_herbalshop


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17595973_417891545243664_4769135014078054400_n.jpg

Comment from DISTRIBUTOR RESMI ID N-424061:


readystock Berapapun pesanan anda kami terima dan secepatnya kami kirim.. @ERINLAVIKA_HERBALSHOP siap melayani anda dengan senang hati 🙇🙇🙇 . Trimakasih atas kepercayaan anda 😊 Hormat kami ; . . Informasi pemesanan & Order Hub 👇👇👇 ☎ BBM 5B201D8A ☎ WA 085779023497 ================================ Pencerahktulit pencerahmuka pencerahwajah penyegarwajah penyegarkulit toner pembersihmuka pembersikulit lotion sunblock serum vitamin krimmata creammata crystalx sunscreen facialwash cleanser bodywash facialscrub masker lulur minyakwajah collagen facialcleanser obatjerawat creamiritasi

9 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati27


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/17494306_191709391331267_7775865983910019072_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Cowok bisnis AZARIA ? Jangan ditanya, banyaak...!! Dan sudah merata di seluruh wilayah Indonesia bahkan diluar negeri. :D Buat yang masih belum tau azaria atau yang masih kepo, inbox aja... Jangan malu apalagi takut, 😊 JOIN DGN KAMI, LANGSUNG MASUK GROUP LINE SHARING MEMBER, DIBIMBING SAMPAI BISA DAN SUKSES Join Now👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik tasbranded bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

10 Minutes ago

Alyssa

@itsmariaalyssa


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662255_221056345039277_8799616939795152896_n.jpg

Comment from Alyssa:


Finally gave up and jumped on the bandwagon! Bought this "It's Skin Power 10 Formula VB Effector with Vitamin B6" since many people says it's one of the best serums for oily and acne-prone skin. First Impression: It''s not sticky & prevents my skin from getting oily throughout the day. Perfect for summer, but don't forget to use sunblock 😉 So far so good ❤ .... Bought this from @altheakorea and you can get up to Php350 off when you sign up and use my coupon code "stylevanity"

10 Minutes ago

PARIN CHARCOALSERUM - VIP048

@parin_charcoalserum_vip


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17587056_2348154808656830_7521593070899429376_n.jpg

Comment from PARIN CHARCOALSERUM - VIP048:


ผมไม่แห้ง ปลายไม่หยาบกระด้าง ชี้ฟูแล้วค๊าา 😍 . ▪️ ราคาขวดละ 390.- . 📝 สนใจติดต่อ INBOX หรือ @LINE : kik4258263 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PARIN CHARCOALSERUM PARINTHAILAND SERUM HAIR Color คิดถึงผมคิดถึงปริญ ดูแลทุกปัญหาผมครบในขวดเดียว เปลี่ยนผมพังให้ปังในสามนาที ชาโคลเซรั่มแบรนด์แรกและแบรนด์เดียวของไทย รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ ครอบครัวปริญ ตัวแทนจำหน่ายปริญ กำไรดีมาก แล้วทุกคนจะรู้จักเรา ทำสีผม โคราช korat VIP048 CHARCOALSERUM รายใหญ่

10 Minutes ago

AZARIA LEADER FIFIIN😘

@fifiindahwati68


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/17595888_1929540870624140_2635121706368237568_n.jpg

Comment from AZARIA LEADER FIFIIN😘:


Cowok bisnis AZARIA ? Jangan ditanya, banyaak...!! Dan sudah merata di seluruh wilayah Indonesia bahkan diluar negeri. :D Buat yang masih belum tau azaria atau yang masih kepo, inbox aja... Jangan malu apalagi takut, 😊 JOIN DGN KAMI, LANGSUNG MASUK GROUP LINE SHARING MEMBER, DIBIMBING SAMPAI BISA DAN SUKSES Join Now👇 BB: 57775DD4 LINE : fifitan27 WA : 082334868288 azaria myazaria kosmetik tasbranded bisnisonline perawatankulit penghasilantambahan peluangusaha hwi momentglucogen Azariaindonesia AzariaRiau wanitacerdas serum selebgram

10 Minutes ago

DUSTRIBUTOR MOMENT RESMI

@momentglukogen.id


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17662132_430393863980397_195919773635182592_n.jpg

Comment from DUSTRIBUTOR MOMENT RESMI:


“Kenapa Moment Glanz White Lumina?” . Serum terbaik dari Moment ini mengandung ARBUTIN bahan alami yang berguna membantu mencerahkan kulit wajah & melindungi kulit wajah dr serangan radikal bebas . ARBUTIN disini yg bagus & asli yaa sist, bukan yg dijual ilegal dipasaran 😁 pastinya ARBUTIN yang ada pada Moment Glanz White Lumina AMAN😉 . Diibuat oleh perusahaan Amerika Serikat Helix-D yang sudah dikenal membuat Skincare Kelas Dunia 😄 🌹 LAST DAY PROMO 🌹 . Order SERUM WHITE LUMINA FREE 15sachet . HARI INI TERAKHIR PROMO YA SIST MOM!!! . More info chatme 👸 Sri mariya (8454563) Health Beauty & Business Consultant MemberResmi ------------------------------- ☎️WA : 085287235376-FAST RESPON ✔️Line : srimariya97

10 Minutes ago

PARIN CHARCOALSERUM - VIP048

@parin_charcoalserum_vip


https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/sh0.08/e35/17586621_1784971338486895_4417450404548182016_n.jpg

Comment from PARIN CHARCOALSERUM - VIP048:


คนผมบางต้องดู " ชาโคลเซรั่ม " ช่วยในเรื่องผมเกิดใหม่ได้เป็นอย่างดี 👍🏻 . ▪️ ราคาขวดละ 390.- . 📝 สนใจติดต่อ INBOX หรือ @LINE : kik4258263 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PARIN CHARCOALSERUM PARINTHAILAND SERUM HAIR Color คิดถึงผมคิดถึงปริญ ดูแลทุกปัญหาผมครบในขวดเดียว เปลี่ยนผมพังให้ปังในสามนาที ชาโคลเซรั่มแบรนด์แรกและแบรนด์เดียวของไทย รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ ครอบครัวปริญ ตัวแทนจำหน่ายปริญ กำไรดีมาก แล้วทุกคนจะรู้จักเรา ทำสีผม โคราช korat VIP048 CHARCOALSERUM รายใหญ่

11 Minutes ago